Ben de çok memnun oldum veracim. Harika bir ismin var bayıldım, kullanıcı adı sanmıştım.Ben vera gerçekten vera babam nazım aşığı sağ olsun benim adım vera kız kardeşim Piraye. 22 yaşındayım 31 ekimde 23 olcam. Öğrenciyim. Amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Aynı zamanda bi dönem ebru dersleri verirdim bi kursta ama bıraktım virüs nedeniyle. Profesyonel ebru yapıp satmaktayım. Tanıştığıma çoook memnun oldum
Tesekkur ederim canım@ işaretinden sonra kimi etiketkeyeceksen onu yaz bitişik olarak canımArrietty_
boğazına düşkün onların yemekleri benim oğlana uymaz yoksa aklını çelip yollasam mı derdimabla senin sipayi Kore'ye göndersek okumaya bir taşla iki kuş :)
süpermiş eşim nerdesinnnn...
ödül pizza sanırım ama abartmayip erken saatte yediğin ve sporunda var yakmissindir bence afiyet olsun
bende seni arıyordum eşim nasilsin iyimisin keyfin yerinde mi sallıyormuyuz bu hafta buraları
berbat deme canım dedikçe sanki gitmiyor benimde öyleydi bazal meto hızım 1200 çıkıyordu diyetisyen bile şaşırmıştı ama ne diyoruz vücudum süper ne yesem yakıyorum kısa sürede fır olacağım
erkekler kızlara göre daha geç konusuyorlar ve malesef 2 yaş sendromu benim 3.5 yasa kadar sürdü oğlumda . O ağlarken ofkeliyken sakın kal ona saril kısık sesle onu anladığını , hakli olduğunu söyle sevgini göster biliyorum sabretmek zor sana sarılmak istemezse rahat bırak başka birşeyle ilgilen ama onunda bir süre sonra susup sana katılacağı birşeyle ve abartarak değil sakın sakın ilgilen kendi kendine konuş emin ol o sseni dinleyip katılacak Allah kolaylık versin
hoşgeldin canım ben Bahar 34 yaşında iki çocuk annesi kolik bbeesiyle zayıflamaya çalışan emziren anneyim
çoğu özelliğimiz benziyor ama benim keçilerim bahçem civcivim yok kiskanmadim ki maşallah dedim :)
takimca pizza kaçamağı gunumuydupizza dan ziyade akşam ki pilav olmasada olurmuş sanki canım afiyet olsun
Ne durumdasın peki? Az çok biliyorsundur. Aldın-verdin? Burdan ayrı kalınca?
Ben de 6 kasımda tartılıp başlayacağım tekrar. Bakalım hasar ne kadar olacak :)
sürekli mutlu ve huzurlu hissetmek doğal olan aslın da biz stresle baş etmeyi bilmiyoruz arada sinirlenme kızma elbette olur ama en fazla 3-5 dk yı geçmemeli, çok şükür genel de benim normal halim sürekli huzurlu ruh hali ve mutluluk duygusuZeynep'cim goblinden sonra crash landing on you da izledim. İkisi de çok güzeldisağol Kore dizileriyle tanışmama vesile oldun ☺
Sonra bir de tesadüfen öne more happy ending diye bir dizi daha izledim. O da fena değildi. Bence Kore dizileri bağımlılık yapma potansiyeline sahip.
Tek sorun sürekli alt yazı okuma konusunda
Var mı başka dizi tavsiyesi yazacaktım sana ama sonra saymişsin birkaç dizi☺☺
Selam Özgecim, geçmiş olsun. Ben de aynı durumdayım hatta hala agrim var bu yüzden
Az önce Çağla şikeli izledim gör beni diye bir YouTube programı var armağan çağlayanın, ona katılmış. Böyle kendini egitmekten, düşünme kalıplarını nasıl değiştirdiğinden ve daha mutlu baska bir insan olduğundan filan bahsetti. İlgimi çekti sen de buna benzer şeyler yazmışsın canim.
Katılım tarihi 5 Ekim, yaş 38, boy 1.60, hedef kilom da belirsiz şimdilik veracim. Bundan daha fit olayim da yeter
Selam harika bir hafta olsun güzelim bence de
Canim tekrar hosgeldin,ozlemistik,gozlerimiz yollarda kalmisti1 ay boyunca spor olarak biraz bisiklet, çoğunlukla yürüyüş yaptım, her şeyi yedim; aynı 72-73 arasında gittim. şekere tekrar dadandım o kötü oldu. kilom aynı kalsa da formum bir nebze de olsa bozuldu. bir 68 olsam rahatlayacağım :')
sen ne zamandır ara verdin?
kız 3 günlük yemek bu neremize yiyelim mide fesadı geçiririz :)))Eki Görüntüle 2703027 Hanımlar diyet konusunda harika örnek teşkil edecek foto bırakıyorum.
Ne guzel bir bakis acisi,ben cocuklarla cok yasiyorum o 5-10dklik zor zamanlarisürekli mutlu ve huzurlu hissetmek doğal olan aslın da biz stresle baş etmeyi bilmiyoruz arada sinirlenme kızma elbette olur ama en fazla 3-5 dk yı geçmemeli, çok şükür genel de benim normal halim sürekli huzurlu ruh hali ve mutluluk duygusu
şu örneği çok severim bankada 400 bin lira paranız var birisi 10 liranızı çaldı diye geri kalan tüm paranızı hırsızı bulmak için harcar mısınız????
cevap herkes de -hayır -olur ama gün için de canımızı 5-10 dk sıkan bir durum için tüm günümüzü sıkıntılı ya da üzüntülü olarak ziyan ediyoruz..
Canim tekrar hosgeldin,ozlemistik,gozlerimiz yollarda kalmisti
Evet canim cogaliyoruzheeeyo tekrar hoşbuldum. takım kalabalıklaşmış sanırım, ne güzel olmuş
uzaktan lak lak söylemesi kolay benim gibi çocuğu delikanlı olmuş kadına ama biliyorum gülüm benim de kız kardeşimin biri 9 biri 3 yaşın da çocukları var 33 yaşına yeni girdi akran sayılırsınız , bazen o kadar yorulup sabrı taşıyor ki sinir krizi geçiyor sanki başka ağır stresleri de var kuzumun kv eltiyle aynı bina da ve sorunlular , sabrı kalmayıp çocuklara bağırıp sonra da vicdan azabı çeker tüm gün kötü ruh haliyle gezerdi , enerjim bitiyor abla derdi hep , şimdi çocuk büyütmek daha da zorlaştı hele erkek çocuklarsa boğuşmaları kavgaları da bol oluyor sonra anneee diye bağırmaları da bol oluyor böyle zamanlar da ototelkin ve nefes çalışması en kestirme yoldan sakinleşip çocuklara ona göre davranmayı sağlıyorNe guzel bir bakis acisi,ben cocuklarla cok yasiyorum o 5-10dklik zor zamanlari
madem 1 aydır ara verip dönmüşsün hoş geldinnnn1 ay boyunca spor olarak biraz bisiklet, çoğunlukla yürüyüş yaptım, her şeyi yedim; aynı 72-73 arasında gittim. şekere tekrar dadandım o kötü oldu. kilom aynı kalsa da formum bir nebze de olsa bozuldu. bir 68 olsam rahatlayacağım :')
sen ne zamandır ara verdin?
Bende öyleyim ,kahvenin peşine çay , çayın peşine kahve icebilirim,bir ondan bir ondansu niyetine şifa olsun bizeBiri cay mi dedi..
Ben sabahtan yatana kadar cay ve kahve icebilirim
Ben 2 lt su da icmeye calisiyorum canim..Bende öyleyim ,kahvenin peşine çay , çayın peşine kahve icebilirim,bir ondan bir ondansu niyetine şifa olsun bize
Desene bu hafta hiç su icmiycez
Biri Hürrem mi dediEki Görüntüle 2703027 Hanımlar diyet konusunda harika örnek teşkil edecek foto bırakıyorum.
Cocuklar kucukse,1den fazlaysa,hele birde kendi kendilerine anlasamiyorlarsa cok zor oluyor gercekten.uzaktan lak lak söylemesi kolay benim gibi çocuğu delikanlı olmuş kadına ama biliyorum gülüm benim de kız kardeşimin biri 9 biri 3 yaşın da çocukları var 33 yaşına yeni girdi akran sayılırsınız , bazen o kadar yorulup sabrı taşıyor ki sinir krizi geçiyor sanki başka ağır stresleri de var kuzumun kv eltiyle aynı bina da ve sorunlular , sabrı kalmayıp çocuklara bağırıp sonra da vicdan azabı çeker tüm gün kötü ruh haliyle gezerdi , enerjim bitiyor abla derdi hep , şimdi çocuk büyütmek daha da zorlaştı hele erkek çocuklarsa boğuşmaları kavgaları da bol oluyor sonra anneee diye bağırmaları da bol oluyor böyle zamanlar da ototelkin ve nefes çalışması en kestirme yoldan sakinleşip çocuklara ona göre davranmayı sağlıyor
aslın da çocuklar kolay iş ne de olsa canımız kanımız seviyoruz önemli olan başkaları ile ilişkiler geçmişte yaşanan sorunları sık sık hatırlayıp kendimizi üzüp günü ziyan etmemizi engellemek
her şey gelip geçiyor ne de olsa ne diye belki de sorun yaşadığım kişi güzelce yiyip içip eğlenirken ben aklına bile gelmezken onu düşünüp enerjimi boşa harcıyayım ki kafasındayım ben :))
2bardak içtim yeter sanki bugüneBen 2 lt su da icmeye calisiyorum canim..
Kahve caysa bebeklerim benim
çayın kahvenin dibine el hizana su koy gülüm arada onu da yudumla yarın ya da pazartesi unutmazsam belki bilmeyen arkadaşlar vardır suya niyet yükleme ve suyu yudumlama sanatı ile ilgili paylaşım yapayım inşallahBende öyleyim ,kahvenin peşine çay , çayın peşine kahve icebilirim,bir ondan bir ondansu niyetine şifa olsun bize
Desene bu hafta hiç su icmiycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?