Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım evet sabır istiyo hemde öyle bi sabır değil bugun böyle oldu hiç bişe yiyemedim bile farkındayım az oldu hemde sağlıklı değil ama yarın toplarım inşallah

Sağol canım evet sabır istiyo hemde öyle bi sabır değil bugun böyle oldu hiç bişe yiyemedim bile farkındayım az oldu hemde sağlıklı değil ama yarın toplarım inşallah

Tek çocuk mu ? Biraz da çocukların su pandemi sürecinde sürekli evde olmalarından kaynaklı huzursuzluklari onlarda haklı malesef umarım en yakın zamanda hersey düzelir

gülüm farklı şeyler mi yedirdin son bir kaç gündür bir düşün , mümkünse şeker ve şekere dönüşen şeyleri yedirme bir süre , süte de dikkat et belki laktoz alerjisi olup karnını ağrıtıyordur , ağlama zamanlarına gözlemle açken mi tokken mi daha çok ağlıyor, ağlamaya başladığın da ona bakmadan aniden bir şekilde ilgisini çek misal aaa bu cama arı mı konmuşnereden gelmiş bu arı bize mi bakıyor v.s. gibi hayal gücünü kullan eğer susup bakıyorsa tekrar ağlamaya devam etmiyorsa herhangi bir yeri ağrımıyordur dediğin gibi 2 yaş sendromudur , her ağladığın da farklı şekilde ilgisini çekip susmasını sağlayamaya çalış genel de işe yarar , allah yardımcın olsun gülüm

Sana gaz verip ben çekiliyorum başladım azıcık yapim dedim ama karnıma sancı gidiyor beni affetttt

Tek çocuk mu ? Biraz da çocukların su pandemi sürecinde sürekli evde olmalarından kaynaklı huzursuzluklari onlarda haklı malesef umarım en yakın zamanda hersey düzelir
Sen de 1 mile leslie ya da bi zumba videosu yapmak ister misin canım akşamı boş geçirmeyelim ne dersin??

Evet canım ilk im aynen evde sürekli dışarı da çıkıyoruz aslında ama yetmiyo hiç bişe şuan onun için bende şaşırdım kaldım napacağımı inşallah düzelir canım

Sağol canım önerin için deneyeceğim inşallah işe yarar aslında ağladığında farklı çözümler bulmaya çalışıyorum ama hiç bişe o istediği şey için ağlamasını durdurmuyo

Demeee 5 yaşına kadar mı sürdü allahım yandım
Yok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri

gel ne yapalım seninle şimdi 66 ya farkın da olmadan takılmışsın ya gülüm uykuya dalmadan hemen önce (beyin tetha dalgasına iner telkine en açık zamandır) hayal gücünü kullanalım şimdi olabilecek inanabileceğin bir rakam seçelim mesela 64 olsun bu rakam , kendini tartıya çıkıp ekranın da 64 rakamını görürken hayal et , o an da hevesle nasıl kk ye gelip bildirim yapacağından tut , kendi kendine sevinç cümlelerine söylemene, belki de bir kaç kez zıplamana kadar o anın içine sok , o anı tüm duygularla beraber yaşa cümle olarak da çok şükür 64 kiloya indim diye tekrar ederek uykuya dal , sabah kalkar kalkmaz da bu cümleyi bir kaç kez tekrar edersen şahane olur , bir hafta arada tartıya çıkıp kendini baltalamazsan o baskülde 64 rakamını görürsün gülüm

cidden bilinçaltı konuları Derya deniz, bende sayılara fln bakıyorum, isim-doğum sayıları ilgimi çekiyor

İsim bölümünde neden kahkaha atmışım bilemedim adım dilek
Bende tansu memnun oldum
Ellerine saglik canim
Merhaba ben birşey soracaktım ben 13. Takıma davet edilmistim diyet gruplarına katılmak için yazdığımda ancak grupta aktiflik yok ama benim amacım aktiflik ile motive olmak buraya geçebilir miyim acaba ?
Hosgeldin canim
bıngıldağı doğru dedin gülüm ben cıvık yağlı anlamında bıngıl bıngıl yımışaaakkk demek istemiştim :)
Bende 85 ten 75 e dusunce yumusacik olmustum ama sukur 70 e inince bayagi toparladim ama hala civigim aslinda daha iyi
Cabuk kilo veriyoruz
Tekrar hosgeldin canim en altta kendimi tamamen tanitacagim
Ggecen haftalarda bende oyleydim kardesim coronaydi annemgile gidip geldikce dikkat ettim
Leslie ile zumbanin puanı aynı mı oluyor cnm
Ilk sayfada puan hesaplamasi var canim
Yeni esim merhaba
Yarin unutmaz yuklersem yapicam kaptanim
2 dilim mi ekmek yoksaaaaa
Hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim senin gibi buralarda Kesinlikle maşallah diyim iyi yere kapak attık
Hayirlisi buymus canlarim hep birlikte daha motive olacagiz insAllah
Benim kizimda kafasini yere vururdu
Şimdi ler de anladi vurdukca acidigini vurmuyor artik hatta kendini yere attiginda kafasini yavasca yere vuruyor

Selam kizlar
Ben kapt yard tansu
27 yasinda
2 cocuk annesi
5 kecisi 1 oglagi
bahcesi
6 tavuğu 1 horozu 5 civcivi
Dikiş sever
Amigurumi sever
Onlisans mezunu
Kendini gelistirmeye calisan
Kilo vermeyi sagligina tamamen kavusmayi hedefleyen
Birbirimizi tanidikca daha cok sevecegimize inanan
Bir es anne dost kanka
Arasira agresif biriyim

Sağol canım önerin için deneyeceğim inşallah işe yarar aslında ağladığında farklı çözümler bulmaya çalışıyorum ama hiç bişe o istediği şey için ağlamasını durdurmuyo
uzak mesafede durarak mümkünse odanın kapısına yakın olsun onun görmediği yerde bir şey varmış ya da oluyormuş gibi davran genel de işe yarar yaramazsa başka çözümler düşünürüz gülüm

Onerilerini aklimin bir kosesine yazdim
Sarilmayi denedin mi ben bi ara oyle yaptim ise yaradi

Yok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri
siz annelere çok zor ama bana çok tatlı geliyor bu dediklerin yaaa bilmiş bilmiş laflar küçük kız kardeşimin de kızı 3 yaşın da ağzım açık kalıyor laflarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…