yuruyus falan hafif hafif baslayayi insallahVucudunu dinle,asla seni sakatlayacak bir sey yapma..Eski formuna kavusman zaman alir..Hafif egzersizlerle baslar,zamanla eski noktana gelirsin canim.
Muhim olan saglik,yanlis egzersiz yapip sakatlanmak malesef cok kolay...
evet ben ingiteredeyim canim tr ile saat farkimiz yazin 2 kisin 3 saat :)Sismaniye sende mi yurtdisinda yasiyordun canim,oyle hatirliyorum sanki..
Menu guzel olmus,su da fena degil..yuruyus falan hafif hafif baslayayi insallah
menumu de yazayim hazir buradayken
sabah 1 dlm tb ekmegi
peynirli 2 yumurtadan omlet
2 tane mantar
az pancar
sutlu kahve
ogle
sutlu kahve
pancar salatası
aksam
yarim tabak nohut yemegi
5 6 kofte
1 tane tam bugday tortilla
cay
su 1.5 lt
spor yoktu bugun
Ne guzel ne kadardir oradasin,memnun musun?evet ben ingiteredeyim canim tr ile saat farkimiz yazin 2 kisin 3 saat :)
Pekı nasıl kırdın aynı beslenmeye devammıKizlar Bende 3 haftadir 66 i kiramamistim. Pes etmek yok
Hosgeldin canimcimPekı nasıl kırdın aynı beslenmeye devammı
Ben kabak detoksu yapayım dıyorum 3 gun
10 sene oldu. memnunum ya artik ikinci vatanimiz gibi olduNe guzel ne kadardir oradasin,memnun musun?
İf gıbı oda ya bende if tarzı yapıyorum zatenAhmet apa yitik sifa tek cozum ben 72 yi oyle kirdim cesaret edip geri baslayamiyorum ki
Bu oızza mıı ben yesem +1000 cıkarımBende yazayim unutmadan
Hic ac degildim bugun. Madem oyle OMAD yapayim dedim.
Is yerinde 1,5L su
1 buyuk kupa ile gecistirdim.
Evde 1 L su ictim
Aksam yemegim
Ton tabanli pizza
2 buyuk dilim
Bol yesillik
Ve kornison tursu
Yanina 120 ml Soda
Eki Görüntüle 2702473
Spor
16bin adim
Yawrukush
Dermanim kalmadi :) birsuru camasir katladim. Hala katliyorum. Bu aksam bir ara yerlestirmem lazim
Pekı nasıl kırdın aynı beslenmeye devammı
Ben kabak detoksu yapayım dıyorum 3 gun
Hoşbuldum kaptankralHosgeldin canimcim
Cok olmus masallah, evet oyle oluyor. Evin orasi oluyor.Birde coluk cocuk okula vs baslayinca ,tamamen kaliyorsun orda..10 sene oldu. memnunum ya artik ikinci vatanimiz gibi oldu
Detoks suyumu ödem yapıyormusYediklerimi arttirdim.
Aslinda yumurta detoxu super care. Ama su ara tek yapip motivasyon bulamiyorum. Aksama dogru bozuluyor
Ayrica suyu cogalttim
Spor da yapiyorum baya. Yapmasam inan daha yuksek cikardim. Benim bunyem cins
Dayana bilecek misin?
Dun detox suyu yapacaktim kaldi. Bugun de tek ogun yaptim diye olmadi.
Ödem attiriyormus. Ama ara ogun niyetine icilecek günde 1 defa
Kaptankral o ne kizz,kendimi bir sey sanacagimHoşbuldum kaptankralşöyle bı uzandım deyoks arastrıyorsum. Nasılsınn canlı dersler nasıl gıdıyor senın tempo yoğun baya☺
İf gıbı oda ya bende if tarzı yapıyorum zaten
Bu oızza mıı ben yesem +1000 cıkarım
Afıyet olsun
Bu benim favori pizza tarifim,hic ton kokusu da olmuyor.mmmmm yummyyyyyyAma saglikli
:)
2 teneke Ton suyunu sIkip 2 yumurta kirip karistiriyor sonra firina kagidina yayiyorsun. Ardindan ustune kizarana kadar bekliyorsun. Kizarinca pizza gibi doldur ustunu
Aynen. Baya lezzetli ve doyurucu. 2 dilim doyurdu mesela. Sogan, biraz zeytin mozarella ve Cheddar vardi sadece ustunde. Yarin e arta kalanlari yerim. Isdeyim 15 e kadar unutmusum. Tek ogun olmiyacakBu benim favori pizza tarifim,hic ton kokusu da olmuyor.mmmmm yummyyyyyy
Okadar sanslısınki oyle stres atacak bı bahcen var dort duvar arasında sıkışmışız bizKaptankral o ne kizz,kendimi bir sey sanacagim
Her seyi saldim,ne yaparsaniz yapin ev ahalisi dedim.Arasi uyutup bahceye atacagim kendimiTopraga, camura bulanip stres atacagim..
Sen nasilsin canim?
Afiyet olsun ben 1 ton baligi, 2 yumurta yapiyorum tabanini,birazda susam, esimle paylasiyoruz. Yarisi ona yarisi bana...Aynen. Baya lezzetli ve doyurucu. 2 dilim doyurdu mesela. Sogan, biraz zeytin mozarella ve Cheddar vardi sadece ustunde. Yarin e arta kalanlari yerim. Isdeyim 15 e kadar unutmusum. Tek ogun olmiyacak
Kac kalorı bunun bı tnesı bende deneyeyimAma saglikli
:)
2 teneke Ton suyunu sIkip 2 yumurta kirip karistiriyor sonra firina kagidina yayiyorsun. Ardindan ustune kizarana kadar bekliyorsun. Kizarinca pizza gibi doldur ustunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?