Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam o zaman öyle yapalım. Bu hafta bir kafa dinleyeyim:)

es yarismasi nasil oluyor
Canim tum hafta 2 kisi es oluyor birbiriyle.Birbirlerinin menu ve egzersizlerine yorum yapiyorlar,spora tesvik ediyorlar.Diger eslerle rekabet ediyorlar.Haftaya cuma 2 ayri hesaplama yapiliyor.Biri eslerin spor puanlari,2.si esler ortaklasa ne kadar kilo vermis.Sonrada sonuclari paylasiyoruz canim.Cok motive eden bir sey oluyor.Katilmak ister misin?

kesinlikle isterim

Aslinda biraz zorlamamiz gerek kendimizi
Haftaya burpees var desem kimsecikler katilmaz yarisa
Burpees ve plank benim favori aci cekme egzersizlerim..
Bugun bahce isi yapacaktim, eger firsatim olursa zumbayida yapcam..
ahhh bana cok uzak geliyor bunlar simdi. coook hamladim. 2 ay jillian yapmıştım plank falan bayagi kolaylamisti :) simdi hayal bile edemem.
nedense dizlerim.de cok agriyor

Burpees ve plank benim favori aci cekme egzersizlerim..
Bugun bahce isi yapacaktim, eger firsatim olursa zumbayida yapcam..

Kolay gelsin csnim
Ben yarin isten gelince kizim ile yaparim Ilk cocuk videosunu. Sonra bana rahat verir oburunude yaparim
Plank da guzel aslinda. Birkac sn extra yapinca cok mutlu oluyorum ben

ahhh bana cok uzak geliyor bunlar simdi. coook hamladim. 2 ay jillian yapmıştım plank falan bayagi kolaylamisti :) simdi hayal bile edemem.
nedense dizlerim.de cok agriyor
Vucudunu dinle,asla seni sakatlayacak bir sey yapma..Eski formuna kavusman zaman alir..Hafif egzersizlerle baslar,zamanla eski noktana gelirsin canim.
Muhim olan saglik,yanlis egzersiz yapip sakatlanmak malesef cok kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…