- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Siz beni gittim sanıyorsunuzHahaha yine birileri kontrole gelmiş
Ne zaman dönüyorsun?Siz beni gittim sanıyorsunuz
Ama ben hep burdayım ki
Evet cıft sarılı çıktı bende yıllardr ılkkez denk gelıyorumKahvaltidaki yumurta cift sarili mi gulum, eger oyleyse ben yillar oldu cift sarili yumurta yemeyeli, degisk geldi :)
Guzel bir gun olmus canim..
Vücudun her gün kilo vermez ki. Sen zaten eksiyi görmüşsün yeterince. Cumaya daha fazla eksi görürsün merak etme
6 kasım sanırımNe zaman dönüyorsun?
Regldendir o merak etmeee. Ben 70 kiloya çıkmıştım sonra 68e düştümRegl oldum Kızlar, artım onun artısı diyerek kendimi teselli ediyorumcuma için umut doluyum
Bir anda icmen odeme de sebep olur daha dikkatli ic canimArrietty_ nasıl gidiyor canım- gelmissin bugün
180 sn plank ,100 ip 2000adim yaptım şimdilikDun gece 1lt suyu birkerede içtim WC nin önünden ayrilamadim bugun ara ara içmeye çalışıyorum
Bende de gecen gun cikmisti ☺☺Evet cıft sarılı çıktı bende yıllardr ılkkez denk gelıyorum
Evet canim biraz sabirli olmaliyizKontrol tartısı bıldırıyorumm
Cuma 63.800
Pazartesı 63.000
Ben bu ısten bısey anladysam arap olayımm
Cumadakınde sıkıntı vardı sanırım o zman kılo almamıs yerımde saymısım kanımca
Yawrukush sserendipity
Kaptanım merhabaHAL HATIR SORMACA
@Aomine Daiki ,fayfeyfiy , @AKovser , @milanafiruze , @AppLesma , @mifihafa , @angelnesss , @erciyes111 , @cokofesttt , @Melegimkorusun , @L O L , @melek ada , @matilda34 , @klbk33 , @Akrrep kizlar nasilsiniz, unutmadim sizleri, firsatiniz olursa bir selam verin.
@tomrs canim nasilsin ,dogdu mu bebisin, merak ediyorum sizleri..
@1delimavi , @barga izin nasil gidiyor kizlar, iyi misiniz?
pesto26 , @cool_lime , @fyzanur sizleride hic goremez olduk...
@kanadali35 , @Kozmogirl17 , @FitFiliz benim canlarim sizlerede kucak dolusu sevgiler, ozlendiniz..
Bağırsakların mı çalışmıyor belki ondan olabilir ex eşim menülerin iyiydiHerkesler eksi çıkmış kontrol tartısında ben + çıktım malesef bugün 68,7 yani +300 gramdyaım ..
Anlamadıgım şey şu 800 artı 800 eksi 2 gundeEvet canim biraz sabirli olmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?