Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende buyuk ogluma hic laf anlatamiyorum.
Dinlemiyor,takmiyor beni..Ogretmeni olmadigimdan ,okula gitmediginden sozumu dinlemek istemiyor.Birde hiperaktivite,dikkat daginikligi var..Bir odevine odaklanip yapmasi oyle cok zaman aliyor ki..
Her seyi tek tek surekli hatirlatmak durumunda kaliyorum.
Bir nokta geliyor, diyorum ki Ozge dur ,birak akisina,ne yaparsam yapayim,o yapabildigi kadarini yapabilecek.
O yuzden yardim edemiyorum dite canini sIkma yardim etsende o neyi , ne kadar anlamak,ogrenmek istiyorsa o kadarla kaliyor..
Hafta sonlari onla vakit gecirmeye calis, mutlu olacagi seyler yap.Az da olsa kaliteli zaman cocuklarin aklinda kaliyor hep.
Birde emin ol anne-baba olmak hep bir seyleri eksik yapiyor hissetmek..Hepimiz yasiyobunu bunu..

Cok haklısın canım ıkı cocuk mu vardı sende
Anne olmak ıste kusursuz olsun ıstıyoruz galıba cocuk olduklarını unutuyoruz

Is saatlerin uzunmu canim?
Cocuk cidden zor ya
Ve insan surekli vicdan azabi cekiyor. Yeterli degilmisiz gibi hissetmek cok kolay. Anneler neden böyle

Ødul den say. Yarin sabah tekrar temiz beslenmeye gec. Bol cig Sebze de baya kilo vediriyor bana.
Menün guzel yoksa. Begendim
Suyu göremedim

İyi geceler 9.takimin eski mezunu yeni üyesi iken yaşananlardan sonra(bknz: paylaşıma) takım açılsa bile devam etmek istemedim ve Yawrukush kaptanin izni ile takımınıza transfer oldum
Adım Bahar ,34 yaşındayım Gıda mühendisiyim (şuan ev hanımı) 2 çocuk annesiyim . Bebeğim 3 aylık emziriyorum

Is saatlerin uzunmu canim?
Cocuk cidden zor ya
Ve insan surekli vicdan azabi cekiyor. Yeterli degilmisiz gibi hissetmek cok kolay. Anneler neden böyle
Gercekten cok zorr ve ıyı anne olabılmek okadar zorki
Ødul den say. Yarin sabah tekrar temiz beslenmeye gec. Bol cig Sebze de baya kilo vediriyor bana.
Menün guzel yoksa. Begendim
Suyu göremedim
Evet onceden bnde resmen domates salatalık marulla kılo verıyordum sureklı yerdım ağzım bos durmazdı
Unutmusum suyu 2.5 lt

Aramiza hosgeldin Baharcim.
Takimlar arasi transfer her zaman mumkun..
Hemde ne oldu diye sormaya bile gerek yok.
Guncel kilon,hedef kilon ve boyunuda yazabilir misin?
Bu arada ben Ozge,32 yasindayim,beden egitimi ogretmeniyim ama calismiyorum,2 oglum var,yurt disinda yasiyorum.
Her ne konuda yardima ihtiyacin olursa ben ,kaptan yardimcilarimiz ve takim arkadaslarimiz destek oluruz.
Tekrar hosgeldin.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : nanekekik
İsim (İsteğe Bağlı ): Bahar
Mesleginiz: Gıda mühendisi/ calismiyorum
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk . 5.5 yaş 3 aylik
Yaşadığınız şehir:Ankaea
Boyunuz :158
Kilonuz:82.8
Hedef kilonuz :ilk etapta 69 sonra 58
Kilo alma hikayeniz : hamilelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu kiloda mutlu değilim kendimi seviyorum ama bu bedeni sevmiyorum seversem zaten bu bedenle devam etmem gerekir .
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim kaptanım yavaş yavaş tanıtacağım herkesi inşallah . Sizlere kolaylık olsun diye girişteki formu doldurdum

Gercekten cok zorr ve ıyı anne olabılmek okadar zorki

Evet onceden bnde resmen domates salatalık marulla kılo verıyordum sureklı yerdım ağzım bos durmazdı
Unutmusum suyu 2.5 lt
Hep diyorum vejeteryan diyet ,her zaman kilo verdirir ama hergun yapmamaliyiz,cunku protein,karbonhidrat,yag vucudumuzun hepsine ihtiyaci var..Birkac gun sebze agirlikli beslenebilirsin canim.

Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim kaptanım yavaş yavaş tanıtacağım herkesi inşallah . Sizlere kolaylık olsun diye girişteki formu doldurdum
Ellerine saglik canim,ben seni yormamak icin sadece eksik bilgilerini sormustum,sen hepsini bastan yazmissin
Bebegini Allah bagislasin,emziriyor musun?
Nasil bir beslenme uyguluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…