Ha haha iyiymişböyle staj hiç duymamıştım
2 paket yeşil çay 10 dk yarım litre su ile demlenecek sonra içine 1 şişe soda yarım limonun suyu soğuduktan sonra içilecekYesilcay detoksunu yazsanda bizde yapsak canim
Hah yakalandim seni
2mil leslie ye ne dersin? Dunki kumruyu telafi icin
Bugun nasil gecti
Guzel birgun olmus canim :)Leslie yapamıyorum canım yürüyüş yapabilirim ip atlayabilirim
Bugün iyi geçti
Kahvaltı sebzeli omlet çay
Ara çiğ kuruyemiş bir avuç
Akşam 3 kuru patlıcan dolması (kıymali Bulgurlu)
1litre yeşil çay
4000 adım
150ip
Leslie yapamıyorum canım yürüyüş yapabilirim ip atlayabilirim
Bugün iyi geçti
Kahvaltı sebzeli omlet çay
Ara çiğ kuruyemiş bir avuç
Akşam 3 kuru patlıcan dolması (kıymali Bulgurlu)
1litre yeşil çay
4000 adım
150ip
Iyiki gidip maden suyu aldim2 paket yeşil çay 10 dk yarım litre su ile demlenecek sonra içine 1 şişe soda yarım limonun suyu soğuduktan sonra içilecek
Sarj aleti mi alacaksin pc mi kaptanimSelamlar kizlar nasilsiniz, dun bilgisayarimin sarj aleti bozuldu,Akin sagolsun hergun dusure dusure
Yenisini siparis ettik 2 gunde gelecek.Bayagi bilgisayarsiz kaldim.
Telden girmek,tablo hazirlamak epey zor oluyor.
2 gun idare etmeye calisacagim...
Kaptanim simdi ben mezun olana kadar 1 izin mi kullanabilecegim sadece dönersemGuzel birgun olmus canim :)
Canfebcim 66.5 kilo olursan listeye dahil olabiliyorsun canim.
Fakat 2 izin hakkinda bittiginden, lsteye girersen hic izin almadan mezun olman gerekecek.Listeye girmek istiyor musun yoksa liste disinda mi kilolari vermek istiyorsun canim?
Ayy ailene de sana da çok iyi gelecektir canım bol bol hasret giderinnCanım menün çok güzel olmuş :)
Benim de iyi gidiyor çok şükür iş de evlilik de yolunda :) ben pazar günü ailemi görmeye gideceğim şehir dışına 1 haftalık yani cuma tartısında haftaya kendi tartıml tartılamayacağım tartı farkı olacaktır muhtemelen ama tartı ablamlarda bulup tartılmaya çalışırım :)Yawrukush kaptanım bilgine :)
Sarj aleti sadece canim.Iyiki gidip maden suyu aldim
Cocuklarida parka goturdum bayagi eglendik
Cocuklar uyursa dikis isim var yarin kuzenimin kizinin dis hedigi var ona yuruyecegi zaman yardimci olmasi icin bir canta benzeri birsey dikecegim fotosunu atarim ihmal ettim son gune kaldi
Sarj aleti mi alacaksin pc mi kaptanim
Kaptanim simdi ben mezun olana kadar 1 izin mi kullanabilecegim sadece dönersem
Ben giris tarihine kadar zannediyordum izinleriSarj aleti sadece canim.
Evet 1 izin hakkin kaldi bu yilin sonuna kadar ama ocak ayinda yine 2 hakkin daha olacak..
İyiyim canım çok şükür yaramaz bi oğlum var onla uğraşıp duruyorum 2 yaş sendromu sanırım çok zorluyo beni umarım geçer yakın zamanda
5 6 aya gecer canimİyiyim canım çok şükür yaramaz bi oğlum var onla uğraşıp duruyorum 2 yaş sendromu sanırım çok zorluyo beni umarım geçer yakın zamanda
Bizim de geçenlerde bozulmuştu canım çok zor bilgisayarsız kalmak. İnternetten sipariş etmiştik o da bozuk çıktı. Sonra bir daha bekledik filan..Selamlar kizlar nasilsiniz, dun bilgisayarimin sarj aleti bozuldu,Akin sagolsun hergun dusure dusure
Yenisini siparis ettik 2 gunde gelecek.Bayagi bilgisayarsiz kaldim.
Telden girmek,tablo hazirlamak epey zor oluyor.
2 gun idare etmeye calisacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?