Gunaydin canim, bir onceki sayfadaki menu tablomuzu guncelledim, menunu ekledim canim :)
Menülerin güzeldi canım şişkinlik gidince verdiğini görürsün moralini bozmabnnu eşim ben galiba yarın artı çıkıcam öyle şiş hissediyorum karnımı midem bulanıyor karnım ağrıyor bi tuhafım
Sabah 3 tane kuru üzüm 1 domates
Öğle 2 yumurta 1 domates birazcık tulum peyniri
Akşam 1 fırında pişmiş karnı yarık 1.5 yk tavuk göğsü 2 kornişon turşu
Spor 2 bin adım
Su 2.5 lt
Arrietty_ Yawrukush
Teşekkürler özgecim , 3 güne regl olucam haftaya artı çıkmak da istemiyorum izin alabiliyor muyumGunaydin canim, bir onceki sayfadaki menu tablomuzu guncelledim, menunu ekledim canim :)
Canim istersen izne ayrilabilirsin , izne ayrildiktan sonraki 2 hafta listeye giremiyorsun , 2 hafta sonra izne ayrildigin kilo ya da ondan daha az oldugun kilo ile donebilirsin.Kilo bildirimi
Geçen cuma: 61.0
Bugün:59.7
Fark:1.3 kg
Yüzde:2.13
Yawrukush @Tanssss
Aldığım kiloları geri verdiğime göre ben izne ayrılabilir miyimizne ayrılma dönme şartları neler pek bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 2702119
Ahh ah 800 gr az gibi ama çok gibi deCanim istersen izne ayrilabilirsin , izne ayrildiktan sonraki 2 hafta listeye giremiyorsun , 2 hafta sonra izne ayrildigin kilo ya da ondan daha az oldugun kilo ile donebilirsin.
2 hafta olmak durumunda degil iznin, en az 2 hafta olmak zorunda.
Ama sen 58.9 kilo olursan, yani 800 gram daha verirsen , ki ben senin yerinde olsam haftaya o 800 grami veririm, bu durumda mezun oluyorsun Banucum..
Hic izinle ugrasmadan 800 gr daha verip mezun olabilirsin.
Ama yok bugun mutlaka ayrilmak istiyorum izne dersende ,yazarim iznini canimcim :)
Tamam canim iznin simdiden hayirli olsun o zaman, opuyorum..Ahh ah 800 gr az gibi ama çok gibi dehaftaya reglim özgecim artı çıkmaktan takımı etkilemekten korkuyorum, liste dışı menümü ve sporumu yine yazarım yine dikkat edicem sadece takımda artı gözüksün istemiyorum , bırakmam artık 58 olana kadar vee son kararım
@_Vera_ eşim iznimi yazma telaşından etiketlememişim seni , tartı sonucun şişkinlikten dolayı artı çıksa da ki ben eksi çıkacağını da düşünüyorum menülerin iyiydiKilo bildirimi
Geçen cuma: 61.0
Bugün:59.7
Fark:1.3 kg
Yüzde:2.13
Yawrukush @Tanssss
Aldığım kiloları geri verdiğime göre ben izne ayrılabilir miyimizne ayrılma dönme şartları neler pek bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 2702119
Guzel arkadaslarim heyecanla kilo bildirimlerinizi bekliyorum, benim icin dinlenme vakti..
Sizlerde acele etmeyin ,saat 17'ye kadar bildirimlerinizi yapabilirsiniz.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi ve kiyafetsiz tartilmaya calisinbasgul hepinizi guldursun...
DIPNOT 1: Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin oduller yapilip bitiriliyor, unutmayin.
DIPNOT 2 :Es yarismasinda 1. olan arkadaslarim ,bu haftanin eslerini kendileri sececekler odul olarak..
Opuyorum hepinizi...
Girmek isterdim canim ama 66.5 olamamışimGuzel birgun olmus canim :)
Canfebcim 66.5 kilo olursan listeye dahil olabiliyorsun canim.
Fakat 2 izin hakkinda bittiginden, lsteye girersen hic izin almadan mezun olman gerekecek.Listeye girmek istiyor musun yoksa liste disinda mi kilolari vermek istiyorsun canim?
Su?o ne ki:) unutmuşum valla yeşilçaya dalınca,belki bir iki bardak icmisimdir hatırlamıyorum canımOzaman 10dk adimlama
100 de ip
:)
Su yokmu?
Yoksa menu guzel
Bana bölgesel bir ceza bulsak bel ve göbek için ya da jjTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar aydingelini 15DK A @esmeriiim @MorVampirella Yawrukush 100IA @FitFiliz - @Mavimeltem @Hyperborea17 SPOR? @_Vera_ 10DK A G GCA @blume90 Canfeb 2 MIL LESLIE @Sivaskayseri Alp_BuRc @Tanssss Arrietty_ Hyt-123 30M @Beklenen2 @sserendipity - - - bnnu
@Mavimeltem ,Sismaniye nerelerdesiniz kizlar?
kaptanim.diyete baslayamadigim icin menu paylasmak istemedim. sabah tartildim. kilom 67.3TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar aydingelini 15DK A @esmeriiim @MorVampirella Yawrukush 100IA @FitFiliz - @Mavimeltem @Hyperborea17 SPOR? @_Vera_ 10DK A G GCA @blume90 Canfeb 2 MIL LESLIE @Sivaskayseri Alp_BuRc @Tanssss Arrietty_ Hyt-123 30M @Beklenen2 @sserendipity - - - bnnu
@Mavimeltem ,Sismaniye nerelerdesiniz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?