Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemşerim o nasıl laf öyle. Bizim amacımız kilo vermek isteyen herkesin birbirine destek olarak bu süreçte yanında olmak. Verdiğin kiloya çok sevindim inşallah sağlıkla istediğin kiloya ineceğine eminim

Günaydın kızlaaaar
Nasılsınız kızlaaar??
bnnu eşim tebrik ederim güzel bi hafta olmuş.
Bende bildirim yapayım
Geçen cuma 68.2
Bu cuma 67.8
Fark 400 gram
Yüzde %0.58
Yawrukush kaptanım bizim evle bu tartı arasında 200 gram fark vardı annemde tartıldı evde burda 200 Fark çıkınca kesinleşti. Bende ayarlar kısmından 0.2 ile başlattım tartıyı. Evdeki tartımla aynı oldu. Ama üzüldüm çok yürüyüşle geçen bi haftaydı benim için 400 gram çok az

Ay lütfen utanıyorum ne demek biz seninle gurur duyuyoruz aksine kilolar ne güzel çabucak gidiyor. Kaç kilo olduğumuzun ne önemi var hepimiz burda tek bi amaca odaklıyız kilolarımızı vermek. Ve sen harikaaaaa uyum sağladın. 2 kilo vermek harika bişeyyy tebrik ederimmm

hemşerim o nasıl laf öyle. Bizim amacımız kilo vermek isteyen herkesin birbirine destek olarak bu süreçte yanında olmak. Verdiğin kiloya çok sevindim inşallah sağlıkla istediğin kiloya ineceğine eminim
İnşallah canım yaa çok sağol

Yaaa çok teşekkür ederim gerçekten

veracığım her hafta aynı nasıl olsun kuzum bence gayet iyi. Ayrıca verilecek az kaldıkça daha zorlaşıyor.

Gunaydin kizlar,
herkesler eksi gormus ne guzel
ben de artik iyi hissediyorum kendimi, donuyorum kaptanlarim sizin icin ok ise?
Kilom sabit
gecen hafta 68.25
bu hafta 68.25

Eklentiler

• SmartSelect_20201009-101350_FITINDEX.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 14
aydingelini , E English_teacherrr nasilsiniz kizlar,aktif gorunuyorsunuz
Telefondan girdiğim için aktif gözükmüşümdür kaptanım bi ara menü bildirmek için girdim, bişey oldu çıktım. Göremedim yazdığını o yüzden
Evet kaptanım 2 hafta sonra dönme ihtimalim var dimi? İzinden geri dönmenin belli bi süresi var mı yani

Önemli olan pes etmeden devam etmen canım. Bikaç ay sonra sen de bu kilolarda olacaksın inşallah geldikleri gibi gidecek bu kilolar

yaaa kiyamam, bizimkinde tam ters etkisi oldu, bizi ozluyormus yavrum, evde kalmaktan o kadar memnundu ki kres acilinca biraz zorlandik
buyuk olanlar tabii anne-baba degil arkadaslariyla daha cok vakit geciriyor. insallah biter canim en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…