Afiyet olsun ben 1 ton baligi, 2 yumurta yapiyorum tabanini,birazda susam, esimle paylasiyoruz. Yarisi ona yarisi bana...
Hesaplamadim hicKac kalorı bunun bı tnesı bende deneyeyim
Bende buyuk ogluma hic laf anlatamiyorum.Okadar sanslısınki oyle stres atacak bı bahcen var dort duvar arasında sıkışmışız bizben ıyıyım canım buyuk oğlana canım sıkkın cok azarlıyorum cocugu ama benı delırtıyor hıc söz dınlemıyor kızıylrum üzülüyorum sonra. Calıstıgım ıcınde zaten ne dersıne yrdım edebılıyorum ne zaman gecırebılıyorum☹Allah Hepımızin yrdımcısı olsuN
Cok haklısın canım ıkı cocuk mu vardı sendeBende buyuk ogluma hic laf anlatamiyorum.
Dinlemiyor,takmiyor beni..Ogretmeni olmadigimdan ,okula gitmediginden sozumu dinlemek istemiyor.Birde hiperaktivite,dikkat daginikligi var..Bir odevine odaklanip yapmasi oyle cok zaman aliyor ki..
Her seyi tek tek surekli hatirlatmak durumunda kaliyorum.
Bir nokta geliyor, diyorum ki Ozge dur ,birak akisina,ne yaparsam yapayim,o yapabildigi kadarini yapabilecek.
O yuzden yardim edemiyorum dite canini sIkma yardim etsende o neyi , ne kadar anlamak,ogrenmek istiyorsa o kadarla kaliyor..
Hafta sonlari onla vakit gecirmeye calis, mutlu olacagi seyler yap.Az da olsa kaliteli zaman cocuklarin aklinda kaliyor hep.
Birde emin ol anne-baba olmak hep bir seyleri eksik yapiyor hissetmek..Hepimiz yasiyobunu bunu..
Okadar sanslısınki oyle stres atacak bı bahcen var dort duvar arasında sıkışmışız bizben ıyıyım canım buyuk oğlana canım sıkkın cok azarlıyorum cocugu ama benı delırtıyor hıc söz dınlemıyor kızıylrum üzülüyorum sonra. Calıstıgım ıcınde zaten ne dersıne yrdım edebılıyorum ne zaman gecırebılıyorum☹Allah Hepımızin yrdımcısı olsuN
Bugunkü yedıkelrımı yazayım
Sabah peynır cay
Ara türk kahvesi
Öğle kahvaltı yumurta 5 zeytın bır dılım ekmek bı dılım peynır
Aksam salata ve etlı patates yemegınjn etlerinden yedım
Muhallebılı kadayf yedım dayanamadım bılıyorum artı gelicem nıyeyse pısmanda degılım
Yeserecegiz,sararacagiz canimmmVKI mi kirmizi gordukce gicik oluyorum. Kilomu da
Evet gulum 2 oglan var bende de.Allah bagislasin tum evlatlarimizi..Cok haklısın canım ıkı cocuk mu vardı sende
Anne olmak ıste kusursuz olsun ıstıyoruz galıba cocuk olduklarını unutuyoruz☹
Gercekten cok zorr ve ıyı anne olabılmek okadar zorkiIs saatlerin uzunmu canim?
Cocuk cidden zor ya
Ve insan surekli vicdan azabi cekiyor. Yeterli degilmisiz gibi hissetmek cok kolay. Anneler neden böyle
Evet onceden bnde resmen domates salatalık marulla kılo verıyordum sureklı yerdım ağzım bos durmazdıØdul den say. Yarin sabah tekrar temiz beslenmeye gec. Bol cig Sebze de baya kilo vediriyor bana.
Menün guzel yoksa. Begendim
Suyu göremedim
Sende bendensın 4 ve 10 yaslarında ıkı oğlan bendedeEvet gulum 2 oglan var bende de.Allah bagislasin tum evlatlarimizi..
Aramiza hosgeldin Baharcim.İyi geceler9.takimin eski mezunu yeni üyesi iken yaşananlardan sonra(bknz: paylaşıma) takım açılsa bile devam etmek istemedim ve Yawrukush kaptanin izni ile takımınıza transfer oldum
Adım Bahar ,34 yaşındayım Gıda mühendisiyim (şuan ev hanımı) 2 çocuk annesiyim . Bebeğim 3 aylık emziriyorum
Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim kaptanım yavaş yavaş tanıtacağım herkesi inşallah . Sizlere kolaylık olsun diye girişteki formu doldurdumAramiza hosgeldin Baharcim.
Takimlar arasi transfer her zaman mumkun..
Hemde ne oldu diye sormaya bile gerek yok.
Guncel kilon,hedef kilon ve boyunuda yazabilir misin?
Bu arada ben Ozge,32 yasindayim,beden egitimi ogretmeniyim ama calismiyorum,2 oglum var,yurt disinda yasiyorum.
Her ne konuda yardima ihtiyacin olursa ben ,kaptan yardimcilarimiz ve takim arkadaslarimiz destek oluruz.
Tekrar hosgeldin.
Hep diyorum vejeteryan diyet ,her zaman kilo verdirir ama hergun yapmamaliyiz,cunku protein,karbonhidrat,yag vucudumuzun hepsine ihtiyaci var..Birkac gun sebze agirlikli beslenebilirsin canim.Gercekten cok zorr ve ıyı anne olabılmek okadar zorki
Evet onceden bnde resmen domates salatalık marulla kılo verıyordum sureklı yerdım ağzım bos durmazdı
Unutmusum suyu 2.5 lt
Masallah onlara benimkilerde 4 ve 7bucuk yasindalarSende bendensın 4 ve 10 yaslarında ıkı oğlan bendede
Ellerine saglik canim,ben seni yormamak icin sadece eksik bilgilerini sormustum,sen hepsini bastan yazmissinBu sıcak karşılama için teşekkür ederim kaptanım yavaş yavaş tanıtacağım herkesi inşallah . Sizlere kolaylık olsun diye girişteki formu doldurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?