Daha iyiyim canim, bugun chiropractic vardi, bir kuturdedi boynum inanamazsinTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @aydingelini @esmeriiim 30M SPOR? @MorVampirella Yawrukush @Mavimeltem 30M 50S @Hyperborea17 15DK ADIMLAMA MUAF @_Vera_ 50M ODUL @GCA MUAF ODUL @blume90 Canfeb 30M ODUL 30S E English_teacherrr MUAF @Ozlemlerhayallar Birgaripanne Arrietty_ Hyt-123 B Beklenen2 30M ODUL @sserendipity MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @bnnu MUAF MUAF MUAF
@Mavimeltem , @Hyperborea17 ,Birgaripanne , Hyt-123 menulerinizi bekliyorum kizlar...
stitch nasil oldun canim?
@sserendipity yerlesebildiniz mi gulum?
Hellooo
Bu kaçak geri gelse, pişmanım dese keşke yemeseydim dese.. kabul eder misiniz aranıza
Hos geldinnnHellooo
Bu kaçak geri gelse, pişmanım dese keşke yemeseydim dese.. kabul eder misiniz aranıza
Daha iyiyim canim, bugun chiropractic vardi, bir kuturdedi boynum inanamazsinama acildi gibi, sabahlari hala cok kotu, yarin gorucem bakalim ise yaramis mi, en azindan artik ilac kullanmiyorum
Ne guzel eksiler var cumadan bugun, cumaya kesin birinciyiz
Yemicen dimi bunuuKizlar annemgile davetsiz bir misafir geldi
Bizde kendi bahcemize gecirdik balkondan
Evet canım ama benim izin uzadukca uzadı sorma Zeynep'cim. Bende de kilolar arttı haliyle. Sizde ne var ne yok? Hatırlıyorum da en son 66yla uğraşıyorduk birlikteYa cok ozlendin. Nerelerdeydin. Izine mi cikmistin?
Geeeel tabi
Senemimm sen de mi döndün?Daha iyiyim canim, bugun chiropractic vardi, bir kuturdedi boynum inanamazsinama acildi gibi, sabahlari hala cok kotu, yarin gorucem bakalim ise yaramis mi, en azindan artik ilac kullanmiyorum
Ne guzel eksiler var cumadan bugun, cumaya kesin birinciyiz
Evet canım ama benim izin uzadukca uzadı sorma Zeynep'cim. Bende de kilolar arttı haliyle. Sizde ne var ne yok? Hatırlıyorum da en son 66yla uğraşıyorduk birlikte
Geçmiş olsun canımKızlaaar inanılmaz bir baş ağrısı çeliyorum anlatamam
İlk öğünüm 2 yumurtadan omlet 3 ceviz 5 zeytin
Akşam 6 küçük köfte ve salata
Su anca 2 lt olmuştur
20 dk da 2500 adım videosu yaptım sonra regl olunca devam edemedim
Hyt-123
Arrietty_ nasıl gidiyor canım- gelmissin bugün
180 sn plank ,100 ip 2000adim yaptım şimdilikDun gece 1lt suyu birkerede içtim WC nin önünden ayrilamadim bugun ara ara içmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canımSelam canin
Oo plank da supersin
Ben bugun biraz rahatsizim. O yuzden adim disinda pek birsey yok
Suyu birden nasil ictin oyle
Ben 330ml sise buldum baya fayda ediyor cok su icmeme
Menüm
Kahvaltı:1kk kaşar,1yumurta domates salatalık,1 çatal b peynir
15:30
İki karnıyarık,3 kaşık pilav ,1 kepçe cacik
Ara
1kase yoğurt
1kase mercimek çorbası (un-patates yok)
Nescafe ikisi birarada (daha içmedim . içeceğim)
Su 1 lt ,2-3 gibi yatıyorum içmeye çalışırım
Spor 5500 adım 190 sn plank 300 ip
Arrietty_ Yawrukush
Fırında kizarttim canim fırçayla yağ sürüp.neden icmiyim daha yapmadım zaten :)Karniyarik yagda mi oluyor?
Birdeee nescafe. Dur icme!
İkisi birarada icecektimCanfeb nescafe 3u 1 arada karbonhidrat bombasi.
Kahve seviyorum diyorsan filtre kahve icine tereyag. Su dort kose paket de olan. Ondan at tadi guzel oluyor ve yag yakimina birebir.
Sahibi buldu biziYemicen dimi bunuu
Iyi sukur seni sormaliHoşbuldum Tansucum
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?