ayyy yerim ben o sıpayııı gönder hemen paketle kargoyla hemen alır bakarımmmm.keşke yakın olsak benim kızlarım onu kimseye bırakmaz zaten ne rahat ederdin kızzz.bu hafta bende fena değilim haaa:))Elif abla gozunu seveyim gel şu sıpaya biraz bak da evimi temizleyeyimmm sabahtan beri anca supurebildim adamin uyumayacagi tuttu bugun :S
bi suru cvp yazmistim gitmedi bi turlu bilg. acinca yine yazarim. Benden de harika rakamlar bekleyin birinci mi olucaz nedir kizlar ohh havamiz olsun azicik :)
kizlaaarrrrrrr süpersiniz aynen devam,bende gecen hafta kilo bildirmedigim icin - deyim ama veridigm kilo 2 ye bölünecek am a olsun eksi eksidir :)
KIZLAR BU HAFTA kynım geldi yemek ağırla bebiş derken ne siteye girebildim ne diyete uyabildim bu hafta moral sıfır diyet sıfır spor sıfır
herseyden bıkar oldum
geçen gün de bizim yaşadığımız ilçede kaymakamlık lojmanına saldırdılar canım çok sıkıldı
diyette boş hayatta burda kendimizi çürütüyoruz olan o
canım geçmiş olsun ne kadar korkmuşsunuzdur.allahım bir daha göstermesin.boşver diyete uyamadım diye bide ona canını sıkma allah sağlık versin hepsi olur.KIZLAR BU HAFTA kynım geldi yemek ağırla bebiş derken ne siteye girebildim ne diyete uyabildim bu hafta moral sıfır diyet sıfır spor sıfır
herseyden bıkar oldum
geçen gün de bizim yaşadığımız ilçede kaymakamlık lojmanına saldırdılar canım çok sıkıldı
diyette boş hayatta burda kendimizi çürütüyoruz olan o
süpersin,sen sezeryanlı değilmisin bu sporları nasıl yapabiliyorsun aman dikkat et.inşallah bende bu hafta eksi çıkacağım.
bugünkü menüm
sabah
domates
kaşar,lor,beyaz peynir hepsinden yedim
2 zeytin
1 dilim ekmek
ara yok acıkmadım
öğlen
salata koca tabak
ızgara balık
1 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam
patlıcan yemeği yoğurt yiyeceğim
leslie 3 mil yaptım biraz egzersiz
kizlaarrr malesef evdeki elmali kurabiyelere yenildim
canım geçmiş olsun ne kadar korkmuşsunuzdur.allahım bir daha göstermesin.boşver diyete uyamadım diye bide ona canını sıkma allah sağlık versin hepsi olur.
süpersin,sen sezeryanlı değilmisin bu sporları nasıl yapabiliyorsun aman dikkat et.
hasretimmmm benden başka kaçamak yapanları görünce kendime yandaş topluyorum diye seviniyorum ama bende artık kaçamak yok.sendede yoktu zaten arada oluyor böyle valla canım o kadar tatlı istiyoki şöyle biraz kilo versem kendime ödül verecem bir gün.neyse kaç tane yürüttün elmalı kurabiylerden sen ondan haber ver:))
iyi aksamlar herkese yorgunluktan oluyorumm menumu yazip uyucam hemen.
sabah: soğansiz salata
ara: 1 ceviz ici, yarim bardak sut
ogle: salata
aksam: 1 kase suzme yogurt (gec olmustu salata yemiyim dedim)
suyu sayamadim ama fazla degil
yarim saat yuruyus
temizlikk (sayilsin yaaaa :)
herkese mutlu, huzurlu, kesintisiz (ben unutttum o ne demekti :) uykularrr..
kimse duymasın aramızda kalsın ama bendede süprizler olabilirrrrrrr:)))
bu arada kendimi takımın sucusu ilan ettim kendi kendime kimse bozulmuyo dimi hadi kızlar su için dediğime emir veriyor gibi ama çok iyi oluyor ilk bana obur sormaya başladı ve ben su içmeyi arttırdım.
canım böyle beslenince sütün nasıl oluyor etkileniyormu..ek gıdaya geçmene rağmen azalır gibi ya sadece çorba sadece salatayla:26:
canlarımmm teşekkürler düşündüğünüz için dee bunlar sütümü etkilemiyor ki. yediklerim hep süt yapan şeyler. çorba (sulu gıda) ve salata (soğan yeşillik vs) o yüzden bir değişiklik yok. tabi sütüm diyet yapmadığım zamanlarki gibi değil ama toprağa yetiyor anlayabilliyorum. zaten sürekli takipteyimbijom sen napıyosun aç geziyosun yaa.toprak emmiyormu sen böyle gidersen toprak aç kalacak.bence bu kadar kısma.
ay ben de geçen gün bim de gördüm o çayı. 5 i bir yerde çayının poşetini yapmışlar harika birşey ama malesef içemiyorum. bence sürekli iç bırakmadan..dün türk bakkalina gitmistim bide ne göreyim dogadan besi bi yerde cay var hemde icinde sinemaki yok,hemen aldim ,daha denemedim ins güzeldir tadi
ah ah ablam valla gözüm arkada kalmazdı ne iyi olurdu. hafta sonu sınavlarım var hem benim hem eşimin çakıştık. kara kara düşünüyorum 2 saat kime bırakabilirim diyeayyy yerim ben o sıpayııı gönder hemen paketle kargoyla hemen alır bakarımmmm.keşke yakın olsak benim kızlarım onu kimseye bırakmaz zaten ne rahat ederdin
hayrola kötü bişey olmadı inşallah. çok geçmiş olsun ama hayat devam ediyor..geçen gün de bizim yaşadığımız ilçede kaymakamlık lojmanına saldırdılar canım çok sıkıldı diyette boş hayatta burda kendimizi çürütüyoruz olan o
eyvahhhhhhh naptınnnnnn hani birinci olucaktık. hiç yakıştı mı sana kaptankizlaarrr malesef evdeki elmali kurabiyelere yenildim
şişkoooo denizzzzzzzzzzzzzzz..
off yaa..kaçakçılık şubeden gelip alsınlar benii:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?