Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

obur, bijox napıyosunuz kızlar dökülmüşüz bu hafta
bijom tekrar sarsıntı oldumu ne durumdasınız.

He he ,ne yapayım sabahtan beri yazılanalra baktım.7.gruptan bir arkadaş listeyi nasıl yapacağını sormuş.Onu okudum çoook güldüüüm.Sanki biz çok biliyoruz.Kaptanın işi başından aşmış,kızcağız derdine düşmüş, ki çok haklı.
Neyse canım ya deli almanlar işleri yok milletin çocuğuna takmış.Dönsün kendi yaptıklarına baksınlar.Çok kızdım öyle böyle değil.Birde komşu olacaklar?!?....
Elbiseli resmini bekliyoruuuz......Kocanın suratını çok merak ettim.Zaten umduklarından güzel görünce deliye dönüyorlar.Evlendiklerinde zannediyorlarki ,tamam biz kul köleyiz.Onlarda efendiler istediklerinde istedikleri olsun.....Heeeeyt yeti be o elbise giyilmeyecekmiş.Hadi oradan bal gibide benim ELİF'im incelip giyecek.

merabalar kızlarrr
yorgunluktan geberiyorum vallaa..keyifler kötü gibi geçmişi okudum da...
ben aç aç dolanıyorum valla 1 haftadır sonum hayır olur inşallah çok düzensizim bu aralar...

sabah
2 galeta
60 gr light peynir

ara
meyveli lıght yoğurt

öğlen
tavuk çöp şiş yağlıydı az yiyebildim
haşlanmış bezelye 2 yemek kaşığı anca vardı
yuvarlak ekmek
diyet kola
kızımın patatesinden 4 tane

ara

kuzişim yüzünden kremalı mocca içtim

akşam
az zeytinyağlı pirinçli kabak 10 kaşık falan
light yoğurt
2 galeta

ara
çok az beyaz ve sarı leblebi
yarım kutu light süt
2 incir
1 bardak patlamış mısır

sporda Avmde yürüme kızım evdeyken yürüyemiyorum

saol canım ya valla hemen içtim iyiki hatırlattın.tamam bende sana sana soracam hatta soruyorum su içtinmiii:))

ah ah hem de ne dökülme. ekside çıktım ama acısını fena çıkarıcam ablam görüceksinnn

sallanıyoruz arada ama çokkk hafif.
bijom sen eksideyim deyince kilo verdim sanıyorum sende fazla çıkmışsın ama sen bu hafta dumanını attırırsın.aman aman allah korusun bir daha göstermesin.

obur listeyi ikimize verseler ne yaparız ama düşünebiliyomusun herkes birbirine girer listeye yeni bir boyut getiririz.
valla elbiseli resmi bu günde çekemedim makinam komşuda istemeye utanıyorum.yarın alabilirsem çekinecem burayada yapıştıracam.kız benim kızların gazına geldim elbise dar olmaya dar bide mini nasıl giyecem bilmiyorum.valla yaş ilerledikçe bende şaşırdım ne yapacağımı:))

gunaydin kizlar gecmise pek bakamadim dunku menumu yazmaya geldim. karisik bir gundu zaten cok yorulmusum erkenden sizdim.

sabah: 1 dilim kepek ekmek, domates, zeytin, peynir, yumurta

ara: elma, tarcin, ceviz

öğle: 1 kase yoğurt çorbasi

ara: yok

akşam: yok

ne kadar su bilmiyorum ama baya az
1 saat sipayla yuruyus

günaydin kizlar,dün gece rahat bi uyku uyudum sükür gecen gece uyuyammamistim hic,neyseki atlattik,Allah bi daha yasatmaz ins,cok sükür bi korkum yok ama iste stresi yetiyo insana,sizede tesekür ederim.kilomuda bildiremedim ama cok sükür 63 leri görmüsüsm 63.8 olduum :)

hasretim tebrik ederimmm

benim kilo vermem yavaşladı baya ama kaçamaklarımdan dolayı sanırım annem sağolsun tadımlık da olsa yiyom bişiler:)

menüm

sabah:kahvaltı,az helva ve çokokrem,

ara:1 dl baklava

öğle: 1 kase çorba,karpuz,peynir,2 galeta

ara: erik

akşam:et döner,az ekmek,yoğurt,salata

ara: meyve

düzensiz olmuş evet aç gezmişsin :) karışık bi gün yazmışsın gerçi..afiyet olsun

selam kızlar...

ay çok hastayım öksürüyorum fazla giremiyorum buraya kusura bakmayın...kilo veren ehrkesi tebrik ederim kızlar umarım haftaya birinci oluruz...

ben pazartesi günü şehir dışına çıkıyorum 2 hafta yokum kaptan nasıl yapcaz beni geri dnmek üzere ayrıldımı yazcaz acaba :44:

yaşasın o zamannnn
ben işe gidicem ya gene off offf...sabah 7 de kalktık kızım saolsun babası evdeyken 12 ye kadar uyur ben evdeyim ye 7 de zıpladı sıpamm:18:çooookkk uykum vardı ama yapcak bişiii yoktu ne yazıkki...
kalktık kahvaltı biraz bahar temizliği falan ancak şimdi duş alıp işe gidicem öpüyorum şekerlerrr...

nidahcım evet öyle oldu ama sokaklardaydım hep kaçamaklarıma sayılsın dün o zaman :)

bugünkü menümü yazim

sabah: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 1 ceviz içi, 1 günkurusu kayısı
öğlen: 1 tabak taze fasulye, yoğurt
ara: yapmadım yapmicam aç değilim
akşam: 1 kase yoğurt çorbası içicem

bugün ekmek yemedim yemicem yarın da yemicem artık aramaz oldum ekmeği zaten. çorba prinçli olduğu için tutuyor..
su daha 1 litre ama 2 olur
yarım saat falan yürüdüm gerçi adam gibi oturmadım sabahtan beri ama sayılmaz di mi :) pazara gittim birr sürü sebze, salata malzemesi falan aldım. bu hafta hiiiç aksamicak hiç. hedefime ulaşmam lazım

selam kızlar herkese iyi hafta sonlarııı,
ben 2 gündür iyi gidiyorum spor yapamıyorum ama en azından yememe çok dikkat ediyorum inşallah bu hafta listeyi zorluycazz.
önce dünki menümü yazim dün unutmuşum.
sabah:klasik peynir domates biber zeytin 1 dilim ekmek.
ara:yok
öğlen.yok
ara :2 tane burçak bisküi
akşam:1 tane içli köfte 2 kaşık kabak salata 2 kaşık bulgur pilavı.

bu günki yediklerim
sabah:domates biber peynir zeytin ve 3 lokma pastırmalı yumurta 1 dilim ekmek.
ara:yok
öğlen:2 kaşık kabak yemeği
ara :şimdilik bişey yemedim
akşam:misafir var gibi eğer gelirlerse :1 tane fırında tamamen yağsız paçanga ve kibrit kutusu kadar sütlü irmik tatlısı.

yok misafir gelmezse:kabak ve salata belki 2 kaşık bulgur pilavı.

kızlarrrrrrrrr
bu hafta 100 gr vedim biliyosunuzzz..ne spor, ne düzenli yemekkk..sinirlerim bozukkk..bugun misafidrlerim vardı şeh,r dışından..onlar gitti başkaları geldii..ne yedim naptım pek bilmiyorummm

sabah peynir, salam, 1 tane siğara böreği, 1 pohaca, az salata
öğle, ara yokkkk
akşam. çorba, ekmek, salata, 3 dilim baklava

(((((((((

öff ki ne öffff

yarından itibaren umarım düzenime dönerimm..ama yarında bugun gelenlere şehri gezdirecemm..şöförlük yapıcam anlıycanızzz..ne su içebiliyom ne yemek..

Kahvaltı
Üçgen lght peynir
40 gr light peynir
2 közde çarliston biber
2 galeta
10 gr helva başparmağın 1/3 kadar

Ara
Meyveli light yoğurt

Öğlen
1 hamburger küçük
7 patates kızartması
Ayran

Ara:atladım

Akşam
2 but ızgara
Bol salata

kaçaklar 4 parça çiklata ve orta şekerli kahve:18::18:

pazar sabahinin korunden gunaydinnn. herkese mutlu ve kaçamaksiz pazarlar :)

cumadan beri 1 kg eksideyim yehhuuu

herkese günaydınnn ,
dünü çok güzel kaçamaksız atlattım ama bu gün saat 4 de bir kaçamağım olacak misafirlerimiz var yemekte. söz veriyorum onuda elimden geldiğince az kaçamakla halledecem.hepinize iyi pazarlarrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…