Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz sen emzirmiyomusun,bu nasil menü böyle,senin canin istemiyosa bile bebegin icn yapmak zorundasin canim,vitaminli seyler yeki sütün vitaminli olsun

Selam kızlar.

Bu kim diyeceksiniz şimdi. Eskiler tanır beni.

YAsom nasılsın canım çizelgene göre harika kilo vermişsin tatlım valla bravo

Selam kızlar.

Bu kim diyeceksiniz şimdi. Eskiler tanır beni.

YAsom nasılsın canım çizelgene göre harika kilo vermişsin tatlım valla bravo

canim hosgeldin ,sevindim seni gördügmü cok sükür canim bu sefer kararli bi sekilde gidiyorum,ins bu sefer sonunu getiricem,sen neler yaptin devam ediyormusun,bi ara takima dönmek istedin sonra yok oldun,evdemisin hala

Başlayamadım bir türlü canım ya. Bi vesile lazım bana itiklemesi lazım birilerinin :)
Şükür çok kilo da almadım.

Bunun dışında iyiyim evdeyim hala bu yaz çalışmayacağım sanırım.

Maşallah şekerim azmine de.

ben geldimm. oğlumla iki saat gündüz uykusu çektik bomba gibi kalktık. o yemeğini yedi benim canım hiçbişey istemedi su içiyorum. zaten onu yedirirken ben doyuyorum yarım saat sürüyor malum bi kase çorba içirebilmek :) akşama menümü yazarım bugünü de atlattık bi de wc ye gidebilseydm :S

kiz sen emzirmiyomusun,bu nasil menü böyle,senin canin istemiyosa bile bebegin icn yapmak zorundasin canim,vitaminli seyler yeki sütün vitaminli olsun

denizcim yasemin haklı.
sebze meyve,protein olmalı menünde yazık yavruna yoksa.biraz sağlıklı beslenmeye bak.

tesekür ederim canim,darisi basina ins

afiyet olsun canim,banada bu aralar biseyler oldu hergü+n uyuyorum oglumla

menüm

sabah
salatalık
omlet
kk peynir
2 zeytin
1dilim ekmek

ara 1 muz

öğlen salata tavuk ızgara

ara 1 elma

akşam
etli kabak yemeği yoğurt

şekersiz komposto bol su

herhangi bir çorba olabilir ya kafaniza gore. ama tecrubelerime gore tarhana ve mercimek cok aciktiriyor :) ben en çok prinçli yoğurt çorbasini tercih ediyorum, ya da mantar ya da domates vs vs..

yaşasııın yayla çorbası domates çorbası izini varmış.Yarından itibaren yayla çorbası içmeye başlıyorum.Sabah kahvaltını 1 dlm ekmekle herzaman ki kahvaltımı yaparım.Onun dışındada ekmek yememde çorba miktarı ne kadar olacak?2-3 kepçe yeter mi?Yoksa daha fazla yiyebilir miyiz?

Bugünkü menümü yazayım
sabah 1/2 simit peynir ve nescafe
öğlen 1/2 simit
akşamüstü 4-5 eti burçak nescafe
akşam çoban salata bol ekşili tavuğun beyazından biraz ve 1 kaşık pilav o kadar
2 saat yürüdüm.Yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldırdım.Çamaşır yıkayıp astım.asılı olanları topladım.
Ay ayyy su içmeyi unutmadıııım bugün 2lt bitirdim.Daha yatana kadar içerim 2-3 bardak,sonrada sabaha kadar lavabodan çıkamayacağım.Ama içtiiim.
Siz ne kadar içtinizzzz?"Su içiniz su içiniz

oburcum 4-5 kepçeye kadar çıkabilirsin. inşallah işe yarar.

menümü yazayım

sabah: peynir, zeytin, domates, salatalık, yoğurt, 2 büyük bardak şekersiz kayısı kompostosu

öğle: 1 tabak prinçli kabak yemeği, yoğurt

akşam: 1 tabak kıymalı taze fasulye

suyu ölçemedim ama çok değil malesef..

iyi aksamlar kizlar,

cok sükür bugünü kazasiz belasiz atlattim sadece halsiz bissettigim icin spora gidemedim bu yzdende suyum 2.5 litrede kaldi bi kupada yesil cay ictim

canımm sıkılıoo kızlar ya bir bıkkınlık bir yorgunluk hayırlara alamet olsunnnnn...
ben pek böle olmam olamam doğrusu kıpır kıpırımdır ama nie böle oldum bilinmezzz
kaptancım haftasonu kaynımın düğünü var 10 gün izne ayrılma talebim var onun için cuma sabah yola cıkıcaz bildirim yaptıktan sonra izinli olabilir miyim canımcım
hiç gidesim yok aslında ama yapcak bişii de yok eşimin kardeşi neticede malatyadan kalk taa ankaraya git10 gün izni bana kalsa mardin adıyaman falan cevre illeri gezmek bence daha mantıklı
neyse verdiğim kilolarla catlatacağım insanları düşününce mutlu oluyorummmişe iyi tarafından bakmak lazımmm dimi şekerlerr

bu yazıyı okur okumaz su almaya gittim bliyormsuun:)))))

bugün 1 saate yakın yürüdümmmm
ayy çokk sevindim ,kızlar her fırsatta birbirimize hatırlatalım.

su içmedim bugüüüünnnnn ben bu ara çok depresifim ama dışarı çıkınca açıldım

berry hadi doldur bardağı yatana kadar içebildiğin kadar iç.

bu yazıyı okur okumaz su almaya gittim bliyormsuun:)))))

bugün 1 saate yakın yürüdümmmm
işe yaramasına çokk sevindim ,kızlar her fırsatta birbirimize hatırlatalım.

su içmedim bugüüüünnnnn ben bu ara çok depresifim ama dışarı çıkınca açıldım

berry hadi doldur bardağı yatana kadar içebildiğin kadar iç.

tamma canim cuma bildirimden sonra izinli olursun,bosver keyfini cikarmaya bak canim

iyi akşamlar kızlarrr,
nasıl gidiyor sular içiliyormu ,spor yapıldımı,hala spor yapma şansınız var spor yapamayanlar .ben bu günü çok şükür kazasız belasız hatta süper atlattım.

sabah:1 dilim ekmek peynir domates.yeşil çay.
ara:yok
öğlen:2 kaşık taze fasulye
ara:1 tane salatalık 1 tane kakaolu bisküi
akşam:1 kepçe yağsız yayla çorbası 2kaşık taze fasulye 3 kaşık yağsız salata.
su: 2litreyi tamamladım sanırım.
spor:1 saat 15 dakika tempolu yürüyüş.(7 km den fazla)

olsun canim üzülme yinede etki emtistir,bende sade yiyemiyom zaten bir kasik yogurtla yedim

inşallah ya bu hafta 2 kilo flan gitse süper olur .. kendime gelsem artıkk.. şu hızlı verdiklerimide yemeklere saldırıp hemen almıycam artık .. hızlı versemde onu 1-2 hafta koruycam olmuyo böyle al ver .. yazda geldi yürüyüşe spora ve suya ağırlık vericem bakalım .. ben yazında buralardayım zatenn daha yolum uzun .. ahh ahh yaz gelmeden mezunluğu planlıyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…