Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnnlarrrr gününüz aydınlık keyifleriniz yerinde olsun İNŞALLLLLAAAHHH....

günaydınnn inşallah böyle dileklere çok ihtiyacımız varrr.
pazar günleri en korktuğum gün yeme içme bütün düzen alt üst oluyor inşallah en az zararla atlatırız.kızlar bu hafta atak yapıp şu takımı artık 1. ciliğe taşıyalımmm

selam millet ben pazar yaramazlığını yaptım misafirlerimide gönderdim geldim benden başka gelen giden olmamış.

oburcum seni gördüm senden naber nasıl geçti pazarın.

oy oy ne güzel bir liste akşam kuruyemişin var.Boşver arada lazım herhalde dr.verdiğine göre .....
Onu bunu bırakta senin kuzu yukardaki kırmız şapkalı olna mı?Allahım nazarlardan saklasın onu !....Ne şeker şey o öyle.Allah bağışlasın tam yemelik.
Diğer annelere duyurulur aramıza fıstık gibi bir kız geldi....Vallaha erkek anneleri kaçırmayın kızı.....

Kız boşver giyenlerden ne eksiğin var.(Fazlamız bilem varrrrr)Ay çatlayacağım fotoğraf makinesi senin komşudan geri istemeye utanıyorsun.Sen adamı öldürürsün.Bence sen git "benim fotoğraf makinesi galiba bir de mezuro doğurmuş" de. Aaaa delinin zoruna bak ,almış makineyi geri vermiyorlar.sen sana ait olan şeyi isteyemiyorsun.bak kafamı atırma isterim komşunun mail adresini döşerim akşamına neler neler doğurup getirir o makine.Nasrettin hoca hesabı önce doğurup sonra ölmeyecek ya bu kazan birazda doğursun.

merhaba hayatm.Nasıl olsun, nasıl derlerler" iç güveysinden hallice"Dün doğum günümdü kızlarla sinemaya gittik.Çocuk filmi ,yemin ederim ,tüm çocuklardan çok ben güldüm.Gerçi her seferinde tüm çocuklardan çok ,ben gülüyorum.Merak ediyorum beni ne zaman salondan kovacaklar?
Kızlar tutturdular sana pasta yapacağız diye.Master chefte gördük yapacağız!.....Elimi sürmem dedim.Zaten sıkıntıdan patlayacağım.Birde pastala uğraşamam.Neyse 3 kafadar bağıra çağıra söylene söylene pastayı yaptılar.

az önce aldım makineyi resimleri ben cd ye aktarim verde dedim o da verdi.yaa çok sevdiğim insanlar evlerinin anahtarı bende duruyor o kadarki bana herşeylerini güvenmişler çok ta sevdiğim insanlar bu gün kırmadan aldım neyse.akşam çeker koyarım 10 kişi yemekli misafir vardı neyse hallettik çıktı aradan.kocamın emekliliğini kutlama yemeğiydi emekli olduda kocacım onun için yemek verdi.
ama bak oburcum bu fazlalıklarımız olmasaydı bizler bir araya gelip bu arkadaşlıkları kurabilirmiydik işe yaradığı yerlerde var

Sağolsular becerlenmişler akşam yemeğinden sonra 1 koca dilim yedirdiler.Akşam üstüde 1 dlm karamelli elmalı bir turta yedirdiler.Onun dışında kaçamağım yok.Hatta akşam pasta yedirecekler diye dün akşam saat yürüdüm.
Sabah 2 adet kepekli tost yemiştim
sinemada 1 diyet cola ve patlamış mısır
akşam üstü turta
akşam 1 dlm kepekli ekmekle az tavuk salata
akşamda doğumgünü pastamdan Kızlarımın yaptığı....
Bu sabah dünün acısını çıkardım
sabah sadece meyve yedim
öğlen sokak simidinin 1/4
su içtim su içtim
akşam üstü 4 çubuk kraker+3 adet biskuvi
şimdililk bu kadar

Canımsın doğru söylüyorsun.
Eşinin emekliliği hayırlı olsun.Sana geçmiş olsun!.....Umarım artık evde oturayım demez kendine iş yaratır.Yoksa inan işin çoook zor....

doğum günün tekrar kutlu olsun.ne güzel etmişsin bende kızlarımla uzun zamandır sinema keyfi yapmıyorum aslında yarın olabilir bakalım çok dersleri yoksa belki yarın akşam alır kızlarımı kaçarım evden bir sinema keyfi yaparız bizde.şimdi o pasta ne tatlı olmuştur kızlarının elinden çıktı afiyet olsunda çok kaçırma sakın.

Ben çıkıyorum.Umarım akşamınıda kaçamaksız geçirirsin.Yarın sabahtan gelirim.Biraz çıkıp yüreyeceğim.Kafayı yememek için hava almam lazım. AAAA bugün sahi 3 saat ufaklıkla pazara gidip alt alta üst üste pazarda gezindik mi ezildik mi bilemiyorum.ama sırtımdan kalçama terlerin şıpladığını hissetim.Boş durmadım dünün acısını çıkardım.

Canımsın doğru söylüyorsun.
Eşinin emekliliği hayırlı olsun.Sana geçmiş olsun!.....Umarım artık evde oturayım demez kendine iş yaratır.Yoksa inan işin çoook zor....

ayyy allah korusun tabiki çalışacak.kendi işi zaten bağkurdan emekli oldu .hayatım daha 15 ve 13 yaşında 2 kızı var emekliö olmak gibi bir lüksü yok.olamazda zaten başıma işmi alacam.

herkese iyi akşamlarr
menümü yazmaya geldim, aşırı uykum var ve yorgunluktan kırılıyorum..

sabah: domates, salatalik, peynir, zeytin, yoğurt

öğlen: domates, salatalik, peynir, yeşillikli yumurta salatası, zeytin (pikniğe gittik onlarin kahvaltisi benim öğlen yemeğim oldu)

akşamüstü: 4 tavuk kanat, 3 köfte, çeyrek bardak fanta

akşam da doğumgününe gittim ama hiçbişey yemedim. ve bugün de hiç ekmek yemedim, aramadım da.

herkese iyi geceler :)

günaydin kizlar..

obur yeni yasin hayirli olsun sana güzellikler ve mutluluk getirisn ins.

mersa esinin emekliligig hayirli olsun..

ben malesef 1 günlük stresten sonra hafta sonu cozuttum ve bu sabah fena +dayim o yüzden bugün lapa yapiyorum

selam kızlar diyetisyenimin işi çıktı yarın sabah gidicem tartılmaya nasıl tembelim anlatamam şuan :126:uzanarak yazıyorum anlayın artık birazdan light meyveli yoğurdumu yicem kalkabilirsem leslie 3 mile :122:başlıcam bugün birde spor salonu araştırıcam:128:

kolay gelsin canim,diyetisyene her haftami gidiyosun,biz cuma günleri kilo bildirdigimiz icin senin kilonu evdeki tartiya göre aliriz

günaydınnnn
cumadan beri 1,7 kg gitmiş bakalım cumaya ne olacak. evde çoooook işim var ama çok mutluyum yine de

tavsiyem 1 günü çorba günü yapın ve mümkünse ekmeği kesin, akşamı çok hafif geçirin..

şimdi oğluma kahvaltısını vericem sonra da temizlikk

tebrikler canim.ben ekmegi genelde sabah kahvaltisinda yiyorum zaten,corba gününüde yarin yapmayi düsünüyorum+ lardaan kurtulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…