Olabilir o Bağırsakların çalışmamışsa ya da bazen ödem oluyor bende de bazen oluyorAnlamadıgım şey şu 800 artı 800 eksi 2 gunde
Benım eşim nerelerde yaaww eşiiiiimmmm nirdesiiinnn nıye yalnz bırakıyosun beniiimotıve olcaz gell çabuk @sserendipity
İnşallah kaptanım cumayaa daha çok eksiler görmek dileğiyleIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz , ne guzel eksiler gormussunuz, gurur duydum sizlerle..
Gecmisi okumayi bitiremedim ama Akinin toplantisi basladi, telden bakmaya calisacagim.
Herkesler iyidir umarim, cumaya bomba gibi gidiyor muyuz :)))
Insallah canimİnşallah kaptanım cumayaa daha çok eksiler görmek dileğiyle
Cok guzel bir gun olmus yine canim ☺bnnu eşim menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 kapya peynir domates
Ara 2 hurma şekersiz kahve
akşam 3 ince minik kabakla spagetti 1 kase cacık
Ara minik salkım üzüm
Su az oldu galiba
Spor buna ek 1.500 annemin telefonundan yürüdüm şarjım bitti o ayrı kaldıEki Görüntüle 2700605
Yawrukush
Iyı aksamlar kaptannIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz , ne guzel eksiler gormussunuz, gurur duydum sizlerle..
Gecmisi okumayi bitiremedim ama Akinin toplantisi basladi, telden bakmaya calisacagim.
Herkesler iyidir umarim, cumaya bomba gibi gidiyor muyuz :)))
Eksiler sakin salmamiza sebep olmasin kizlar
Surekli takimin ceza alabilecegi aklinizda bulunsun
Eksiler sakin salmamiza sebep olmasin kizlar
Sagol canimcim ,eksilerimiz bol olsunIyı aksamlar kaptannhe bomba gibi patlamayacaz cuma gunu Sende eksi ile baslamıssın haftaya ne guzel
Takim ceza aldi zaten Zeynebim, sildirmek zorundayiz bu cuma..Eksiler sakin salmamiza sebep olmasin kizlar
Ada çayı o şişliği alıyor kaptanım akşamları limonla demleyip içersen iyi gelir hem regl söktürücü özelliği varKilo Bildirimim
Cumartesi:69.4
Bugun:69.1
Regli olacagim davul gibi sis hissediyorum..
Canim takimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi) ,bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.Ceza alırsak ne oluyor kaptanım ben bilmiyorum onu pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?