ayy beni kovmayın her şeye nane oluyorum ama dayanamıyorum gülümYa masallah cok kiskandim.
Benimki berbat
Halbuki hamile kalana kadar 52kiloydum
Ne yedin ictin merak ediyorum
hoş geldin gülüm4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birgaripyolcu06
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:evhanimi
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 yaşları 5 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.55
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğumlar ve sağlıksız beslenme ile malesef
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hadi gel leslie yapalım 1 mile var mısınnn?hoş geldin gülüm
senin bebeler küçükmüş daha allah bağışlasın seni gün boyu koşturup durular , motivasyonunu sağlar sağlıklı beslenmeye geçersen hızlıca zayıflamaya başlarsın bir kaçaya kendine inanamazsın bile
ben de ekim bu gün 4. takıma muhabbet amaçlı katıldım, enerjileri çok güzel samimi ve tatlılarrrbence bayılacaksın burada olmaya ben şimdiden çok sevdim :)
en büyük olmayı seviyorum senelerce gittiğimiz yerde hep yaşı en küçük bendim kompleks oldu küçük olmak istemiyiiimmm , büyük olmayı seviiyiiimmsenin ruhun 17 ama kimlikte yazanı saymıyorum
Hoşbulduk canımhoş geldin gülüm
senin bebeler küçükmüş daha allah bağışlasın seni gün boyu koşturup durular , motivasyonunu sağlar sağlıklı beslenmeye geçersen hızlıca zayıflamaya başlarsın bir kaçaya kendine inanamazsın bile
ben de ekim bu gün 4. takıma muhabbet amaçlı katıldım, enerjileri çok güzel samimi ve tatlılarrrbence bayılacaksın burada olmaya ben şimdiden çok sevdim :)
Ya abla ya onu bende fark ettim senden sonrada benliste şahane detaylı çok hoşuma gitti gülüm ellerine sağlık
bu aradalistede olmasam da yaşı en büyük benim
sağ ol gülüm , korkusu yetti maskeyi sürekli takıyor artık el yıkama v.s. genel temizlik zaten vardı daha da dikkat eder artık , ohh iyi oldu ona :))Bununla geçmiş olsun ablam.. çok şükür bulaşmamış daha dikkat etsin senin oğlan artik
Merhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yokYawrukush Birgaripanne @pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için
Hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim senin gibi buralardaHoşbulduk canım ☺ amin cumllemizinkini bagislasin Rabbimevet baya hiperaktif cocuklarim.. insAllah kısa zamanda güzel kilolar veririz çok memnun oldum takımın enerjisine bayıldım
nerede hareket orada bereket diye boşuna dememişler :)Hoşbulduk canım ☺ amin cumllemizinkini bagislasin Rabbimevet baya hiperaktif cocuklarim.. insAllah kısa zamanda güzel kilolar veririz çok memnun oldum takımın enerjisine bayıldım
Merhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yokYawrukush Birgaripanne @pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için
:)Evde durup ders çalışsın gezmesin disarlarda artiksağ ol gülüm , korkusu yetti maskeyi sürekli takıyor artık el yıkama v.s. genel temizlik zaten vardı daha da dikkat eder artık , ohh iyi oldu ona :))
Hoşbulduk canım sende hoşgeldinHoşgeldin arkadaşım bende yeniyim senin gibi buralardaKesinlikle maşallah diyim iyi yere kapak attık
Pozitif dusunelim guzel sonuclar alalim.ayy beni kovmayın her şeye nane oluyorum ama dayanamıyorum gülüm
benim ki berbat deme metabolizman için sözcükler büyüdür ne dersen şakadan bile olsa inanmaya başlarsın inandığın an bilinç altın dediğin iyi ya da kötü olsun onu uygulamaya başlar kendimiz için her zaman en iyi olacak şeyleri söylemeye -düşünmeye çalışmamız lazım bunu bir başarsak ne kilo derdi ne hastalık derdi kalmaz
Çok aşırı huysuz herşeye çıldırır derecesinde ağlıyo bende ne sinir kaldı ne bişeNesi var canim. Huysuz mu, yoksa aglayip derdi var gibi mi?
Tabiki zamanla insan sanki yıllardır tanıyor gibi olur burdanerede hareket orada bereket diye boşuna dememişler :)
ben de daha herkesle tanışmadım , zamanla tanışır hatta öpüşür koklaşırız nasıl olsa önemli olan gurupta aktif olup çabuk kaynaşmak
1 mil 15 dk lık yaparımHadi gel leslie yapalım 1 mile var mısınnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?