Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

veraaa harika gidiyorsun
Teşekkür ederim harika bir ödem atma şekli buldum tüm gece sabaha kadar ağlayınca ödem felan kalmıyor. Dün gece tartıldığımda 70 çıkmıştım. Ödem atma yöntemim ile güzel eksiler görüyorum. Bi tweet vardı ya doğru bir dertlenme programı ile sizde istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz diye artık beslenme değil dertlenme programı yapıyorum kendime. Kimseye tavsiye etmem ama

Kuzum en azindan bir eksi goruyorsun ben 3 aydir ayni kiloda surunuyorum biraksam geri 85 e cikmistim sabret gececek
Yawrukush @stitch
Kaptanım nasılsınn♥
Eşimm nasıl oldun hayatım
Hemmen kilomu yazıyorummm
Canim gecen haftaki kilonla yuzdeyi hesaplasan

Kızlar bu hafta sa 68.4 sabit çıktım
Haftaya toparlarsin
Haftaya odemini de atarsin hem bak ben izne ayrildim da ne oldu bir turlu donemedim izne ayrildigim kilodayim ama hedefim 67 ye dusmekti
Kilo bildirimim
Gecen cuma : 56.2
Bugün : 56.1
Fark : -100 gr
Yüzde : %0.1
Yawrukush Birgaripanne
Oooo masAllah
Deyimde nazar olaun daha cok ver
İnşallah canım bide normal site den deneyim foto eklemek zorundayız demi
Evet canim
Topikler arasi sallantilar cok olacak gibi

Bende o yontemi sıkilasmak icin yapiyorum bayagi ise yariyor

Hatırlamıyorum kii 75 tim galiba 600 gr gitmiş sanırsam aynen 600 gr ay azmış yaa üzüldüm şimdii

aşk olsun sana tam kızmalık bir hareket hiç beğenmedim bu yaptığını yazıl değil mi gözyaşlarına

bnnu üzülme bu hafta böyle olmuş olabilir olacak inişlerimiz çıkışlarımız önemli olan pes etmemek. Herkesin hayatında sıkıntılı dönemler oluyor ve duygusal açlık dediğimiz şey bu dönemlerde kendini gösteriyor şimdi bunları unut ve yeni haftaya yeni hedeflerle başla :)

yok canım önemli değil canın sağolsun ben senin yerine de vermişim 85 ile başladım sabah 83 gördüm -2 kilo

Eklentiler

• 8E8FEAD2-01B3-4265-9241-92A585BE5479.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…