Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah buyutmusssunuz oglunuzu darisi bizlere..
Benimde 2 oglum var, Allah bagislasin tum evlatlari..
Kilo vermek insanin kendine yaptigi en guzel seylerden biri..
Her zaman sohbete bekleriz :))

Yyaaa
Bence avantaji cok olan hersey iyidir
Mesela yemek yapmadim annem gilde yicem

Gıdıyı mi diyorsun
Eger oyleyse gecen aylarda iyiki icmisim cunku gıdım kalmadi

Triodin alinarak mi
ayy çok imrendim haftanın bir günü de olsa yemek yapmayıp hazıra annede yemek ne güzellllll darısı başıma :) sana da afiyet şifa olsun gülüm
gülüm benim her yerim bıngıldak gıdıda pek yok ama o da gitsin senin tecrübeden tarçınlı kahve çok güzel yağ yakıyor değil mi düzenli içeyim bundan sonra sağ ol gülüm
troid bezinin olmaması metabolizmanın yavaşlaması demek ,ilaçlarla bile normal olmuyor , normal yemek yiyip karnımı doyursam 1 hafta da 4 kilo alabiliyorum , troid bezi olmamasına rağmen zayıflıyorum ama yavaş gidiyor buna şükür diyorum

Fitt_anne canim senin icin oylama yapacagim paylasimda..
Daha oncede soyledigim gibi oylamada, senin yarismaya donmene tum kaptanlarin evet oyu vermesi gerekiyor.
Ancak bu cok buyuk cogunlukla kabul edilmiyor malesef.
Fakat her uye yarismada esit haklara sahip olmali, kaptanlarda onlarin haklarini savunmali, bu sebeple senin icin oylama baslatacagim.
Sonuc ne olursa olsun onemli degil, listede ya da liste disinda kilolardan kurtulacagina eminim..

Masallah buyutmusssunuz oglunuzu darisi bizlere..
Benimde 2 oglum var, Allah bagislasin tum evlatlari..
Kilo vermek insanin kendine yaptigi en guzel seylerden biri..
Her zaman sohbete bekleriz :))
amin hepimizin evladını sağlıkla hayırlı evlat olarak bizlere bağışlasın
çok heveslenme gülüm çabuk büyümelerine küçük halleri daha kolay büyüdükçe hele de atarlıysa sıpalar insanı çok zorluyorlar ben bir taneyle allahımmmm diyorum bazen, senin 2 erkek allah yardımcın olsun

İnanın şuan kelimelerle ifade edimiycek kadar mutlu oldum ..
Bu desteğinizi hiç bir zaman unutmiycam .Okadar çok şey yazabilirim ki şuan ama hiç gerek yok ne demek istedimi çok iyi anladığıniza emin
Teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim

Mathildablue canim izinlisin diye seni es gruplarina eklemedim, katilmak istersen yaz canim.
Mor Vampirella , B Beklenen2 sizlerde sehir disindasiniz diye eklemedim katilmak isterseniz yazin kizlar.
M Mavimeltem sende aktif degilsin gecen haftadan beri canim, diyeti biraktin mi?

Hyperborea17 canim senide cok aktif degilsin diye eklemedim katilmak istersen haber ver :)

Birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip yorum yapacaklar, egzersiz ve spor yarismalarina katilmalarina tesvik edecekler.
Cuma gunu hem kilo vermede, hem haftalik spor yarismasinda 1. olan esler, bir sonraki haftanin eslerini ODUL olarak kendileri secebilecekler.
Herkese cok keyifli bir hafta dilerim.

Son düzenleme:
Haklisiniz hemen buyumesinler, bu gunlerin tadini cikaralim, yuvamizdan ucup gitmesinler hemen..

hoş geldinnn gülümmm nasılsın

Tesekkure hic gerek yok , bu zaten olmasi gereken canim..
Kaptanlarda burada uyelere destek olmak, onlarin haklarini kollamak icin var.
Umarim guzel sonuc olur, olmasada bizim takimi sevecegine eminim, liste disinda citir olursun. :)

Guzel arkadaslarim, yeni arkadaslarimiz var, takimimiz hareketleniyor ne guzel.
Es listemiz hazir, herkese guzel bir hafta diliyorum.
Daralma tablomuzu @_Vera_ musait olunca hazirlayacak, simdiden tesekkurler canim.
Spor yarismalarimiz var biliyorsunuz, Arrietty_ kaptanimiz paylasim yapiyor duzenli olarak lutfen takip edin.
Bende dun ve bugunun menu ve egzersiz tabosunu ilerleyen saatlerde hazirlayacagim.
Birgaripanne kaptanimda yarisma sonuclarini paylasmis, ellerine saglik.
Simdilik bir kahvalti arasi aliyorum izninizle , coooook acim saat burada sabah 9bucuk.
Kahvaltidan sonra gorusmek uzere kizlar, menulerinizi yazmayi, menulerinize eslerinizi eklemeyi unutmayin..

DIPNOT: Yeni gelen arkadaslarim beslenme, egzersiz, ya da takim kurallariyla ilgili yardima ihtiyaciniz olursa yazin mutlaka :)

Son düzenleme:
afiyet şifa olsun gülüm

Haftanin yarisi
Adim, Jumping jacks ve Zumba/Leslie

Mor Vampirella @sserendipity G GCA
Mathildablue @_Vera_ Hyt-123 B barga stitch Birgaripanne FitFiliz
Yawrukush B Beklenen2 @Arietty_
esmeriiim Hyperborea17 M Mavimeltem E English_teacherrr Canfeb
Alp_BuRc Sismaniye
North River Fitt_anne

Eveet. Ilk zumba videomuz
Isteyen begendigi videolari yapsin. Sadece kolaylik saglamak icin ekliyorum

Bu da cocugu olanlar icin ozel. Ben rahat zumba yapamam diyorsaniz benim gibi. Cocuklar ile yapilacak eglenceli zumba :)
Bizim evde buyuk hit

Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba ve Leslie de. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim

EDIT : Isteyen Zumba veya Leslie yapsin. Orda bir degisiklik yaptim.
EDIT 2: Yeni gelen uyeler oldugu icin tekrar paylasiyorum
Birkac zumba videoyu atayim mi gunluk yoksa biz bize uyani kendimiz buluruz mu dersiniz canlar?

izlerken cok iyi gozukuyor bakalim yapabilecek miyim :)
kac kere yapmak gerekiyor videoyu

Hoşbulduk arkadasim Ben dilek 35,5 biraz geçkin3 çocuk annesi kendi halinde mutlu huzurlu bir kadınım işte

Bingildak olduguna emin misin hani yenidoganlarin kafasinda oluyor diye biliyorum sadece ama
ayy benim sıpa üniversiteyi bir kazansa da gitse diye gözünün içine bakıyorummmm
Ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…