Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vucudunu dinle,asla seni sakatlayacak bir sey yapma..Eski formuna kavusman zaman alir..Hafif egzersizlerle baslar,zamanla eski noktana gelirsin canim.
Muhim olan saglik,yanlis egzersiz yapip sakatlanmak malesef cok kolay...
yuruyus falan hafif hafif baslayayi insallah

menumu de yazayim hazir buradayken

sabah 1 dlm tb ekmegi
peynirli 2 yumurtadan omlet
2 tane mantar
az pancar
sutlu kahve

ogle
sutlu kahve
pancar salatası

aksam
yarim tabak nohut yemegi
5 6 kofte
1 tane tam bugday tortilla

cay

su 1.5 lt
spor yoktu bugun

Menu guzel olmus,su da fena degil..
Egzersizde ekleyince cok guzel olacak eminim canim.:)
Bu arada ev islerini de egzersizden sayiyoruz haberin olsun.

Ahmet apa yitik sifa tek cozum ben 72 yi oyle kirdim cesaret edip geri baslayamiyorum ki
İf gıbı oda ya bende if tarzı yapıyorum zaten
Bu oızza mıı ben yesem +1000 cıkarım
Afıyet olsun

Pekı nasıl kırdın aynı beslenmeye devammı
Ben kabak detoksu yapayım dıyorum 3 gun

Yediklerimi arttirdim.
Aslinda yumurta detoxu super care. Ama su ara tek yapip motivasyon bulamiyorum. Aksama dogru bozuluyor
Ayrica suyu cogalttim
Spor da yapiyorum baya. Yapmasam inan daha yuksek cikardim. Benim bunyem cins

Dayana bilecek misin?
Dun detox suyu yapacaktim kaldi. Bugun de tek ogun yaptim diye olmadi.
Ödem attiriyormus. Ama ara ogun niyetine icilecek günde 1 defa

Detoks suyumu ödem yapıyormus denıyecem canım ya bakalım dayanabılıcemmi. Dayanamazsam bırakırım bnde 2.5 lt yı bıtıryorum genelde ama daha mı cok ıcmelı acaba sanırım elımızden dusurmemek lazım

Hoşbuldum kaptankral şöyle bı uzandım deyoks arastrıyorsum. Nasılsınn canlı dersler nasıl gıdıyor senın tempo yoğun baya☺
Kaptankral o ne kizz,kendimi bir sey sanacagim
Her seyi saldim,ne yaparsaniz yapin ev ahalisi dedim.Arasi uyutup bahceye atacagim kendimi Topraga, camura bulanip stres atacagim..
Sen nasilsin canim?

İf gıbı oda ya bende if tarzı yapıyorum zaten

Bu oızza mıı ben yesem +1000 cıkarım
Afıyet olsun

Ama saglikli
:)
2 teneke Ton suyunu sIkip 2 yumurta kirip karistiriyor sonra firina kagidina yayiyorsun. Ardindan ustune kizarana kadar bekliyorsun. Kizarinca pizza gibi doldur ustunu

Bu benim favori pizza tarifim,hic ton kokusu da olmuyor.mmmmm yummyyyyyy
Aynen. Baya lezzetli ve doyurucu. 2 dilim doyurdu mesela. Sogan, biraz zeytin mozarella ve Cheddar vardi sadece ustunde. Yarin e arta kalanlari yerim. Isdeyim 15 e kadar unutmusum. Tek ogun olmiyacak

Kaptankral o ne kizz,kendimi bir sey sanacagim
Her seyi saldim,ne yaparsaniz yapin ev ahalisi dedim.Arasi uyutup bahceye atacagim kendimi Topraga, camura bulanip stres atacagim..
Sen nasilsin canim?
Okadar sanslısınki oyle stres atacak bı bahcen var dort duvar arasında sıkışmışız biz ben ıyıyım canım buyuk oğlana canım sıkkın cok azarlıyorum cocugu ama benı delırtıyor hıc söz dınlemıyor kızıylrum üzülüyorum sonra. Calıstıgım ıcınde zaten ne dersıne yrdım edebılıyorum ne zaman gecırebılıyorumAllah Hepımızin yrdımcısı olsuN

Aynen. Baya lezzetli ve doyurucu. 2 dilim doyurdu mesela. Sogan, biraz zeytin mozarella ve Cheddar vardi sadece ustunde. Yarin e arta kalanlari yerim. Isdeyim 15 e kadar unutmusum. Tek ogun olmiyacak
Afiyet olsun ben 1 ton baligi, 2 yumurta yapiyorum tabanini,birazda susam, esimle paylasiyoruz. Yarisi ona yarisi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…