- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Kuzum en azindan bir eksi goruyorsun ben 3 aydir ayni kiloda surunuyorum biraksam geri 85 e cikmistim sabret gececek
Canim gecen haftaki kilonla yuzdeyi hesaplasan
Haftaya toparlarsin
Haftaya odemini de atarsin hem bak ben izne ayrildim da ne oldu bir turlu donemedim izne ayrildigim kilodayim ama hedefim 67 ye dusmekti
Oooo masAllah
Deyimde nazar olaun daha cok ver
Evet canim
Topikler arasi sallantilar cok olacak gibi
Bende o yontemi sıkilasmak icin yapiyorum bayagi ise yariyor
Supersin esim, evlilik yildonumunuz de kutlu olsun, mutlu bebisli nice yillara
Mukemmel oldu canimEki Görüntüle 2699399
Oldumu acaba bilemedim
Cok guzel esim, guzel bir hafta oldu bizim icin
Evet ilk defa yaptım ya işte idare edinMukemmel oldu canim
Ogrenirsin yavas yavas
AmiiiinnnnSupersin esim, evlilik yildonumunuz de kutlu olsun, mutlu bebisli nice yillara
Bence pes etmemelisinnKizlar selam, gune cok guzel basladim sizinle paylasmak istedi. diyeti birakiyorum deyince dun gidip bir suru abur cubur aldim, ama alismisim sanirim, yedim ama cok abarti miktarlarda degil.
bu sabah tartildim, ama birakiyorum dedigim icin fotograf cekmedim maalesef
veeeee
68.2 gordumHyt-123
gecen hafta 69.0
bu hafta 68.2
fark 800gr
yuzde 1.16%
cok heveslendim, tekrar deneyecegim.Yawrukush ama bir sure daha menu paylasamayacagim zaten henuz listede degilim, etkilemem sanirim takimi degil mi?
Arrietty_ kaptanim bu arada menu paylasimi yapamadim bu hafta ama carsamba 6bin, dun 13bin adim yuruyusum var. bugun de simdiden 5bin (ise yuruyerek geldim ve artik yagmursuz her gunder yurumeyi planliyorum)
Teşekkür ederim eşler değişecek mi bilmiyorum ama inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürüzWaoww helal olsun kıztebrik ederim. Benimde seni örnek almam lazım bak eş olarak hic yakışmadım yanına:d
Kaptanim adimlarimi bende paylasacagim ,dun aksam uyuyakalmisim ama once listemizi hazirlamam gerek..Iyi aksamlar kizlar
Spor tablosunu tamamlayip paylasacagim
Kaptanim adimlarimi bende paylasacagim ,dun aksam uyuyakalmisim ama once listemizi hazirlamam gerek..
Evet tabikidee zayıfliyana kadar burdayımmHyt-123 canim bu hafta listemize girebiliyorsun.Listeye girince hergun duzenli menulerini yazip ,bildriimlerini aksatmadan paylasip, aktif olman gerekiyor.
Listeye dahil olduktan sonra 2 ay izne ayrilamiyorsun yani aralik ayinin ilk haftasina kadar ,listeden cikman mumkun degil, tum bunlari kabul ediyor musun canim?
Ahan da yapıyorum, 70.1 geldim gene yav.Selamlar guzel arkadaslarim, gecmisi okudum guzel kilolar verip eksilen arkadaslarimda olmus , sabit olanlarda, arti cikanlarda.
Hep diyorum kilo vermek cok uzun bir surec, o yuzden sabit ya da arti gelseniz dahi moral bozmadan devam etmelisiniz diyete..
Simdi listemizi hazirliyorum, alintilarimi sonra yazacagim..
pesto26 bildirim yapmadin canim, esas listedesin, takim sorumlulugun var..Bildirim yapmayinca sadece bu hafta degil haftayada takim kotu etkileniyor!! Umarim saat 20'ye kadar bildirim yaparsin..
5 bin olması gerekiyor canımHyt-123 kuzum senin ip atlama sayin kafami karistirdi
4bin diye hesapladim dogru dimi? Eksik ise gorunce bildir bana canim
Ben bireyselde adimliyorum kuzum :)Beni gectiysen saymam ama
Es listesinde yoksun kii
Harika, hayirli olsun listen canim benim :)Evet tabikidee zayıfliyana kadar burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?