Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

7.TAKIM 207. Etap
cemre2010(55.8/56.8/-1/-1.79%)
ceyce(77,6/77.6/0/0)
saferan(126.4/126.1/0.3/0.24%)
azerikizi(55.2/55.8/-0.6/-1.09% )
kirmizigül06(90.1/90.1/0/0)
doga3(92.8/92.8/0/0%)
frangipani(67.6/68.0/-0.4/-0.59%)
ganfed(55,5/55,5/0/%0)
Julia__(55.0/55.0/0/0)
Minaver(60.7/60.7/0/0)
Meyvenull (58.6/58.6/0/0%)
minnoşprenses (62.6/63.2/-0.6/-0.96%)
nev81 ( 89.9/88.9/1/1.11%)

7. Takım toplam kilo ( 947,8 / 949.1 / -1.3 / -0.14 %)

canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnn..

kızlar meraba hasretim yokmu bugün liste için bakayım ozaman çok az vaktim var ama toparlamaya çalışayım inş geçmişe hızlıca bakmıştım herkes kilosunu yazmışmıydı nees ebakiim bidaha:)

60.9 lmuşum kızlar 400 gr gitmiş

ayy ne güzel işteeee..60 ları görmüşsünn bende 70 leri görebilsemm..

inş canım yaa..bu hafta yemek düzenim hep bozuktuu..fazlada su içemedimm..heralde ondan...

4.TAKIM 207.ETAP

Anna_maria(64.8/64.8/0/%0)
nidah( 61.3 /60.9/ 0.4 / % 0.65)
hasretim34(64.5 / 64.5/0 / % 0 )
qiz3mm ( 66.5/67.5/-1/-%1.5)
lethem ( 49.5 / 49.2/ 0.3/ %0.6)
mersa ( 83.2 /83.6/-0.4/%0.48)
bijoux ( 78.7 / 79.3/ -0.6/-%0.76)
deniz1984( 87.5 /87.4/0.1 / % 0.11)
obur ( 79.5 / 79.0 /0.5/%0.63)
ohcanimadegsin(71.9/71.9/0/%0)
ansaa (80.1/79.3/0.8/ %1 )
lilineva (71/70.5/0.5/%0.70 )

4. TAKIM TOPLAM KİLO 858,5/857.9/0.6/%0.07 )

HASRETİM VE OHCANIMADEGSIN kilolarınızı göremedim yazmadınız galiba vaktim çok az alelacele yapıyorum aynı geçiyorum bu arada kızlar sıkıntılı olanları okudum Allahım ferahlık versin inş sorunlarınız neyse biran önce hallolur...

Son düzenleme:
nidah liste icin tesekür ederim canim,cok sükür atlattik belayi,geri zekali komsunun biri,cocuklari dövüyoruz diye sikayette bulunmus,bakmaya geldiler bugün aksamdan beri ömrümden ömür gitti,cok fenaydim

nidah liste icin tesekür ederim canim,cok sükür atlattik belayi,geri zekali komsunun biri,cocuklari dövüyoruz diye sikayette bulunmus,bakmaya geldiler bugün aksamdan beri ömrümden ömür gitti,cok fenaydim

ayyy canım ya geçmiş olsun.dünden beri çok merak ettim.sen almanyada yaşıyodun dimi .çocukların ağlama bağırma sesini öylemi sandı acaba yada gıcıklığınamı yaptı geri zekalı komşun .inşallah atlatmışsınızdır bir sorun yoktur.

hasretim geçmiş olsun ya ne manyaklar var dertleri neymiş neyseki atlatmışsınız..

bu hafta dökülmüşüz kızlar ya, bende annemdeyim salı günü döncem doru düzgün menü bildiremedim k. bakmayın bugünü yazayım

sabah
kahvaltı,1dl ekmek,sucuk ve helva da yedim accık vee salatalık domates

öğle
bulgurlu yoğurtlu bi malatya yemeği:) 1 tabak yedim,yeşil soğan

ara: 1 avuç erik

akşam:tavuk sote,az pilav,salata,yoğurt

ara: karpuz

a aaaa manyakmı o yaaa.neden öyle bi şikayette bulunmuşlar

sagolun kizlar,aklindan zoru var iste benim 2 tane kücük oglum ar merdivenlerde bazen gürültü olabiliyo agliyolar bagris filan oluyo,bide oglum düsüp kafasini carpmisti alni morarmisti sonra morluk burnuna gözlerini asagisina indi 6 haftas öyle gezdi salaklar onuda söylemisler 6 hafta mor gezdi diye,

hey Allah ım yaa sormadan etmeden ne diye şikayet ediyolar arızalar galba biraz

bu arada geçmiş olsun kuzuya

bazıları özellikle yapıyolarmış kesin almandır şikayet edenler.küçük çocuklarıda yoktur çocukların ağlamasından ufak tefek seslerinden de rahatsız olmuşlardır kendilerince kesin çözüm bulmuşlardır.peki bunun vicdani yönünü hiç düşünmüyolarmı yaa hadi çocukları sizden alsalardı rahatlıycaklarmıydı salaklar.zaten biraz insan olsalar gelip sorarlardı çocuğa ne oldu diye .allah yardımcınız olsun .

aaa manyak canı sıkılıyodu heralde gerizekalının

doğum günün kutlu olsun.inşallah kocan bir süpriz yaparada biraz moralin düzelir yapmazsada boşver odun her zaman odundur.sen keyfine bak .
canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnn..
Sağolun canlarım.Alahtan yanımdasınız ,yazdıklarımı okuyorsunuzda biraz olsun kendimi toparlıyorum.

Hayatım geçmiş olsun.Almanlar yada başka değişle yabancılar küçük çocuklara uygulanan tüm davranışlara bu kadar dikkat ediyorlarda ,15.den sonra salıyorlar sokağa ne ederlerse etsinler.Sanki bu yaptıkları çok doğru.Halini görmez halim paşalar.Çocuk bu düşerde ,kalkarda başka türlü
büyümezki.Allahım insan çocuğunu öyle dövmeye nasıl kıyar.Adam olsa zaten "geçmiş olsun komşu ufaklık düştümü diye "gelip kapını çalar.Çok geçmiş olsun zuzuzuya geçmiş olsun.Umarım şimdi daha iyidir.

geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederim ince ve güzel bayanlar

annemler gitti ben de arkalarından çarşıya fatura yatırmaya falan derken yine düzensiz yedim ama kalorili yemedim. akşama menümü yazarım inş.

Mersaaaa yakaladım seni Su içtin miiii???
Diyorum ama ben ilaç almasam su bardağını görsem ne etcem diye bakıyorum.Banada sorun ne olur su içmeyi unutuyoruuum.
İçmeye başladım mı da lavabodan çıkamıyorum.

obur, bijox napıyosunuz kızlar dökülmüşüz bu hafta
bijom tekrar sarsıntı oldumu ne durumdasınız.
ah ah hem de ne dökülme. ekside çıktım ama acısını fena çıkarıcam ablam görüceksinnn

sallanıyoruz arada ama çokkk hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…