azınlık çoğunluktan etkilenir .. geneli çıtır bizim ruhumuz da çıtırlaşır kız ne güzelll :)Ya abla ya onu bende fark ettim senden sonrada benBurası çıtırlar takimiymis ya
Ozaman malesef 2 yas sendromu. Oglumda yoktu ama kizim ckektirdi valla. 5yasinda hala Devam ediyor sendromumuzÇok aşırı huysuz herşeye çıldırır derecesinde ağlıyo bende ne sinir kaldı ne bişe
Sağol canım evet sabır istiyo hemde öyle bi sabır değil bugun böyle oldu hiç bişe yiyemedim bile farkındayım az oldu hemde sağlıklı değil ama yarın toplarım inşallahMerhaba gruba yeni katıldım öncelikle bol a sabır diliyorum sanahepimizin yaşadığı sorunsal galiba benim kızımda 2 yaşında ve bu aralar inanılmaz değişimde sürekli ağlama ve küsme huyu başladı ve kendini sürekli en ufak bişey dememde yere atıyor.. buna ek birde 5 yaşında oğlum ve kardeş kıskançlığı var ama yapacak bişey yok sabır sabır sabır diyeceğiz zamanla duzelirler insallah menune gelirsek güzel ama yeterli oldumu özellikle öğle ve akşam birleşimi az olmuş sanki.
Demeee 5 yaşına kadar mı sürdü allahım yandımOzaman malesef 2 yas sendromu. Oglumda yoktu ama kizim ckektirdi valla. 5yasinda hala Devam ediyor sendromumuz
Sağol canım evet sabır istiyo hemde öyle bi sabır değil bugun böyle oldu hiç bişe yiyemedim bile farkındayım az oldu hemde sağlıklı değil ama yarın toplarım inşallah
gülüm farklı şeyler mi yedirdin son bir kaç gündür bir düşün , mümkünse şeker ve şekere dönüşen şeyleri yedirme bir süre , süte de dikkat et belki laktoz alerjisi olup karnını ağrıtıyordur , ağlama zamanlarına gözlemle açken mi tokken mi daha çok ağlıyor, ağlamaya başladığın da ona bakmadan aniden bir şekilde ilgisini çek misal aaa bu cama arı mı konmuşnereden gelmiş bu arı bize mi bakıyor v.s. gibi hayal gücünü kullan eğer susup bakıyorsa tekrar ağlamaya devam etmiyorsa herhangi bir yeri ağrımıyordur dediğin gibi 2 yaş sendromudur , her ağladığın da farklı şekilde ilgisini çekip susmasını sağlayamaya çalış genel de işe yarar , allah yardımcın olsun gülümMerhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yok @YawrukushBirgaripanne @pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için
Sana gaz verip ben çekiliyorum başladım azıcık yapim dedim ama karnıma sancı gidiyor beni affetttt1 mil 15 dk lık yaparımönce bir dizi bir şey açayım nasıl olsa hareketleri ezberledik leslie abladan insanın canı sıkılıyor aynı videoya bakmaktan bir iki senedir yapmıyordum seni mi kırıcam ev spor papuçlarımı giyip dizi açıp yapıcam az sonra
Sen de 1 mile leslie ya da bi zumba videosu yapmak ister misin canım akşamı boş geçirmeyelim ne dersin??Tek çocuk mu ? Biraz da çocukların su pandemi sürecinde sürekli evde olmalarından kaynaklı huzursuzluklari onlarda haklı malesefumarım en yakın zamanda hersey düzelir
Evet canım ilk im aynen evde sürekli dışarı da çıkıyoruz aslında ama yetmiyo hiç bişe şuan onun için bende şaşırdım kaldım napacağımı inşallah düzelir canımTek çocuk mu ? Biraz da çocukların su pandemi sürecinde sürekli evde olmalarından kaynaklı huzursuzluklari onlarda haklı malesefumarım en yakın zamanda hersey düzelir
Şuan kızımı uyutuyorum uyuttuktan sonra yapmaya çalışırim inşaallah oğlum rahat bırakırsaSen de 1 mile leslie ya da bi zumba videosu yapmak ister misin canım akşamı boş geçirmeyelim ne dersin??
İnsAllah ,Evet canım ilk im aynen evde sürekli dışarı da çıkıyoruz aslında ama yetmiyo hiç bişe şuan onun için bende şaşırdım kaldım napacağımı inşallah düzelir canım
Sağol canım önerin için deneyeceğim inşallah işe yarar aslında ağladığında farklı çözümler bulmaya çalışıyorum ama hiç bişe o istediği şey için ağlamasını durdurmuyogülüm farklı şeyler mi yedirdin son bir kaç gündür bir düşün , mümkünse şeker ve şekere dönüşen şeyleri yedirme bir süre , süte de dikkat et belki laktoz alerjisi olup karnını ağrıtıyordur , ağlama zamanlarına gözlemle açken mi tokken mi daha çok ağlıyor, ağlamaya başladığın da ona bakmadan aniden bir şekilde ilgisini çek misal aaa bu cama arı mı konmuşnereden gelmiş bu arı bize mi bakıyor v.s. gibi hayal gücünü kullan eğer susup bakıyorsa tekrar ağlamaya devam etmiyorsa herhangi bir yeri ağrımıyordur dediğin gibi 2 yaş sendromudur , her ağladığın da farklı şekilde ilgisini çekip susmasını sağlayamaya çalış genel de işe yarar , allah yardımcın olsun gülüm
Yok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarmaDemeee 5 yaşına kadar mı sürdü allahım yandım
gel ne yapalım seninle şimdi 66 ya farkın da olmadan takılmışsın ya gülüm uykuya dalmadan hemen önce (beyin tetha dalgasına iner telkine en açık zamandır) hayal gücünü kullanalım şimdi olabilecek inanabileceğin bir rakam seçelim mesela 64 olsun bu rakam , kendini tartıya çıkıp ekranın da 64 rakamını görürken hayal et , o an da hevesle nasıl kk ye gelip bildirim yapacağından tut , kendi kendine sevinç cümlelerine söylemene, belki de bir kaç kez zıplamana kadar o anın içine sok , o anı tüm duygularla beraber yaşa cümle olarak da çok şükür 64 kiloya indim diye tekrar ederek uykuya dal , sabah kalkar kalkmaz da bu cümleyi bir kaç kez tekrar edersen şahane olur , bir hafta arada tartıya çıkıp kendini baltalamazsan o baskülde 64 rakamını görürsün gülümPozitif dusunelim guzel sonuclar alalim.
Aslinda dogru. En yakin hatirladigim tarih Ilk izne ciktigim :)) yaz tatilime denk getirdim. Hergun yurudum nerdeyse. Yediklerim neydi hatirlamiyorum ama kilo veremiyorum fikrini cikardim kafamdan. 63oldum yasasin. Sonra dusunmeye basladikca aldim. 3 hafta 66fs kaldim oyle. Ne zaman cikcam tartiya kesin 66 dedim. Pazartesi kontrol tartimiz var. Ben odaklandim o sayiya. Hep 66 hep 66 :)
ahaaaa bir beni kabul eden daha demek
gülüm bu ilgi alanlarım sayesin de troid bezi olmadan ( 6 sene önce ameliyatla alındı) ağır fibromiyalji hastasıyken ilaçsız günü bitirip, 700 gram eksiğiyle diyetsiz sporsuz 30 kilo verdim kendimi sevmeyi affetmeyi öğrendim(1. 5 senemi aldı ama olsun :) kendi mi de başkalarını da olduğu gibi kabul etmeyi , hayatımın sorumluluğunu almayı , böylece herkesi affedip bana yapılanlar için onlara kızmak yerine kendim izin verdiğim için başıma geldiğini kabullenebildim ve daha bir çok şey öğrendim , ben değiştikçe etrafımdaki insanlar değişti şimdi artık şunu gerçekten biliyorum
sen değişirsen dünya değişir.....
Bende tansu memnun oldumİsim bölümünde neden kahkaha atmışım bilemedimadım dilek
Ellerine saglik canim@FitFiliz yaş boy hedef kilonun yazdığı texti bulamadım rica etsem söyler misin katılım tarihinle birlikte.
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN KG KALAN KG Birgaripanne 27 155 08.04.2020 85.0 65 69.8 15.2 4.8 @fyzanur 30 158 24.10.2019 70.6 48 56.3 14.3 8.3 @sserendipity 35 170 07.08.2020 84.9 72 75.9 9.0 3.9 @bnnu 28 170 25.05.2020 67.0 58 59.7 7.3 1.7 @stitch 35 168 29.08.2020 69.6 60 67.4 2.2 7.4 @blume90 29 168 22.08.2020 56.0 50 51.7 4.3 1.7 @_Vera_ 22 158 24.08.2020 72.2 61 67.8 4.4 6.8 Arrietty_ 32 156 16.02.2020 68.0 50 65.2 2.8 15.2 @pesto26 30 163 17.07.2020 73.6 66 70.6 3.0 4 @JaneRizzoli 34 170 04.06.2020 76.5 60 64.6 11.9 4.6 @aydingelini 26 158 01.06.2020 73.2 60 66.2 7.0 6.2 @Beklenen2 27 158 05.04.2020 80 65 69.2 10.8 4.2 G GCA 32 162 18.08.2020 64.2 56 58.0 6.2 2.0 @Hyperborea17 23 160 16.06.2020 62.2 55 58.0 4.2 3.0 @Yawrukush 32 170 23.02.2020 70.1 60 68.9 1.2 8.9 @esmeriiim 32 165 31.05.2020 66.1 59 63.6 2.5 4.6 @MorVampirella 25 155 29.06.2020 72.2 55 68.3 3.9 8.8 @Smneapdullah 21 165 10.09.2020 76.2 55 73.5 2.7 18.5 @Canfeb 28 167 30.09.2020 68 60 66.8 1.2 6.8 @Mavimeltem 28 168 23.09.2020 85 60 83 2.0 23.0 E English_teacherrr 31 170 29.09.2020 110.5 80 106.5 4.0 26.5 @pisi pisi kopatim 06.10.2020 67.0 59 67.3 +0.3 8.3 @FitFiliz 70.6 69.3 1.3 @Ozlemlerhayallar 157 05.10.2020 72.6 60 71.1 1.5 11.1 @nanekekik 34 158 10.10.2020 82.8 69
@Ozlemlerhayallar canım seninde yaşı bulamadım sende söyler misin.
kızlaaaar hatam varsa söylersiniz düzeltirim.
Hosgeldin canimMerhaba ben birşey soracaktım ben 13. Takıma davet edilmistim diyet gruplarına katılmak için yazdığımda ancak grupta aktiflik yok ama benim amacım aktiflik ile motive olmak buraya geçebilir miyim acaba ?
Bende 85 ten 75 e dusunce yumusacik olmustum ama sukur 70 e inince bayagi toparladim ama hala civigim aslinda daha iyibıngıldağı doğru dedin gülüm ben cıvık yağlı anlamında bıngıl bıngıl yımışaaakkk demek istemiştim :)
Tekrar hosgeldin canim en altta kendimi tamamen tanitacagim4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birgaripyolcu06
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:evhanimi
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 yaşları 5 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.55
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğumlar ve sağlıksız beslenme ile malesef
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Ggecen haftalarda bende oyleydim kardesim coronaydi annemgile gidip geldikce dikkat ettimiyiyim gülüm çok şükür dün yazmıştım ya benim oğlanın her gün görüştüğü arkadaşının aynı evde yaşadığı babannesinde virüs çıkmış diye çocuk da dün test yaptırdı onun sonucunu bekledik , benim oğlan çok korktu endişelendi kendine de bulaşıp bize bulaştırdıysa diye şükür çocuk da virüs çıkmamış rahatladık benim oğlanın evde maskeyle gezmesi ayrı yiyip wc kullanması serüveni de bitti yani
Ilk sayfada puan hesaplamasi var canimLeslie ile zumbanin puanı aynı mı oluyor cnm
Yeni esim merhabaPazar Zumba video önerileri
VE cocuklar ile yapabileceginiz video
Ya cok sekerler. Ilk gordgumde bayildim. Biz bunuda eglenerek yapiyoruz kizim ile. Iyi eglenceler size de.
Koregrafiyi dogru yapacagim diye dusunmeyin. Eglenmeye bakin
Isteyen leslie eklersin cardio olarak ❤
Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar
@Canfeb & Yawrukush
@barga & @stitch
@sserendipity &Birgaripanne
G GCA & @FitFiliz
@Smneapdullah & @nanekekik
E English_teacherrr & @pisi pisi kopatim
@esmeriiim & @Tekrar dene
2 dilim mi ekmek yoksaaaaaMerhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yok @YawrukushBirgaripanne @pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için
Hayirlisi buymus canlarim hep birlikte daha motive olacagiz insAllahHoşgeldin arkadaşım bende yeniyim senin gibi buralardaKesinlikle maşallah diyim iyi yere kapak attık
Benim kizimda kafasini yere vururduMerhaba gruba yeni katıldım öncelikle bol a sabır diliyorum sanahepimizin yaşadığı sorunsal galiba benim kızımda 2 yaşında ve bu aralar inanılmaz değişimde sürekli ağlama ve küsme huyu başladı ve kendini sürekli en ufak bişey dememde yere atıyor.. buna ek birde 5 yaşında oğlum ve kardeş kıskançlığı var ama yapacak bişey yok sabır sabır sabır diyeceğiz zamanla duzelirler insallah menune gelirsek güzel ama yeterli oldumu özellikle öğle ve akşam birleşimi az olmuş sanki.
azıcık kimyonlu yoğurt ye gülümSana gaz verip ben çekiliyorum başladım azıcık yapim dedim ama karnıma sancı gidiyor beni affetttt
uzak mesafede durarak mümkünse odanın kapısına yakın olsun onun görmediği yerde bir şey varmış ya da oluyormuş gibi davran genel de işe yarar yaramazsa başka çözümler düşünürüz gülümSağol canım önerin için deneyeceğim inşallah işe yarar aslında ağladığında farklı çözümler bulmaya çalışıyorum ama hiç bişe o istediği şey için ağlamasını durdurmuyo
Onerilerini aklimin bir kosesine yazdimgülüm farklı şeyler mi yedirdin son bir kaç gündür bir düşün , mümkünse şeker ve şekere dönüşen şeyleri yedirme bir süre , süte de dikkat et belki laktoz alerjisi olup karnını ağrıtıyordur , ağlama zamanlarına gözlemle açken mi tokken mi daha çok ağlıyor, ağlamaya başladığın da ona bakmadan aniden bir şekilde ilgisini çek misal aaa bu cama arı mı konmuşnereden gelmiş bu arı bize mi bakıyor v.s. gibi hayal gücünü kullan eğer susup bakıyorsa tekrar ağlamaya devam etmiyorsa herhangi bir yeri ağrımıyordur dediğin gibi 2 yaş sendromudur , her ağladığın da farklı şekilde ilgisini çekip susmasını sağlayamaya çalış genel de işe yarar , allah yardımcın olsun gülüm
Sarilmayi denedin mi ben bi ara oyle yaptim ise yaradiSağol canım önerin için deneyeceğim inşallah işe yarar aslında ağladığında farklı çözümler bulmaya çalışıyorum ama hiç bişe o istediği şey için ağlamasını durdurmuyo
siz annelere çok zor ama bana çok tatlı geliyor bu dediklerin yaaa bilmiş bilmiş laflar küçük kız kardeşimin de kızı 3 yaşın da ağzım açık kalıyor laflarına :)Yok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?