Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım çok sağol ya deneyim bi bunu

Yok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri
Allah sabır versin diyorum hepimize çok zormuş bebekliği daha iyiydi valla

cidden bilinçaltı konuları Derya deniz, bende sayılara fln bakıyorum, isim-doğum sayıları ilgimi çekiyor
isim ve doğum sayıları bence bir nebze etkili ,hayatımızı büyük derece de etkileyemez, aslın da körü körüne neye inanırsak o olur zaten çekim yasası benzer enerjiler birbirini çeker der biz insanlar da hücrelerimize kadar titreşerek dalgalar yayan enerjiden( kuark denilen enerji) oluştuğumuza göre, düşünce ve sözcüklerin bile enerjisi olduğuna göre ki insan bedenin de beyinden 5 bin kat güçlü tek organ kalptir , neye inanırsak onun hayatımıza tezahürüne kapı açarız iyi yada kötü fark etmez nasıl enerji yayarsak onu çekeriz kendimize :)

merhaba canim uzuldum.
esekten dusenin halinden esekten dusen anlar. biz de gectik o yollardan.
kendini ifade edebiliyor mu? agrisi falan vardır belki

merhaba canim uzuldum.
esekten dusenin halinden esekten dusen anlar. biz de gectik o yollardan.
kendini ifade edebiliyor mu? agrisi falan vardır belki
Yok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok

Kendimi bahçende hayel ettim desem Bir de sıcak çay ikram edersen hayır demem
çok memnun oldum tansucugum

yumaşayınca cidden daha hızlı zayıflanıyor ayy ne güzel çiftlik gibi evin var çok şanslısın gülüm
önlisans hangi bölüm benim ki halkla ilişkilerdi :)

Yok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
evet anlatamadigi icin ekstra hircindir. sakin kalmaya calisncanim senin gerginligin onu daha da hircinlastirir.

Merhaba arkadaşım Benim kız 18 aylık oda bugün meme emecegi zaman yıktı ortalığı ağzına alıyor nasıl sinirlenip yere atıyor kendini görmen lazimm..Ben diş yada uyku sinirine yorumladım .Kendilerini ifade edememelerinin sonucu olarak da kızıp ağlama krizine dönüşebiliyor bazen bence

evet anlatamadigi icin ekstra hircindir. sakin kalmaya calisncanim senin gerginligin onu daha da hircinlastirir.
Doğru diyosun canım benim önce sakin kalmayı öğrenmem lazım sanırım bende çok etkileniyorum ağlamaya başlayınca

Merhaba canım evet kendilerini ifade etseler sorun bi nebze omsa çözülür diye umut ediyorum allah kolaylık versin sana da

Doğru diyosun canım benim önce sakin kalmayı öğrenmem lazım sanırım bende çok etkileniyorum ağlamaya başlayınca
en kısa sürede sakinleşme nefes tekniği ile olur gülüm en basiti de
3 sn de derin nefes alıp olabildiğince karnının altına doğru ittir nefesini 3 sn tutup olabildiği kadar yavaşça ağzından ver 3-5 sn sürsün ama , bunu 4-5 kez yapıp dengede durgunum de içinden 1 dk sürmeden sakinleşirsin allahın izniyle , zamanın da ben çok yaptım da :)

Yaa ne güzel bilgiler veriyosun valla çok sağol canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…