selam kızlar
biz çoooook korktuk dün akşam beşik gibi sallandık gıcırtılar geldi ordan burdan :S :S neyse içinizi karartmayayım. eksideyim bu hafta daha önce tahmin ettiğim gibi.
kilom: 79,3
haftaya 77,3 olucak hedefim budur
dün moralim o kadar bozulmuş ki hala kafaya takıyorum.ne spor yapasım var ne bişi..sadece hüngür hüngür ağlamak istiyorum
iyi akşamlar herkese,
bu günki menüm çok düzensiz oldu kızlarım evde olduğu için sabah geç kahvaltı yaptık sonrada alışveriş merkezine gittik ve 5 saat orda dolaşmışız.eve geldimki yorgunluktan kıpırdayamıyorum.
bide benim kızlar beni gaza getirdi ve bana bir elbise aldırdılar elbise likralı olduğu için ben içine girdim ama ciddi dar ve benim onu giyebilmem için en az 4- 5 kilo vermem lazım temmuzun 9 unda çok yakın bir aile dostumuzun düğünü var orda giymek için aldım tabi zayıflayabilirsem.kendimi güdülemek için yarın elbiseyi giyip resmimi çekecem onuda buraya koyacam zayıflayabilirsem o zamanda resim çekecem.o elbiseyi giymek istiyorummmmm.
bu günki menüm,
sabaheynir ve pastırmalı yumurta domates 2 dilim ekmek.
ara:yok
öğlen:dışardaydık kızlar hamburger aldı onlardan bir avuç kadar patates cips yürüttüm 2 tanede nagıt yedim 1 de diyet kola.
ara:yok
akşam:3 kaşık kabak yemeği yarım dilim ekmek yedim .
spor:5 saat alışverişi spor saymazsak ne yazkki bu gün spor yapamadım.
aynen benimde moralim bir gün iyiyse 3 gün kötü bu aralar.sizlerin çocuklarınız daha küçük bide büyüsünler okuldu ergenlikti derken kafayı oynatmak üzereyim.bende bu ara büyük kızıma çok üzülüyorum hemde kızıyorum .aslında kızmıyorumda napacağımı bilemiyorum bu gün alışverişe çıktık daha önce bahsetmiştim benim büyük kızımdada kilo sorunu var diye.neler almak giymek istiyor tabi istedikleri olmuyor ondan sonra o üzülüyor ben ondan daha fazla üzülüyorum giderek kendine olan güveni azalıyor içine kapanıyor ve ben artık kızıma ulaşamadığımı hissediyorum napacam bilemiyorum offff benimde canım çok sıkkın kızlar ....
herkesin morali bozuk sanırsam..
benimde akşamüstü fena bozuldu.kafamdan atamıyorum bir türlü..belki takılacak bişey değil ama ben başkasına yapmayacağım şeyler bana yapıldığında çok üzülüyorum.çok ince düşünüyorum bazı şeyleri aman alınırsa kırılırsa diye çok dikkat eden biriyim.aynı şeyi karşıdan görmeyince alt üst oluyorum..
bugünü hafif geçirdim umarım yarın artıları görmem
Offff offf kavga gürültü olmasın, karşımdaki kırılmasın,hadi insanlık bende kalsın......Kimdir seni bu kadar kırıp,üzen, ver elime onu zevkle parçalayayım.İnsanlıktan nasibini almamışlara ,insan gibi davranmayacaksın.Ben 17 senedir.İnsanlık bende kalsın,kavga gürültü olmasın diyip herşeyi sineye çektim.Şeker,kolestrol,trigliserit almış başını gidiyor....Karşımda ki gayet normal.Aklına geldikçe,sıkıldıkça, huniyi alıyor eline ,tepeme etmeye devam ediyor.Kendi egosunu tatmin edip,10 dak. sonra herşey çok normal hiçbir şey olamamış,birde niye suratım asık diye soruyor.
aynen benimde moralim bir gün iyiyse 3 gün kötü bu aralar.sizlerin çocuklarınız daha küçük bide büyüsünler okuldu ergenlikti derken kafayı oynatmak üzereyim.bende bu ara büyük kızıma çok üzülüyorum hemde kızıyorum .aslında kızmıyorumda napacağımı bilemiyorum bu gün alışverişe çıktık daha önce bahsetmiştim benim büyük kızımdada kilo sorunu var diye.neler almak giymek istiyor tabi istedikleri olmuyor ondan sonra o üzülüyor ben ondan daha fazla üzülüyorum giderek kendine olan güveni azalıyor içine kapanıyor ve ben artık kızıma ulaşamadığımı hissediyorum napacam bilemiyorum offff benimde canım çok sıkkın kızlar ....
dün moralim o kadar bozulmuş ki hala kafaya takıyorum.ne spor yapasım var ne bişi..sadece hüngür hüngür ağlamak istiyorum
of ablacım sorma düşünmekten içim şişti..çok soğukkanlı biri gibi görünürüm umursamaz zannederinsanlar beni ama hiçte öyle değilim.annem eşim biliyor meseleyi gerçi.ağlamak geliyor içimden de üzülmesinler diye tutuyorum kendimi.tayinimiz hayırlısıyla güzel bir yere çıksa,düşünceli insanlarla karşılaşsak şöyle..gerçi 1 senem var ama bunaldım valla çok bunaldım.
günaydın hanımlarrrr
kızlar bugün son defa beni listeye alın, sonra izin almak istiyorum bi süre. tartıldım 49.2 bugünn.. ve leslie işe yarıyo gibi.. görüşürüz yinee..
87.4.. moralim çok bozukk..bu hata nerdeyse her akşam aç yattım yaaa..100 gr((((
selam kızlar
biz çoooook korktuk dün akşam beşik gibi sallandık gıcırtılar geldi ordan burdan :S :S neyse içinizi karartmayayım. eksideyim bu hafta daha önce tahmin ettiğim gibi.
selam kızlar
ablacım çok zor valla..bizim bile nasıl moralimiz bozuluyor istediğimiz yakışmayınca olmayıncao bide ergen ooff offf...onu çok iyi anlıyorum.çok büyük kilo sorunum olmadı ben hep balık etli olmakla savaş verdim,balık etliliği de sevmiyorum çünkü..ama onun neler hissettiğini anlıyorum
ahh lilineva sorma aynı sorun bizde var benim küçük kız incecik uzun boylu ablasından hem ince hemde baya uzun dün alışverişe gittik onunki 15 dakkada tamamdı ne giyse oluyor ama büyük ne giyse olmuyor rengarenk cıvıl cıvıl şeylere bakıyor olmayınca morali bozuluyor.dün bir elbie beğendi balon etek hemde giydi üzerine oldu ben bunu çok beğendim dedi alma desem çok üzülecek diye aldık aslında çokta güzel oldu biraz kilo verse dahada güzel olacak akşam babası giyde görim kızım dedi çocuktada bir şanssızlık var elbiseyi giydi fermuarı bozuldu aslında zor kapandığı için bozuldu akşam bide ona morali bozuldu erken gitti yattı.dediğin gibi kendiyle barışık değil az önce giyindi süslendi arkadaşımla dışarı çıkacam dedi bende gaz verdim biraz morali düzelsin diye çok güzel oldun dedim aslında çok ta güzel moral olsun diye git gez kafana göre eğlen dedim.bilmiyorum valla ne yapacam şaşırdım kaldım.ablacım bende ergenlikte kiloluydum ablam zayıftı ona herşey olur bana hiç bişiy olmazdı alışverişten gelince hep ağlardım sinirim bozulurdu sonraları kendimle barışmayı öğrendim annem yazık çok üzülürdü dikiş bilirdi dükkanda bana olmayan elbiseleri kendi dikerdi sağolsun çok üzerine gitme şimdi sakinleşsin sonra oturup konuşursun kilo vermesini sağlamak yerine önce kendiyle barışmasını sağlamalısın bence ondan sonra kilo vermek isterse kendi versin ve en azından bunu yaparken kendi isteğiyle yapmış olucak şimdi kilo ile ilgili ne söylesen batar ona ters teper bende ole oluyodu en azından ayyyyy ergenlik ne zor ergen annesi olmak ondan daha zor
Oh oh giy elbiseyi geç aynanın karşısına bak bak,fazlalıkları gör,hırs et ver hepsini.Ölçüleri vermedin zaten mesuroyu(nasıl yazılıyo?) bulamadım dedin.Çek resmi de görek.Amma sakın 4-5 kilo vermiş halini çekeceğini unutma onuda kesinlikle bekliyor olucazzz.Umarım 4-5 kilodan fazla verirsinde gittiğin yerde herkesi çatlatırsın.Temmuz 9 da düğün diyorsun kabaca hesaplarsak 6-7 haftan var.ONA GÖRE YEEEE.....Aklına gelsin kaçamak yapacağında yiyeceğin şeyin yerine su iç....
Kız 5 saaat alış-veriş ne demek spordan beter.Yediğin kızartmaları dengelemişsin işte.
günaydın hanımlarrrr
ayy canım benim yaa, geçmiş olsun.. bnm kardeşim izmirde hemen aradım ama aklıma takıldı, diyorum kütahyada bi tanıdık vardı:) şimdi hatırladım senmişsin, dikkat edin canım, Allahtan hayırlısyla bişi olmaz inşş..
ayneeenn..
ben de aldım elbise. bilerek deil ama internetten almıştım bana da küçük. bence moral olcak canım. kilonu verip salınırsınn temmuzda.
cnm ben de balık etliydim küçükken, o yaşlardan beri diyetle haşır neşirim zaten.1 haftada 3 kilo verdiğimi bilirim (şimdi olmuyo tabi) kuzenlerimden 100 kiloyu aşanlar var ergenlikte.. tek çare sağlıklı yemek. aşırı kilosu yoksa senle sağlıklı beslenmeye ikna et bence. eğer kilosu fazlaysa bi uzmana götürebilirsen iyi oluyo. bnm kuzen öyle akapunturla uzmanlarla 1 yılda 40 kilo verdi ki 19 yaşında falan anca vardı.
kızlar bugün son defa beni listeye alın, sonra izin almak istiyorum bi süre. tartıldım 49.2 bugünn.. ve leslie işe yarıyo gibi.. görüşürüz yinee..
Dert etme diyeceğim.Çünkü demekle olmuyor biliyorum.Ama elinden geldiğince kendini üzme.İlerde inan sen istediğin kadar üzül ,çırpın,ona kilo problemi için konuşma yap,sonuçta sen suçlu olacaksın!?....Buna da hazırlıklı ol.Oralarda kadın sağlığı ve.... bir kuruluş var 153 ten arayıp randevu alıyorsun.İstanbulda var.Gerçi her semtte yok, ama genede idare ediyor.Hah işte bu kuruluşta psikologlar var.(ücretsiz)Bu konuda sana yardımcı olurlar.Hiç olmazsa kızınıda götürürsün onunla da konuşurlar.Benim büyük kızla problemim oldu.(başka konuda)Yardımını gördüm.Eşler içinde yardımcı oluyorlar.Ama eşinizinde gelmesi gerek.
Normalde bu kuruluşlarda kadın sağlığı(doğum kontrol),rahim kanseri testi,Sigara bıraktırma,psikolog,pedogog,diyetisyen ve kimisinde aile danışmanlığı bölümü var.Ama bazı yerlerde talebe göre bazı bölümler olmuyor.İlaç yazamıyorlarrrr......
ayy sen beni çok güldürüyosun yaaa.valla okurken kendi kendime gülüyorum.sen bu kadar neşeliyken nasıl o haplara esir oluyosun anlamadım.Tamam tamam çenem düştü herkese laf yetiştirdim.Yazıyorum kilomu 79
0,5 gr gitmiş.Regl olacağım ,sanırım onun için davul gibiyim.Olsuuuun gitsinde gr gitsin.
Yazlıkları çıkarmadım daha çıkarsam fenalık geçireceğim.Daha geçen seneki kiloma geri dönemedim.Geçen sene 74 lerdeydim de söyleniyordum.Üstüme birşey olmuyor diye, ammaaan olmuyorsa olmasın.Onu da mı dert edeceğim.Patlata patlata giyinirim.Utanıp kilo veririm.Millet havuzda kat kat göbek ,kalça ve simitleriyle bikini giyiyor.Ben dikişleri patlata patlata giymişim ne olacak?
Ben kaçtım.Haftasonu fırsatım olursa gelirim.Şimdiden herkese güzel haftasonları dilerim.Yarın benim doğum günüm kızları alıp evden kaçacağım.Vallaha kaçamak mı yaparım,yoksa coşup dağlarımı aşarım bilmiyorum.Ama aklımda sahil kenarında, kendin pişir-kendin ye bir yer var.sabahlarıda branch veriyor,oraya gitmeyi düşünüyorum.
eşimde bundan istifade (doğum günüm oluşundan)yaptıklarından pişman olup özür dileyecek mi?Bakak görek diyorum.Gerçi özür de dilese ,af da dilese alacağı cevap karşısında çoook büyük şoka girecek.Bakak görek,bakak görek.Zaman ne gösterecek.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?