Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

G GCA sayende 3. Olmusuz :)
Senden bu haftada bol adim ve ip atlama bekliyorum es olmasakda. Baya iyi verdin bu hafta

birlikte olduk eşim güzel motive ettik birbirimizi, inşallah senin bu haftaki emeklerinin karşılığını önümüzdeki hafta alırsın. Evde çalışacağım bu hafta adımlama videoları yapayım inşallah ip atlamayı seviyorum devam ederim yine inşallah

Anadimm menulerimi toparlayamiyorum ki bir turlu bakalim

Nasil toparliyamiyorsun?
Peki ya spor? Ondan da takilip kalmis olabilirsin

Benimki hep su ekmeklerden mesela. Cok vermis gibi aldim yine. Sporuda boslamistim. Sadece evden ise, Isten Eve yurudum ve is de attigim adimlar vardi.
Oda yeterli gelmiyor bana, daha fazla yapmaya alisik olunca vucud normal tempom diye mi goruyor nedir.
Benim en buyuk sorunlardan biride kizimin bebek gibi gece 3-4defa uyanip yanina cagirmasi. 5 de kalkmam. Vucud dinlenemiyor duzgun

Ne kadar surdu bu temizlik? Puan vermek icin süresi cok onemli. Hesp yapmayin sadece sure yeter. Hesabi Cuma ben yapacagim

Canim 2 aydir uykum duzensiz ve kilo veremiyorum sebebini ben uykuya bagliyorum cunku dikkat etiigim hafta spor da yapsam arti geliyor dikkat ediyorum sadece eksi geliyor anlamiyorum ki ama 4 saat uyku ile bu bile cok gibi

Canim 2 aydir uykum duzensiz ve kilo veremiyorum sebebini ben uykuya bagliyorum cunku dikkat etiigim hafta spor da yapsam arti geliyor dikkat ediyorum sadece eksi geliyor anlamiyorum ki ama 4 saat uyku ile bu bile cok gibi

Sende bendensin ozaman. Uykuyu cozmedikce kaliriz boyle. Hadi senin cocuklar bebek. Benimkine ne oluyorsa..

stitch canım eşim tebrik ediyorum galiba birinci olmuşuz inşallah yanılmıyorumdur...
Sabah zeytin 5 1 yumurta haşlanmış
Ara öğün armut 1 adet
Öğlen bir kase çorba
Akşam birtane haşlanmış but çorba salata
2 saat yürüyüş
2 lt su
bu gün pek yürüyüş yapamadım sı da pek içemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…