Telefonuna su icmeni hatirlatacak uygulama ekleyebilirsin canim.2bardak içtim yeter sanki bugünesu içince midemdekiler birbirine karışıyor , midem bulanıyor benim
Çaylaaaaarrrrr diye bagirasim geldiçayın kahvenin dibine el hizana su koy gülüm arada onu da yudumla yarın ya da pazartesi unutmazsam belki bilmeyen arkadaşlar vardır suya niyet yükleme ve suyu yudumlama sanatı ile ilgili paylaşım yapayım inşallah
bu arada 1 dk öncesine kadar çay içiyordum çay bitti de durdum tüm güm yaşasın çayyyyy diyenlerdenim :)
kolayladı çok şükür eskiye göre çok daha sakin sağol gülümmCocuklar kucukse,1den fazlaysa,hele birde kendi kendilerine anlasamiyorlarsa cok zor oluyor gercekten.
Kardesinizede kolayliklar diliyorum..
Var aslındaTelefonuna su icmeni hatirlatacak uygulama ekleyebilirsin canim.
Su icmen gerek gunluk 1.5lt en az icmeye calis.
Buyuk oglum 7bucuk yasinda, kucugumde aralikta 4 olacak kismetse..kolayladı çok şükür eskiye göre çok daha sakin sağol gülümm
senin oğluşlar kaç yaşındaydı küçüklerdir seninkilerde sen çok gençsin çünkü
Yarindan itibaren cay kahveyi biraz azalt,suyu arttirmaya calis canimVar aslında
2bardak içtim yeter sanki bugünesu içince midemdekiler birbirine karışıyor , midem bulanıyor benim
Anladikca artikYok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
InsAllah gelirsin bir gunKendimi bahçende hayel ettim desemBir de sıcak çay ikram edersen hayır demem
çok memnun oldum tansucugum
Yasli bakim mezunuyum benyumaşayınca cidden daha hızlı zayıflanıyor ayy ne güzel çiftlik gibi evin var çok şanslısın gülüm
önlisans hangi bölüm benim ki halkla ilişkilerdi :)
Nervur ignesi kirildi dikislerim kaldi yarinakolay gelsin gülüm göz açıp kapayana güzelce bitsin dikişin inşallah
Hoşbulduk canım :) cok memnun oldum tanıştığıma . İnsAllah benimkide zamanla anlar kafasının acidigini da vurmaz baya hızlı atıyor çünkü nere olursa olsunumarım beraber eğlenceli vakit geçirip eğlencemiz gibi eksilerimizinde bol olacağı günler gelir
karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki menülerine kaptanları ve eşini etiketlersen rahatça bulurlar menünü. pizzayı ödül öğünü olarak yaptın galiba ama hakkın bitti artık yarından itibaren dengeli menülerine dönersen harika olur. su çok az olduğu için 2 bardak su cezası versem kızar mısın bana
B.me bile gelmisBasmati çok duydum sosyal medyada lezzeti nasıl birde farkı ne canım ben pilav pek sevmem ama bulgura ölebilirim daha sağlıklı ise eşim pilav canavarı en azından onu yaparım
Koreanturkte bayagi var ben ordan izlerdimZeynep'cim goblinden sonra crash landing on you da izledim. İkisi de çok güzeldisağol Kore dizileriyle tanışmama vesile oldun ☺
Sonra bir de tesadüfen öne more happy ending diye bir dizi daha izledim. O da fena değildi. Bence Kore dizileri bağımlılık yapma potansiyeline sahip.
Tek sorun sürekli alt yazı okuma konusunda
Var mı başka dizi tavsiyesi yazacaktım sana ama sonra saymişsin birkaç dizi☺☺
Selam Özgecim, geçmiş olsun. Ben de aynı durumdayım hatta hala agrim var bu yüzden
Az önce Çağla şikeli izledim gör beni diye bir YouTube programı var armağan çağlayanın, ona katılmış. Böyle kendini egitmekten, düşünme kalıplarını nasıl değiştirdiğinden ve daha mutlu baska bir insan olduğundan filan bahsetti. İlgimi çekti sen de buna benzer şeyler yazmışsın canim.
Katılım tarihi 5 Ekim, yaş 38, boy 1.60, hedef kilom da belirsiz şimdilik veracim. Bundan daha fit olayim da yeter
Selam harika bir hafta olsun güzelim bence de
Bende bir gun alip denicem bakalimbi diyetisyen var tabak tabak basmati yiyor ondan sordum canım bende deneyim bakalım sağol
nasıl canım hiç su içmedin mi nasıl dayandın
yeni basladiysan Kore dizilerine öyle ama zaman geçince ben mutfakta uğraşırken bakmadan anladığımi fark ettim resmen dil öğreniyoruz
Way way way kaptanimizin ne hunerleri varmisBen vera gerçekten vera babam nazım aşığı sağ olsun benim adım vera kız kardeşim Piraye. 22 yaşındayım 31 ekimde 23 olcam. Öğrenciyim. Amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Aynı zamanda bi dönem ebru dersleri verirdim bi kursta ama bıraktım virüs nedeniyle. Profesyonel ebru yapıp satmaktayım. Tanıştığıma çoook memnun oldum
Hele bakin kim gelmis1 ay boyunca spor olarak biraz bisiklet, çoğunlukla yürüyüş yaptım, her şeyi yedim; aynı 72-73 arasında gittim. şekere tekrar dadandım o kötü oldu. kilom aynı kalsa da formum bir nebze de olsa bozuldu. bir 68 olsam rahatlayacağım :')
sen ne zamandır ara verdin?
Eskiden bende umursamiyordum donem donem geliyorlar banauzaktan lak lak söylemesi kolay benim gibi çocuğu delikanlı olmuş kadına ama biliyorum gülüm benim de kız kardeşimin biri 9 biri 3 yaşın da çocukları var 33 yaşına yeni girdi akran sayılırsınız , bazen o kadar yorulup sabrı taşıyor ki sinir krizi geçiyor sanki başka ağır stresleri de var kuzumun kv eltiyle aynı bina da ve sorunlular , sabrı kalmayıp çocuklara bağırıp sonra da vicdan azabı çeker tüm gün kötü ruh haliyle gezerdi , enerjim bitiyor abla derdi hep , şimdi çocuk büyütmek daha da zorlaştı hele erkek çocuklarsa boğuşmaları kavgaları da bol oluyor sonra anneee diye bağırmaları da bol oluyor böyle zamanlar da ototelkin ve nefes çalışması en kestirme yoldan sakinleşip çocuklara ona göre davranmayı sağlıyor
aslın da çocuklar kolay iş ne de olsa canımız kanımız seviyoruz önemli olan başkaları ile ilişkiler geçmişte yaşanan sorunları sık sık hatırlayıp kendimizi üzüp günü ziyan etmemizi engellemek
her şey gelip geçiyor ne de olsa ne diye belki de sorun yaşadığım kişi güzelce yiyip içip eğlenirken ben aklına bile gelmezken onu düşünüp enerjimi boşa harcıyayım ki kafasındayım ben :))
allah bağışlasın tam curcunalı zamanları baya küçükler , büyüdükçe hayret edeceksin bunlar mıydı benim canımı okuyan diyeceksin , eşimin bir akrabasının 4 oğlu vardı yaş araları da pek yoktu allahım hatırlıyorum 2 dk durmazlardı önlerine meyve yemek ne koysak yeme yarışına girerlerdi rahmetli görümcem karınca sürüsü gibi bunlar derdi aradan 20 sene geçti hepsi kocaman delikanlı annelerine yardım ediyorlar çok güzel birbirlerini destekliyorlarBuyuk oglum 7bucuk yasinda, kucugumde aralikta 4 olacak kismetse..
Ikiside erkek ve asla birbirleriyle anlasamiyorlar..
Buyudukce umarim asabiliriz bu durumlari..
Bak bu cok iyiymis
Evet yaslari yakin ,bu sebeple zor oluyor..allah bağışlasın tam curcunalı zamanları baya küçükler , büyüdükçe hayret edeceksin bunlar mıydı benim canımı okuyan diyeceksin , eşimin bir akrabasının 4 oğlu vardı yaş araları da pek yoktu allahım hatırlıyorum 2 dk durmazlardı önlerine meyve yemek ne koysak yeme yarışına girerlerdi rahmetli görümcem karınca sürüsü gibi bunlar derdi aradan 20 sene geçti hepsi kocaman delikanlı annelerine yardım ediyorlar çok güzel birbirlerini destekliyorlar
Ben kaptanimin sözünden çıkamam lütfen ,1.5 demişti bir bardak bir bardaktir
güzel bölüm çalışmak istesen sosyal hizmetler de hemen iş bulursunAnladikca artik
InsAllah gelirsin bir gun
Yasli bakim mezunuyum ben
Nervur ignesi kirildi dikislerim kaldi yarina
B.me bile gelmis
Koreanturkte bayagi var ben ordan izlerdim
Bende bir gun alip denicem bakalim
Way way way kaptanimizin ne hunerleri varmis
Hele bakin kim gelmis
Eskiden bende umursamiyordum donem donem geliyorlar bana
aminnnnnEvet yaslari yakin ,bu sebeple zor oluyor..
Darisi bizim basimiza..
Enee Kaptan mı oldum benWay way way kaptanimizin ne hunerleri varmis
çok tatlısın yaaaaaaBen kaptanimin sözünden çıkamam lütfen ,1.5 demişti bir bardak bir bardaktir
gülüm ben sözümü tutamadım 10 dk yı bitiremedim leslie de hamlamışım resmen azıcık mutfak tezgahının köşe de arkamı dönüp elleri tezgaha koyup kendi ağırlığımı kaldır indir yaptım 10 kere yoruldumm:)Enee Kaptan mı oldum benişsiz değilim kaptanımmm
Çaylaaaaarrrrr diye bagirasim geldi
Harikaaaa olsun yine de ilk gün için güzelgülüm ben sözümü tutamadım 10 dk yı bitiremedim leslie de hamlamışım resmen azıcık mutfak tezgahının köşe de arkamı dönüp elleri tezgaha koyup kendi ağırlığımı kaldır indir yaptım 10 kere yoruldumm:)
Piskevit dedin bizi bitirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?