Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım benim

10 Ekim ctesi
Sabah(9:00)
2 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek

Ara(13:00)
1/2 muz

Öğle(15:00)
1 kase çorba
10tane siyah üzüm

Akşam (19:30)
5 küçük ev yapımı cigkofte esmer bulgurdan
Sınırsız yeşillik
2 tane baget ızgara (100g et ancak)
1 elmalı kurabiye
(Piknikte fazla kaçtı biraz )

Su:3 lt spor: 7560 adım
Yawrukush Birgaripanne
Arrietty_ 378 puan canim
Hyt-123

Son düzenleme:
pilav basmati pirincinden ve yagsizdi. ama karb yine de tabii :) artik dikkat edeceğim cabim tesekkurler
Basmati çok duydum sosyal medyada lezzeti nasıl birde farkı ne canım ben pilav pek sevmem ama bulgura ölebilirim daha sağlıklı ise eşim pilav canavarı en azından onu yaparım

Kurabiye ödül öğünü olmuş. Artık sağlıklı menülere dönersen harika olur su miktarın süper adımlarında çok güzel

Kurabiye ödül öğünü olmuş. Artık sağlıklı menülere dönersen harika olur su miktarın süper adımlarında çok güzel
Goz hakkı diye yedirdilee bebek küçük olunca önüme herşeyi koyup yememi bekliyorlar canim menülere kimi etiketlemeliyim eşim dışında

Goz hakkı diye yedirdilee bebek küçük olunca önüme herşeyi koyup yememi bekliyorlar canim menülere kimi etiketlemeliyim eşim dışında
Menülerine Yawrukush kaptanımızı etiketlemelisin sporlar için de Arrietty_ kaptan yardımcımızı etiketlemelisin Birgaripanne da diğer bir kaptan yardımcımız o da menülere bakıyor onu da etiketle istersen.

Hemen günümü paylaşayım Kızlar, yorucu bir gündü
İlk öğünüm 1,5 haşlanmış yumurta , 5 zeytin ve 2 ceviz
Akşam ızgara balık ve salata, 1 lokma da helva
Su 2 lt geçti
3 saat ev işi yaptım çok yoruldum, akşamda kv ler yemeğe geldiler yorucu bir gün oldu ekstra spor yapamadım
Yeni eşim FitFiliz merhaba haydi birlikte harika bir hafta olsun inşallah

Yok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri
5 .5 yaşında hala uyaninca tripli oğlum senin ki sürekli mi yoksa uyandığında mi yapıyor
teşekkür ederim canım
bence güzel menü helvada bir parça balık sonrası Karatay bile olur demis biz ne diyelim şimdi

@_Vera_ gözünden kaçmamak ne güzel paylaştım paylaştım gayet güzel yedim aferin bana
Menün hiç abartılı değildi ama gayet güzeldi. Ben ex eşlerimi unutmamm
Elinde sopayla bekliyor gibisin
Sohbete çok daldık menüler unutuldu ama hatırlatmam gerekliydi bi de ben bugün hastayım bilgisayarı aldım kucağıma boş boş oturuyorum işim gücüm yok emekli albaylar gibi kontrol ediyorum

Geçmiş olsun canım bol vitamin alsaydın çabuk toparlarsin inşallah

Menum
Sabah 2 yk ciğer peynir domates yarim dilim tb ekmek
Ogle 1 tane dunden kalan kiymali bulgurlu lahaa sarmasi
Ara 4 yk kisir (misafirlerim vardi)
Aksam ceyrek ispanakli pide ayran salata
Ara 2 yk kisir salata yogurt
Su 2 litre
Spor 5 dk zumbo 7000 adim
Vereceginiz cezaya hazirim
Esim ben etiketleme yapamadim. Nasil etiketleme yapiliyor bilmiyorum.

Basmati çok duydum sosyal medyada lezzeti nasıl birde farkı ne canım ben pilav pek sevmem ama bulgura ölebilirim daha sağlıklı ise eşim pilav canavarı en azından onu yaparım
basmati glisemik endeksi dusuk bir pirinc sanirim bulgurla aynıydı. ve kendilinden tane tane oldugu icin hic yagsiz pisirebiliniyor :)

tadina.gelince alismamis biri icin tuhaf olabilir. simdi ben aliskin oldugumdan diger pirincleri sadece dolma ve sutlac için kullaniyorum.

evet bugun biraz cumartesinin rahatlığı vardi. artik dikkat edecegim. cay cok ictigimden su az oluyor kis aylarinda ama 2 bardak daha icmeye calisacagim :)

evet bugunku guzel bi menu degildi. hala diyete adapte olmaya calisiyorum. :)

Zamanla herşey rayına girer insAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…