- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Teşekkürlerr Sende durumlar nasıl canımHarikasin canim yaa
Azimle görürsünüz tabiki neden göremeyesiniz insülin direnci ilk 2 hafta inanılmaz zorlar sporla birlikte zaten artık direnci kırmış olursunuz. Fatsecret diye bi uygulama var indirip karbonhidrat alımını kontrol etmenizi öneririm ben hep az tutmaya çalıştım keto mantığı biraz beceremediğim günler oldu ama tatlı krizlerinde ve yavaş kilo vermede etkili olduCok tesekkur ederim. Bende deneyecegim.
Cok ıstiyorum bol eksili gunleri görmek.
Eşim dur dur şimdi gaza gelir rahat rahat yeriz felan maazallah. Ama bu hafta bizim haftamız bencedeWaoww eşim bu hafta birinci miyiz
Vücudun her gün kilo vermez ki. Sen zaten eksiyi görmüşsün yeterince. Cumaya daha fazla eksi görürsün merak etmeYaa kızlarr ne güzel eksiler görmüşsünüz cumadan bu yanaa kıskandım açıkcası sizlerii
Benim cuma günü
74.2
Ama sabah çıktım
73.7
Cumartesi günüde çıkmıştım 73.7 çıkmıştı
Verememişim hiç galiba
Senin verdigin 600 gr mi bnde arti olarak almışım yabanciya gitmemisMerhabalar Günaydın herkese iyi haftalar kontol bildirimi yapıyorum Eki Görüntüle 2700402
Geçen cuma 108.5 bugun 107.9 eksilen 600gr
B Beklenen2 @YawrukushBirgaripanne
Kızlaaaar harika eksiler gördükGünaydın kızlaar, haftasonu yorgunluğu ve evde olmayınca aksayan beslenme bende + olarak geri döndü
Cuma 58,95
Bugün 58,25
Artık evde çok dikkat edeceğim
Güzel bir spor ve sıkı bi diyetle hemen gider inşallah. Hiç moral bozmak yokSenin verdigin 600 gr mi bnde arti olarak almışım yabanciya gitmemissaka bi yana moralim bozuldu ama cumaya insallah düzelteceğim
Uygulamayi indirip kontrol edecegim.Azimle görürsünüz tabiki neden göremeyesiniz insülin direnci ilk 2 hafta inanılmaz zorlar sporla birlikte zaten artık direnci kırmış olursunuz. Fatsecret diye bi uygulama var indirip karbonhidrat alımını kontrol etmenizi öneririm ben hep az tutmaya çalıştım keto mantığı biraz beceremediğim günler oldu ama tatlı krizlerinde ve yavaş kilo vermede etkili oldu
Dönüp dolaşıp okuyorum daGünaydın kızlaar, haftasonu yorgunluğu ve evde olmayınca aksayan beslenme bende + olarak geri döndü
Cuma 58,95
Bugün 58,25
İnşallah eşim güveniyorum sana cuma ya güzel bi sayı ile tamamlayacağızCuma 69.2
Bugün 69.8
Fark +600
Ama cumaya kadar vercem insallah
Cok üzgünüm eşim
E English_teacherrr
Moralini bozmak yok canım 600 gr cık hiç bişe değil ve cumaya daha çok var verirsin inanıyorum sana ve kendime deSenin verdigin 600 gr mi bnde arti olarak almışım yabanciya gitmemissaka bi yana moralim bozuldu ama cumaya insallah düzelteceğim
Çokta güzel değildi kaptanım çigköfte ya. Mahallede yeni açıldı diye hayırlı olsun maksatlı gidip aldım ama bidaha almamKahvaltidaki yumurta cift sarili mi gulum, eger oyleyse ben yillar oldu cift sarili yumurta yemeyeli, degisk geldi :)
Guzel bir gun olmus canim..
Fellah koftesini fazla kacirmadiysan guzel olmus Canfebcim :))
Spor ve su da guzel..
Canim bu bahsettigim minicik bir sey, saat ekrani kadar kucuk bir sey, pantalonuna takiyorsun.
Sen adim attikca adimini sayiyor, oyle wifi'li ,bluetoothlu falan bir sey degil epey basit birsey..
Sen tabi al yine guzel bir saat ama alana kadar bu dedigim is gorur :)))
Zalim aydingelini seni, cigkofte haaaaaaaa
Tebrikler canimGünaydın kızlaar.bugün cok mutlu uyanmış oldum:)))
@Mavimeltem @Yawrukush
Hiç beklemiyordum güzel bi eksi gördüm.
Cuma:52,6
Bugün:51,7
Eki Görüntüle 2700398
Neredeyse eksi 1 kiloo
Daha dur ne kilolar verecegizSelamlar kontrol bildirimi , gözlerime inanamadım, zira şişkinlik olduğu belliydi o kadar kilo almayı beklemiyordum . Walla fotoğraf da koyucam
Geçen cuma: 61.0
Bugün : 59.8
Fark: 1.2 kg
@Yawrukush @_Vera_
Eki Görüntüle 2700401
Tebrikler canimMerhabalar Günaydın herkese iyi haftalar kontol bildirimi yapıyorum Eki Görüntüle 2700402
Geçen cuma 108.5 bugun 107.9 eksilen 600gr
B Beklenen2 @YawrukushBirgaripanne
Devami da olacak insAllahEşimmmm muhteşemsinnn.
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma:68.2
Pazartesi 67.6
Fark 600 gram
Bana da süpriz oldu bu fark açıkçası
Bundan sonra karsilastirmalarda guzel olacak canimmmGünaydınlar. Yeni başladigim icin cuma ile karsilastiramiyorum.
Odul ogunune tatli da koyabilirsin aslinda 1 kucuk dilim meselaMerhaba dün akşam çok uykum vardı uyuyakalmışım yazamadım. Tatlıyı bi anda tamamen kesmek imkansız gibi bişey. Ben kuru incir hurma kuru üzüm kuru dut aldım ilk başta. Kahve yanına bir kuru incir yiyodum akşam canım tatlı mı çekti bir kuru incir daha. Ama karbonhidrat ağırlık beslenmemeye dikkat ediyorum bol sebze yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım gibi. Şu aralar çok daha iyiyim hurma ile idare edebiliyorum.
Tebrikler canimCuma 67.4
Güncel 67.0
Fark -400
Tebrikler canimYaa kızlarr ne güzel eksiler görmüşsünüz cumadan bu yanaa kıskandım açıkcası sizlerii
Benim cuma günü
74.2
Ama sabah çıktım
73.7
Cumartesi günüde çıkmıştım 73.7 çıkmıştı
Verememişim hiç galiba
700 gram vermissin ya canimGünaydın kızlaar, haftasonu yorgunluğu ve evde olmayınca aksayan beslenme bende + olarak geri döndü
Cuma 58,95
Bugün 58,25
600 gram ile yirtmissin bence benim fark 2 kilo oluyorCuma 69.2
Bugün 69.8
Fark +600
Ama cumaya kadar vercem insallah
Cok üzgünüm eşim
E English_teacherrr
O zaman beslenme tarzini degistir biraz canimCuma:66,8
Pazartesi:67,00
yok bu aralar cidden sinirlerim bozuluyo. Adam akıllı bişey de yemiyorum kg yapacak. Az besleniyorum vücut inadına depoluyo sanırım
Günaydın kızlaar, haftasonu yorgunluğu ve evde olmayınca aksayan beslenme bende + olarak geri döndü
Cuma 58,95
Bugün 58,25
Kızlaaaar harika eksiler gördük
Dönüp dolaşıp okuyorum da
Gülçin bu eksi değil mi :)
Hahaha yine birileri kontrole gelmişDönüp dolaşıp okuyorum da
Gülçin bu eksi değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?