- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Tamam canım çok sağol ya deneyim bi bunuuzak mesafede durarak mümkünse odanın kapısına yakın olsun onun görmediği yerde bir şey varmış ya da oluyormuş gibi davran genel de işe yarar yaramazsa başka çözümler düşünürüz gülüm
Onerilerini aklimin bir kosesine yazdim
Sarilmayi denedin mi ben bi ara oyle yaptim ise yaradi
Sarılıyorum o anda öyle bi sinir geliyoki oğlana nasıl yitiyo beni varya gözü bişe görmüyo
Allah sabır versin diyorum hepimize çok zormuş bebekliği daha iyiydi vallaYok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri
Kolay gelsin canımKizlar size doyum olmaz kendi topigime ugrayip ordanda dikislerime donmem lazim yarin kv gile gidersek siparişleri goturmem lazim kv kp nin pijamasini sorup duruyor
isim ve doğum sayıları bence bir nebze etkili ,hayatımızı büyük derece de etkileyemez, aslın da körü körüne neye inanırsak o olur zaten çekim yasası benzer enerjiler birbirini çeker der biz insanlar da hücrelerimize kadar titreşerek dalgalar yayan enerjiden( kuark denilen enerji) oluştuğumuza göre, düşünce ve sözcüklerin bile enerjisi olduğuna göre ki insan bedenin de beyinden 5 bin kat güçlü tek organ kalptir , neye inanırsak onun hayatımıza tezahürüne kapı açarız iyi yada kötü fark etmez nasıl enerji yayarsak onu çekeriz kendimize :)cidden bilinçaltı konuları Derya deniz, bende sayılara fln bakıyorum, isim-doğum sayıları ilgimi çekiyor
merhaba canim uzuldum.Merhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yok @YawrukushBirgaripanne @pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için
Yok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yokmerhaba canim uzuldum.
esekten dusenin halinden esekten dusen anlar. biz de gectik o yollardan.
kendini ifade edebiliyor mu? agrisi falan vardır belki
Kendimi bahçende hayel ettim desemBende tansu memnun oldum
Ellerine saglik canim
Hosgeldin canim
Bende 85 ten 75 e dusunce yumusacik olmustum ama sukur 70 e inince bayagi toparladim ama hala civigim aslinda daha iyi
Cabuk kilo veriyoruz
Tekrar hosgeldin canim en altta kendimi tamamen tanitacagim
Ggecen haftalarda bende oyleydim kardesim coronaydi annemgile gidip geldikce dikkat ettim
Ilk sayfada puan hesaplamasi var canim
Yeni esim merhaba
Yarin unutmaz yuklersem yapicam kaptanim
2 dilim mi ekmek yoksaaaaa
Hayirlisi buymus canlarim hep birlikte daha motive olacagiz insAllah
Benim kizimda kafasini yere vururdu
Şimdi ler de anladi vurdukca acidigini vurmuyor artik hatta kendini yere attiginda kafasini yavasca yere vuruyor
Selam kizlar
Ben kapt yard tansu
27 yasinda
2 cocuk annesi
5 kecisi 1 oglagi
bahcesi
6 tavuğu 1 horozu 5 civcivi
Dikiş sever
Amigurumi sever
Onlisans mezunu
Kendini gelistirmeye calisan
Kilo vermeyi sagligina tamamen kavusmayi hedefleyen
Birbirimizi tanidikca daha cok sevecegimize inanan
Bir es anne dost kanka
Arasira agresif biriyim
yumaşayınca cidden daha hızlı zayıflanıyor ayy ne güzel çiftlik gibi evin var çok şanslısın gülümBende tansu memnun oldum
Ellerine saglik canim
Hosgeldin canim
Bende 85 ten 75 e dusunce yumusacik olmustum ama sukur 70 e inince bayagi toparladim ama hala civigim aslinda daha iyi
Cabuk kilo veriyoruz
Tekrar hosgeldin canim en altta kendimi tamamen tanitacagim
Ggecen haftalarda bende oyleydim kardesim coronaydi annemgile gidip geldikce dikkat ettim
Ilk sayfada puan hesaplamasi var canim
Yeni esim merhaba
Yarin unutmaz yuklersem yapicam kaptanim
2 dilim mi ekmek yoksaaaaa
Hayirlisi buymus canlarim hep birlikte daha motive olacagiz insAllah
Benim kizimda kafasini yere vururdu
Şimdi ler de anladi vurdukca acidigini vurmuyor artik hatta kendini yere attiginda kafasini yavasca yere vuruyor
Selam kizlar
Ben kapt yard tansu
27 yasinda
2 cocuk annesi
5 kecisi 1 oglagi
bahcesi
6 tavuğu 1 horozu 5 civcivi
Dikiş sever
Amigurumi sever
Onlisans mezunu
Kendini gelistirmeye calisan
Kilo vermeyi sagligina tamamen kavusmayi hedefleyen
Birbirimizi tanidikca daha cok sevecegimize inanan
Bir es anne dost kanka
Arasira agresif biriyim
Leslie ne oldu leslieyumaşayınca cidden daha hızlı zayıflanıyor ayy ne güzel çiftlik gibi evin var çok şanslısın gülüm
önlisans hangi bölüm benim ki halkla ilişkilerdi :)
evet anlatamadigi icin ekstra hircindir. sakin kalmaya calisncanim senin gerginligin onu daha da hircinlastirir.Yok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
Merhaba arkadaşımYok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
Doğru diyosun canım benim önce sakin kalmayı öğrenmem lazım sanırım bende çok etkileniyorum ağlamaya başlayıncaevet anlatamadigi icin ekstra hircindir. sakin kalmaya calisncanim senin gerginligin onu daha da hircinlastirir.
kolay gelsin gülüm göz açıp kapayana güzelce bitsin dikişin inşallahKizlar size doyum olmaz kendi topigime ugrayip ordanda dikislerime donmem lazim yarin kv gile gidersek siparişleri goturmem lazim kv kp nin pijamasini sorup duruyor
totoşumu sandalyeden kaldırmadım ki hala leptabın başın da çene yapıyorumLeslie ne oldu leslie
Merhaba canım evet kendilerini ifade etseler sorun bi nebze omsa çözülür diye umut ediyorum allah kolaylık versin sana daMerhaba arkadaşımBenim kız 18 aylık oda bugün meme emecegi zaman yıktı ortalığı ağzına alıyor nasıl sinirlenip yere atıyor kendini görmen lazimm..Ben diş yada uyku sinirine yorumladım .Kendilerini ifade edememelerinin sonucu olarak da kızıp ağlama krizine dönüşebiliyor bazen bence
en kısa sürede sakinleşme nefes tekniği ile olur gülüm en basiti deDoğru diyosun canım benim önce sakin kalmayı öğrenmem lazım sanırım bende çok etkileniyorum ağlamaya başlayınca
Yaa ne güzel bilgiler veriyosun valla çok sağol canım allah razı olsunen kısa sürede sakinleşme nefes tekniği ile olur gülüm en basiti de
3 sn de derin nefes alıp olabildiğince karnının altına doğru ittir nefesini 3 sn tutup olabildiği kadar yavaşça ağzından ver 3-5 sn sürsün ama , bunu 4-5 kez yapıp dengede durgunum de içinden 1 dk sürmeden sakinleşirsin allahın izniyle , zamanın da ben çok yaptım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?