Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Elif abla gozunu seveyim gel şu sıpaya biraz bak da evimi temizleyeyimmm sabahtan beri anca supurebildim adamin uyumayacagi tuttu bugun :S

bi suru cvp yazmistim gitmedi bi turlu bilg. acinca yine yazarim. Benden de harika rakamlar bekleyin birinci mi olucaz nedir kizlar ohh havamiz olsun azicik :)

kizlaaarrrrrrr süpersiniz aynen devam,bende gecen hafta kilo bildirmedigim icin - deyim ama veridigm kilo 2 ye bölünecek am a olsun eksi eksidir :)

ayyy yerim ben o sıpayııı gönder hemen paketle kargoyla hemen alır bakarımmmm.keşke yakın olsak benim kızlarım onu kimseye bırakmaz zaten ne rahat ederdin kızzz.bu hafta bende fena değilim haaa:))

kizlaaarrrrrrr süpersiniz aynen devam,bende gecen hafta kilo bildirmedigim icin - deyim ama veridigm kilo 2 ye bölünecek am a olsun eksi eksidir :)

bu hafta kesin bişeyler olacak takım sallanacakkkk

KIZLAR BU HAFTA kynım geldi yemek ağırla bebiş derken ne siteye girebildim ne diyete uyabildim bu hafta moral sıfır diyet sıfır spor sıfır
herseyden bıkar oldum
geçen gün de bizim yaşadığımız ilçede kaymakamlık lojmanına saldırdılar canım çok sıkıldı
diyette boş hayatta burda kendimizi çürütüyoruz olan o

inşallah bende bu hafta eksi çıkacağım.

bugünkü menüm

sabah
domates
kaşar,lor,beyaz peynir hepsinden yedim
2 zeytin
1 dilim ekmek

ara yok acıkmadım

öğlen
salata koca tabak
ızgara balık
1 kase yoğurt

ara 1 elma

akşam
patlıcan yemeği yoğurt yiyeceğim

leslie 3 mil yaptım biraz egzersiz

canim SIKMA canini bu hafta böyle olsun haftaya tam gaz dönersin diyeitnede sporunada ins.saldiri icinde gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin ins

iyi aksamlar herkese yorgunluktan oluyorumm menumu yazip uyucam hemen.

sabah: soğansiz salata
ara: 1 ceviz ici, yarim bardak sut
ogle: salata
aksam: 1 kase suzme yogurt (gec olmustu salata yemiyim dedim)

suyu sayamadim ama fazla degil
yarim saat yuruyus
temizlikk (sayilsin yaaaa :)

herkese mutlu, huzurlu, kesintisiz (ben unutttum o ne demekti :) uykularrr..

canım geçmiş olsun ne kadar korkmuşsunuzdur.allahım bir daha göstermesin.boşver diyete uyamadım diye bide ona canını sıkma allah sağlık versin hepsi olur.

süpersin,sen sezeryanlı değilmisin bu sporları nasıl yapabiliyorsun aman dikkat et.

kizlaarrr malesef evdeki elmali kurabiyelere yenildim

hasretimmmm benden başka kaçamak yapanları görünce kendime yandaş topluyorum diye seviniyorum ama bende artık kaçamak yok.sendede yoktu zaten arada oluyor böyle valla canım o kadar tatlı istiyoki şöyle biraz kilo versem kendime ödül verecem bir gün.neyse kaç tane yürüttün elmalı kurabiylerden sen ondan haber ver:))

saymadim

bijom sen napıyosun aç geziyosun yaa.toprak emmiyormu sen böyle gidersen toprak aç kalacak.bence bu kadar kısma.

canım benim su içtin mi ?......Ben bugün 2lt üzerine çıktım.

Kızlarrr şimdi yazılanları okudum.sizi gidi kaçakçılar (mersa ve hasretim) diyorum ama :78:bende akşam üzeri ipler koptu 1 simit ve beyazpeynir +2 brd nescafe içtim
akşam yayla çorbasıyla 1 adet köfte.
Ama ama sabah beri oturmadım.Sabah 1 saat plates,evde 30 dakka siyah duvarı sildim,hadi başlamışken yerleri süpürdüm yetmedi birde bozuk bir elektirikli süpürgem vardı onu tamir ettim.e zaten saati 17 etmiştim.paydos ettim.
işaaalah yarın sadece yayla çorbası içeceğim.yoksa ben bu hafta kilo veremedim yada üstüne almış gibi gözüküyorum:26::78:of ooof ya bir hastalanıp rahatlasam.Tabi bu kadar sinirli ve stresliyken nasıl olacak bilemiyorum?....
Neyse herkese iyi geceler.....

menümü yazımmm
sabah tam buğday ekmeğine tost
ara 1 kuru kayısı
öğle nesfit
ara 1 incir 1 ceviz
akşam 2 tane biber dolması
bugünde spor yapıcamı sanmıyorum inşallah yarına
suyu bu aralar bende unutuyorum hatırlattığınız ii oluyor
herkese mutlu omut dolu hızlı metabolizmalı günler diliyorummm

canım böyle beslenince sütün nasıl oluyor etkileniyormu..ek gıdaya geçmene rağmen azalır gibi ya sadece çorba sadece salatayla:26:
bijom sen napıyosun aç geziyosun yaa.toprak emmiyormu sen böyle gidersen toprak aç kalacak.bence bu kadar kısma.
canlarımmm teşekkürler düşündüğünüz için dee bunlar sütümü etkilemiyor ki. yediklerim hep süt yapan şeyler. çorba (sulu gıda) ve salata (soğan yeşillik vs) o yüzden bir değişiklik yok. tabi sütüm diyet yapmadığım zamanlarki gibi değil ama toprağa yetiyor anlayabilliyorum. zaten sürekli takipteyim ayrıca kocaman oldu artık. 6 ay onu düşündüm duba gibi gezdim, şerbetli tatlıları götürdüm. şimdi sıra bende. annem babam insulin kullanan şeker hastaları ve ben ne kadar zayıf kalırsam o kadar yakalanmam o hastalığa. biraz da bu yüzden hep zayıf olmak istiyorum. toprak 6 ay sadece emdi, kilosu da hala önde gidiyor. görevimi yaptım. azıcık az emse bişey olmaz, ben böyle düşünüyorum.

dün türk bakkalina gitmistim bide ne göreyim dogadan besi bi yerde cay var hemde icinde sinemaki yok,hemen aldim ,daha denemedim ins güzeldir tadi
ay ben de geçen gün bim de gördüm o çayı. 5 i bir yerde çayının poşetini yapmışlar harika birşey ama malesef içemiyorum. bence sürekli iç bırakmadan..

ayyy yerim ben o sıpayııı gönder hemen paketle kargoyla hemen alır bakarımmmm.keşke yakın olsak benim kızlarım onu kimseye bırakmaz zaten ne rahat ederdin
ah ah ablam valla gözüm arkada kalmazdı ne iyi olurdu. hafta sonu sınavlarım var hem benim hem eşimin çakıştık. kara kara düşünüyorum 2 saat kime bırakabilirim diye

geçen gün de bizim yaşadığımız ilçede kaymakamlık lojmanına saldırdılar canım çok sıkıldı diyette boş hayatta burda kendimizi çürütüyoruz olan o
hayrola kötü bişey olmadı inşallah. çok geçmiş olsun ama hayat devam ediyor..

kizlaarrr malesef evdeki elmali kurabiyelere yenildim
eyvahhhhhhh naptınnnnnn hani birinci olucaktık. hiç yakıştı mı sana kaptan
yazık değil mi sadece çorba içtiğin açlıktan öldüğün günlere

şişkoooo denizzzzzzzzzzzzzzz..

off yaa..kaçakçılık şubeden gelip alsınlar benii:84::84::84:

hey allahım.yemişsin gitmiş.Arkana değil önüne bak.Göbüşünü gör ve bir daha kaçakçılık yaparken göbeşün gözüne takılsın!....Ha buna rağmen kaçıyorsa pişman olmaaa....Demek ki gerçekten canına tak etmiş.En azından telafisini yap.
Bunu zaten benim sana söylememe gerek yok.KAPTANIIIMMMM sen çok daha iyi biliyorsun.Dert etme 3 günlük dünyada 1 gün daha kilolu gez.2 gün de nasıl olsa sen 10 kilo verirsin.....
Ya işin şakası bir yana hayatım bırakma kendini ,hele kendini sıkıp hiç germe, inan ters tepiyor.ipin ucu kaçıyor.insanın daha yiyeceği tutuyor.olsun olduğun yerden devam et.bir arkadaşım vardı."ben yemiyorsam bu vucut nasıl kilo alır.eksik yiyor ve veremiyorsam daha komik çünkü giriş eksiyse ,kilo nasıl artı?Basit kasa hesabı, giren belli ,çıkan belli .Eğer eksik yiyorsam (önceki yemelerime göre) o zaman kilonunda düşmesi gerek düşmüyorsa!..Vucut "eyvah kıtlık vaaar diye kendini korumaya almıştır"onun için kilo veremiyorsundur.Hah onun içinde Vucudu şöyle bir sallaman gerek.Yani detox yapacaksın.Detox içinde herkes farklı şeyler yapıyor.Kimi sırf meyve yer.kimi çorba içer.
Vücudunu sen daha iyi tanırsın.ona göre çareyide sen bulacaksın.sonuç sende saklı....

selam kızlar....
suyunu içmeyen var mıııı?.....Ben şimdiden 2lt bitirdim.midem artık su balonu gibi ses çıkarıyor.
sabah kahvaltısını 11,30 da 2 dlm tam buğday ekemeğiyle peynir domates ve salatalıkla yaptım
su içmekten acıkmadım.ortanca kızım bana su ile ilgili bir yazı bulmuş.nereye kayıt ettiyse bulup sizinle paylaşayım.akşam biraz bahsetti hani su içmeyi unutanlar (buna bende dahilim:78:)belki bundan sonra su içmeyi ihmal etmezler.

slm kızlar bugün bende azıttım hofff zayıfladığımı düşünüp tatlılara saldırasım geliyoo( bide dondurmaa... 5lere az kalmışken koyvermemem lazım ya

menüm:

sabah:kahvaltı,1yum,helva,2dl ekmek

ara:erik,2tane kurabiye

öğle:2kş tavuk sote,3tane biber dolması,salata,yoğurt

ara:az leblebi-kuru üzüm,1 kurabiye

akşam:yoğurt-pazı kavurma(1damla yağdaa)

30dk yürüyüş,karın egzersizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…