Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya masallah cok kiskandim.
Benimki berbat
Halbuki hamile kalana kadar 52kiloydum

Ne yedin ictin merak ediyorum
ayy beni kovmayın her şeye nane oluyorum ama dayanamıyorum gülüm
benim ki berbat deme metabolizman için sözcükler büyüdür ne dersen şakadan bile olsa inanmaya başlarsın inandığın an bilinç altın dediğin iyi ya da kötü olsun onu uygulamaya başlar kendimiz için her zaman en iyi olacak şeyleri söylemeye -düşünmeye çalışmamız lazım bunu bir başarsak ne kilo derdi ne hastalık derdi kalmaz

hoş geldin gülüm
senin bebeler küçükmüş daha allah bağışlasın seni gün boyu koşturup durular , motivasyonunu sağlar sağlıklı beslenmeye geçersen hızlıca zayıflamaya başlarsın bir kaçaya kendine inanamazsın bile
ben de ekim bu gün 4. takıma muhabbet amaçlı katıldım, enerjileri çok güzel samimi ve tatlılarrr bence bayılacaksın burada olmaya ben şimdiden çok sevdim :)

Hadi gel leslie yapalım 1 mile var mısınnn?

Merhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yok Yawrukush Birgaripanne @pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için

Hoşbulduk canım amin cumllemizinkini bagislasin Rabbim evet baya hiperaktif cocuklarim.. insAllah kısa zamanda güzel kilolar veririz çok memnun oldum takımın enerjisine bayıldım

Bununla geçmiş olsun ablam.. çok şükür bulaşmamış daha dikkat etsin senin oğlan artik
sağ ol gülüm , korkusu yetti maskeyi sürekli takıyor artık el yıkama v.s. genel temizlik zaten vardı daha da dikkat eder artık , ohh iyi oldu ona :))

Nesi var canim. Huysuz mu, yoksa aglayip derdi var gibi mi?

Hoşbulduk canım ☺ amin cumllemizinkini bagislasin Rabbim evet baya hiperaktif cocuklarim.. insAllah kısa zamanda güzel kilolar veririz çok memnun oldum takımın enerjisine bayıldım
Hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim senin gibi buralarda Kesinlikle maşallah diyim iyi yere kapak attık

Hoşbulduk canım ☺ amin cumllemizinkini bagislasin Rabbim evet baya hiperaktif cocuklarim.. insAllah kısa zamanda güzel kilolar veririz çok memnun oldum takımın enerjisine bayıldım
nerede hareket orada bereket diye boşuna dememişler :)
ben de daha herkesle tanışmadım , zamanla tanışır hatta öpüşür koklaşırız nasıl olsa önemli olan gurupta aktif olup çabuk kaynaşmak

Merhaba gruba yeni katıldım öncelikle bol a sabır diliyorum sana hepimizin yaşadığı sorunsal galiba benim kızımda 2 yaşında ve bu aralar inanılmaz değişimde sürekli ağlama ve küsme huyu başladı ve kendini sürekli en ufak bişey dememde yere atıyor.. buna ek birde 5 yaşında oğlum ve kardeş kıskançlığı var ama yapacak bişey yok sabır sabır sabır diyeceğiz zamanla duzelirler insallah menune gelirsek güzel ama yeterli oldumu özellikle öğle ve akşam birleşimi az olmuş sanki.

Pozitif dusunelim guzel sonuclar alalim.
Aslinda dogru. En yakin hatirladigim tarih Ilk izne ciktigim :)) yaz tatilime denk getirdim. Hergun yurudum nerdeyse. Yediklerim neydi hatirlamiyorum ama kilo veremiyorum fikrini cikardim kafamdan. 63oldum yasasin. Sonra dusunmeye basladikca aldim. 3 hafta 66fs kaldim oyle. Ne zaman cikcam tartiya kesin 66 dedim. Pazartesi kontrol tartimiz var. Ben odaklandim o sayiya. Hep 66 hep 66 :)

Hadi gel leslie yapalım 1 mile var mısınnn?
1 mil 15 dk lık yaparım önce bir dizi bir şey açayım nasıl olsa hareketleri ezberledik leslie abladan insanın canı sıkılıyor aynı videoya bakmaktan bir iki senedir yapmıyordum seni mi kırıcam ev spor papuçlarımı giyip dizi açıp yapıcam az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…