kurtulursun canım daha cumaya cok vartebrikler canim.ben ekmegi genelde sabah kahvaltisinda yiyorum zaten,corba gününüde yarin yapmayi düsünüyorum+ lardaan kurtulmam lazim
öyle belirli bişey değil ben kafama göre uydurdum. önceki gün çok kaçırınca veya kilo oynamayınca yapıyorum. 3 öğün herhangi bir çorba+2 ara öğün (sulu şeyler tercih). çok acıkmazsanız çorba ekmeksiz, acıkırsanız her çorbayla 1 dilim ekmek o kadar.. yalnız mercimekli olmamasına dikkat ediyoruz çünkü mercimek çok acıktırıyorbijoux kilolarından dolayı tebrik ederim şu çorba gününü nasıl yapıyorsunuz..[/B]
yok cnm kiloara bozulmadı onun için çok erken.tama onuda takıyorum takmıyor değilim ama ağlayacak kadar karalar bgağlayacak kadar değil.niye moralin bozuk kilolardan mı? ya anlamıyorum acele etme nolur zaten sen lohusasın kafam bi milyondur şimdi. ben de bekledim 6 ay hep diyorum hakatten insanın kafası vücudu anca yerine geliyor. acele etme kafanı bozma lütfen..
ve annenle eşine söyle azıcık feragat etsinler sebze yemeği yesinler senle beraber çok zor değil hem onlar için de sağlıklı. ben böyle yapıyorum eşime. anlayışla karşılıyor.arada kızartma börek falan yapıyorum çok zor oluyor ama tatmıyorum bile. zayıflayana kadar masaya oturmicam kendime tepsi veya tabak hazırlicam dedim tabi dedi. ne yani 6 ay aynı masaya oturmazsak ölmeyiz nolucak. diyet zaten en rahat böyle yapılıyor. 2 aydır oturmadım mutfak masasına 10 kilo gitmiş. masaya oturdun mu işin ucu kaçıyor herkes için yazıyorum bayanlar.
yok cnm kiloara bozulmadı onun için çok erken.tama onuda takıyorum takmıyor değilim ama ağlayacak kadar karalar bgağlayacak kadar değil.
moralim çevremdeki bazı insanların davranışları yüzünden bozuk.insanları takmamayı ne zaman öğreneceğim ben ya:2:
ay ben de ne zamandır kilolara takıksın sanıyorum iyi mi :)
amaaan evlatların var en güzeli boşverrrr. hiçbişey hiçkimse onlardan önemli değil. salla gitsin herkesin yeri dolar unutma
günaydin kizlar..
obur yeni yasin hayirli olsun sana güzellikler ve mutluluk getirisn ins.
mersa esinin emekliligig hayirli olsun..
ben malesef 1 günlük stresten sonra hafta sonu cozuttum ve bu sabah fena +dayim o yüzden bugün lapa yapiyorum
günaydınnnn
cumadan beri 1,7 kg gitmişbakalım cumaya ne olacak. evde çoooook işim var ama çok mutluyum yine de
tavsiyem 1 günü çorba günü yapın ve mümkünse ekmeği kesin, akşamı çok hafif geçirin..
şimdi oğluma kahvaltısını vericem sonra da temizlikk
obur doğum günün kutlu olsun
mersa emekliliğiniz hayırlı olsun düşünüyorumda bizim çooook var o yıllar gelmezmiş gibi geliyor
bijoux kilolarından dolayı tebrik ederim şu çorba gününü nasıl yapıyorsunuz..
bende dün eşime ve anneme tembih ettim..yarından itibaren kendime özel menü hazırlıcam ve elim en ufak bir kaçamağa gittiğinde beni uyarın dedim.bakalım cumaya değişiklik olacakmı..günlerdir moralim bozuk ya ağlasam rahatlayacağım offfffffffffffffffff
selam kızlar
ohcanımadegsin bu dönemde kim ne derse batıyo insana hoşgörülü olmaları lazım çevredekilerin tabi daha önemli bişi varsa bilmiom da rahat ol tatlım bebeeni kokla mis gibin..:)
bu akşam eve dönce yarından iitibaren daha düzenli paylaşırım menülerimi kızlar
obur dogum günün kutlu olsun,merse size de hayırlı olsun emeklilik:)[/QUO
teşekkür ederim canım darısı sizlere tabi sizlerin daha çokk uzun yıllarınız var.
selam kızlaarrrr
yazılanları okudum.Herkese teşekkür ederim güzel şeyler dilediğiniz için....
Mersaam su içtin mi? Diye sana sorarken bende su içiyorum.Yaptım kendime 2lt'lik bir şişe aklıma geldikçe ,.daha doğrusu koydum mutfak tezgaının ortasına göreyim diye.Gidip gelip içiyoarum.Gerçi tezgah ortasında olunca sanırım kızlarda sudan içiyor.Çünkü ben bitiremem şişeyi ama nedense akşama şişenin dibi geliyor.
hadi kızlar herkes kalksın 1 er büyük bardak suyunu içsin .ben hemen 1 bardak daha aldım ve içiyorum.akşamda soralım birbirimize günlük sporumuzu yapıp yapmadığımızı yapmayan varsa hadi kızlar kalkın en az yarım saat spor yapalım diyelim belki işe yarar .bu hafta zorlayalım biraz kendimizi takımı bu hafta 1.ciliğe taşımamız lazım.
burdayım canımmm :) hayrdır sendemi lapa yapıyorsun .. bugün bende lapa yapıyorum canım ç bu hafta biraz şok olacak ama motive olmam gerek . geri alamayacağıma söz veriyorum çok çok çok dikkat edicemmmselam kizlar,ben yokken kaynatmissiniz,kacirdim muhabbeti tüh :)
ben suana kadar 1.5 litre suyumu ictim bile bugün 3 e tamamalarim ama yesil cay icemedim onuda spordan sonra bir kupa icerim ancak,lapa iyi gidiyor gibi bakalim,bugünü kazasiz belasiz atlatirim ins..
kacak gizem nerelerdesin bakim,nasil gidiyor diyet..
ohcanimadegsin,takma kimseyi canim biliyorum söylemesi kolay ama inan gecen gün yasadigimdan soonra dünyada cocuklarimdan daha önemli bisey olmadigini anladim,onlar yanimizda saglikli olsunlar ,geris hep bos bombos
burdayım canımmm :) hayrdır sendemi lapa yapıyorsun .. bugün bende lapa yapıyorum canım ç bu hafta biraz şok olacak ama motive olmam gerek . geri alamayacağıma söz veriyorum çok çok çok dikkat edicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?