Hadi bugunden itibaren, duzenli yaz takima, bir gunaydin mesaji, bir menu yazman 10dakikani alir, bak gor haftaya nasil eksi gelecek ,anlastik mi?Ahan da yapıyorum, 70.1 geldim gene yav.
Nedennn 6 yok bana nedeeeeğnnnnn
Haklısın yavrukuşum. Tamam söz veriyorum. YazicammHadi bugunden itibaren, duzenli yaz takima, bir gunaydin mesaji, bir menu yazman 10dakikani alir, bak gor haftaya nasil eksi gelecek ,anlastik mi?
Anlastik pestom :))Haklısın yavrukuşum. Tamam söz veriyorum. Yazicamm
Yarın aç karnına ben bildirim yapacağım. İşten dolayı sabah tartılamıyorumSelam kızlar. Ben sabitim bu hafta niye böyle oldu anlamadım menülerim gayet iyiydi. Üzgünüm
Yawrukush Hyperborea17
Çookkk teşekkür ederimHarika, hayirli olsun listen canim benim :)
DünSelam kızlar dünki menümü yazmayı unuttum
sabah: yarım kırmızı kapya biber ile 1 yumurtadan omlet 1 dilim ekmek domates salatalık ve 1 kupa çay
ara 1 türk kahvesi
akşam: yarım kase mercimek çorbası, 3 kaşık barbunya 1 kaşık pilav
Su: 3 lt
Spor ev temizliği ve 8000 adım @_Vera_
bugün
Sabah: yok
öğlen: 500 ml chia tohumlu ayran
ara :1 türk kahvesi
Akşam: 5 kaşık nohut yemeği 3 yk erişte
su:3lt
Spor:11000 adım
Hyperborea17 Yawrukush
Kedim çok iyi ama benim moralim bozuk. İş yerinde küçük çaplı arıza yaşadım. Patronum işten çıkardığını söyledi. Sonra biraz tartıştıktan sonra sana kendini düzeltmen için 1 hafta süre dedi. Şimdi tetikteyim.Canim Senemim sen burayi en iyi bilenlerden, benim en guvendiklerimden, en cok sevdiklerimdensin ve bence bunu biliyorsun..
Sen ne dersen ben peki derim ama bu sefer o kadar azimli devam ediyordun ki , mola vermene bir yandan gonlum razi degil..
Yinede burasi senin takimin, molaya ihtiyacin varsa da toparlan, yine ayni azimle don aramiza, at kilolari uzerinden..
Yine geldi o burukluk, neyse...
Iyi mi canim durumu kedicign?
Sen nasilsin :)
Gofret isi bozmus ama eminim bundan fazlasina hayir demissindir, kucuk telafi cezasi geliyor :)
Esler | Ip atlama | Adim sayisi | Leslie mil | Toplam puan |
M Mavimeltem | 66.910 | 3346 | ||
@_Vera_ | 1350 | 76.641 | 6 | 7162 |
B Beklenen2 | 300 | 62.875 | 3 | 4059 |
| 2 | 210 | ||
G
GCA
| 2200 | 113.955 | 2 | 13.308 |
| 5000 | 73.486 | 2 | 13. 885 |
| 41.000 | 2050 | ||
Toplam | 8850 | 434.867 | 15 |
Ne bıleyım tartılmadım bıdaha ama artık gerçekten sınırım bozuluyorşartlarınız uygunsa bişey yemeden bir kaç saat sonra bir daha mı tartılsanız acaba. Dünle bugün arasında bu kadar fark olmaz çünkü
Gececekmı tansum yaa gercekten ac ac gezmekten ve yerımde saymaktan sıkıldım. Tamam 64 lerde 1 ay takıldım sımdıde 63 lerde ama artık 62 lı bişeyde takılayım barı emeklerın boşa gtmedıgını anlıyayım cok üzülüyorum ya bıyerde bı yanlıs ama anlamıyorum 2 öğün beslenmeyı de degstırıcem bu hafta 3 oğun ama az yemeyı denıcemKuzum en azindan bir eksi goruyorsun ben 3 aydir ayni kiloda surunuyorum biraksam geri 85 e cikmistim sabret gececek
ONEMLI NOT
Kizlar listemiz hazir, fakat uzgunum.. Sebebi su; her 8 hafta 1 etap sayiliyor yarismada ve takimlarin performans uygulamasi yapiliyor, 6 haftadir cok guzel bir sekilde basariliydik, ve haftaya bitiyordu uygulama..Boyle olunca takimlarin performansi tablolaniyordu.Fakat bugun yuzdemiz cok kotu ve ceza aliyoruz
Dolayisiyla performans tablosunu kaybettik, ustune bugun nota cezasi aliyoruz, hemde haftaya etabin son haftasi, ilk 3'e giremezsek haftaya cezali bir sekilde etabi kapatiyoruz..
Cok uzgunum, esas listede arti gelen arkadaslarim cok cok dikkat etmelisiniz, listenin sorumlulugunu hep soyluyorum!!
Gecen hafta 1.ciydik , bu haftada durumumuz bu..Acaba iyi bir derece alinca saliyor muyuz, bunu bir konusalim..Haftaya ilk 3'e girmek zorundayiz, odul ogunlerimizden de feragat edelim gerekirse!!!
Tebrikler canimmCok guzel esim, guzel bir hafta oldu bizim icin
Birgaripanne Yawrukush kaptanlarim sizin icin yuzdeyi ben hesapladim
gecen hafta 75
bu hafta 74.2
fark 800gr
yuzde 1.07%
Ellerine saglikEvet ilk defa yaptım ya işte idare edin
Gecmis olsun hayirlisi ile isine devam edersin umarimKedim çok iyi ama benim moralim bozuk. İş yerinde küçük çaplı arıza yaşadım. Patronum işten çıkardığını söyledi. Sonra biraz tartıştıktan sonra sana kendini düzeltmen için 1 hafta süre dedi. Şimdi tetikteyim.
Canim nacizane iki fikrim varGececekmı tansum yaa gercekten ac ac gezmekten ve yerımde saymaktan sıkıldım. Tamam 64 lerde 1 ay takıldım sımdıde 63 lerde ama artık 62 lı bişeyde takılayım barı emeklerın boşa gtmedıgını anlıyayım cok üzülüyorum ya bıyerde bı yanlıs ama anlamıyorum 2 öğün beslenmeyı de degstırıcem bu hafta 3 oğun ama az yemeyı denıcem
Aynen bende bu beslenmemde sabitim simdilikSuan izindeyim diye deneyerek vucuduma ne iyi geliyor bulma ugrasi icindeyim
Mutfak tartin var mi canim 100 un altina dustugunde beslenmen icin yardimci olurMerhabalar listemi yazayım hemen
Sabah 1 dilim tb ekmeği yumurta salatası 1kb peynir 4 tane zeytin domates salatalık biber
Öğle 3 kaşık yoğurt la yulaf ezmesi
Akşam haşlanmış et ve yoğurt
Ara öğünlerde bugun bişe yemedim
2.5 lt su
30 dk leslieYawrukush Birgaripanne Arrietty_
Yok canım alayım o zaman şimdi bu liste ye göre nasıl mesela iyimiTebrikler canimm
Ellerine saglik
Gecmis olsun hayirlisi ile isine devam edersin umarim
Canim nacizane iki fikrim var
1 yarin eskiden beslendigin gibi bir menu hazirla ve tuket vucudun sasirsin
Seker yasak 2 litreden fazla su
2 yitiksifayi yap 3 gun
Yasak listesinden tuketme ve su icme zamanlarini kacirma ha 3 gun sonra kilo vermen iyiyse devam et bozma yitiksifayi
Bilgi almak istersen detayli yazarim
Aynen bende bu beslenmemde sabitim simdilik
Kuzenim geldi ama temizlik yapiyor bende dikis yapiyorum bir turlu gorusemedik
Mutfak tartin var mi canim 100 un altina dustugunde beslenmen icin yardimci olur
Iyi begendim almaya durumun yoksa kasik miktarida kullanabilirsinYok canım alayım o zaman şimdi bu liste ye göre nasıl mesela iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?