Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de çok memnun oldum veracim. Harika bir ismin var bayıldım, kullanıcı adı sanmıştım.
Ebru sakinlik isteyen bir şey bence, muthiş de bir uğraş ki sen profesyonelliğe dökmüşsün ne güzel

boğazına düşkün onların yemekleri benim oğlana uymaz yoksa aklını çelip yollasam mı derdim

Ne durumdasın peki? Az çok biliyorsundur. Aldın-verdin? Burdan ayrı kalınca?
Ben de 6 kasımda tartılıp başlayacağım tekrar. Bakalım hasar ne kadar olacak :)

1 ay boyunca spor olarak biraz bisiklet, çoğunlukla yürüyüş yaptım, her şeyi yedim; aynı 72-73 arasında gittim. şekere tekrar dadandım o kötü oldu. kilom aynı kalsa da formum bir nebze de olsa bozuldu. bir 68 olsam rahatlayacağım :')

sen ne zamandır ara verdin?

stitch selamlar, eş olmuşuz, daha önce burada denk gelmemiştik sanırım ismim bahar, 1 aydır gruba ara vermiştim, şimdi izinden geri döndüm. birkaç aydır uzaktan çalışan bir araştırma görevlisiyim, 2 kedim var, çikolatayı çok severim. sen nasılsın, nasıl gidiyor? şimdiden memnun oldum

bugünkü menüm:

sabah: az yulaflı omlet, 1 dilim tahıllı ekmek, domates-salatalık, ceviz, lor peyniri

öğlen: yeni fıstık ezmesi yapınca eskisinin kavanozunu boşaltmak için bayağı yedim. 50 gram vardır. 1 dilim ekmek bir de.

akşam: 200 gr ızgra tavuk + havuç soğan biber. 2 çk yoğurt

spor: 1 saat güçlendirme egzersizi. 1 saat kondisyon bisikleti + yarım saat yürüyüş. bisikleti fazla kaçan fıstıklar için yaptım.

su: 2 vardır en az

sürekli mutlu ve huzurlu hissetmek doğal olan aslın da biz stresle baş etmeyi bilmiyoruz arada sinirlenme kızma elbette olur ama en fazla 3-5 dk yı geçmemeli, çok şükür genel de benim normal halim sürekli huzurlu ruh hali ve mutluluk duygusu
şu örneği çok severim bankada 400 bin lira paranız var birisi 10 liranızı çaldı diye geri kalan tüm paranızı hırsızı bulmak için harcar mısınız????
cevap herkes de -hayır -olur ama gün için de canımızı 5-10 dk sıkan bir durum için tüm günümüzü sıkıntılı ya da üzüntülü olarak ziyan ediyoruz..

Canim tekrar hosgeldin,ozlemistik,gozlerimiz yollarda kalmisti

Ne guzel bir bakis acisi,ben cocuklarla cok yasiyorum o 5-10dklik zor zamanlari

Ne guzel bir bakis acisi,ben cocuklarla cok yasiyorum o 5-10dklik zor zamanlari
uzaktan lak lak söylemesi kolay benim gibi çocuğu delikanlı olmuş kadına ama biliyorum gülüm benim de kız kardeşimin biri 9 biri 3 yaşın da çocukları var 33 yaşına yeni girdi akran sayılırsınız , bazen o kadar yorulup sabrı taşıyor ki sinir krizi geçiyor sanki başka ağır stresleri de var kuzumun kv eltiyle aynı bina da ve sorunlular , sabrı kalmayıp çocuklara bağırıp sonra da vicdan azabı çeker tüm gün kötü ruh haliyle gezerdi , enerjim bitiyor abla derdi hep , şimdi çocuk büyütmek daha da zorlaştı hele erkek çocuklarsa boğuşmaları kavgaları da bol oluyor sonra anneee diye bağırmaları da bol oluyor böyle zamanlar da ototelkin ve nefes çalışması en kestirme yoldan sakinleşip çocuklara ona göre davranmayı sağlıyor
aslın da çocuklar kolay iş ne de olsa canımız kanımız seviyoruz önemli olan başkaları ile ilişkiler geçmişte yaşanan sorunları sık sık hatırlayıp kendimizi üzüp günü ziyan etmemizi engellemek
her şey gelip geçiyor ne de olsa ne diye belki de sorun yaşadığım kişi güzelce yiyip içip eğlenirken ben aklına bile gelmezken onu düşünüp enerjimi boşa harcıyayım ki kafasındayım ben :))

madem 1 aydır ara verip dönmüşsün hoş geldinnnn
suyuna dikkat ediyor musun gülüm şekeri bırakmışsın anladığım kadarıyla şimdi tekrar kullanmaya başlamışsın yine bırakırsın misler gibi de 68 görürsün inşallah gülüm

Biri cay mi dedi..
Ben sabahtan yatana kadar cay ve kahve icebilirim
Bende öyleyim ,kahvenin peşine çay , çayın peşine kahve icebilirim,bir ondan bir ondansu niyetine şifa olsun bize
Desene bu hafta hiç su icmiycez

Cocuklar kucukse,1den fazlaysa,hele birde kendi kendilerine anlasamiyorlarsa cok zor oluyor gercekten.
Kardesinizede kolayliklar diliyorum..

Bende öyleyim ,kahvenin peşine çay , çayın peşine kahve icebilirim,bir ondan bir ondansu niyetine şifa olsun bize
Desene bu hafta hiç su icmiycez
çayın kahvenin dibine el hizana su koy gülüm arada onu da yudumla yarın ya da pazartesi unutmazsam belki bilmeyen arkadaşlar vardır suya niyet yükleme ve suyu yudumlama sanatı ile ilgili paylaşım yapayım inşallah
bu arada 1 dk öncesine kadar çay içiyordum çay bitti de durdum tüm güm yaşasın çayyyyy diyenlerdenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…