kiz sen emzirmiyomusun,bu nasil menü böyle,senin canin istemiyosa bile bebegin icn yapmak zorundasin canim,vitaminli seyler yeki sütün vitaminli olsunselam kızlarr
dün dediğim gibi misafirim vardı..
sabah güzel bir kahvaltı yaptım ekmeksiz
öğlen balık ekmek yedim ama ekmeğini çeyrek istedimm
akşam. yiyelim dedim kimse bana uymadı..akşam ancak 11 de eve girebildimm.aç bir halde ve ilk gördüğüm şeye saldırdım, cola ve kurabiyeee
dün gün boyunca ayaktaydım, yaklaşık 9 saat dışardaydımm..misafirlerimi park, avm gezdirdim durdumm..sporum bu olsunnn..1 lt filanda su içmişimdirr..rezalettt
bugun
sabah helva su
ara. yok
öğle. kurabiye- cola
ara yokk
akşam bir çorba içerimm
canım hiiiiç ama hiç bişey yapmak istemiyor..kendime bişey hazırlamak istemiyorumm..menüer korkunççç oldu haliyleee..
bugun 3 mil leslie yapıcam
a
Selam kızlar.
Bu kim diyeceksiniz şimdi. Eskiler tanır beni.
YAsom nasılsın canım çizelgene göre harika kilo vermişsin tatlım valla bravo
selam kızlarr
dün dediğim gibi misafirim vardı..
sabah güzel bir kahvaltı yaptım ekmeksiz
öğlen balık ekmek yedim ama ekmeğini çeyrek istedimm
akşam. yiyelim dedim kimse bana uymadı..akşam ancak 11 de eve girebildimm.aç bir halde ve ilk gördüğüm şeye saldırdım, cola ve kurabiyeee
dün gün boyunca ayaktaydım, yaklaşık 9 saat dışardaydımm..misafirlerimi park, avm gezdirdim durdumm..sporum bu olsunnn..1 lt filanda su içmişimdirr..rezalettt
bugun
sabah helva su
ara. yok
öğle. kurabiye- cola
ara yokk
akşam bir çorba içerimm
canım hiiiiç ama hiç bişey yapmak istemiyor..kendime bişey hazırlamak istemiyorumm..menüer korkunççç oldu haliyleee..
bugun 3 mil leslie yapıcam
a
kiz sen emzirmiyomusun,bu nasil menü böyle,senin canin istemiyosa bile bebegin icn yapmak zorundasin canim,vitaminli seyler yeki sütün vitaminli olsun
tesekür ederim canim,darisi basina insBaşlayamadım bir türlü canım ya. Bi vesile lazım bana itiklemesi lazım birilerinin :)
Şükür çok kilo da almadım.
Bunun dışında iyiyim evdeyim hala bu yaz çalışmayacağım sanırım.
Maşallah şekerim azmine de.
ben geldimm. oğlumla iki saat gündüz uykusu çektik bomba gibi kalktık. o yemeğini yedi benim canım hiçbişey istemedi su içiyorum. zaten onu yedirirken ben doyuyorum yarım saat sürüyor malum bi kase çorba içirebilmek :) akşama menümü yazarım bugünü de atlattık bi de wc ye gidebilseydm :S
herhangi bir çorba olabilir ya kafaniza gore. ama tecrubelerime gore tarhana ve mercimek cok aciktiriyor :) ben en çok prinçli yoğurt çorbasini tercih ediyorum, ya da mantar ya da domates vs vs..
ayy çokk sevindim ,kızlar her fırsatta birbirimize hatırlatalım.bu yazıyı okur okumaz su almaya gittim bliyormsuun:)))))
bugün 1 saate yakın yürüdümmmm
su içmedim bugüüüünnnnn ben bu ara çok depresifim ama dışarı çıkınca açıldım
işe yaramasına çokk sevindim ,kızlar her fırsatta birbirimize hatırlatalım.bu yazıyı okur okumaz su almaya gittim bliyormsuun:)))))
bugün 1 saate yakın yürüdümmmm
su içmedim bugüüüünnnnn ben bu ara çok depresifim ama dışarı çıkınca açıldım
canımm sıkılıoo kızlar ya bir bıkkınlık bir yorgunluk hayırlara alamet olsunnnnn...
ben pek böle olmam olamam doğrusu kıpır kıpırımdır ama nie böle oldum bilinmezzz
kaptancım haftasonu kaynımın düğünü var 10 gün izne ayrılma talebim var onun için cuma sabah yola cıkıcaz bildirim yaptıktan sonra izinli olabilir miyim canımcım
hiç gidesim yok aslında ama yapcak bişii de yok eşimin kardeşi neticede malatyadan kalk taa ankaraya git10 gün izni bana kalsa mardin adıyaman falan cevre illeri gezmek bence daha mantıklı
neyse verdiğim kilolarla catlatacağım insanları düşününce mutlu oluyorummmişe iyi tarafından bakmak lazımmm dimi şekerlerr
iyi akşamlar kızlarrr..
yasemin ablacım lapa midemi bulandırdı akşam bir kase çorba içtim ..
olsun canim üzülme yinede etki emtistir,bende sade yiyemiyom zaten bir kasik yogurtla yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?