Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çaylaaaaarrrrr diye bagirasim geldi

Cocuklar kucukse,1den fazlaysa,hele birde kendi kendilerine anlasamiyorlarsa cok zor oluyor gercekten.
Kardesinizede kolayliklar diliyorum..
kolayladı çok şükür eskiye göre çok daha sakin sağol gülümm
senin oğluşlar kaç yaşındaydı küçüklerdir seninkilerde sen çok gençsin çünkü

kolayladı çok şükür eskiye göre çok daha sakin sağol gülümm
senin oğluşlar kaç yaşındaydı küçüklerdir seninkilerde sen çok gençsin çünkü
Buyuk oglum 7bucuk yasinda, kucugumde aralikta 4 olacak kismetse..
Ikiside erkek ve asla birbirleriyle anlasamiyorlar..
Buyudukce umarim asabiliriz bu durumlari..

Yok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
Anladikca artik
Kendimi bahçende hayel ettim desem Bir de sıcak çay ikram edersen hayır demem
çok memnun oldum tansucugum
InsAllah gelirsin bir gun
yumaşayınca cidden daha hızlı zayıflanıyor ayy ne güzel çiftlik gibi evin var çok şanslısın gülüm
önlisans hangi bölüm benim ki halkla ilişkilerdi :)
Yasli bakim mezunuyum ben
kolay gelsin gülüm göz açıp kapayana güzelce bitsin dikişin inşallah
Nervur ignesi kirildi dikislerim kaldi yarina

Basmati çok duydum sosyal medyada lezzeti nasıl birde farkı ne canım ben pilav pek sevmem ama bulgura ölebilirim daha sağlıklı ise eşim pilav canavarı en azından onu yaparım
B.me bile gelmis
Koreanturkte bayagi var ben ordan izlerdim
Bende bir gun alip denicem bakalim
Way way way kaptanimizin ne hunerleri varmis
Hele bakin kim gelmis
Eskiden bende umursamiyordum donem donem geliyorlar bana

Buyuk oglum 7bucuk yasinda, kucugumde aralikta 4 olacak kismetse..
Ikiside erkek ve asla birbirleriyle anlasamiyorlar..
Buyudukce umarim asabiliriz bu durumlari..
allah bağışlasın tam curcunalı zamanları baya küçükler , büyüdükçe hayret edeceksin bunlar mıydı benim canımı okuyan diyeceksin , eşimin bir akrabasının 4 oğlu vardı yaş araları da pek yoktu allahım hatırlıyorum 2 dk durmazlardı önlerine meyve yemek ne koysak yeme yarışına girerlerdi rahmetli görümcem karınca sürüsü gibi bunlar derdi aradan 20 sene geçti hepsi kocaman delikanlı annelerine yardım ediyorlar çok güzel birbirlerini destekliyorlar

Evet yaslari yakin ,bu sebeple zor oluyor..
Darisi bizim basimiza..

güzel bölüm çalışmak istesen sosyal hizmetler de hemen iş bulursun
aman nazar mı ettik iğnen kırılmış züldüm gülüm yaaa
o dönem dönem geldiği zaman kendine bir kelime ya da cümle belirle onu komik bir şey bile olabilir onu hatırlar hatırlamaz ben şimdi şu an da varım diyebilirsin , mesela benim ki bir kitap vardı onu gördükten sonra kitabın adını kurtarıcı cümle olarak seçmiştim kitap adı - s..tir et - di

Enee Kaptan mı oldum ben işsiz değilim kaptanımmm
gülüm ben sözümü tutamadım 10 dk yı bitiremedim leslie de hamlamışım resmen azıcık mutfak tezgahının köşe de arkamı dönüp elleri tezgaha koyup kendi ağırlığımı kaldır indir yaptım 10 kere yoruldumm:)

Harikaaaa olsun yine de ilk gün için güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…