ozaman paylasima soruyorum eger kabul ederlerse 2 haftalik bi deneme süreisnden sonra listeye girebilrisn :)
topikteki herkes biryerlerde izinlimimotivasyon ve paylaşım ne kadar az:26 esstek olsak en geç kaçta yazılıyor menü
Sabah
2.5 galeta
1 yumurta
10 gr yaz helvası
15 gr light peynir
Ara
3 yenidünya
Öğlen
3 ızgara köfte
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Ara
1 incir
Light kutu süt
Akşam
6 kaşık az zeytinyağlı kabak
1 galeta
Ara erik yicem şimdi yaseminli yeşilçay
kizlar basimda büxyük bi dert var yarin burda olmiycam listeyle ilgilenin lütfren
kızlar merhaba. bu ara biraz sıkıntım var, erkek arkadaşımla evlilik muhabbeti yaparken, şuan görüşmüyoruz. adam ters düz oldu görüşmek istemiyo falan.. sabahtan beri arkadaşın yanındayım bugün menü yazmak istemiyorum. o ne hazırladıysa yedim çünkü.. umarım siz de keyifler iyidir.. yarından itibaren düzenli yazarım.. kusura bakmayın. bu arada bugün tartıldım.
49.3 yarın geç girersem şimdiden söyleyim..
kızlar ben bi karar aldım şuan. biliyosunuz ben güneydoğunun ücra bi yerindeyim. burdan gitmemin tek yolu da sınav kazanmak.. sınava sadece 1 ay kaldı ve ben bi diyeti bi sevgiliyi bi burdaki sıkıcı hayatımı düşünee düşüneee sınav falan boşladım. aslında bi süre çalışmıştım ama şu sıkıntılardan dolayı bıraktım bi süredir..
şimdi ben geri dönmek üzre bi süreliğine ayrılmak istiyorum. sınavımı atlatınca geri dönerim sanırım. yemeği abartmam ama diyet ve cuma günlerini de stres yaptım. sınavdan başka bişiye odaklanmamak istiyorum. mümkün mü, var mı bana izin bi süre??
lethem canım umarım aşarsınız sorunlarınızı bir an önce.sakın erkek arkadaşına kızıp diyetini bozma çünki benim yıllardır yaptığım hep bu oldu eşime kızdım yedim ve 100 kiloları gördüm.tabi hayatta herşey kilo vermek değil senin daha önemli sorumlulukların var .bencede kafana hiç bişey takma sınavına odaklan hayırlısıyla .ondan sonra yine gelirsin biz nasıl olsa hep burdayız:))
herkesin morali bozuk sanırsam..
benimde akşamüstü fena bozuldu.kafamdan atamıyorum bir türlü..belki takılacak bişey değil ama ben başkasına yapmayacağım şeyler bana yapıldığında çok üzülüyorum.çok ince düşünüyorum bazı şeyleri aman alınırsa kırılırsa diye çok dikkat eden biriyim.aynı şeyi karşıdan görmeyince alt üst oluyorum..
bugünü hafif geçirdim umarım yarın artıları görmem
aynen benimde moralim bir gün iyiyse 3 gün kötü bu aralar.sizlerin çocuklarınız daha küçük bide büyüsünler okuldu ergenlikti derken kafayı oynatmak üzereyim.bende bu ara büyük kızıma çok üzülüyorum hemde kızıyorum .aslında kızmıyorumda napacağımı bilemiyorum bu gün alışverişe çıktık daha önce bahsetmiştim benim büyük kızımdada kilo sorunu var diye.neler almak giymek istiyor tabi istedikleri olmuyor ondan sonra o üzülüyor ben ondan daha fazla üzülüyorum giderek kendine olan güveni azalıyor içine kapanıyor ve ben artık kızıma ulaşamadığımı hissediyorum napacam bilemiyorum offff benimde canım çok sıkkın kızlar ....
selam kızlar
biz çoooook korktuk dün akşam beşik gibi sallandık gıcırtılar geldi ordan burdan :S :S neyse içinizi karartmayayım. eksideyim bu hafta daha önce tahmin ettiğim gibi.
kilom: 79,3
haftaya 77,3 olucak hedefim budur
annemler bugün saat 2 de gidiyorlar malesefo zamana kadar gelemem bir daha ama ondan sonra hem gelirim hem de aksatmadan diyetime devam ederim
bende gr değişiklik yok..ne artı ne eksi..bu hafta çok kötü bi haftaydı..ben depresyondayım galiba yaa..ilk lohusalığımda ikramlardan yemezdim gelen giden olduğunda tutardım kendimi..şimdi boğulurcasına yeme isteği var tabi biraz yiyorumda..neden engel olamıyorum galiba depresyona girdim ben yaaa
aynen benimde moralim bir gün iyiyse 3 gün kötü bu aralar.sizlerin çocuklarınız daha küçük bide büyüsünler okuldu ergenlikti derken kafayı oynatmak üzereyim.bende bu ara büyük kızıma çok üzülüyorum hemde kızıyorum .aslında kızmıyorumda napacağımı bilemiyorum bu gün alışverişe çıktık daha önce bahsetmiştim benim büyük kızımdada kilo sorunu var diye.neler almak giymek istiyor tabi istedikleri olmuyor ondan sonra o üzülüyor ben ondan daha fazla üzülüyorum giderek kendine olan güveni azalıyor içine kapanıyor ve ben artık kızıma ulaşamadığımı hissediyorum napacam bilemiyorum offff benimde canım çok sıkkın kızlar ....
canım kendine çok yükleniyorsun gibi gelio biraz rahatla çok düşünüp takıntı haline getirirsen daha fazla yeme isteği olur o yüzden kendine çok yüklenme
topikteki herkes biryerlerde izinlimimotivasyon ve paylaşım ne kadar az:26 esstek olsak en geç kaçta yazılıyor menü
Sabah
2.5 galeta
1 yumurta
10 gr yaz helvası
15 gr light peynir
Ara
3 yenidünya
Öğlen
3 ızgara köfte
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Ara
1 incir
Light kutu süt
Akşam
6 kaşık az zeytinyağlı kabak
1 galeta
Ara erik yicem şimdi yaseminli yeşilçay
Oh oh giy elbiseyi geç aynanın karşısına bak bak,fazlalıkları gör,hırs et ver hepsini.Ölçüleri vermedin zaten mesuroyu(nasıl yazılıyo?iyi akşamlar herkese,
bu günki menüm çok düzensiz oldu kızlarım evde olduğu için sabah geç kahvaltı yaptık sonrada alışveriş merkezine gittik ve 5 saat orda dolaşmışız.eve geldimki yorgunluktan kıpırdayamıyorum.
bide benim kızlar beni gaza getirdi ve bana bir elbise aldırdılar elbise likralı olduğu için ben içine girdim ama ciddi dar ve benim onu giyebilmem için en az 4- 5 kilo vermem lazım temmuzun 9 unda çok yakın bir aile dostumuzun düğünü var orda giymek için aldım tabi zayıflayabilirsem.kendimi güdülemek için yarın elbiseyi giyip resmimi çekecem onuda buraya koyacam zayıflayabilirsem o zamanda resim çekecem.o elbiseyi giymek istiyorummmmm.
bu günki menüm,
sabaheynir ve pastırmalı yumurta domates 2 dilim ekmek.
ara:yok
öğlen:dışardaydık kızlar hamburger aldı onlardan bir avuç kadar patates cips yürüttüm 2 tanede nagıt yedim 1 de diyet kola.
ara:yok
akşam:3 kaşık kabak yemeği yarım dilim ekmek yedim .
spor:5 saat alışverişi spor saymazsak ne yazkki bu gün spor yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?