Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

18 yapalim yasimizi be canim, kalbimiz genc,ruhumuz cocuk

BIR KUCUK NOT...

Guzel arkadaslarim sizlere bir tesekkur notu yazmak istedim..
Bu mesaji kalbimden buraya dokuldu sayin..
Hepiniz kilo vermek icin elinizden geleni yapiyorsunuz,islerinizin guclerinizin arasinda ,takimi boslamamaya gayret ediyorsunuz.Kilo veremeyince uzuluyorsunuz.Aile gibi ,birbirinize destek,kardes oluyorsunuz..
Sirf sanal ortamda diye, buradaki dostluklari kucumseyemeyiz,aksine cok kiymetli hepinizin diyetdasligi,yoldasligi...
Her zaman tarti fotografiyla durust bir sekilde kilo bildirimi yaptiginiz icin, arti bile gelseniz, yalansiz -dolansiz yazdiginiz icin, takimimiz derece alsin diye mucadele ettiginiz icin,bizleri yormayip-kurallara uydugunuz icin hepinize cok ama cok tesekkur ederim..
Sanki hepiniz tek tek secilmis,4. Takimda birbirinizi bulmus gibisiniz.
Durustlugunuzden, emeklerinizden,alninizdan operim sizleri...

Son düzenleme:
Masallah onlara benimkilerde 4 ve 7bucuk yasindalar
maşallah darisi benim kızıma çok nazlı atarlı giderli bir bebek kokusu muhteşem büyümesin istiyor anne yüreği ama dizlerim artık hemen 3 yaş olsa diyor:)
Ellerine saglik canim,ben seni yormamak icin sadece eksik bilgilerini sormustum,sen hepsini bastan yazmissin
Bebegini Allah bagislasin,emziriyor musun?
Nasil bir beslenme uyguluyorsun?
Emziriyorum kaptanım , daha önceden dilim yandı şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum öncesinde herşeyin yasak olduğu bol detoxlu diyetle metobolizmami bozmuş bulundum ve aslinda bu hamilelik benim dönüm noktam oldu 2 yada 3 ana öğün 1 yada iki ara yapıyorum açlık ve süt durumuna bağlı. Sağlıklı beslenerek hemde sütumu azaltmadan . Canım tatlı istediğinde gidip abur cubura saldırmak yerine süt yapıcı şekersiz komposto içmek gibi . Eskisi gibi çok katı diyetle sonrasında patlamalar yaşamak istemiyorum açıkçası size uygun mudur ?
Hoşbuldum Zeynep . Zumbayi çok severim ama sezeyan olduğu için ve doğum biraz zor gecti o sebepten ben sadece yürüyüş ve Leslie yapabiliyorum şimdilik 6 aydan sonra inşallah sakincasi var mı

Cok dogru ve iyi yapiyorsun canim..
Emzirdigin icin saglikli beslenmen ve biraz hareket etmen yeter kilo vermene :)
Simdi zorlaniyorsundur eminim ama buyuduklerinde de insan bebekliklerini ozluyor canim..

Cok dogru ve iyi yapiyorsun canim..
Emzirdigin icin saglikli beslenmen ve biraz hareket etmen yeter kilo vermene :)
Simdi zorlaniyorsundur eminim ama buyuduklerinde de insan bebekliklerini ozluyor canim..
bol bol hareket halindeyim inşallah kisa sürede kurtulacağım sırtımdaki yüklerden . Evet malesef çokta çabuk geçiyor zaman .
Canim yesil kilo araligina geldiginde, alttaki yazilar kendiliginden gidiyor..
Aboooo vki bile kilomuzu yüzümüze vurmak için ayrıntıya giriyor hemen yeşil olmalı

Birde birşey daha ekleyip uykuya kacacagim . 2 hafta tartı fotosu atamayacağım çünkü evde değilim memleketteyiz kalabalıkta WC ye telle gidemeyecegim malesef evde rahat rahat atarım sorun olmaz 14 günlük tatil için gelmiştik apartmanda korona çıkmış bizde uzattık çocuklara bulaşmasın diye 18inde filan dönmüş olacağım evime tartı değişikliği yok yanımda tartimi getirmiştim ama kural derseniz kaçak Göcek halledeceğim artık

hosgeldin
ben de kizim 3 aylikken 82 kiloydum
3 yasina gelince ancak hedefime ulaşmıştim sen erkencisin masallah

Aynen oyle, yeserin ,sararin diyor vki :))

bu devirde tuvalete telefonsuz giden kaldi mi

hosgeldin
ben de kizim 3 aylikken 82 kiloydum
3 yasina gelince ancak hedefime ulaşmıştim sen erkencisin masallah
Hoşbulduk canım oglumdan tecrübeliyim süt olsun diye şimdiki halimden beterdim süt mü oldu et mi bilmem bende yıllarca al ver yaptım ustunede hamilelik doğumdan sonra 78 e indim baktım yine süt olsun diye 86 ya çıkmışım frene bastım

Tarti fotosu takimin kurali gulum ama 9. takimin durumu bir belli olsun, olmazsa 2 hafta sonra listeye dahil olabilirsin bizde..

Tarti fotosu takimin kurali gulum ama 9. takimin durumu bir belli olsun, olmazsa 2 hafta sonra listeye dahil olabilirsin bizde..
Nasıl olacak o zaman yeni üye gibi giriş yaptım izne ayrılamam ki kaçak Göcek halledeceğiz ,ilk regl olduğumda pedi kimse görmesin diye pijama ile iç çamaşırı arsina koyar sonra yürürken pat diye düşürürdum herkeste görmezden gelindi öyle mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…