Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ozaman paylasima soruyorum eger kabul ederlerse 2 haftalik bi deneme süreisnden sonra listeye girebilrisn :)

hoşgeldin takımımızaa...inşallah beraber zayıflarız canımm
kilo bildirimi yapıyorummm 79,3
allahım çok şükür 5 seneden sonra 70leri gösterdin banaa.....
sonuç itibari ile 80,1 dim geçen hafta 79,3 giden 800 gr

berry takıma hoş geldin,aslında paylaşımımız güzel ama sanırım bu gün okulların kapalı olması eşlerin evde olması buraya girmeyi etkiledi en azından beni . hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var.yaz geldi hele benim çokkk fazla bu gün kendime bir elbise aldım hem mini hem dar giyebilmem için 5 kilo vermem lazım.
ben menümü ya akşam yemek işim bitince yada ertesi sabah yazıyorum önce yazıp sonra uyguluyamıyorum.istersen sende öyle yap.
kendinden biraz bahsetsene kaç kilosun hedefin ne yazdıysanda ben görmemişimdir belki inşallah burası sana çok faydalı olur.

kizlar basimda büxyük bi dert var yarin burda olmiycam listeyle ilgilenin lütfren

hasretim hayırdır inşallah aşılamıycak bişey değildir.

lethem canım umarım aşarsınız sorunlarınızı bir an önce.sakın erkek arkadaşına kızıp diyetini bozma çünki benim yıllardır yaptığım hep bu oldu eşime kızdım yedim ve 100 kiloları gördüm.tabi hayatta herşey kilo vermek değil senin daha önemli sorumlulukların var .bencede kafana hiç bişey takma sınavına odaklan hayırlısıyla .ondan sonra yine gelirsin biz nasıl olsa hep burdayız:))

saol mersa.cım.. öyle yapıcam şuan için en önemlisi sınavımm..

iyi geceler herkesee

iyi akşamlar herkese,
bu günki menüm çok düzensiz oldu kızlarım evde olduğu için sabah geç kahvaltı yaptık sonrada alışveriş merkezine gittik ve 5 saat orda dolaşmışız.eve geldimki yorgunluktan kıpırdayamıyorum.
bide benim kızlar beni gaza getirdi ve bana bir elbise aldırdılar elbise likralı olduğu için ben içine girdim ama ciddi dar ve benim onu giyebilmem için en az 4- 5 kilo vermem lazım temmuzun 9 unda çok yakın bir aile dostumuzun düğünü var orda giymek için aldım tabi zayıflayabilirsem.kendimi güdülemek için yarın elbiseyi giyip resmimi çekecem onuda buraya koyacam zayıflayabilirsem o zamanda resim çekecem.o elbiseyi giymek istiyorummmmm.

bu günki menüm,

sabaheynir ve pastırmalı yumurta domates 2 dilim ekmek.
ara:yok
öğlen:dışardaydık kızlar hamburger aldı onlardan bir avuç kadar patates cips yürüttüm 2 tanede nagıt yedim 1 de diyet kola.
ara:yok
akşam:3 kaşık kabak yemeği yarım dilim ekmek yedim .

spor:5 saat alışverişi spor saymazsak ne yazkki bu gün spor yapamadım.

kızlar sabah giremezsem benim kilomu aynı geçin fazla bile olabilirim .bu gün regli oldum kesin fazla çıkarım ama siz aynı girin kilomu.

herkesin morali bozuk sanırsam..
benimde akşamüstü fena bozuldu.kafamdan atamıyorum bir türlü..belki takılacak bişey değil ama ben başkasına yapmayacağım şeyler bana yapıldığında çok üzülüyorum.çok ince düşünüyorum bazı şeyleri aman alınırsa kırılırsa diye çok dikkat eden biriyim.aynı şeyi karşıdan görmeyince alt üst oluyorum..

bugünü hafif geçirdim umarım yarın artıları görmem

aynen benimde moralim bir gün iyiyse 3 gün kötü bu aralar.sizlerin çocuklarınız daha küçük bide büyüsünler okuldu ergenlikti derken kafayı oynatmak üzereyim.bende bu ara büyük kızıma çok üzülüyorum hemde kızıyorum .aslında kızmıyorumda napacağımı bilemiyorum bu gün alışverişe çıktık daha önce bahsetmiştim benim büyük kızımdada kilo sorunu var diye.neler almak giymek istiyor tabi istedikleri olmuyor ondan sonra o üzülüyor ben ondan daha fazla üzülüyorum giderek kendine olan güveni azalıyor içine kapanıyor ve ben artık kızıma ulaşamadığımı hissediyorum napacam bilemiyorum offff benimde canım çok sıkkın kızlar ....

ablacım çok zor valla..bizim bile nasıl moralimiz bozuluyor istediğimiz yakışmayınca olmayıncao bide ergen ooff offf...onu çok iyi anlıyorum.çok büyük kilo sorunum olmadı ben hep balık etli olmakla savaş verdim,balık etliliği de sevmiyorum çünkü..ama onun neler hissettiğini anlıyorum

selam kızlar
biz çoooook korktuk dün akşam beşik gibi sallandık gıcırtılar geldi ordan burdan :S :S neyse içinizi karartmayayım. eksideyim bu hafta daha önce tahmin ettiğim gibi.

kilom: 79,3

haftaya 77,3 olucak hedefim budur

annemler bugün saat 2 de gidiyorlar malesef o zamana kadar gelemem bir daha ama ondan sonra hem gelirim hem de aksatmadan diyetime devam ederim

Son düzenleme:
bende gr değişiklik yok..ne artı ne eksi..bu hafta çok kötü bi haftaydı..ben depresyondayım galiba yaa..ilk lohusalığımda ikramlardan yemezdim gelen giden olduğunda tutardım kendimi..şimdi boğulurcasına yeme isteği var tabi biraz yiyorumda..neden engel olamıyorum galiba depresyona girdim ben yaaa

çok geçmiş olsun canım sizde bişiy yoktur umarım bizde haberlerden izliyoruz

annemler bugün saat 2 de gidiyorlar malesef o zamana kadar gelemem bir daha ama ondan sonra hem gelirim hem de aksatmadan diyetime devam ederim

allah kavuştursun tatlım

canım kendine çok yükleniyorsun gibi gelio biraz rahatla çok düşünüp takıntı haline getirirsen daha fazla yeme isteği olur o yüzden kendine çok yüklenme

dün 2 gibi balık 8 gibi 3 sarma yedim çok düzünlü değildim bugün ne olur bilmiyorum menü karman çorman misafir olunca böle oluyo napalım bu hafta böle gidicek galiba

bu hafta 500 gram vermişim 70.5deyim önce 71 dim hatada 500 ayda 2 kilo eylüle kadar 15 hafta var 7-8 kilo eder buda 62 falan olurum o zaman istediğimden az biraz daha fazla çalışmam lazım ayda 3-4kilo versem ne sevincem ama nerde ((((

ablacım bende ergenlikte kiloluydum ablam zayıftı ona herşey olur bana hiç bişiy olmazdı alışverişten gelince hep ağlardım sinirim bozulurdu sonraları kendimle barışmayı öğrendim annem yazık çok üzülürdü dikiş bilirdi dükkanda bana olmayan elbiseleri kendi dikerdi sağolsun çok üzerine gitme şimdi sakinleşsin sonra oturup konuşursun kilo vermesini sağlamak yerine önce kendiyle barışmasını sağlamalısın bence ondan sonra kilo vermek isterse kendi versin ve en azından bunu yaparken kendi isteğiyle yapmış olucak şimdi kilo ile ilgili ne söylesen batar ona ters teper bende ole oluyodu en azından ayyyyy ergenlik ne zor ergen annesi olmak ondan daha zor

canım kendine çok yükleniyorsun gibi gelio biraz rahatla çok düşünüp takıntı haline getirirsen daha fazla yeme isteği olur o yüzden kendine çok yüklenme

haklısın cnm sanki hemen vermem gerekiyormuş gibi sıkıyrum kendimi psikolojik olarak..sonuçta bu kiloları 1 ayda almadım ki 1 ayda vereyim ama farkına varamıyorum hemen gitsin istiyorum gitmeyince dert ediyorum.o kadar iştahım açıkki bu kilolar yapışacakmış gibi geliyor üstüme.

dün moralim o kadar bozulmuş ki hala kafaya takıyorum.ne spor yapasım var ne bişi..sadece hüngür hüngür ağlamak istiyorum

senin şansına mı yoksa havaların ısınıp milletin dışarlarda olmasından mı bilemem ama hayır.Önceki haftalara bakarsan hergün en az 4-5 sayfa yazılıyordu.Bu hafta bakıyorumda haftalık yoplamda 7-8 sayfayı geçmedi.
Ben hergün sabah girerim.Çocuklar var.Onları okula gönderdikten yada uyandırana kadar buradayım.Çenem çok düşüktür.Aklıma ne gelirse yazarım.Herkese bir laf atardım.Ama benimde 2 haftadır.Hiiiiç tadım yok.Etrafta ruh gibi gezip duruyorum.Burayada girip yazılanları okuyup.Yazıyorum ama kendi yazdıklarımı 2. kez okuduğumda saçmaladığımı fark edip siliyorum.
Önümüzdeki hafta düzeliriz.Gruptakilerin çoğu genç anne hani 13 kişiyiz ya bunların 8-9 taze anne,2-3 öğrenci veya genç evli değil.2-3kişi ki bende bu gruba dahilim evli ve 2-3 çocukluyuz.

Oh oh giy elbiseyi geç aynanın karşısına bak bak,fazlalıkları gör,hırs et ver hepsini.Ölçüleri vermedin zaten mesuroyu(nasıl yazılıyo?) bulamadım dedin.Çek resmi de görek.Amma sakın 4-5 kilo vermiş halini çekeceğini unutma onuda kesinlikle bekliyor olucazzz.Umarım 4-5 kilodan fazla verirsinde gittiğin yerde herkesi çatlatırsın.Temmuz 9 da düğün diyorsun kabaca hesaplarsak 6-7 haftan var.ONA GÖRE YEEEE.....Aklına gelsin kaçamak yapacağında yiyeceğin şeyin yerine su iç....
Kız 5 saaat alış-veriş ne demek spordan beter.Yediğin kızartmaları dengelemişsin işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…