- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Merhabalar herkese bol eksiklik ler ben sizin kilo larınızı görünce biraz utanıyorum açıkcası sanırım tek 100 üstü benimneyse kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 108.5
Bu hafta 106.5
Fark 2 kiloYawrukush Eki Görüntüle 2702154
Ay lütfen utanıyorum ne demek biz seninle gurur duyuyoruz aksine kilolar ne güzel çabucak gidiyor. Kaç kilo olduğumuzun ne önemi var hepimiz burda tek bi amaca odaklıyız kilolarımızı vermek. Ve sen harikaaaaa uyum sağladın. 2 kilo vermek harika bişeyyy tebrik ederimmmMerhabalar herkese bol eksiklik ler ben sizin kilo larınızı görünce biraz utanıyorum açıkcası sanırım tek 100 üstü benimneyse kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 108.5
Bu hafta 106.5
İnşallah canım yaa çok sağolhemşerim o nasıl laf öyle. Bizim amacımız kilo vermek isteyen herkesin birbirine destek olarak bu süreçte yanında olmak. Verdiğin kiloya çok sevindim inşallah sağlıkla istediğin kiloya ineceğine eminim
Yaaa çok teşekkür ederim gerçektenAy lütfen utanıyorum ne demek biz seninle gurur duyuyoruz aksine kilolar ne güzel çabucak gidiyor. Kaç kilo olduğumuzun ne önemi var hepimiz burda tek bi amaca odaklıyız kilolarımızı vermek. Ve sen harikaaaaa uyum sağladın. 2 kilo vermek harika bişeyyy tebrik ederimmm
Eki Görüntüle 2702166 Günaydın kızlaaaar
Nasılsınız kızlaaar??
bnnu eşim tebrik ederim güzel bi hafta olmuş.
Bende bildirim yapayım
Geçen cuma 68.2
Bu cuma 67.8
Fark 400 gram
Yüzde %0.58
Yawrukush kaptanım bizim evle bu tartı arasında 200 gram fark vardı annemde tartıldı evde burda 200 Fark çıkınca kesinleşti. Bende ayarlar kısmından 0.2 ile başlattım tartıyı. Evdeki tartımla aynı oldu. Ama üzüldüm çok yürüyüşle geçen bi haftaydı benim için 400 gram çok az
Merhabalar herkese bol eksiklik ler ben sizin kilo larınızı görünce biraz utanıyorum açıkcası sanırım tek 100 üstü benimneyse kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 108.5
Bu hafta 106.5
Verilecek daha 6 kg varveracığım her hafta aynı nasıl olsun kuzum bence gayet iyi. Ayrıca verilecek az kaldıkça daha zorlaşıyor.
Telefondan girdiğim için aktif gözükmüşümdür kaptanım bi ara menü bildirmek için girdim, bişey oldu çıktım. Göremedim yazdığını o yüzden
Evet kaptanım 2 hafta sonra dönme ihtimalim var dimi? İzinden geri dönmenin belli bi süresi var mı yanibnnu canim senden son kararini yazmani bekliyorum, izne ayrilmak istersen bugun ayiririm kuzum..
aydingelini gulum seni de izne ayiriyorum..Son kararin degil mi?
Size son karariniz mi derken kendimi Kenan Isik gibi hissediyorum :)))
Önemli olan pes etmeden devam etmen canım. Bikaç ay sonra sen de bu kilolarda olacaksın inşallahMerhabalar herkese bol eksiklik ler ben sizin kilo larınızı görünce biraz utanıyorum açıkcası sanırım tek 100 üstü benimneyse kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 108.5
Bu hafta 106.5
Vayyyyy güzel eksi canımGunaydin
Yüzde hesaplamiyali baya oldu
Geçen hafta:66.0
Bu hafta: 65.2
Fark: - 800gr
Yüzde: 1,21
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.5
Yawrukush Eki Görüntüle 2702097
yaaa kiyamam, bizimkinde tam ters etkisi oldu, bizi ozluyormus yavrum, evde kalmaktan o kadar memnundu ki kres acilinca biraz zorlandikGeçmiş olsun Senemcim. İnşallah pandemi biran önce bitsin de kendimizi gezmelere vuralım canım.
Küresel olarak bunaldık valla ☺☺
Kızın napıyor? Benimkiler çok sıkıldı, bazen ağlıyor büyük olan artık bitsin annee diye. Ama işte annelerin elinde olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?