Canim mesaja gelTansucum nasılsın canım? Birşey sorucam sana hazır bulmuşken
Geçenlerde dikiş makinesi aldım, tabi sen gibi değilim pek anlamıyorum aslında dikişten.
Maske dikeyim diyorum,sen denedin mi? Kullandığın ölçü kalıp vs görseli varsa paylaşır mısın
.
Bence 70 e dusune kadar ayrilmaiyi geceler kizlar.. 1 hafadir yoktum sonunda geldim ama motivasyonum cok dustu. tasinma sirasinda diyet ruhu filan kalmadi. kilo da almadim dikkat etmeye calistim ama istek heves de kalmadi. ne yapsam sizce? az biraz izne mi ayrilsamYawrukush Birgaripanne Arrietty_ bilemedim ki. hangisi daha iyi olur.
bu arada bugunun menusunu yazayim hemen
11.30
3 kasik kadar cokelek 8 zeytin ve 1 salatalik
1 dilim koy ekmegi
17.00 1 dilim ayva ve kucuk bir dilim armut
20.00 1 palamut
22.00 1 avuc leblebi 1 ceviz
Yawrukush ve Arrietty_ canlar.
hergun temizlikle ugrastim ama saate bakmadim cnm. bunlar da adim sayilarim
Ne guzel bir eksi canim benim :)Gunaydin
Yüzde hesaplamiyali baya oldu
Geçen hafta:66.0
Bu hafta: 65.2
Fark: - 800gr
Yüzde: 1,21
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.5
Yawrukush Eki Görüntüle 2702097
Nasil oldu canim is yerinde durumlar, her sey yolunda mi?Selam,
İşle ilgili kritik olaylarım oldu. Şimdi menümü yazıyorum
Sabah:1 dilim ekmek,salam,domates,peynir
Öğle:çorba,karnıyarık,cacık
Ara:muz
Akşam: 3 dilim ekmek,4 köfte,salata
Su:2lt
Spor:daha yapmadım,yapınca yazacağım
Dün:
Sabah: aynı kahvaltı
Öğle:çorba,kuru fasülye,salata
Akşam: fırında tavuk,3 kaşık makarna
Pazartesi:
Sabah: aynı kahvaltı
Öğlen: çorba,türlü,yoğurt
Akşam: hatırlamıyorum
Spor: 500 ip atlama,60 şınav,30 mekik,1 saat yürüyüş
Canim iyi ol, arada gel, bir merhabe de..Ya evet hastanedeyiz ama iyiyiz kaptanım☺
Buyuk gun bugun, bekliyorum Baharcim..heyooo ben de çok sevindim, ne güzel, yeni yeni gelenler de olmuş sanırım <3
cumaya buradayım o halde :)
sen nasılsın, nasıl gidiyor her şey?
Cok sevindim canim benim, gule gule kullan hepsini..İyi akşamlar kızlar,Yawrukush kaptanım iyiyim çöm şükür. 58i görünce alış veriş yapacağım demiştim bugün kendime eşofman, jean ve bluz aldım para harcamanın rahatlığı var üzerimde. İnternetten aldım heyecanla bekliyorum aldıklarımı.
Cok sevindim Eminecim aramiza donmene, halloldu mu her sey?Yawrukush canimmm I am back
cumadan beri yaptigim ev isini yazabilseydim sanirim super olurdu. hic oturmadim diyebilirim. bi bakiim adim sayilarimi bulursam yazayim cnm. ama ev isi bu hafta uykular disinda ve canli dersler disinda tum gundu
esimmm canim biz tasindik ama interneti tasimak sorun oldu. hemen tasimadilar. ben de canli derslere yetsin diye baska biryere girmedim son gunlerde. döndüm canim burdayim
canim hic sorma boyle olacagini bilseydim izne cikardim. sabah 6 dan geceye kadar bir kosturma ama pilim de bitti artik. com sukur yerlestik sayilirm eksikler cok tabi.. interneti de baglatabildik sonunda. oyle iste. sen nasilsin?? ozledim valla
Pestokusum nasilsin :)Gümbür gümbür geliyorsun cumaya
Canim cok sevindim sag salim git gel, ne guzel bir supriz yapiyorsun, nasil sevinecek ailen...Canım menün çok güzel olmuş :)
Benim de iyi gidiyor çok şükür iş de evlilik de yolunda :) ben pazar günü ailemi görmeye gideceğim şehir dışına 1 haftalık yani cuma tartısında haftaya kendi tartıml tartılamayacağım tartı farkı olacaktır muhtemelen ama tartı ablamlarda bulup tartılmaya çalışırım :)Yawrukush kaptanım bilgine :)
Bir sendrom bitiyor, yenisi basliyor bizde canim, sizin oyle olmasin insallah :)İyiyim canım çok şükür yaramaz bi oğlum var onla uğraşıp duruyorum 2 yaş sendromu sanırım çok zorluyo beni umarım geçer yakın zamanda
Hay Allah aksilik ust uste gelmis sizde de Filizim..Bizim de geçenlerde bozulmuştu canım çok zor bilgisayarsız kalmak. İnternetten sipariş etmiştik o da bozuk çıktı. Sonra bir daha bekledik filan..
Amanda aman eminim cok guzel seyler yaparsin canim benim, gule gule kullan :))Tansucum nasılsın canım? Birşey sorucam sana hazır bulmuşken
Geçenlerde dikiş makinesi aldım, tabi sen gibi değilim pek anlamıyorum aslında dikişten.
Maske dikeyim diyorum,sen denedin mi? Kullandığın ölçü kalıp vs görseli varsa paylaşır mısın
.
Izin alma Eminecim, bu hafta duzenli menulerini yaz,toparlariz kuzum..iyi geceler kizlar.. 1 hafadir yoktum sonunda geldim ama motivasyonum cok dustu. tasinma sirasinda diyet ruhu filan kalmadi. kilo da almadim dikkat etmeye calistim ama istek heves de kalmadi. ne yapsam sizce? az biraz izne mi ayrilsamYawrukush Birgaripanne Arrietty_ bilemedim ki. hangisi daha iyi olur.
bu arada bugunun menusunu yazayim hemen
11.30
3 kasik kadar cokelek 8 zeytin ve 1 salatalik
1 dilim koy ekmegi
17.00 1 dilim ayva ve kucuk bir dilim armut
20.00 1 palamut
22.00 1 avuc leblebi 1 ceviz
Yawrukush ve Arrietty_ canlar.
hergun temizlikle ugrastim ama saate bakmadim cnm. bunlar da adim sayilarim
Canim tebrikler , bu kadar yogunluk ve kosturmacanin arasinda yinede eksidesin :)
evet ben de oyle planliyordum ama gecen haftalarda ki istek gitti. o yuzden fikrinizi ogrenmek istedim hangisi daha iyi olur diye.. tesekkurler canimBence 70 e dusune kadar ayrilma
tam olarak hersey hallolmadi daha canim. onceki evim kucucuktu tasindigim ev buyuk ve evin camlari filan cok o yuzden perdeler halilar eksik kaldi onlari bekliyoruzNasil oldu canim is yerinde durumlar, her sey yolunda mi?
Canim iyi ol, arada gel, bir merhabe de..
Allah'a emanet ol Feyzacim , opuyorum yanaklarindan.
Buyuk gun bugun, bekliyorum Baharcim..
Bu hafta acayip yogun gecti, ne zaman pazartesiydi, ne zaman cuma oldu sastim.
Birde laptopimin sarj aleti bozuldu ,kaldim ortada :)
Sen nasilsin canim?
Cok sevindim canim benim, gule gule kullan hepsini..
Nasil iyi gelmistir alisveris yapmak :))
Cok sevindim Eminecim aramiza donmene, halloldu mu her sey?
Tasinmak nasil zor bilirim ama mis gibi oturacaksiniz insallah :)
Pestokusum nasilsin :)
Canim cok sevindim sag salim git gel, ne guzel bir supriz yapiyorsun, nasil sevinecek ailen...
Annenlerdeki tartiyla tartilirsin kuzum sorum olmaz, haber verdigin icin tesekkurler :)
Bir sendrom bitiyor, yenisi basliyor bizde canim, sizin oyle olmasin insallah :)
Diyetisyen kontrolun guze gecmis cok sevindim :))
Hay Allah aksilik ust uste gelmis sizde de Filizim..
Umarim bozuk gelmez banada...
Amanda aman eminim cok guzel seyler yaparsin canim benim, gule gule kullan :))
Izin alma Eminecim, bu hafta duzenli menulerini yaz,toparlariz kuzum..
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| 15DK A | ||||||
| |||||||
@MorVampirella | |||||||
| 100IA | ||||||
| - | ||||||
M Mavimeltem | |||||||
| |||||||
@_Vera_ | 10DK A | ||||||
G GCA | |||||||
@blume90 | |||||||
| 2 MIL LESLIE | ||||||
@Sivaskayseri | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Smneapdullah | 30M | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
| - | - | - | ||||
|
Yeni esyalar, perdeler ne guzel olur..evet ben de oyle planliyordum ama gecen haftalarda ki istek gitti. o yuzden fikrinizi ogrenmek istedim hangisi daha iyi olur diye.. tesekkurler canim
tam olarak hersey hallolmadi daha canim. onceki evim kucucuktu tasindigim ev buyuk ve evin camlari filan cok o yuzden perdeler halilar eksik kaldi onlari bekliyoruz
tamamdir izin almayim o zaman ama hevesim kırıldı uzak kalınca. motivasyonum düştü. insallah toparlarim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?