Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim SIKMA canini.sen annenin keyifni cikart zamanla verirsin kilolarini
aferiin sana :) ben +dayim ama benim bi sucum yok
Yaş 34 boy 167
Diyetisyene gidiyorum
Metabolizma çok yavaş listemi ne zaman vericem
yazmaya baslayabilirisn cnaim,ben diger tkaimlara baktim 2 takimda 13 kisi var,bizdede olabilir demekki :)
canim temizlik yaptigin icinmi böyle oldu menün

selam bende bu gün neler yaptığımı yazim,

sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin domates yeşil çay.
ara:yok
öğlen:1 dilim ekmek ve patlıcan salatası
ara:2 tane finger bisküi
akşam:fırında balık,salata ve biraz açık ekmek(balığı sevmediğim için ekmeksiz yiyemiyorummm)
spor:sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüş.

afiyet olsun canim,menün güzel

Sabah
60 gr light peynir
2 galeta

Ara
Meyveli light yoğurt

Öğlen
8 kaşık az yağlı zyağlı taze fasulye
125 grlık light yoğurt
2 galeta

Ara
10 gr altın çilek
Light süt

Akşam
Izgara tavuk şiş
Ayran
Çok az pide
Bol salata

Ara:
2galeta
30 gr light peynir

1.5 litre su
1 saat yürüyüş
Kaçak:minicik bir parça çikolata

afiyet olsun,diyetisyene gidiyorum demisitn galiba dimi ,diyeitsyen menüsümü bu

Evet de benim metabolizma 700 çıktı 4 ayda 2.8kilo yağdan verdim.Alete giriyorum her hafta ama bu hafta mensturasyon haftası tartmıyor doktor.

evet canımmm..çoçuk huysuzlanınca onu n yanına, az rahat bırakınca işlere koştumm..cam çerceve, halı hepp kladırdım temizledimm..yemeye fırsatım olmadı..eşimde gece nöbetine gitcekti alel acele bi makarna yaptımm..
şu anda açııımmmm..üffffffffff

Gunaydinn

Oh masallah deniz ne guzel is yapmissin ben de koca totomu kaldirip yapsam ne iyi olcak. Gule gule kirletin.

Mersa, ablam emzirirken o kadar iradeli olamiyorum malesef :/ bir de evde bunlari bulundurmam hic ben, annemler var diye duruyolar. Cuma gunu gittiklerinde hepsini cope aticam. 3 gun corba detoksu sonrasinda da protein diyeti, sabah leslie aksamustu yuruyus dusunuyorum. Bakalim nasil etki edecek. Su ay sonundaki sinavlari da bi atlatsaydim :S

nidah masallah annenin yanindasin diyete devam supersin ne diyim :)

tartiya gore yarin ekside cikicam sasirmayin a dostlar :)

Selam kızlar....
Dün yaptıklarımı yazayım.
Sabahtan 1kase sütle kırmızı meyveli cornflex yedim
öğlen nescafeyle 1 adet tekli pasta yedim.
akşam 4-5 köfte bol domates biber salatalık 3 kaşık yoğurt

ne ara, ne dere başka hiçbir şey yemedim.
Bütün gün sokaktaydım.Sabah kızların okulunda ,ortancanın projesini dinleyip değerlendirdim.Daha sonra devlet hastanesinde 1 saat (randevulu gitmeme rağmen)bekleyerek çok sağlam olan sinirlerimi biraz daha zorladım.Dr.yanında artık patladım,adamda yazdı sakinleştiriciyi gönderdi.De kardeşim ben bu sakinleştiricileri nereye kadar alacağım?........:18:
Dr.dan sonra okuldan kızları aldım.Kavga gürültü karate kursuna götürdüm.Ortanca gitmek istemiyorum diye ortalığı yıkıyor.Küçük gidicem diyor.Hayır evde oturup ne yapacak?Ders mi?Yooo
sabahtan akşam tv seyretsin bilgisayar oynasın.Ufaklığı deli etsin.Neyse karateden sonra alış-veriş yaptım.Akşam saat 18,30 da evimin yolunu buldum.Saat 19.30 akşam yemeğimi yiyip ortalığı toplayıp
biraz kitap okuyup yattım.
bugün bayram herkes evdeee bakalım nasıl geçecek.
Herkese kolay gelsin.

Evet de benim metabolizma 700 çıktı 4 ayda 2.8kilo yağdan verdim.Alete giriyorum her hafta ama bu hafta mensturasyon haftası tartmıyor doktor.

Hoşgeldin takıma hayatım.Hayırlı olsun.Burda hiçbir şey yapmasan bile ,hergün girip ne yediğini yazarsan bir süre sonra kendi kendine fazla yediklerini fark edip düzene giriyorsun.Gerçi sen Dr.gözetimindesin.Hadi bakalım sana kolay gelsin....

dün akşam eşimin kardeşi geldi 1 hafta kalacak o yüzden bu hafta menü ve spordan çok umudum yok ama neyse
sabah klasik kahvaltı yaptım
öğle ve akşam belirsiz
19 mayıs 4 gün tatil ve ben burdayım çok sinir bozucu gitmek istiyorum artık buralardan
bu moralle ii yerim ben ama hadi hayırlısı

selam kızlar bu hafta hep misafirim vardı hep tatlılar börekler.oofff felaket bir haftaydı.haftasonuda gelecek çok.bebek hayırlı olsuna geliyorlar.
bugün hafif geçirmeye çalışacağım.dün 45 dk yürüdüm
bugün leslie 3 mil yaptım ardından egzersiz.
klasik bir kahvaltı yaptım..gün içindede bozmamaya çalışacağım

selam kızlar nasılsınız:79:

çok yoğunum yine bir sürü ödevv filan başımı kaldıramıyorum ya...birazda hasta gibiyim öksürüyorum filan

ben haftaya pazartesi şehir dışına çıkıyorum bir hafta buralarda olamıycam kaptan napcez geri dönmek üzere ayrılmışmı olcam ben ??:26:

Selam kızlar geç kalktım bugün
2.5 galeta
15 gr light peynir
10 gr yaz helvası
1 yumurta
Aradada 5 yenidünya yicem

geçmiş olsun cnm
Selam kızlar geç kalktım bugün
2.5 galeta
15 gr light peynir
10 gr yaz helvası
1 yumurta
Aradada 5 yenidünya yicem
yaz helvasına bayılırım.tahin helvasınada..ama bugün en ufak bi kaçamak bile yapmıcam 2 gündür batırdım çünkü:78:

geçmiş olsun cnm

yaz helvasına bayılırım.tahin helvasınada..ama bugün en ufak bi kaçamak bile yapmıcam 2 gündür batırdım çünkü:78:
Ohcanıma deysin diyet için erken bence emzirmeni engellemesin bence emzirmeye uygun beslen derüm spora ağırlık vermelisin güçten düşme:44:Unlu ve hamurişi yeme ama pilavını bulgurunu yemelisin

kızlar merhaba. bu ara biraz sıkıntım var, erkek arkadaşımla evlilik muhabbeti yaparken, şuan görüşmüyoruz. adam ters düz oldu görüşmek istemiyo falan.. sabahtan beri arkadaşın yanındayım bugün menü yazmak istemiyorum. o ne hazırladıysa yedim çünkü.. umarım siz de keyifler iyidir.. yarından itibaren düzenli yazarım.. kusura bakmayın. bu arada bugün tartıldım.
49.3 yarın geç girersem şimdiden söyleyim..

kızlar ben bi karar aldım şuan. biliyosunuz ben güneydoğunun ücra bi yerindeyim. burdan gitmemin tek yolu da sınav kazanmak.. sınava sadece 1 ay kaldı ve ben bi diyeti bi sevgiliyi bi burdaki sıkıcı hayatımı düşünee düşüneee sınav falan boşladım. aslında bi süre çalışmıştım ama şu sıkıntılardan dolayı bıraktım bi süredir..
şimdi ben geri dönmek üzre bi süreliğine ayrılmak istiyorum. sınavımı atlatınca geri dönerim sanırım. yemeği abartmam ama diyet ve cuma günlerini de stres yaptım. sınavdan başka bişiye odaklanmamak istiyorum. mümkün mü, var mı bana izin bi süre??

topikteki herkes biryerlerde izinlimimotivasyon ve paylaşım ne kadar az:26esstek olsak en geç kaçta yazılıyor menü
Sabah
2.5 galeta
1 yumurta
10 gr yaz helvası
15 gr light peynir

Ara
3 yenidünya

Öğlen
3 ızgara köfte
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba

Ara
1 incir
Light kutu süt

Akşam
6 kaşık az zeytinyağlı kabak
1 galeta

Ara erik yicem şimdi yaseminli yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…