18 yapalim yasimizi be canim, kalbimiz genc,ruhumuz cocukNorth River hosgeldin
Ben Zeynep 33yasindayim (Yawrukush hic caktirmadim Ilk post da degistir diye :))
Kaptan yardimcisiyim
Spordan sorumluyum
Her hafta es yarisi yapip farkli egzersiz seviyorum. Fikirlere acigim
Bu hafta adim, Jumping jacks ve Zumba yarisimiz var. Kolay gele :)
18 de cok ufak :)) 25 olayim ben tekrar18 yapalim yasimizi be canim, kalbimiz genc,ruhumuz cocuk
maşallah darisi benim kızıma çok nazlı atarlı giderli bir bebek kokusu muhteşem büyümesin istiyor anne yüreği ama dizlerim artık hemen 3 yaş olsa diyor:)Masallah onlara benimkilerde 4 ve 7bucuk yasindalar
Emziriyorum kaptanım , daha önceden dilim yandı şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum öncesinde herşeyin yasak olduğu bol detoxlu diyetle metobolizmami bozmuş bulundum ve aslinda bu hamilelik benim dönüm noktam oldu 2 yada 3 ana öğün 1 yada iki ara yapıyorum açlık ve süt durumuna bağlı. Sağlıklı beslenerek hemde sütumu azaltmadan . Canım tatlı istediğinde gidip abur cubura saldırmak yerine süt yapıcı şekersiz komposto içmek gibi . Eskisi gibi çok katı diyetle sonrasında patlamalar yaşamak istemiyorum açıkçası size uygun mudur ?Ellerine saglik canim,ben seni yormamak icin sadece eksik bilgilerini sormustum,sen hepsini bastan yazmissin
Bebegini Allah bagislasin,emziriyor musun?
Nasil bir beslenme uyguluyorsun?
Hoşbuldum Zeynep . Zumbayi çok severim ama sezeyan olduğu için ve doğum biraz zor gecti o sebepten ben sadece yürüyüş ve Leslie yapabiliyorum şimdilik 6 aydan sonra inşallah sakincasi var mıNorth River hosgeldin
Ben Zeynep 33yasindayim (Yawrukush hic caktirmadim Ilk post da degistir diye :))
Kaptan yardimcisiyim
Spordan sorumluyum
Her hafta es yarisi yapip farkli egzersiz seviyorum. Fikirlere acigim
Bu hafta adim, Jumping jacks ve Zumba yarisimiz var. Kolay gele :)
Kaptanim senin vki nin altindaki yazı görünmüyor o nasıl oluyor :)Yeserecegiz,sararacagiz canimmm
Cok dogru ve iyi yapiyorsun canim..maşallah darisi benim kızıma çok nazlı atarlı giderli bir bebek kokusu muhteşem büyümesin istiyor anne yüreği ama dizlerim artık hemen 3 yaş olsa diyor:)
Emziriyorum kaptanım , daha önceden dilim yandı şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum öncesinde herşeyin yasak olduğu bol detoxlu diyetle metobolizmami bozmuş bulundum ve aslinda bu hamilelik benim dönüm noktam oldu 2 yada 3 ana öğün 1 yada iki ara yapıyorum açlık ve süt durumuna bağlı. Sağlıklı beslenerek hemde sütumu azaltmadan . Canım tatlı istediğinde gidip abur cubura saldırmak yerine süt yapıcı şekersiz komposto içmek gibi . Eskisi gibi çok katı diyetle sonrasında patlamalar yaşamak istemiyorum açıkçası size uygun mudur ?
Hoşbuldum Zeynep . Zumbayi çok severim ama sezeyan olduğu için ve doğum biraz zor gecti o sebepten ben sadece yürüyüş ve Leslie yapabiliyorum şimdilik 6 aydan sonra inşallah sakincasi var mı
Canim yesil kilo araligina geldiginde, alttaki yazilar kendiliginden gidiyor..Kaptanim senin vki nin altindaki yazı görünmüyor o nasıl oluyor :)
Iyi istirahatler Baharcim..Herkese iyi geceler . Hazır bebegim uyuyorken bende uykuya . Yarının bugünden güzel olması dileği ile
bol bol hareket halindeyim inşallah kisa sürede kurtulacağım sırtımdaki yüklerden . Evet malesef çokta çabuk geçiyor zaman .Cok dogru ve iyi yapiyorsun canim..
Emzirdigin icin saglikli beslenmen ve biraz hareket etmen yeter kilo vermene :)
Simdi zorlaniyorsundur eminim ama buyuduklerinde de insan bebekliklerini ozluyor canim..
Aboooo vki bile kilomuzu yüzümüze vurmak için ayrıntıya giriyor hemen yeşil olmalıCanim yesil kilo araligina geldiginde, alttaki yazilar kendiliginden gidiyor..
hosgeldinİyi geceler9.takimin eski mezunu yeni üyesi iken yaşananlardan sonra(bknz: paylaşıma) takım açılsa bile devam etmek istemedim ve Yawrukush kaptanin izni ile takımınıza transfer oldum
Adım Bahar ,34 yaşındayım Gıda mühendisiyim (şuan ev hanımı) 2 çocuk annesiyim . Bebeğim 3 aylık emziriyorum
Aynen oyle, yeserin ,sararin diyor vki :))bol bol hareket halindeyim inşallah kisa sürede kurtulacağım sırtımdaki yüklerden . Evet malesef çokta çabuk geçiyor zaman .
Aboooo vki bile kilomuzu yüzümüze vurmak için ayrıntıya giriyor hemen yeşil olmalı
bu devirde tuvalete telefonsuz giden kaldi miBirde birşey daha ekleyip uykuya kacacagim . 2 hafta tartı fotosu atamayacağım çünkü evde değilim memleketteyiz kalabalıkta WC ye telle gidemeyecegim malesef evde rahat rahat atarım sorun olmaz 14 günlük tatil için gelmiştik apartmanda korona çıkmış bizde uzattık çocuklara bulaşmasın diye 18inde filan dönmüş olacağım evime tartı değişikliği yok yanımda tartimi getirmiştim ama kural derseniz kaçak Göcek halledeceğim artık
Hoşbulduk canım oglumdan tecrübeliyim süt olsun diye şimdiki halimden beterdim süt mü oldu et mi bilmemhosgeldin
ben de kizim 3 aylikken 82 kiloydum
3 yasina gelince ancak hedefime ulaşmıştimsen erkencisin masallah
Tarti fotosu takimin kurali gulum ama 9. takimin durumu bir belli olsun, olmazsa 2 hafta sonra listeye dahil olabilirsin bizde..Birde birşey daha ekleyip uykuya kacacagim . 2 hafta tartı fotosu atamayacağım çünkü evde değilim memleketteyiz kalabalıkta WC ye telle gidemeyecegim malesef evde rahat rahat atarım sorun olmaz 14 günlük tatil için gelmiştik apartmanda korona çıkmış bizde uzattık çocuklara bulaşmasın diye 18inde filan dönmüş olacağım evime tartı değişikliği yok yanımda tartimi getirmiştim ama kural derseniz kaçak Göcek halledeceğim artık
Benbu devirde tuvalete telefonsuz giden kaldi mi
Nasıl olacak o zaman yeni üye gibi giriş yaptım izne ayrılamam ki kaçak Göcek halledeceğiz ,ilk regl olduğumda pedi kimse görmesin diye pijama ile iç çamaşırı arsina koyar sonra yürürken pat diye düşürürdum herkeste görmezden gelindi öyle mi yapsamTarti fotosu takimin kurali gulum ama 9. takimin durumu bir belli olsun, olmazsa 2 hafta sonra listeye dahil olabilirsin bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?