- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Sağol canım benimabla senin sipayi Kore'ye göndersek okumaya bir taşla iki kuş :)
süpermiş eşim nerdesinnnn...
ödül pizza sanırım ama abartmayip erken saatte yediğin ve sporunda var yakmissindir bence afiyet olsun
bende seni arıyordum eşim nasilsin iyimisin keyfin yerinde mi sallıyormuyuz bu hafta buraları
berbat deme canım dedikçe sanki gitmiyor benimde öyleydi bazal meto hızım 1200 çıkıyordu diyetisyen bile şaşırmıştı ama ne diyoruz vücudum süper ne yesem yakıyorum kısa sürede fır olacağım
erkekler kızlara göre daha geç konusuyorlar ve malesef 2 yaş sendromu benim 3.5 yasa kadar sürdü oğlumda . O ağlarken ofkeliyken sakın kal ona saril kısık sesle onu anladığını , hakli olduğunu söyle sevgini göster biliyorum sabretmek zor sana sarılmak istemezse rahat bırak başka birşeyle ilgilen ama onunda bir süre sonra susup sana katılacağı birşeyle ve abartarak değil sakın sakın ilgilen kendi kendine konuş emin ol o sseni dinleyip katılacak Allah kolaylık versin
hoşgeldin canım ben Bahar 34 yaşında iki çocuk annesi kolik bbeesiyle zayıflamaya çalışan emziren anneyim
çoğu özelliğimiz benziyor ama benim keçilerim bahçem civcivim yok kiskanmadim ki maşallah dedim :)
takimca pizza kaçamağı gunumuydupizza dan ziyade akşam ki pilav olmasada olurmuş sanki canım afiyet olsun
Basmati çok duydum sosyal medyada lezzeti nasıl birde farkı ne canım ben pilav pek sevmem ama bulgura ölebilirim daha sağlıklı ise eşim pilav canavarı en azından onu yaparımpilav basmati pirincinden ve yagsizdi. ama karb yine de tabii :) artik dikkat edeceğim cabim tesekkurler
Kurabiye ödül öğünü olmuş. Artık sağlıklı menülere dönersen harika olur su miktarın süper adımlarında çok güzel10 Ekim ctesi
Sabah(9:00)
2 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek
Ara(13:00)
1/2 muz
Öğle(15:00)
1 kase çorba
10tane siyah üzüm
Akşam (19:30)
5 küçük ev yapımı cigkofte esmer bulgurdan
Sınırsız yeşillik
2 tane baget ızgara (100g et ancak)
1 elmalı kurabiye
(Piknikte fazla kaçtı biraz )
Su:3 lt spor: 7560 adım
Hyt-123
Hoş geldinnn menü yazmak ister misinnnn? Ben bugün menülere taktımEvet geldimm
Goz hakkı diye yedirdilee bebek küçük olunca önüme herşeyi koyup yememi bekliyorlarKurabiye ödül öğünü olmuş. Artık sağlıklı menülere dönersen harika olur su miktarın süper adımlarında çok güzel
MenülerineGoz hakkı diye yedirdilee bebek küçük olunca önüme herşeyi koyup yememi bekliyorlarcanim menülere kimi etiketlemeliyim eşim dışında
Elinde sopayla bekliyor gibisinHoş geldinnn menü yazmak ister misinnnn? Ben bugün menülere taktım
5 .5 yaşında hala uyaninca tripli oğlum senin ki sürekli mi yoksa uyandığında mi yapıyorYok bizim ki huy edindi herhal :) herseye aglama. Huysuzluk cikarma
Bana niye baktin diye aglamak filan. Sabah cagirdim niye gelmedin. Ben kalktim sen niye yatiyorsun. Bunlar hep aglama ve günü zehir etme taktikleri
teşekkür ederim canımMenülerineYawrukush kaptanımızı etiketlemelisin sporlar için de Arrietty_ kaptan yardımcımızı etiketlemelisin Birgaripanne da diğer bir kaptan yardımcımız o da menülere bakıyor onu da etiketle istersen.
bence güzel menü helvada bir parça balık sonrası Karatay bile olur demis biz ne diyelim şimdiHemen günümü paylaşayım Kızlar, yorucu bir gündü
İlk öğünüm 1,5 haşlanmış yumurta , 5 zeytin ve 2 ceviz
Akşam ızgara balık ve salata, 1 lokma da helva
Su 2 lt geçti
3 saat ev işi yaptım çok yoruldum, akşamda kv ler yemeğe geldiler yorucu bir gün oldu ekstra spor yapamadım
Yeni eşimFitFiliz merhaba haydi birlikte harika bir hafta olsun inşallah
Menün hiç abartılı değildi ama gayet güzeldi. Ben ex eşlerimi unutmamm@_Vera_ gözünden kaçmamak ne güzelpaylaştım paylaştım gayet güzel yedim aferin bana
Elinde sopayla bekliyor gibisin
Geçmiş olsun canım bol vitamin alsaydın çabuk toparlarsin inşallahMenün hiç abartılı değildi ama gayet güzeldi. Ben ex eşlerimi unutmamm
Sohbete çok daldık menüler unutuldu ama hatırlatmam gerekliydi bi de ben bugün hastayım bilgisayarı aldım kucağıma boş boş oturuyorum işim gücüm yok emekli albaylar gibi kontrol ediyorum
basmati glisemik endeksi dusuk bir pirinc sanirim bulgurla aynıydı. ve kendilinden tane tane oldugu icin hic yagsiz pisirebiliniyor :)Basmati çok duydum sosyal medyada lezzeti nasıl birde farkı ne canım ben pilav pek sevmem ama bulgura ölebilirim daha sağlıklı ise eşim pilav canavarı en azından onu yaparım
evet bugun biraz cumartesinin rahatlığı vardi. artik dikkat edecegim. cay cok ictigimden su az oluyor kis aylarinda ama 2 bardak daha icmeye calisacagim :)
evet bugunku guzel bi menu degildi. hala diyete adapte olmaya calisiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?