canim SIKMA canini.sen annenin keyifni cikart zamanla verirsin kilolariniarkadaşlar sizden önce önce özür diliyorum annem gidene kadar takıma faydam dokunmayacakyanımda olunca veremiyorum malesef
gittikten sonra kendime sağlıklı bir yeme düzeni kuracağım o zaman verebilmeyi umut ediyorum.
aferiin sana :) ben +dayim ama benim bi sucum yokselam kızlar fırsat bulmuşken yazayım dedim henüz geçmişi de okuyamadım birazdan okıcam inş:)
annemdeyim hala,annemdeki tartı doğruydu inş bi yanılma olmazsa eksideyimm tüüüüüüüm hamur işlerine rağmen direniyorum ,aklıma takımım geliyo yemiyorum:)
yazmaya baslayabilirisn cnaim,ben diger tkaimlara baktim 2 takimda 13 kisi var,bizdede olabilir demekki :)Yaş 34 boy 167
Diyetisyene gidiyorum
Metabolizma çok yavaş listemi ne zaman vericem
canim temizlik yaptigin icinmi böyle oldu menünselam fıstıklarrrr
bi dengesiz gğün dahaaa
sabah. kk peynir, domates, süt, 3-5 tane kızartma
ara yok
öğle yok
ara 2-3 kayısı, 1pkt yulaflı burçak
akşam. çorba, salata, yarım kurabiye, 2-3 çatal makarna
ara henüz yokkk..çok açım şimdidenn..ya yoğurt ya da elma yiycemm
bütün gün ağır temizlik yatımm..leslie ye tekrar başlamam lazımm
selam bende bu gün neler yaptığımı yazim,
sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin domates yeşil çay.
ara:yok
öğlen:1 dilim ekmek ve patlıcan salatası
ara:2 tane finger bisküi
akşam:fırında balık,salata ve biraz açık ekmek(balığı sevmediğim için ekmeksiz yiyemiyorummm)
spor:sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüş.
Sabah
60 gr light peynir
2 galeta
Ara
Meyveli light yoğurt
Öğlen
8 kaşık az yağlı zyağlı taze fasulye
125 grlık light yoğurt
2 galeta
Ara
10 gr altın çilek
Light süt
Akşam
Izgara tavuk şiş
Ayran
Çok az pide
Bol salata
Ara:
2galeta
30 gr light peynir
1.5 litre su
1 saat yürüyüş
Kaçak:minicik bir parça çikolata
canim SIKMA canini.sen annenin keyifni cikart zamanla verirsin kilolarini
aferiin sana :) ben +dayim ama benim bi sucum yok
yazmaya baslayabilirisn cnaim,ben diger tkaimlara baktim 2 takimda 13 kisi var,bizdede olabilir demekki :)
canim temizlik yaptigin icinmi böyle oldu menün
Evet de benim metabolizma 700 çıktı 4 ayda 2.8kilo yağdan verdim.Alete giriyorum her hafta ama bu hafta mensturasyon haftası tartmıyor doktor.
geçmiş olsun cnmselam kızlar nasılsınız:79:
çok yoğunum yine bir sürü ödevv filan başımı kaldıramıyorum ya...birazda hasta gibiyim öksürüyorum filan
ben haftaya pazartesi şehir dışına çıkıyorum bir hafta buralarda olamıycam kaptan napcez geri dönmek üzere ayrılmışmı olcam ben ??:26:
yaz helvasına bayılırım.tahin helvasınada..ama bugün en ufak bi kaçamak bile yapmıcam 2 gündür batırdım çünkü:78:Selam kızlar geç kalktım bugün
2.5 galeta
15 gr light peynir
10 gr yaz helvası
1 yumurta
Aradada 5 yenidünya yicem
Ohcanıma deysin diyet için erken bence emzirmeni engellemesin bence emzirmeye uygun beslen derüm spora ağırlık vermelisin güçten düşme:44:Unlu ve hamurişi yeme ama pilavını bulgurunu yemelisingeçmiş olsun cnm
yaz helvasına bayılırım.tahin helvasınada..ama bugün en ufak bi kaçamak bile yapmıcam 2 gündür batırdım çünkü:78:
Ohcanıma deysin diyet için erken bence emzirmeni engellemesin bence emzirmeye uygun beslen derüm spora ağırlık vermelisin güçten düşme:44:Unlu ve hamurişi yeme ama pilavını bulgurunu yemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?