Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın hanımlarrrr

ayy canım benim yaa, geçmiş olsun.. bnm kardeşim izmirde hemen aradım ama aklıma takıldı, diyorum kütahyada bi tanıdık vardı:) şimdi hatırladım senmişsin, dikkat edin canım, Allahtan hayırlısyla bişi olmaz inşş..

dün moralim o kadar bozulmuş ki hala kafaya takıyorum.ne spor yapasım var ne bişi..sadece hüngür hüngür ağlamak istiyorum

ayneeenn..

ben de aldım elbise. bilerek deil ama internetten almıştım bana da küçük. bence moral olcak canım. kilonu verip salınırsınn temmuzda.

cnm ben de balık etliydim küçükken, o yaşlardan beri diyetle haşır neşirim zaten.1 haftada 3 kilo verdiğimi bilirim (şimdi olmuyo tabi ) kuzenlerimden 100 kiloyu aşanlar var ergenlikte.. tek çare sağlıklı yemek. aşırı kilosu yoksa senle sağlıklı beslenmeye ikna et bence. eğer kilosu fazlaysa bi uzmana götürebilirsen iyi oluyo. bnm kuzen öyle akapunturla uzmanlarla 1 yılda 40 kilo verdi ki 19 yaşında falan anca vardı.

kızlar bugün son defa beni listeye alın, sonra izin almak istiyorum bi süre. tartıldım 49.2 bugünn.. ve leslie işe yarıyo gibi.. görüşürüz yinee..

Offff offf kavga gürültü olmasın, karşımdaki kırılmasın,hadi insanlık bende kalsın......Kimdir seni bu kadar kırıp,üzen, ver elime onu zevkle parçalayayım.İnsanlıktan nasibini almamışlara ,insan gibi davranmayacaksın.Ben 17 senedir.İnsanlık bende kalsın,kavga gürültü olmasın diyip herşeyi sineye çektim.Şeker,kolestrol,trigliserit almış başını gidiyor....Karşımda ki gayet normal.Aklına geldikçe,sıkıldıkça, huniyi alıyor eline ,tepeme etmeye devam ediyor.Kendi egosunu tatmin edip,10 dak. sonra herşey çok normal hiçbir şey olamamış,birde niye suratım asık diye soruyor.

of ablacım sorma düşünmekten içim şişti..çok soğukkanlı biri gibi görünürüm umursamaz zannederinsanlar beni ama hiçte öyle değilim.annem eşim biliyor meseleyi gerçi.ağlamak geliyor içimden de üzülmesinler diye tutuyorum kendimi.tayinimiz hayırlısıyla güzel bir yere çıksa,düşünceli insanlarla karşılaşsak şöyle..gerçi 1 senem var ama bunaldım valla çok bunaldım.

Dert etme diyeceğim.Çünkü demekle olmuyor biliyorum.Ama elinden geldiğince kendini üzme.İlerde inan sen istediğin kadar üzül ,çırpın,ona kilo problemi için konuşma yap,sonuçta sen suçlu olacaksın!?....Buna da hazırlıklı ol.Oralarda kadın sağlığı ve.... bir kuruluş var 153 ten arayıp randevu alıyorsun.İstanbulda var.Gerçi her semtte yok, ama genede idare ediyor.Hah işte bu kuruluşta psikologlar var.(ücretsiz)Bu konuda sana yardımcı olurlar.Hiç olmazsa kızınıda götürürsün onunla da konuşurlar.Benim büyük kızla problemim oldu.(başka konuda)Yardımını gördüm.Eşler içinde yardımcı oluyorlar.Ama eşinizinde gelmesi gerek.
Normalde bu kuruluşlarda kadın sağlığı(doğum kontrol),rahim kanseri testi,Sigara bıraktırma,psikolog,pedogog,diyetisyen ve kimisinde aile danışmanlığı bölümü var.Ama bazı yerlerde talebe göre bazı bölümler olmuyor.İlaç yazamıyorlarrrr......

dün moralim o kadar bozulmuş ki hala kafaya takıyorum.ne spor yapasım var ne bişi..sadece hüngür hüngür ağlamak istiyorum

canımın içi hiç ağlama kimseye değmez.Tecrübeyle sabit.Olan o güzel gözlerine olur.Benim göz pınarlarım kurudu.Vallaha artık fazla iş yaptığımda gözlerimin içine sanki iğne batırıyorlar.ancak bir sıvı varonu damlatınca rahatlıyorum.Sporda yapma al çocukları çık sokağa hiçbir şey yapma, yok mu yakınlarda bir çocuk parkı?git orada otur.sadece temiz hava al onun bile faydası var.daha iyi hisedeceksin kendini...

önce yazdıklarını okuyarak geliyorum onun için yazdıklarım geride kalmış.Canımın içi yapabiliyorsan aç camı avazın çıktığı kadar bağır.Ben bir ara evde tabak çanak kırıyordum.O da bayağı işe yarıyor.Amma sonra toplaması ve temizlemesi çok zor oluyor.

günaydın hanımlarrrr

kızlar bugün son defa beni listeye alın, sonra izin almak istiyorum bi süre. tartıldım 49.2 bugünn.. ve leslie işe yarıyo gibi.. görüşürüz yinee..

Hayatım umarım herşey gönlünce olur.Geçmişi okudum.arkadaşınla problemin var.Birşey diyeyim mi?(Gerçi ben şu ara tüm erkekleri dünya üzerinden silesim var)Herşeyin hayırlısı, eğer kötü olacaksa başından bitsin.Bir kere üzülürsün,kötü bir birliktelik yapıp yıllarca üzülmezsin."Herşey dengi dengine "der annem.Yaşamadan anlamıyor insan.Hele erkekleri anlamak inanın çok zor.Nasıl bir egoları var.Kadın onlardan iyi ,akıllı olmayacak.azıcık üstünlük gördüler mi hemen ezmeye çakışıyorlar.Ay uzattım.
Neyse hayatım sen kendini düşün.Bu kadar emek vermişsin kilo vermişsin,iş içinde imtihana hazırlanıyorsun.Kendini derslerine ver.Hayat yolunda kendine düzgün sağlam bir yol çiz.Gerisi zateen gelecektir.

kızlar kilom 67.5 malesef..
reglden dolayı olsa gerek bu hafta dikkat etmiştim oysaki. şişkinliğim inmedi br türlü
haftaya güzel haberler ile gelirim inşallah ..:26:

87.4.. moralim çok bozukk..bu hata nerdeyse her akşam aç yattım yaaa..100 gr((((

canımın içi belki aç yattığın için kilolar gitmemiştir.Şaka biryana bazen oluyor.Vucut şişiyor.Haftaya verirsin geçen hafta yiyip içtiklerine yaptığın sporlara bir bak.Varsa bir hata zaten kendin görürsün.Bu hafta düzeltirsin.Yoksa herhangi ters birşey o zaman da dert etme önümüzdeki hafta 1 kilo verirsin.

Tamam tamam çenem düştü herkese laf yetiştirdim.Yazıyorum kilomu 79
0,5 gr gitmiş.Regl olacağım ,sanırım onun için davul gibiyim.Olsuuuun gitsinde gr gitsin.
Yazlıkları çıkarmadım daha çıkarsam fenalık geçireceğim.Daha geçen seneki kiloma geri dönemedim.Geçen sene 74 lerdeydim de söyleniyordum.Üstüme birşey olmuyor diye, ammaaan olmuyorsa olmasın.Onu da mı dert edeceğim.Patlata patlata giyinirim.Utanıp kilo veririm.Millet havuzda kat kat göbek ,kalça ve simitleriyle bikini giyiyor.Ben dikişleri patlata patlata giymişim ne olacak?

Hayatım büyük geçmiş olsun!...Dün gece bizde hissetik.Bayağı bi salladı.:26::18:Umarım herhangi bir hasar yoktur.

Ben kaçtım.Haftasonu fırsatım olursa gelirim.Şimdiden herkese güzel haftasonları dilerim.Yarın benim doğum günüm kızları alıp evden kaçacağım.Vallaha kaçamak mı yaparım,yoksa coşup dağlarımı aşarım bilmiyorum.Ama aklımda sahil kenarında, kendin pişir-kendin ye bir yer var.sabahlarıda branch veriyor,oraya gitmeyi düşünüyorum.
eşimde bundan istifade (doğum günüm oluşundan)yaptıklarından pişman olup özür dileyecek mi?Bakak görek diyorum.Gerçi özür de dilese ,af da dilese alacağı cevap karşısında çoook büyük şoka girecek.Bakak görek,bakak görek.Zaman ne gösterecek.......

normalde diyetisyende tartılıyorum evdek tartı fazla tartıyor regli olduğum için haftaya tatılcam evdeki tartıya göre 63,5 ken diyetisyende 61.2 düm şimdi evde 63,6 çıktım sanırım 62 falanım :44:

bijom sabah haberlerde duydum ve hemen aklıma sen geldin hatta seni aramayı düşündüm şimdi telaşlısındır dedim baktım annemleri yolcu edecem demişsin onun için aramadım.sen merkezdesin dimi simav da çok kötü olmuş galiba neyse seni burda görmek bişeyiniz olmadığını duymak beni çok rahatlattı.çokk geçmiş olsun allah bir daha göstermesin.
aman kiloyuda hiç sorma ben senden beter durumdayım sen en azından vermişsin valla takımın yüz karasıyım.

kızlar bu gün listeyi kim yapıyor hasretim bu gün yok.onuda çok merak ediyorum inşallah büyük bir sıkıntısı yoktur.

sabah tartıldım da tartılmasam daha iyiydi lafı hiççç uzatmama bahane bulmama gerek yok şişmişim 83.600 400 gr fazla çıktım.
ya tamam aç gezmiyorum ama 2 ay öncesine göre yediklerimin 1/3 ünü bile yemiyorum pasta börek yapmıyorum olduğumun 2 katı hareketliyim ve sonuç bu.bişeyleri yanlış yapıyorum ama neeee.

yeni regli oldum onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum.tüm takımdan özür diliyorum faydam değil bu hafta zararım olduğu için ama kesinlikle telafi edecem haftaya 83 ün altını görmeye çalışacam sözzzzz.

yaaa sorma ben ki 40 yaşında kadınım kilo alınca istediğimi giyemeyince nasıl moralim bozuluyor.ama beni en çok üzen kendinde hiç gayret yok sadece üzülüyor ve tabi bu durum benide çok üzüyor napacam bilmiyorum.

ahh lilineva sorma aynı sorun bizde var benim küçük kız incecik uzun boylu ablasından hem ince hemde baya uzun dün alışverişe gittik onunki 15 dakkada tamamdı ne giyse oluyor ama büyük ne giyse olmuyor rengarenk cıvıl cıvıl şeylere bakıyor olmayınca morali bozuluyor.dün bir elbie beğendi balon etek hemde giydi üzerine oldu ben bunu çok beğendim dedi alma desem çok üzülecek diye aldık aslında çokta güzel oldu biraz kilo verse dahada güzel olacak akşam babası giyde görim kızım dedi çocuktada bir şanssızlık var elbiseyi giydi fermuarı bozuldu aslında zor kapandığı için bozuldu akşam bide ona morali bozuldu erken gitti yattı.dediğin gibi kendiyle barışık değil az önce giyindi süslendi arkadaşımla dışarı çıkacam dedi bende gaz verdim biraz morali düzelsin diye çok güzel oldun dedim aslında çok ta güzel moral olsun diye git gez kafana göre eğlen dedim.bilmiyorum valla ne yapacam şaşırdım kaldım.

obur valla aldığım elbiseyi görsen sen delimisin dersin .akşam benimki görünce kudurdu bu elbiseyi giyemezsin dedi ama benim korumalarım var ya evde hemen atladılar hayır anneme çok yakıştı biraz da kilo verip giyecek elbiseyi dediler .baktı başedemiyor cadılarla sadece düğünde giyersin sonrada dolaba atarsın dedi.bakalım kendime 1 ay süre verdim 1 ay içinde istediğim gibi incelirsem elbiseyi giyecem yoksa iade edecem etiketiyle duracak.heralde benim en büyük yanlışım su içememem .siz aklınıza geldikçe bana ne kadar su içtiğimi sorun nolurrr.,

aldım valla elbiseyi dar mar bakalım 1 ay sonra ne olacak.
lethem cim var kilosu hemde baya .zaten diyetisyene gidiyoruz.sorun kendisi hiç çaba harcamıyor hep benim zorumla bişeyler yapıyor.bide kilodan dolayı adetleride düzenli olmuyor oda ödem yapıyor .

offf oburum hemde çokkk üzülüyorum.artık çocuk kendisini hiç sevmediğimizi düşünüyor.psikolojisi çok bozuk içe kapanık bir çocuk zaten oldu bitti.zaten şu anda benle arası pek iyi değil çünki beni çok otoriter görüyor sürekli peşindeyim kızım onu yeme bunu yeme hadi spor yapalım sürekli üstünde bir baskı hissediyor ama bıraksam zaten kendini kontrol edemiyor ne yapacam b,ilemez duruma geldim.senin o dediğin burda varmıdır bilmiyorumki.diyetisyen geçen hafta söyledi zaten bir psikiyatr dan destek almamız lazım diye randevu aldım götürecem.

ayy sen beni çok güldürüyosun yaaa.valla okurken kendi kendime gülüyorum.sen bu kadar neşeliyken nasıl o haplara esir oluyosun anlamadım.

doğum günün kutlu olsun.inşallah kocan bir süpriz yaparada biraz moralin düzelir yapmazsada boşver odun her zaman odundur.sen keyfine bak .

selam kızlar, ben kardeş takımdan, bu hafta listeyi ben yapıyorum ve bu konuda çok bilgili değilim, bana yardım edebilir misiniz???

7.TAKIM 207. Etap
cemre2010(55.8/56.8/-1/-1.79%)
ceyce(77,6/77.6/0/0)
saferan(126.4/126.1/0.3/0.25%)
azerikizi(55.2/55.8/-0.6/-1.09% )
kirmizigül06(90.1/90.1/0/0)
doga3(92.8/92.8/0/0%)
frangipani(67.6/68.0/-0.4/-0.59%)
ganfed(55,5/55,5/0/%0)
Julia__(55.0/55.0/0/0)
Minaver(60.7/60.7/0/0)
Meyvenull (58.6/58.6/0/0%)
minnoşprenses (62.6/63.2/-0.6/-0.96%)
nev81 ( 89.9/88.9/1/1.11%)

7. Takım toplam kilo ( 947,8 / 949.1 / -1.3 / -0.14 %)

acaba doğru yaptım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…