Masallah buyutmusssunuz oglunuzu darisi bizlere..ben de muhabbetine sizle olayım diyordum harikaaa oldu :)
ben de tanıştığımıza çok menun oldum
bendeniz ekim , şimdilik 41 yaşındayım 12 gün sonrası 42, 21 yıllık evliyim 19 yaşın da bir oğlum var( baba oğul sürekli negatif enerji wampiridirler) , aslen malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum , doğuştan şişman ,sonradan obez olan bendeniz minnik bir farkla obezlikten şişman katagorisine inmiş bulunuyorum , insanın ne büyük bir mucize olduğunun farkına vardığımdan beri , ben mucizeysem herkes mucizeyse herkesi severim (ta ki bana karşı kötü davranana kadar, o zaman mesafe koyarım) ruh haliyle gezen kendi halin de ev hanımı biriyim işte gülüm
mesafelerin hiç önemi yok kalpler bir olsun yeter insan sanal ortamda da olsa aynı enerjideki kişileri buluyor
ayy çok imrendim haftanın bir günü de olsa yemek yapmayıp hazıra annede yemek ne güzellllll darısı başıma :) sana da afiyet şifa olsun gülümYyaaa
Bence avantaji cok olan hersey iyidir
Mesela yemek yapmadim annem gilde yicem
Gıdıyı mi diyorsun
Eger oyleyse gecen aylarda iyiki icmisim cunku gıdım kalmadi
Triodin alinarak mi
amin hepimizin evladını sağlıkla hayırlı evlat olarak bizlere bağışlasınMasallah buyutmusssunuz oglunuzu darisi bizlere..
Benimde 2 oglum var, Allah bagislasin tum evlatlari..
Kilo vermek insanin kendine yaptigi en guzel seylerden biri..
Her zaman sohbete bekleriz :))
İnanın şuan kelimelerle ifade edimiycek kadar mutlu oldum ..Fitt_anne canim senin icin oylama yapacagim paylasimda..
Daha oncede soyledigim gibi oylamada, senin yarismaya donmene tum kaptanlarin evet oyu vermesi gerekiyor.
Ancak bu cok buyuk cogunlukla kabul edilmiyor malesef.
Fakat her uye yarismada esit haklara sahip olmali, kaptanlarda onlarin haklarini savunmali, bu sebeple senin icin oylama baslatacagim.
Sonuc ne olursa olsun onemli degil, listede ya da liste disinda kilolardan kurtulacagina eminim..
Haklisiniz hemen buyumesinler, bu gunlerin tadini cikaralim, yuvamizdan ucup gitmesinler hemen..amin hepimizin evladını sağlıkla hayırlı evlat olarak bizlere bağışlasın
çok heveslenme gülüm çabuk büyümelerine küçük halleri daha kolay büyüdükçe hele de atarlıysa sıpalar insanı çok zorluyorlar ben bir taneyle allahımmmm diyorum bazen, senin 2 erkek allah yardımcın olsun
hoş geldinnn gülümmm nasılsınİnanın şuan kelimelerle ifade edimiycek kadar mutlu oldum ..
Bu desteğinizi hiç bir zaman unutmiycam .Okadar çok şey yazabilirim ki şuan ama hiç gerek yok ne demek istedimi çok iyi anladığıniza emin❤❤
Teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim
Tesekkure hic gerek yok , bu zaten olmasi gereken canim..İnanın şuan kelimelerle ifade edimiycek kadar mutlu oldum ..
Bu desteğinizi hiç bir zaman unutmiycam .Okadar çok şey yazabilirim ki şuan ama hiç gerek yok ne demek istedimi çok iyi anladığıniza emin❤❤
Teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim
ayy benim sıpa üniversiteyi bir kazansa da gitse diye gözünün içine bakıyorummmmHaklisiniz hemen buyumesinler, bu gunlerin tadini cikaralim, yuvamizdan ucup gitmesinler hemen..
Insallah hayirlisiyla kazanir, istedigi bolumu, istedigi okulu..ayy benim sıpa üniversiteyi bir kazansa da gitse diye gözünün içine bakıyorummmm
afiyet şifa olsun gülümGuzel arkadaslarim, yeni arkadaslarimiz var, takimimiz hareketleniyor ne guzel.
Es listemiz hazir, herkese guzel bir hafta diliyorum.
Daralma tablomuzu @_Vera_ musait olunca hazirlayacak, simdiden tesekkurler canim.
Spor yarismalarimiz var biliyorsunuz,Arrietty_ kaptanimiz paylasim yapiyor duzenli olarak lutfen takip edin.
Bende dun ve bugunun menu ve egzersiz tabosunu ilerleyen saatlerde hazirlayacagim.
Simdilik bir kahvalti arasi aliyorum izninizle , coooook acim saat burada sabah 9bucuk.
Kahvaltidan sonra gorusmek uzere kizlar, menulerinizi yazmayi, menulerinize eslerinizi eklemeyi unutmayin..
DIPNOT: Yeni gelen arkadaslarim beslenme, egzersiz, ya da takim kurallariyla ilgili yardima ihtiyaciniz olursa yazin mutlaka :)
sağ ol gülüm bu sen 2. kez girdi yine olmadı inşallah seneye olacak :)Insallah hayirlisiyla kazanir, istedigi bolumu, istedigi okulu..
Sinavlar cok zor malesef, cocuklarda cok yoruluyor, cok bunaliyorlar...
Amin insallah istediginiz gibi olur.sağ ol gülüm bu sen 2. kez girdi yine olmadı inşallah seneye olacak :)
izlerken cok iyi gozukuyor bakalim yapabilecek miyim :)Haftanin yarisi
Adim, Jumping jacks ve Zumba/Leslie
Mor Vampirella @sserendipity G GCA
Mathildablue @_Vera_ Hyt-123 B barga stitch Birgaripanne FitFiliz
Yawrukush B Beklenen2 @Arietty_
esmeriiim Hyperborea17 M Mavimeltem E English_teacherrr Canfeb
Alp_BuRc Sismaniye
North River Fitt_anne
Eveet. Ilk zumba videomuz
Isteyen begendigi videolari yapsin. Sadece kolaylik saglamak icin ekliyorum
Bu da cocugu olanlar icin ozel. Ben rahat zumba yapamam diyorsaniz benim gibi. Cocuklar ile yapilacak eglenceli zumba :)
Bizim evde buyuk hit
Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba ve Leslie de. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim
EDIT : Isteyen Zumba veya Leslie yapsin. Orda bir degisiklik yaptim.
EDIT 2: Yeni gelen uyeler oldugu icin tekrar paylasiyorum
Birkac zumba videoyu atayim mi gunluk yoksa biz bize uyani kendimiz buluruz mu dersiniz canlar?
Istedigin kadar. Benim icin onemli olan Toplam kac dk yaptigin.izlerken cok iyi gozukuyor bakalim yapabilecek miyim :)
kac kere yapmak gerekiyor videoyu
Hoşbulduk arkadasimBen dilek 35,5 biraz geçkin 3 çocuk annesi kendi halinde mutlu huzurlu bir kadınım işte
ben de muhabbetine sizle olayım diyordum harikaaa oldu :)
ben de tanıştığımıza çok menun oldum
bendeniz ekim , şimdilik 41 yaşındayım 12 gün sonrası 42, 21 yıllık evliyim 19 yaşın da bir oğlum var( baba oğul sürekli negatif enerji wampiridirler) , aslen malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum , doğuştan şişman ,sonradan obez olan bendeniz minnik bir farkla obezlikten şişman katagorisine inmiş bulunuyorum , insanın ne büyük bir mucize olduğunun farkına vardığımdan beri , ben mucizeysem herkes mucizeyse herkesi severim (ta ki bana karşı kötü davranana kadar, o zaman mesafe koyarım) ruh haliyle gezen kendi halin de ev hanımı biriyim işte gülüm
mesafelerin hiç önemi yok kalpler bir olsun yeter insan sanal ortamda da olsa aynı enerjideki kişileri buluyor
Bingildak olduguna emin misin hani yenidoganlarin kafasinda oluyor diye biliyorum sadece amaayy çok imrendim haftanın bir günü de olsa yemek yapmayıp hazıra annede yemek ne güzellllll darısı başıma :) sana da afiyet şifa olsun gülüm
gülüm benim her yerim bıngıldak gıdıda pek yok ama o da gitsin senin tecrübeden tarçınlı kahve çok güzel yağ yakıyor değil mi düzenli içeyim bundan sonra sağ ol gülüm
troid bezinin olmaması metabolizmanın yavaşlaması demek ,ilaçlarla bile normal olmuyor , normal yemek yiyip karnımı doyursam 1 hafta da 4 kilo alabiliyorum , troid bezi olmamasına rağmen zayıflıyorum ama yavaş gidiyor buna şükür diyorum
Ayyyyayy benim sıpa üniversiteyi bir kazansa da gitse diye gözünün içine bakıyorummmm
iki videoyu da yaptik kizimla birer kere bugunluk yeter. ilk günden sasirtmayalim aylardir cardio yuzu gormemis gariban vucudumuIstedigin kadar. Benim icin onemli olan Toplam kac dk yaptigin.
Ilerleyen saat de yarin icin ornek videolarin biraz daha uzun olanini ekleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?