Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptancigim hedef 65 diye düşünmüştüm ama zahmet olmasın 68 kalabilir

DÜN Kİ MENÜM
Sabah bir bardak çay tek pek iştahım yoktuu
Öğlen kuru fasulye pilav çorba
Ara kahve
Akşam patates püresi çorba pilav
2 lt su
2 saat yürüyüş
Merabqlar cnm ben dilek
Yurusune bayıldım ama münü biraz karbonhidratli olmuş sanki

Herkese günaydın kadınlar kulübünün en harika takımının en harika üyeleri hepinize çok güzel bir pazar günü dilerim

Ödül öğünlerini yapanlar artık menülerini sağlıklı kalori alımına çevirirse cumaya eksileri bol olur

Hala ödül öğünü yapmayan varsa minnak ödüller ile günü kapatırsa haftayı etkilememiş olur

Pırıl pırıl donanımlı bir geňc kızsın yani
Ya ben Piraye ismini çok severdim aslında niye kizlarimın ismini koyarken düşünmedim ki acaba

Pırıl pırıl donanımlı bir geňc kızsın yani❤❤
Ya ben Piraye ismini çok severdim aslında niye kizlarimın ismini koyarken düşünmedim ki acaba☹
Ay aman iyi ki koymamışsın aşırı inatçı...
Piraye öldü aşkından yine de dönmedi Nazım'a derler ya işte o inat var mübarekte. Bende de Vera'nın konuşkanlığı annem baktı iki kızıda çılgın erkek kardeşimin adını murat koydu öyle dümdüz.

Selam canim. Haklisin biraz fazla oldu karbohidrat . Misafirlerim son dk haber verince pratik seyler hazirlayayim derken karbonhidrata maruz kaldim aksamda kisir telef olmasin diye diye yedim.
Sabak kalkinca ilk isim cezami cekmek oldu. 20 squat 10dk adimlama 20 jumping jacks yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…