obur, bijox napıyosunuz kızlar dökülmüşüz bu hafta
bijom tekrar sarsıntı oldumu ne durumdasınız.
saol canım ya valla hemen içtim iyiki hatırlattın.tamam bende sana sana soracam hatta soruyorum su içtinmiii:))Mersaaaa yakaladım seni Su içtin miiii???
Diyorum ama ben ilaç almasam su bardağını görsem ne etcem diye bakıyorum.Banada sorun ne olur su içmeyi unutuyoruuum.
İçmeye başladım mı da lavabodan çıkamıyorum.
bijom sen eksideyim deyince kilo verdim sanıyorum sende fazla çıkmışsın ama sen bu hafta dumanını attırırsın.aman aman allah korusun bir daha göstermesin.ah ah hem de ne dökülme. ekside çıktım ama acısını fena çıkarıcam ablam görüceksinnn
sallanıyoruz arada ama çokkk hafif.
He he ,ne yapayım sabahtan beri yazılanalra baktım.7.gruptan bir arkadaş listeyi nasıl yapacağını sormuş.Onu okudum çoook güldüüüm.Sanki biz çok biliyoruz.Kaptanın işi başından aşmış,kızcağız derdine düşmüş, ki çok haklı.
Neyse canım ya deli almanlar işleri yok milletin çocuğuna takmış.Dönsün kendi yaptıklarına baksınlar.Çok kızdım öyle böyle değil.Birde komşu olacaklar?!?....
Elbiseli resmini bekliyoruuuz......Kocanın suratını çok merak ettim.Zaten umduklarından güzel görünce deliye dönüyorlar.Evlendiklerinde zannediyorlarki ,tamam biz kul köleyiz. Onlarda efendiler istediklerinde istedikleri olsun.....Heeeeyt yeti be o elbise giyilmeyecekmiş. Hadi oradan bal gibide benim ELİF'im incelip giyecek.
gunaydin kizlar gecmise pek bakamadim dunku menumu yazmaya geldim. karisik bir gundu zaten cok yorulmusum erkenden sizdim.
sabah: 1 dilim kepek ekmek, domates, zeytin, peynir, yumurta
ara: elma, tarcin, ceviz
öğle: 1 kase yoğurt çorbasi
ara: yok
akşam: yok
ne kadar su bilmiyorum ama baya az
1 saat sipayla yuruyus
günaydin kizlar,dün gece rahat bi uyku uyudum sükür gecen gece uyuyammamistim hic,neyseki atlattik,Allah bi daha yasatmaz ins,cok sükür bi korkum yok ama iste stresi yetiyo insana,sizede tesekür ederim.kilomuda bildiremedim ama cok sükür 63 leri görmüsüsm 63.8 olduum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?