Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

obur doğum günün kutlu olsun
mersa emekliliğiniz hayırlı olsun düşünüyorumda bizim çooook var o yıllar gelmezmiş gibi geliyor
bijoux kilolarından dolayı tebrik ederim şu çorba gününü nasıl yapıyorsunuz..

bende dün eşime ve anneme tembih ettim..yarından itibaren kendime özel menü hazırlıcam ve elim en ufak bir kaçamağa gittiğinde beni uyarın dedim.bakalım cumaya değişiklik olacakmı..günlerdir moralim bozuk ya ağlasam rahatlayacağım offfffffffffffffffff

tebrikler canim.ben ekmegi genelde sabah kahvaltisinda yiyorum zaten,corba gününüde yarin yapmayi düsünüyorum+ lardaan kurtulmam lazim
kurtulursun canım daha cumaya cok var tşkler bu arada..

bijoux kilolarından dolayı tebrik ederim şu çorba gününü nasıl yapıyorsunuz..[/B]
öyle belirli bişey değil ben kafama göre uydurdum. önceki gün çok kaçırınca veya kilo oynamayınca yapıyorum. 3 öğün herhangi bir çorba+2 ara öğün (sulu şeyler tercih). çok acıkmazsanız çorba ekmeksiz, acıkırsanız her çorbayla 1 dilim ekmek o kadar.. yalnız mercimekli olmamasına dikkat ediyoruz çünkü mercimek çok acıktırıyor

niye moralin bozuk kilolardan mı? ya anlamıyorum acele etme nolur zaten sen lohusasın kafam bi milyondur şimdi. ben de bekledim 6 ay hep diyorum hakatten insanın kafası vücudu anca yerine geliyor. acele etme kafanı bozma lütfen..
ve annenle eşine söyle azıcık feragat etsinler sebze yemeği yesinler senle beraber çok zor değil hem onlar için de sağlıklı. ben böyle yapıyorum eşime. anlayışla karşılıyor.arada kızartma börek falan yapıyorum çok zor oluyor ama tatmıyorum bile. zayıflayana kadar masaya oturmicam kendime tepsi veya tabak hazırlicam dedim tabi dedi. ne yani 6 ay aynı masaya oturmazsak ölmeyiz nolucak. diyet zaten en rahat böyle yapılıyor. 2 aydır oturmadım mutfak masasına 10 kilo gitmiş. masaya oturdun mu işin ucu kaçıyor herkes için yazıyorum bayanlar.

yok cnm kiloara bozulmadı onun için çok erken.tama onuda takıyorum takmıyor değilim ama ağlayacak kadar karalar bgağlayacak kadar değil.

moralim çevremdeki bazı insanların davranışları yüzünden bozuk.insanları takmamayı ne zaman öğreneceğim ben ya:2:

ay ben de ne zamandır kilolara takıksın sanıyorum iyi mi :)

amaaan evlatların var en güzeli boşverrrr. hiçbişey hiçkimse onlardan önemli değil. salla gitsin herkesin yeri dolar unutma

Son düzenleme:
ay ben de ne zamandır kilolara takıksın sanıyorum iyi mi :)

amaaan evlatların var en güzeli boşverrrr. hiçbişey hiçkimse onlardan önemli değil. salla gitsin herkesin yeri dolar unutma

haklısın zaten taktığım kişileri 1 ay sonra bir daha göremeyeceğim belki.

kiloları o kadar takmıyorum kız sendeboyum var ondan biraz kaldırıyor yoksa daha çok takardım.biraz kamufle edebiliyorum:78:

selam kızlar
ohcanımadegsin bu dönemde kim ne derse batıyo insana hoşgörülü olmaları lazım çevredekilerin tabi daha önemli bişi varsa bilmiom da rahat ol tatlım bebeeni kokla mis gibin..:)

bu akşam eve dönce yarından iitibaren daha düzenli paylaşırım menülerimi kızlar

obur dogum günün kutlu olsun,merse size de hayırlı olsun emeklilik:)

günaydın canımm,
teşekkür ederim nihayet kaç yıllık çabamızın sonunda emekli oldu ama çalışıyor tabiki.
arada böyle cozutmalar hepimiz yapıyoruz neyse bu hafta dikkat edersen toparlarsın.

bijom sen napıyon böyle yaa,3 günde nerdeyse 2 kilo süper valla.çorba günü yapın derken her türlü çorbamı yoksa sebze çorbasımı mesela yoğurtlu yayla çorbası çok severim ama içinde pirinç var domates çorbası yağlı ve içinde un var söylediğin sadece sebze çorbasımı bende onu hiç sevmiyorum aslında severimde çok yaptığım için bıktım.

selam kızlaarrrr
yazılanları okudum.Herkese teşekkür ederim güzel şeyler dilediğiniz için....
Mersaam su içtin mi? Diye sana sorarken bende su içiyorum.Yaptım kendime 2lt'lik bir şişe aklıma geldikçe ,.daha doğrusu koydum mutfak tezgaının ortasına göreyim diye.Gidip gelip içiyoarum.Gerçi tezgah ortasında olunca sanırım kızlarda sudan içiyor.Çünkü ben bitiremem şişeyi ama nedense akşama şişenin dibi geliyor.

teşekkür ederim canım ama emeklilik kutlaması dün biraz düzenimi bozdu saat 4 gibiydi yemek sabahta her zamanki kahvaltımı yapmıştım 4 ten sonra ağzıma bişey koymadım inşallah çok zararı olmamıştır.kafanı fazla bişeye takmamaya çalış bak çocuk emziriyosun sütünü bile etkiler.

oy oy kalabalığız ne güzel.Sahi ne çorbası mercimek dışında mersamın dediği çorbalar olur mu?Kalan pilavım var,onu yayla çorbası yapsam hiç bıkmadan hergün bol bol acılı yerim.Pilav çok az yağlı hatta az yağlı olduğu için kuru kuru kimse yemiyor.

süpersin yaaa hemen içiyorum suyumu.hatta içtimmm.
kızlar aslında sabahları takıma giren kim olursa yazsak böyle günlük 2 litre su içilecek gün içinde en az yarım saat spor yapılacak gibi birbirimize uyarı olur aslında belki daha motive oluruz ne dersiniz.

hadi kızlar herkes kalksın 1 er büyük bardak suyunu içsin .ben hemen 1 bardak daha aldım ve içiyorum.akşamda soralım birbirimize günlük sporumuzu yapıp yapmadığımızı yapmayan varsa hadi kızlar kalkın en az yarım saat spor yapalım diyelim belki işe yarar .bu hafta zorlayalım biraz kendimizi takımı bu hafta 1.ciliğe taşımamız lazım.

herhangi bir çorba olabilir ya kafaniza gore. ama tecrubelerime gore tarhana ve mercimek cok aciktiriyor :) ben en çok prinçli yoğurt çorbasini tercih ediyorum, ya da mantar ya da domates vs vs..

bu yazıyı okur okumaz su almaya gittim bliyormsuun:)))))

bugün 1 saate yakın yürüdümmmm

selam kizlar,ben yokken kaynatmissiniz,kacirdim muhabbeti tüh :)

ben suana kadar 1.5 litre suyumu ictim bile bugün 3 e tamamalarim ama yesil cay icemedim onuda spordan sonra bir kupa icerim ancak,lapa iyi gidiyor gibi bakalim,bugünü kazasiz belasiz atlatirim ins..

kacak gizem nerelerdesin bakim,nasil gidiyor diyet..

ohcanimadegsin,takma kimseyi canim biliyorum söylemesi kolay ama inan gecen gün yasadigimdan soonra dünyada cocuklarimdan daha önemli bisey olmadigini anladim,onlar yanimizda saglikli olsunlar ,geris hep bos bombos

burdayım canımmm :) hayrdır sendemi lapa yapıyorsun .. bugün bende lapa yapıyorum canım ç bu hafta biraz şok olacak ama motive olmam gerek . geri alamayacağıma söz veriyorum çok çok çok dikkat edicemmm

burdayım canımmm :) hayrdır sendemi lapa yapıyorsun .. bugün bende lapa yapıyorum canım ç bu hafta biraz şok olacak ama motive olmam gerek . geri alamayacağıma söz veriyorum çok çok çok dikkat edicemmm

evet canim bende uzun zamandir bu hafta sonu kacirdim malesef,tartida sagolsun his es gecmedi bu kacamaklari,ben bi gün yapicam sadece,oldugu kadar artik,fazla yapamiyorum ben sonra saldiriyorum herseye

selam kızlarr
dün dediğim gibi misafirim vardı..
sabah güzel bir kahvaltı yaptım ekmeksiz
öğlen balık ekmek yedim ama ekmeğini çeyrek istedimm
akşam. yiyelim dedim kimse bana uymadı..akşam ancak 11 de eve girebildimm.aç bir halde ve ilk gördüğüm şeye saldırdım, cola ve kurabiyeee

dün gün boyunca ayaktaydım, yaklaşık 9 saat dışardaydımm..misafirlerimi park, avm gezdirdim durdumm..sporum bu olsunnn..1 lt filanda su içmişimdirr..rezalettt

bugun
sabah helva su
ara. yok
öğle. kurabiye- cola
ara yokk

akşam bir çorba içerimm

canım hiiiiç ama hiç bişey yapmak istemiyor..kendime bişey hazırlamak istemiyorumm..menüer korkunççç oldu haliyleee..

bugun 3 mil leslie yapıcam
a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…