Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olsun canim bi yere yetismiyoruz gec olsun ama güc olmasin,bencede artik al ver olmasin öyle oldukca insan kafayi yiyo,kendimden biliyorum :)

çok acıktım yaseminli yeşil çay içtimsüt hakkım vardı onuda içtim:18:uyumalıyım artık yoksa dondurmaya saldırcam

Sabahin korunden gunaydin :) bugünümü salata günü ilan ediyorumm kafama öyle esti. 3 öğün salata yiyeceğim sıfır ekmek yine.

herkese kaçamaksız bir gün diliyorummm..

bende çok acımmm ve bu günde uyuyamıycam galiba.ama yemiycem yemiycem su içecemmmmm:))

öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.henüz yeni gördüm mesajınızı..diyetisyene gitmek tek başına bişey ifade etmez.psikolojisinin bozulması çok normal çünkü daha 15 yaşında..diyet yapmak hiç kolay değil.istediğini yiyemiyor.biz koca kadınlar bile diyet yaparken çok zorlanıyoruz.diyetten ziyade onu çeşitli aktivitelere yönlendirin derim ben.örneğin yüzme,voleybol,basketbol, gibi efor sarfedeceği fiziksel aktiviteler.bu bitkisel zayıflama ürünlerine gelince kesinlikle kullanmayın.günde 2 fincan yeşilçay içsin aç karnına.. kilo konusunda baskı yapmayın yada bişeyi yemek istediği zaman yesin üstüne gitmeyin.kafası rahatladığı zaman eminim kilo vermeyede başlayacaktır..belki profesyonel bir yardımda alabilirsiniz bir psikoloğa giderek.ama bunuda pek tavsiye etmiyorum genelde ilaç tedavisini uygun görüyorlar.sizden ricam bana kızınızın kilosunu ve boyunu yazarmısınız? ben biraz araştırıp size yardımcı olmaya çalışacağım.bu arada özelden mesaj gönderemiyorum ne yazıkki gizemmgoksumbul88@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz benimle.

günaydın kızlar...

kafam o kadar bozuk,moralim o kadar kötü ki eşim dayanamadı daha fazla...
annem bu hafta sonu gidecekti memlekete..bizde oy kullanıp çıkacaktık yola eşim bırakacaktı.boşver oy falan kullanma daha fazla kafana takmanı istemiyorum üzülmene dayanamıyorum hep birlikte gidelim.izin alayım biraz orda gezer tozarız kafan dağılır dedi..bende üzülüyorum dedi.bu hafta sonu yolcuyuz gibi.

dün gecede 1 bardak tarçınlı süt içtim yattım.dün hiç kaçamak yapmadım bazen 1 lokmada olsa ağzıma atardım bişeyler.dün tuttum kendimi yemedim..inşallah cumaya kadar böyle devam ederde tartıda daha az çıkarım

selam,sitede msn adresi vermek yasak siz silin adresinizi ben not ettim gelince mersaya veririm..

Sabahin korunden gunaydin :) bugünümü salata günü ilan ediyorumm kafama öyle esti. 3 öğün salata yiyeceğim sıfır ekmek yine.

herkese kaçamaksız bir gün diliyorummm..

canım böyle beslenince sütün nasıl oluyor etkileniyormu..ek gıdaya geçmene rağmen azalır gibi ya sadece çorba sadece salatayla:26:

canim yipratma kenidni bu kadar ya,madem esin izin alabiliyo gidin gezin dagit kafani,toparlanirsin bi güzel ins..

hepinize günaydin kizlar cok sükür tarti normale döndü,bugün cok dikkatli olmama lazimki giden geri gelmesin,dün türk bakkalina gitmistim bide ne göreyim dogadan besi bi yerde cay var hemde icinde sinemaki yok,hemen aldim ,daha denemedim ins güzeldir tadi

güzel günler herkese
Canı sıkkınlara da bol bol neşe,o canınızı sıkanlarada allahın takdiri, en iyisini o bilir.
Sabah 1 dlm ekmekle cok az peynir yedim.Sanırım 750 ml suyu tükettim.
1 saat sauna eşofmenle biberiye ve streçle ğplates yaptım.Üstüne 30 dak. sırtımdan ter damlaya damlaya rutubetten siyaha dönmüş bir duvar köşesi vardı onu temizledim.
öğlene yayla çorbası
akşama yayla çorbası
arada hiç kaçamağım olmadı(haftasonu doğum günü pastası ve patlamış mısır hariç)ama nedense tartı bana düşman oldu.+1 kilo çıkıyorum.Gerçi hasta oldum, olacağım,halen olamadım.Ama bari olduğum kiloda kalaydım.
neyse cumaya daha var diyerek teselli edeyim kendimi.

slm kızlar eve geldim artık daha dikkat ederim inş dün kaçırdım biraz dolma yedim bissürü

bugünkü menümü yazayım

sabah
omlet,kahvaltılık,az reçel,2dl ekmek,söğüş

ara: erik

öğle
çorba içerim bidee karpuz,peynir,galeta

ara:meyve

akşam:tavuk sote,az pilav,salata,yoğurt

ara:meyve

40dk kadar yürüyüş,slim&pack karın egzersizleri..

regl dönemi artıda çıkman normal ,menüler baya hafif çorba günü alba:) afiyet olsun..

selam kızlarrr
ilk soruyu soruyorum su içtinizmiiiii mesajımı okuyan varsa hemen 1 bardak su içsin.tabi bende içiyim.bu günlerde gayet iyi gidiyorum kaçamağım 0 denecek kadar az inşallah bu tartıyada yansır da hem kendime hem takıma bir faydam dokunur.
sabah inanılmaz aç uyandım gece yatarkende açtım zaten .ama acım diye abartmadım 1 parça peynir ve 1 dilim ekmek yedim başkada bişey yemedim şimdilik.
bizim sezon açılmak üzere işler çok arttı sabah indim şimdi eve çıkabildim.hafta sonuna havuzu açacaz onun hazırlıkları sürüyor.bende ondan sonra yüzecem bol bol.

hemmennn içiyorum suyumuuu
bende harika rakamlar varrrr kızlarrr gelsin cumaaa

kimse duymasın aramızda kalsın ama bendede süprizler olabilirrrrrrr:)))
bu arada kendimi takımın sucusu ilan ettim kendi kendime kimse bozulmuyo dimi hadi kızlar su için dediğime emir veriyor gibi ama çok iyi oluyor ilk bana obur sormaya başladı ve ben su içmeyi arttırdım.

ben 2 bardak su içipte oturmuştum zaten

anşaa kaç çıktın kııızzz..hiç spor yapasım yok günlerdir yaa:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…