Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Kahvaltı kapyali omlet yağsız,3zeytin domates salatalık
Ara bir kaşık aşure
Akşam 17:00
Yağsız soğanlı kıyma kavurma (eşime mantı yaptım Kalan içi) yarım lavaş,
Susuz bir gün geçirdim birazdan içerim
Spor 5600 adım
Yawrukush Arrietty_

@ekim2009 aha Kore dizisi dedi.
Oyle dedin beni benden aldin. 33 yas Kore dizisi ileyip manga /webtoon okudugumu bir kardesim, bir esim birde burda bilinir
Zeynep'cim goblinden sonra crash landing on you da izledim. İkisi de çok güzeldi sağol Kore dizileriyle tanışmama vesile oldun
Sonra bir de tesadüfen öne more happy ending diye bir dizi daha izledim. O da fena değildi. Bence Kore dizileri bağımlılık yapma potansiyeline sahip.
Tek sorun sürekli alt yazı okuma konusunda
Var mı başka dizi tavsiyesi yazacaktım sana ama sonra saymişsin birkaç dizi
Selam Özgecim, geçmiş olsun. Ben de aynı durumdayım hatta hala agrim var bu yüzden
Az önce Çağla şikeli izledim gör beni diye bir YouTube programı var armağan çağlayanın, ona katılmış. Böyle kendini egitmekten, düşünme kalıplarını nasıl değiştirdiğinden ve daha mutlu baska bir insan olduğundan filan bahsetti. İlgimi çekti sen de buna benzer şeyler yazmışsın canim.

Katılım tarihi 5 Ekim, yaş 38, boy 1.60, hedef kilom da belirsiz şimdilik veracim. Bundan daha fit olayim da yeter
Selam harika bir hafta olsun güzelim bence de

Menü biraz kacamakli olmuş ama insAllah yarın daha iyi olur

Yarın inşallah bismillah diyip menülerimi yazmaya başlıyim canım

bi diyetisyen var tabak tabak basmati yiyor ondan sordum canım bende deneyim bakalım sağol
nasıl canım hiç su içmedin mi nasıl dayandın
yeni basladiysan Kore dizilerine öyle ama zaman geçince ben mutfakta uğraşırken bakmadan anladığımi fark ettim resmen dil öğreniyoruz

FitFiliz takım arkadaşım nasılsın? Günün nasıl geçti
İyiyim canım selam ağrıma rağmen jillian yaptım bugün son gücümü tükettim. biz detaylı tanışmadık di mi? Bayılırım Nebahat çehre nin tarzına, profil fotoğrafı yaptığın için dikkatimi çekiyordun

İçmedim canım 2 lt çay icmisimdir, çayı bırakip suya baslamam lazim

@ işaretinden sonra kimi etiketkeyeceksen onu yaz bitişik olarak canım Arrietty_

Evet biz hiç sohbet edemedik bende tanışmak istedim. Nebahat Çehreye bende bayılırım ama firdevs yöreoğlu rolüyle gönlüme taht kurmuş birisi. Firdevs hanımın askeriyizzz

Çay ve kahve çok severim ama susuzda duramam aslında çay ve kahve diüretik vücuttaki suyuda alıyor canım bir çay bir su ic
Hiç aklıma gelmiyor inanki.bugun siteye de çok giremedim sayfaya bakınca su içmem lazım deyip içiyorum

Basmati pirinc cok cok severim.
Birde jasmine bilmem var mi sizin orda.
Ama hic yemiyorum neredeyse...
Gece gece aklimiza gelen seye bak,gerci burda gunduz

Sanada gecmis olsun Filizim..

Evet biz hiç sohbet edemedik bende tanışmak istedim. Nebahat Çehreye bende bayılırım ama firdevs yöreoğlu rolüyle gönlüme taht kurmuş birisi. Firdevs hanımın askeriyizzz
Ne izlerdim o diziyi ya, sorma
Ben aslında 4.takim müdavimi sayılırım, Özge'nin katkısı büyük bunda tabi
Tanışalım hemen, ismim Filiz (38) , öğretmenim iki çocuk annesi Ankara sakini , sıra sende

Basmati pirinc cok cok severim.
Birde jasmine bilmem var mi sizin orda.
Ama hic yemiyorum neredeyse...
Gece gece aklimiza gelen seye bak,gerci burda gunduz
jasmine i turkiyeye gidip basmati bulamayinca denemiştim:) ama pek sevmedim.
benim oğlum cok yemek seciyor her gun pilav istiyor. ben haftada 1 2 ancak yerim. et yemegi olunca dayanamadim :)

Ne izlerdim o diziyi ya, sorma
Ben aslında 4.takim müdavimi sayılırım, Özge'nin katkısı büyük bunda tabi
Tanışalım hemen, ismim Filiz (38) , öğretmenim iki çocuk annesi Ankara sakini , sıra sende
Ben vera gerçekten vera babam nazım aşığı sağ olsun benim adım vera kız kardeşim Piraye. 22 yaşındayım 31 ekimde 23 olcam. Öğrenciyim. Amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Aynı zamanda bi dönem ebru dersleri verirdim bi kursta ama bıraktım virüs nedeniyle. Profesyonel ebru yapıp satmaktayım. Tanıştığıma çoook memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…