Amin canım ...Rabbim dermansız dert vermesin böyle böyle büyüyüp boyumuzu bile gecicekler Allahin izniyleMerhaba canım evet kendilerini ifade etseler sorun bi nebze omsa çözülür diye umut ediyorum allah kolaylık versin sana da
ayy gülüm yaa allah senden de razı olsun , ben çok zor zamanlar geçirdim eskiden bedenen ve ruhen .. en son dualarımı değiştirdim rabbim bana nasıl daha iyi olacağımı öğrenmemi nasip et diye , rabbim de bin şükür nasip etti bir şeyleri öğrendikçe ve uygulayıp fayda gördükçe , rabbim bana daha fazlasını öğrenmeyi nasip et , öğrendiklerimden fayda görmeyi ve başkalarının da faydalanmasına vesile olmayı nasip et dedim ve kendime şöyle bir söz verdim , öğrendiklerimi ihtiyacı olan, isteyen herkese hiç bir karşılık istemeden bir izmarit çöpü , yada bana dua et bile demeden anlatıp öğreteceğime söz verdim , daha öğrenecek çoook şeyim var , bildiğim kadarını isteyen herkesle paylaşırım gülüm :)Yaa ne güzel bilgiler veriyosun valla çok sağol canım allah razı olsun
Aminn kuzum inşallahAmin canım ...Rabbim dermansız dert vermesin böyle böyle büyüyüp boyumuzu bile gecicekler Allahin izniyle
Bende tansu memnun oldum
Ellerine saglik canim
Hosgeldin canim
Bende 85 ten 75 e dusunce yumusacik olmustum ama sukur 70 e inince bayagi toparladim ama hala civigim aslinda daha iyi
Cabuk kilo veriyoruz
Tekrar hosgeldin canim en altta kendimi tamamen tanitacagim
Ggecen haftalarda bende oyleydim kardesim coronaydi annemgile gidip geldikce dikkat ettim
Ilk sayfada puan hesaplamasi var canim
Yeni esim merhaba
Yarin unutmaz yuklersem yapicam kaptanim
2 dilim mi ekmek yoksaaaaa
Hayirlisi buymus canlarim hep birlikte daha motive olacagiz insAllah
Benim kizimda kafasini yere vururdu
Şimdi ler de anladi vurdukca acidigini vurmuyor artik hatta kendini yere attiginda kafasini yavasca yere vuruyor
Selam kizlar
Ben kapt yard tansu
27 yasinda
2 cocuk annesi
5 kecisi 1 oglagi
bahcesi
6 tavuğu 1 horozu 5 civcivi
Dikiş sever
Amigurumi sever
Onlisans mezunu
Kendini gelistirmeye calisan
Kilo vermeyi sagligina tamamen kavusmayi hedefleyen
Birbirimizi tanidikca daha cok sevecegimize inanan
Bir es anne dost kanka
Arasira agresif biriyim
Canım takım arkadaşlarım bugün menü paylaşımı çok az oldu menülerinizi ve sporlarınızı paylaşmayı unutmayın lütfen.
Yeni katılan takım arkadaşlarımızda paylaşsa cumayı beklemeden menüleri düzene girmiş olur.
karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki menülerine kaptanları ve eşini etiketlersen rahatça bulurlar menünü. pizzayı ödül öğünü olarak yaptın galiba ama hakkın bitti artık yarından itibaren dengeli menülerine dönersen harika olur. su çok az olduğu için 2 bardak su cezası versem kızar mısın banasabah
yumurtali mantar
1 dlm tb ekmek
1 kk beyaz peynir
cay
ara
1 muz
ogle
1 dlm pizza
1 bardak taze elma suyu
ara 2 cizi
aksam
7 kasik et yemegi
6 kasik pilav
3 kasik nohut
salata
spor
2 tane zumba videosu :) 2 - 3 dk galiba her biri
1 saat temizlik :)
su1.5lt
harika menülerini sabırsızlıkla bekliyorumBugün ne spor ne su düzenli değil ama inşaallah yarından itibaren menulerimi duzenli hatta çocuklardan fırsat buldukça görsel olarak paylaşacağım
Bendeharika menülerini sabırsızlıkla bekliyorum
Hafta sonu kaçamakları olmuş ama yarın toparlarsın inşallahsabah
yumurtali mantar
1 dlm tb ekmek
1 kk beyaz peynir
cay
ara
1 muz
ogle
1 dlm pizza
1 bardak taze elma suyu
ara 2 cizi
aksam
7 kasik et yemegi
6 kasik pilav
3 kasik nohut
salata
spor
su1.5lt
bn katilmak istiyorum canim pazartesiden itibaren aktifimYENI ES LISTEMIZ
1.Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar
2. @Canfeb & @Yawrukush
3. @barga & @stitch
4. @sserendipity & @Tanssss
5. G GCA & @FitFiliz
6.Hyt-123 & North River
7. E English_teacherrr &Sismaniye
8. @esmeriiim &Fitt_anne
@blume90 canim izinlisin diye seni es gruplarina eklemedim, katilmak istersen yaz canim.
@MorVampirella , B Beklenen2 sizlerde sehir disindasiniz diye eklemedim katilmak isterseniz yazin kizlar.
@Mavimeltem sende aktif degilsin gecen haftadan beri canim, diyeti biraktin mi?
@Hyperborea17 canim senide cok aktif degilsin diye eklemedim katilmak istersen haber ver :)
Birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip yorum yapacaklar, egzersiz ve spor yarismalarina katilmalarina tesvik edecekler.
Cuma gunu hem kilo vermede, hem haftalik spor yarismasinda 1. olan esler, bir sonraki haftanin eslerini ODUL olarak kendileri secebilecekler.
Herkese cok keyifli bir hafta dilerim.
En son 70 oldum bn canim duzeltir misin@FitFiliz yaş boy hedef kilonun yazdığı texti bulamadım rica etsem söyler misin katılım tarihinle birlikte.
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN KG KALAN KG @Tanssss 27 155 08.04.2020 85.0 65 69.8 15.2 4.8 @fyzanur 30 158 24.10.2019 70.6 48 56.3 14.3 8.3 @sserendipity 35 170 07.08.2020 84.9 72 75.9 9.0 3.9 @bnnu 28 170 25.05.2020 67.0 58 59.7 7.3 1.7 @stitch 35 168 29.08.2020 69.6 60 67.4 2.2 7.4 @blume90 29 168 22.08.2020 56.0 50 51.7 4.3 1.7 @_Vera_ 22 158 24.08.2020 72.2 61 67.8 4.4 6.8 Arrietty_ 32 156 16.02.2020 68.0 50 65.2 2.8 15.2 @pesto26 30 163 17.07.2020 73.6 66 70.6 3.0 4 @JaneRizzoli 34 170 04.06.2020 76.5 60 64.6 11.9 4.6 @aydingelini 26 158 01.06.2020 73.2 60 66.2 7.0 6.2 B Beklenen2 27 158 05.04.2020 80 65 69.2 10.8 4.2 G GCA 32 162 18.08.2020 64.2 56 58.0 6.2 2.0 @Hyperborea17 23 160 16.06.2020 62.2 55 58.0 4.2 3.0 @Yawrukush 32 170 23.02.2020 70.1 60 68.9 1.2 8.9 @esmeriiim 32 165 31.05.2020 66.1 59 63.6 2.5 4.6 @MorVampirella 25 155 29.06.2020 72.2 55 68.3 3.9 8.8 Hyt-123 21 165 10.09.2020 76.2 55 73.5 2.7 18.5 @Canfeb 28 167 30.09.2020 68 60 66.8 1.2 6.8 @Mavimeltem 28 168 23.09.2020 85 60 83 2.0 23.0 E English_teacherrr 31 170 29.09.2020 110.5 80 106.5 4.0 26.5 Sismaniye 06.10.2020 67.0 59 67.3 +0.3 8.3 @FitFiliz 70.6 69.3 1.3 @Ozlemlerhayallar 157 05.10.2020 72.6 60 71.1 1.5 11.1 North River 34 158 10.10.2020 82.8 69
@Ozlemlerhayallar canım seninde yaşı bulamadım sende söyler misin.
kızlaaaar hatam varsa söylersiniz düzeltirim.
evet bugun biraz cumartesinin rahatlığı vardi. artik dikkat edecegim. cay cok ictigimden su az oluyor kis aylarinda ama 2 bardak daha icmeye calisacagim :)karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki menülerine kaptanları ve eşini etiketlersen rahatça bulurlar menünü. pizzayı ödül öğünü olarak yaptın galiba ama hakkın bitti artık yarından itibaren dengeli menülerine dönersen harika olur. su çok az olduğu için 2 bardak su cezası versem kızar mısın bana
evet bugunku guzel bi menu degildi. hala diyete adapte olmaya calisiyorum. :)Hafta sonu kaçamakları olmuş ama yarın toparlarsın inşallah
tabii düzeltirim ama düzenleme hakkı 1 kere herkes dönüşü yapsın en son toplu olarak düzelticemEn son 70 oldum bn canim duzeltir misin
abla senin sipayi Kore'ye göndersek okumaya bir taşla iki kuş :)benim de kontrole gitmem gerekiyordu aylar geçti virüs varken gerek de yok omega 3 kullanıyorum arada da b12 unutkanlık baya azaldı şükür
koreli gelini benim sıpa önce okulu kazanıp okuyup işini aşını kazanınca bulucam kız :)))
süpermiş eşim nerdesinnnn...YENI ES LISTEMIZ
1.Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar
2. @Canfeb & @Yawrukush
3. @barga & @stitch
4. @sserendipity & @Tanssss
5. G GCA & @FitFiliz
6.Hyt-123 & North River
7. E English_teacherrr &Sismaniye
8. @esmeriiim &Fitt_anne
@blume90 canim izinlisin diye seni es gruplarina eklemedim, katilmak istersen yaz canim.
@MorVampirella , B Beklenen2 sizlerde sehir disindasiniz diye eklemedim katilmak isterseniz yazin kizlar.
@Mavimeltem sende aktif degilsin gecen haftadan beri canim, diyeti biraktin mi?
@Hyperborea17 canim senide cok aktif degilsin diye eklemedim katilmak istersen haber ver :)
Birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip yorum yapacaklar, egzersiz ve spor yarismalarina katilmalarina tesvik edecekler.
Cuma gunu hem kilo vermede, hem haftalik spor yarismasinda 1. olan esler, bir sonraki haftanin eslerini ODUL olarak kendileri secebilecekler.
Herkese cok keyifli bir hafta dilerim.
ödül pizza sanırım ama abartmayip erken saatte yediğin ve sporunda var yakmissindir bence afiyet olsun@Ozlemlerhayallar
Günün özeti. Ödül de icerir
Kahvalti
Nesquick Gevrek 1 kase
Ögle
Dunden kalan Ton pizza. 2 dilim
Ara
1 avuc Kuruyemis
10 ceri domates
Aksam
6 yk Karnibahar, Mantar, kapya biberi ve sogan ile Sebze pilavi
Haslanmis tavuk
2 yk yogurt
Kornison tursu
Eki Görüntüle 2702882
Su 2 L
Spor
9500 adim
6dk zumba
@Yawrukush @Ozlemlerhayallar
berbat deme canım dedikçe sanki gitmiyor benimde öyleydi bazal meto hızım 1200 çıkıyordu diyetisyen bile şaşırmıştı ama ne diyoruz vücudum süper ne yesem yakıyorum kısa sürede fır olacağımYa masallah cok kiskandim.
Benimki berbat
Halbuki hamile kalana kadar 52kiloydum
Ne yedin ictin merak ediyorum
erkekler kızlara göre daha geç konusuyorlar ve malesef 2 yaş sendromu benim 3.5 yasa kadar sürdü oğlumda . O ağlarken ofkeliyken sakın kal ona saril kısık sesle onu anladığını , hakli olduğunu söyle sevgini göster biliyorum sabretmek zor sana sarılmak istemezse rahat bırak başka birşeyle ilgilen ama onunda bir süre sonra susup sana katılacağı birşeyle ve abartarak değil sakın sakın ilgilen kendi kendine konuş emin ol o sseni dinleyip katılacak Allah kolaylık versinMerhabalar son 3 gündür çok kötü günlee geçiriyorum oğlum resmen çıldırdı 2 yaş sendromu filan diyorum ama değil başka bişe bu ağlayıp duruyo beni çok yıprattı fikri olan varsa paylaşabilir mi .bu durum da ne diyete ne spora yoğunlaşabiliyorum bugun mesela ne yedim ne içtim bilmiyorum. Menümü yazacak olursam sabah 2 tam buğday ekmeği ve beyaz peynir le tost domates biber zeytin
Öğlen ile akşam aynı anda yedim bi bardak ayran ve dünden yaptığım fırında kabak mücver suyu içmişimdir 2 lt spor yok @Yawrukush @Tanssss@pisi pisi kopatim yeni eşim merhaba sana da kusura bakma bugun için
hoşgeldin canım ben Bahar 34 yaşında iki çocuk annesi kolik bbeesiyle zayıflamaya çalışan emziren anneyimTabiki zamanla insan sanki yıllardır tanıyor gibi olur burda
çoğu özelliğimiz benziyor ama benim keçilerim bahçem civcivim yok kiskanmadim ki maşallah dedim :)Bende tansu memnun oldum
Ellerine saglik canim
Hosgeldin canim
Bende 85 ten 75 e dusunce yumusacik olmustum ama sukur 70 e inince bayagi toparladim ama hala civigim aslinda daha iyi
Cabuk kilo veriyoruz
Tekrar hosgeldin canim en altta kendimi tamamen tanitacagim
Ggecen haftalarda bende oyleydim kardesim coronaydi annemgile gidip geldikce dikkat ettim
Ilk sayfada puan hesaplamasi var canim
Yeni esim merhaba
Yarin unutmaz yuklersem yapicam kaptanim
2 dilim mi ekmek yoksaaaaa
Hayirlisi buymus canlarim hep birlikte daha motive olacagiz insAllah
Benim kizimda kafasini yere vururdu
Şimdi ler de anladi vurdukca acidigini vurmuyor artik hatta kendini yere attiginda kafasini yavasca yere vuruyor
Selam kizlar
Ben kapt yard tansu
27 yasinda
2 cocuk annesi
5 kecisi 1 oglagi
bahcesi
6 tavuğu 1 horozu 5 civcivi
Dikiş sever
Amigurumi sever
Onlisans mezunu
Kendini gelistirmeye calisan
Kilo vermeyi sagligina tamamen kavusmayi hedefleyen
Birbirimizi tanidikca daha cok sevecegimize inanan
Bir es anne dost kanka
Arasira agresif biriyim
takimca pizza kaçamağı gunumuydusabah
yumurtali mantar
1 dlm tb ekmek
1 kk beyaz peynir
cay
ara
1 muz
ogle
1 dlm pizza
1 bardak taze elma suyu
ara 2 cizi
aksam
7 kasik et yemegi
6 kasik pilav
3 kasik nohut
salata
spor
su1.5lt
benim de baslangic kilosu 67.4 idi aslinda. ilk geldigimde 67 olabilir yarin tartilirim demistim ama tartilinca yazmamisimtabii düzeltirim ama düzenleme hakkı 1 kere herkes dönüşü yapsın en son toplu olarak düzelticem
pilav basmati pirincinden ve yagsizdi. ama karb yine de tabii :) artik dikkat edeceğim cabim tesekkurlerabla senin sipayi Kore'ye göndersek okumaya bir taşla iki kuş :)
süpermiş eşim nerdesinnnn...
ödül pizza sanırım ama abartmayip erken saatte yediğin ve sporunda var yakmissindir bence afiyet olsun
bende seni arıyordum eşim nasilsin iyimisin keyfin yerinde mi sallıyormuyuz bu hafta buraları
berbat deme canım dedikçe sanki gitmiyor benimde öyleydi bazal meto hızım 1200 çıkıyordu diyetisyen bile şaşırmıştı ama ne diyoruz vücudum süper ne yesem yakıyorum kısa sürede fır olacağım
erkekler kızlara göre daha geç konusuyorlar ve malesef 2 yaş sendromu benim 3.5 yasa kadar sürdü oğlumda . O ağlarken ofkeliyken sakın kal ona saril kısık sesle onu anladığını , hakli olduğunu söyle sevgini göster biliyorum sabretmek zor sana sarılmak istemezse rahat bırak başka birşeyle ilgilen ama onunda bir süre sonra susup sana katılacağı birşeyle ve abartarak değil sakın sakın ilgilen kendi kendine konuş emin ol o sseni dinleyip katılacak Allah kolaylık versin
hoşgeldin canım ben Bahar 34 yaşında iki çocuk annesi kolik bbeesiyle zayıflamaya çalışan emziren anneyim
çoğu özelliğimiz benziyor ama benim keçilerim bahçem civcivim yok kiskanmadim ki maşallah dedim :)
takimca pizza kaçamağı gunumuydupizza dan ziyade akşam ki pilav olmasada olurmuş sanki canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?