günaydınnnlarrrr gününüz aydınlık keyifleriniz yerinde olsun İNŞALLLLLAAAHHH....
sabah
2 galeta
60 gr light peynir
ara
meyveli lıght yoğurt
öğlen
tavuk çöp şiş yağlıydı az yiyebildim
haşlanmış bezelye 2 yemek kaşığı anca vardı
yuvarlak ekmek
diyet kola
kızımın patatesinden 4 tane
ara
kuzişim yüzünden kremalı mocca içtim
akşam
az zeytinyağlı pirinçli kabak 10 kaşık falan
light yoğurt
2 galeta
ara
çok az beyaz ve sarı leblebi
yarım kutu light süt
2 incir
1 bardak patlamış mısır
sporda Avmde yürüme kızım evdeyken yürüyemiyorum
Kız boşver giyenlerden ne eksiğin var.(Fazlamız bilem varrrrrsaol canım ya valla hemen içtim iyiki hatırlattın.tamam bende sana sana soracam hatta soruyorum su içtinmiii:))
bijom sen eksideyim deyince kilo verdim sanıyorum sende fazla çıkmışsın ama sen bu hafta dumanını attırırsın.aman aman allah korusun bir daha göstermesin.
obur listeyi ikimize verseler ne yaparız ama düşünebiliyomusun herkes birbirine girer listeye yeni bir boyut getiririz.
valla elbiseli resmi bu günde çekemedim makinam komşuda istemeye utanıyorum.yarın alabilirsem çekinecem burayada yapıştıracam.kız benim kızların gazına geldim elbise dar olmaya dar bide mini nasıl giyecem bilmiyorum.valla yaş ilerledikçe bende şaşırdım ne yapacağımı:))
Kız boşver giyenlerden ne eksiğin var.(Fazlamız bilem varrrrr)Ay çatlayacağım fotoğraf makinesi senin komşudan geri istemeye utanıyorsun.Sen adamı öldürürsün.Bence sen git "benim fotoğraf makinesi galiba bir de mezuro doğurmuş" de. Aaaa delinin zoruna bak ,almış makineyi geri vermiyorlar.sen sana ait olan şeyi isteyemiyorsun.bak kafamı atırma isterim komşunun mail adresini döşerim akşamına neler neler doğurup getirir o makine.Nasrettin hoca hesabı önce doğurup sonra ölmeyecek ya bu kazan birazda doğursun.
az önce aldım makineyi resimleri ben cd ye aktarim verde dedim o da verdi.yaa çok sevdiğim insanlar evlerinin anahtarı bende duruyor o kadarki bana herşeylerini güvenmişler çok ta sevdiğim insanlar bu gün kırmadan aldım neyse.akşam çeker koyarım 10 kişi yemekli misafir vardı neyse hallettik çıktı aradan.kocamın emekliliğini kutlama yemeğiydi emekli olduda kocacım onun için yemek verdi.
ama bak oburcum bu fazlalıklarımız olmasaydı bizler bir araya gelip bu arkadaşlıkları kurabilirmiydik işe yaradığı yerlerde var
merhaba hayatm.Nasıl olsun, nasıl derlerler" iç güveysinden hallice"Dün doğum günümdü kızlarla sinemaya gittik.Çocuk filmi ,yemin ederim ,tüm çocuklardan çok ben güldüm.Gerçi her seferinde tüm çocuklardan çok ,ben gülüyorum.Merak ediyorum beni ne zaman salondan kovacaklar?
Kızlar tutturdular sana pasta yapacağız diye.Master chefte gördük yapacağız!.....Elimi sürmem dedim.Zaten sıkıntıdan patlayacağım.Birde pastala uğraşamam.Neyse 3 kafadar bağıra çağıra söylene söylene pastayı yaptılar.
Canımsın doğru söylüyorsun.
Eşinin emekliliği hayırlı olsun.Sana geçmiş olsun!.....Umarım artık evde oturayım demez kendine iş yaratır.Yoksa inan işin çoook zor....
ayyy allah korusun tabiki çalışacak.kendi işi zaten bağkurdan emekli oldu .hayatım daha 15 ve 13 yaşında 2 kızı var emekliö olmak gibi bir lüksü yok.olamazda zaten başıma işmi alacam.
selam kızlar diyetisyenimin işi çıktıyarın sabah gidicem tartılmaya nasıl tembelim anlatamam şuan :126:uzanarak yazıyorum anlayın artık birazdan light meyveli yoğurdumu yicem kalkabilirsem leslie 3 mile :122:başlıcam bugün birde spor salonu araştırıcam:128:
günaydınnnn
cumadan beri 1,7 kg gitmişbakalım cumaya ne olacak. evde çoooook işim var ama çok mutluyum yine de
tavsiyem 1 günü çorba günü yapın ve mümkünse ekmeği kesin, akşamı çok hafif geçirin..
şimdi oğluma kahvaltısını vericem sonra da temizlikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?