Ben kaçtım.Haftasonu fırsatım olursa gelirim.Şimdiden herkese güzel haftasonları dilerim.Yarın benim doğum günüm kızları alıp evden kaçacağım.Vallaha kaçamak mı yaparım,yoksa coşup dağlarımı aşarım bilmiyorum.Ama aklımda sahil kenarında, kendin pişir-kendin ye bir yer var.sabahlarıda branch veriyor,oraya gitmeyi düşünüyorum.
eşimde bundan istifade (doğum günüm oluşundan)yaptıklarından pişman olup özür dileyecek mi?Bakak görek diyorum.Gerçi özür de dilese ,af da dilese alacağı cevap karşısında çoook büyük şoka girecek.Bakak görek,bakak görek.Zaman ne gösterecek.......
60.9 lmuşum kızlar 400 gr gitmiş
canımın içi belki aç yattığın için kilolar gitmemiştir.Şaka biryana bazen oluyor.Vucut şişiyor.Haftaya verirsin geçen hafta yiyip içtiklerine yaptığın sporlara bir bak.Varsa bir hata zaten kendin görürsün.Bu hafta düzeltirsin.Yoksa herhangi ters birşey o zaman da dert etme önümüzdeki hafta 1 kilo verirsin.
nidah liste icin tesekür ederim canim,cok sükür atlattik belayi,geri zekali komsunun biri,cocuklari dövüyoruz diye sikayette bulunmus,bakmaya geldiler bugün aksamdan beri ömrümden ömür gitti,cok fenaydim
nidah liste icin tesekür ederim canim,cok sükür atlattik belayi,geri zekali komsunun biri,cocuklari dövüyoruz diye sikayette bulunmus,bakmaya geldiler bugün aksamdan beri ömrümden ömür gitti,cok fenaydim
a aaaa manyakmı o yaaa.neden öyle bi şikayette bulunmuşlar
hasretim geçmiş olsun ya ne manyaklar var dertleri neymiş neyseki atlatmışsınız..
bu hafta dökülmüşüz kızlar ya, bende annemdeyim salı günü döncem doru düzgün menü bildiremedim k. bakmayın bugünü yazayım
sabah
kahvaltı,1dl ekmek,sucuk ve helva da yedim accık vee salatalık domates
öğle
bulgurlu yoğurtlu bi malatya yemeği:) 1 tabak yedim,yeşil soğan
ara: 1 avuç erik
akşam:tavuk sote,az pilav,salata,yoğurt
ara: karpuz
sagolun kizlar,aklindan zoru var iste benim 2 tane kücük oglum ar merdivenlerde bazen gürültü olabiliyo agliyolar bagris filan oluyo,bide oglum düsüp kafasini carpmisti alni morarmisti sonra morluk burnuna gözlerini asagisina indi 6 haftas öyle gezdi salaklar onuda söylemisler 6 hafta mor gezdi diye,
sagolun kizlar,aklindan zoru var iste benim 2 tane kücük oglum ar merdivenlerde bazen gürültü olabiliyo agliyolar bagris filan oluyo,bide oglum düsüp kafasini carpmisti alni morarmisti sonra morluk burnuna gözlerini asagisina indi 6 haftas öyle gezdi salaklar onuda söylemisler 6 hafta mor gezdi diye,
doğum günün kutlu olsun.inşallah kocan bir süpriz yaparada biraz moralin düzelir yapmazsada boşver odun her zaman odundur.sen keyfine bak .
Sağolun canlarım.Alahtan yanımdasınız ,yazdıklarımı okuyorsunuzda biraz olsun kendimi toparlıyorum.canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnn..
ah ah hem de ne dökülme. ekside çıktım ama acısını fena çıkarıcam ablam görüceksinnnobur, bijox napıyosunuz kızlar dökülmüşüz bu hafta
bijom tekrar sarsıntı oldumu ne durumdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?