es yarismasi nasil oluyorKizlar cok alinti yaptim ama telden yazamadim, kusuruma bakmayin.Aksam esimin bilgisayarindan hem alintilarimi yazacagim,hem daralma tablomuzu paylasacagim,hemde yeni es listemizi paylasacagim.
Es yarismasina katilmak istemeyen var mi?
Tamam o zaman öyle yapalım. Bu hafta bir kafa dinleyeyim:)@aydingelini , @bnnu , @pesto26 izinlerinizi yazdim kizlar.Hayirli olsun
En az 2 hafta izinde olmaniz gerekiyor, 2 haftanin sonunda dilediginiz zaman, bugun listeden ayrildiginiz kilo ya da o kilodan daha zayif olarak listeye donebiliyorsunuz.
Mathildablue canim dedigim gibi izin hakkin olmadigindan,sana izin yazamadim ama bu hafta menu egzersiz tablosundan seni muaf tutabilirim,belki bir nebze kafani dinlersin. Birde 50.6 kg ile mezun olabiliyorsun,cok az kaldi mezuniyetine canim..
Canim tum hafta 2 kisi es oluyor birbiriyle.Birbirlerinin menu ve egzersizlerine yorum yapiyorlar,spora tesvik ediyorlar.Diger eslerle rekabet ediyorlar.Haftaya cuma 2 ayri hesaplama yapiliyor.Biri eslerin spor puanlari,2.si esler ortaklasa ne kadar kilo vermis.Sonrada sonuclari paylasiyoruz canim.Cok motive eden bir sey oluyor.Katilmak ister misin?es yarismasi nasil oluyor
kesinlikle isterimCanim tum hafta 2 kisi es oluyor birbiriyle.Birbirlerinin menu ve egzersizlerine yorum yapiyorlar,spora tesvik ediyorlar.Diger eslerle rekabet ediyorlar.Haftaya cuma 2 ayri hesaplama yapiliyor.Biri eslerin spor puanlari,2.si esler ortaklasa ne kadar kilo vermis.Sonrada sonuclari paylasiyoruz canim.Cok motive eden bir sey oluyor.Katilmak ister misin?
Tamam bu. hafta daha iyi adapte olucam
Anlastik canim,biraz dinlen ,diyet mental olarak da yorucuTamam o zaman öyle yapalım. Bu hafta bir kafa dinleyeyim:)
Evet canim hem spor,hem kilo vermede 1.ler eslerini sececekler..Es secme hakki vardi dimi birde bu haftaYawrukush
jumping jack en zorlandigim egzersizlerden biri. jillianda geberir bi an once bitsin isterdimKizlar su Videoda 3 farkli jumping jack gosteriyor. Degisiklik olsun diye bu sekilde de yapabilirsiniz
jumping jack en zorlandigim egzersizlerden biri. jillianda geberir bi an once bitsin isterdim
o basimi donduruyor ama jumping jack kalp krizi gecirtiyor
Bende hic sevmem :)
Ama burpees den iyidir
o basimi donduruyor ama jumping jack kalp krizi gecirtiyor
Aslinda biraz zorlamamiz gerek kendimizi
Haftaya burpees var desem kimsecikler katilmaz yarisa
ahhh bana cok uzak geliyor bunlar simdi. coook hamladim. 2 ay jillian yapmıştım plank falan bayagi kolaylamisti :) simdi hayal bile edemem.Burpees ve plank benim favori aci cekme egzersizlerim..
Bugun bahce isi yapacaktim, eger firsatim olursa zumbayida yapcam..
Burpees ve plank benim favori aci cekme egzersizlerim..
Bugun bahce isi yapacaktim, eger firsatim olursa zumbayida yapcam..
Vucudunu dinle,asla seni sakatlayacak bir sey yapma..Eski formuna kavusman zaman alir..Hafif egzersizlerle baslar,zamanla eski noktana gelirsin canim.ahhh bana cok uzak geliyor bunlar simdi. coook hamladim. 2 ay jillian yapmıştım plank falan bayagi kolaylamisti :) simdi hayal bile edemem.
nedense dizlerim.de cok agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?