Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canım evet kendilerini ifade etseler sorun bi nebze omsa çözülür diye umut ediyorum allah kolaylık versin sana da
Amin canım ...Rabbim dermansız dert vermesin böyle böyle büyüyüp boyumuzu bile gecicekler Allahin izniyle

Yaa ne güzel bilgiler veriyosun valla çok sağol canım allah razı olsun
ayy gülüm yaa allah senden de razı olsun , ben çok zor zamanlar geçirdim eskiden bedenen ve ruhen .. en son dualarımı değiştirdim rabbim bana nasıl daha iyi olacağımı öğrenmemi nasip et diye , rabbim de bin şükür nasip etti bir şeyleri öğrendikçe ve uygulayıp fayda gördükçe , rabbim bana daha fazlasını öğrenmeyi nasip et , öğrendiklerimden fayda görmeyi ve başkalarının da faydalanmasına vesile olmayı nasip et dedim ve kendime şöyle bir söz verdim , öğrendiklerimi ihtiyacı olan, isteyen herkese hiç bir karşılık istemeden bir izmarit çöpü , yada bana dua et bile demeden anlatıp öğreteceğime söz verdim , daha öğrenecek çoook şeyim var , bildiğim kadarını isteyen herkesle paylaşırım gülüm :)

Hoşbulduk canım :) cok memnun oldum tanıştığıma . İnsAllah benimkide zamanla anlar kafasının acidigini da vurmaz baya hızlı atıyor çünkü nere olursa olsun umarım beraber eğlenceli vakit geçirip eğlencemiz gibi eksilerimizinde bol olacağı günler gelir

Bugün ne spor ne su düzenli değil ama inşaallah yarından itibaren menulerimi duzenli hatta çocuklardan fırsat buldukça görsel olarak paylaşacağım

karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki menülerine kaptanları ve eşini etiketlersen rahatça bulurlar menünü. pizzayı ödül öğünü olarak yaptın galiba ama hakkın bitti artık yarından itibaren dengeli menülerine dönersen harika olur. su çok az olduğu için 2 bardak su cezası versem kızar mısın bana

Hafta sonu kaçamakları olmuş ama yarın toparlarsın inşallah

bn katilmak istiyorum canim pazartesiden itibaren aktifim

En son 70 oldum bn canim duzeltir misin

evet bugun biraz cumartesinin rahatlığı vardi. artik dikkat edecegim. cay cok ictigimden su az oluyor kis aylarinda ama 2 bardak daha icmeye calisacagim :)

Hafta sonu kaçamakları olmuş ama yarın toparlarsın inşallah
evet bugunku guzel bi menu degildi. hala diyete adapte olmaya calisiyorum. :)

abla senin sipayi Kore'ye göndersek okumaya bir taşla iki kuş :)
süpermiş eşim nerdesinnnn...
ödül pizza sanırım ama abartmayip erken saatte yediğin ve sporunda var yakmissindir bence afiyet olsun
North River canım merhaba eş olmuşuz
bende seni arıyordum eşim nasilsin iyimisin keyfin yerinde mi sallıyormuyuz bu hafta buraları
Ya masallah cok kiskandim.
Benimki berbat
Halbuki hamile kalana kadar 52kiloydum

Ne yedin ictin merak ediyorum
berbat deme canım dedikçe sanki gitmiyor benimde öyleydi bazal meto hızım 1200 çıkıyordu diyetisyen bile şaşırmıştı ama ne diyoruz vücudum süper ne yesem yakıyorum kısa sürede fır olacağım
erkekler kızlara göre daha geç konusuyorlar ve malesef 2 yaş sendromu benim 3.5 yasa kadar sürdü oğlumda . O ağlarken ofkeliyken sakın kal ona saril kısık sesle onu anladığını , hakli olduğunu söyle sevgini göster biliyorum sabretmek zor sana sarılmak istemezse rahat bırak başka birşeyle ilgilen ama onunda bir süre sonra susup sana katılacağı birşeyle ve abartarak değil sakın sakın ilgilen kendi kendine konuş emin ol o sseni dinleyip katılacak Allah kolaylık versin
Tabiki zamanla insan sanki yıllardır tanıyor gibi olur burda
hoşgeldin canım ben Bahar 34 yaşında iki çocuk annesi kolik bbeesiyle zayıflamaya çalışan emziren anneyim
çoğu özelliğimiz benziyor ama benim keçilerim bahçem civcivim yok kiskanmadim ki maşallah dedim :)
takimca pizza kaçamağı gunumuydu pizza dan ziyade akşam ki pilav olmasada olurmuş sanki canım afiyet olsun

pilav basmati pirincinden ve yagsizdi. ama karb yine de tabii :) artik dikkat edeceğim cabim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…