Teşekkür ederim harika bir ödem atma şekli buldum tüm gece sabaha kadar ağlayınca ödem felan kalmıyor. Dün gece tartıldığımda 70 çıkmıştım. Ödem atma yöntemim ile güzel eksiler görüyorum. Bi tweet vardı ya doğru bir dertlenme programı ile sizde istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz diye artık beslenme değil dertlenme programı yapıyorum kendime. Kimseye tavsiye etmem amaveraaa harika gidiyorsun
Kuzum en azindan bir eksi goruyorsun ben 3 aydir ayni kiloda surunuyorum biraksam geri 85 e cikmistim sabret gececekGunaydınnn
Igrenc bır hafta bu hafta soylemek bıle ıstemıyorum ınsan kaçamak yapmaz ve artı cıkarmı ya
Gecen cuma 63
Bu hafta cuma 63.80
Daha dun tartıldım 63.000 cıktım nasıl bu sabah 800 gram almıs oluyorum acaba bu nedır boyle yaa artık pes edıcem salıcam yeterr
Canim gecen haftaki kilonla yuzdeyi hesaplasan
Haftaya toparlarsinKızlar bu hafta sa 68.4 sabit çıktım
Haftaya odemini de atarsin hem bak ben izne ayrildim da ne oldu bir turlu donemedim izne ayrildigim kilodayim ama hedefim 67 ye dusmektiHayır yawrukuşum gitmek istemiyorum bu kadar artı çkacağımı hiç düşünmedim takımın ortalamasını baya düşürdüm ve çok sıkkınım haftaya hepsini vermek için buradayım gitmiyorum
geçen hafta: 59.7
Bugün : 61.0
Fark: 1.3 kg
Yüzde: -2.1
tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum inanın keyfi değildi , hep bi moral olsun diye arkadaşlarla oturmalar birşeyler yemeler, moral olsun diye evden de eşim kayınvalidem birşeyler yaptı aldı getirdi ben de yedim evet aslında moral oldu ama ona rağmen kendimi hala kötü hissediyorum.onun dışında arkadaşımın babası kanser oldu kemiklere de sıçramış durumu iyi değil, ona da çok üzüldüm... Bugün de annemler anneannemin kabrini ziyarete gidecekler ben uzaktan ayrı şehirden haber alıyorum sadece.
neyse çok uzatmiim gerçekten özür dilerim hepinizden haftaya toparlicam söz veriyorum
Birgaripanne
Eki Görüntüle 2699262
Oooo masAllah
Evet canimİnşallah canım bide normal site den deneyim foto eklemek zorundayız demi
Topikler arasi sallantilar cok olacak gibiGecen hafta:52.1
Bugün:52.6 +500 gr beklediğimden daha düsük bi artı cıktı cunku pek temiz beslenemedim bu hafta ondan mutsuz degilim:)tekrar bu hafta toparlarım
Eki Görüntüle 2699274
M Mavimeltem Kusura bakma eşim artıdayım bu hafta
Bende o yontemi sıkilasmak icin yapiyorum bayagi ise yariyorTeşekkür ederim harika bir ödem atma şekli buldum tüm gece sabaha kadar ağlayınca ödem felan kalmıyor. Dün gece tartıldığımda 70 çıkmıştım. Ödem atma yöntemim ile güzel eksiler görüyorum. Bi tweet vardı ya doğru bir dertlenme programı ile sizde istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz diye artık beslenme değil dertlenme programı yapıyorum kendime. Kimseye tavsiye etmem ama☹☹☹
Hatırlamıyorum kiiKuzum en azindan bir eksi goruyorsun ben 3 aydir ayni kiloda surunuyorum biraksam geri 85 e cikmistim sabret gececek
Canim gecen haftaki kilonla yuzdeyi hesaplasan
Haftaya toparlarsin
Haftaya odemini de atarsin hem bak ben izne ayrildim da ne oldu bir turlu donemedim izne ayrildigim kilodayim ama hedefim 67 ye dusmekti
Oooo masAllah
Deyimde nazar olaun daha cok ver
Evet canim
Topikler arasi sallantilar cok olacak gibi
Bende o yontemi sıkilasmak icin yapiyorum bayagi ise yariyor
Ikindin hesaplamalari yaparken haber veririmHatırlamıyorum kii75 tim galiba 600 gr gitmiş sanırsam aynen 600 gr ay azmış yaa üzüldüm şimdii
Olurrrr çok iyi olurIkindin hesaplamalari yaparken haber veririm
64,6 ile bıraktım burayıYaaaaapeki şimdi kaç kilosunnn
Teşekkür ederim harika bir ödem atma şekli buldum tüm gece sabaha kadar ağlayınca ödem felan kalmıyor. Dün gece tartıldığımda 70 çıkmıştım. Ödem atma yöntemim ile güzel eksiler görüyorum. Bi tweet vardı ya doğru bir dertlenme programı ile sizde istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz diye artık beslenme değil dertlenme programı yapıyorum kendime. Kimseye tavsiye etmem ama☹☹☹
Teşekkür ederim harika bir ödem atma şekli buldum tüm gece sabaha kadar ağlayınca ödem felan kalmıyor. Dün gece tartıldığımda 70 çıkmıştım. Ödem atma yöntemim ile güzel eksiler görüyorum. Bi tweet vardı ya doğru bir dertlenme programı ile sizde istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz diye artık beslenme değil dertlenme programı yapıyorum kendime. Kimseye tavsiye etmem ama☹☹☹
Tebrikler canim
tebrikler canimm.
Ödem atıyorumaşk olsun sana tam kızmalık bir hareket hiç beğenmedim bu yaptığınıyazıl değil mi gözyaşlarına
Eşim teşekkür ederim senim haftaya baya yüksek bi eksi gelir genelde öyle oluyor. Ödem felan vardır belkiHarikasin esim ben sabit geldim
Tebrikler canim
yok canım önemli değil canın sağolsun ben senin yerine de vermişimGecen hafta:52.1
Bugün:52.6 +500 gr beklediğimden daha düsük bi artı cıktı cunku pek temiz beslenemedim bu hafta ondan mutsuz degilim:)tekrar bu hafta toparlarım
Eki Görüntüle 2699274
M Mavimeltem Kusura bakma eşim artıdayım bu hafta
Harikasin canim
Waoww helal olsun kızyok canım önemli değil canın sağolsun ben senin yerine de vermişim85 ile başladım sabah 83 gördüm -2 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?