Ya aslinda tum gün ne yedigine bagli. Ve kac tane yiyeceksin. Spor yaptin mi veya yapacak misin? Sahsen ben bunlara bakiyorumŞimdi karalahana sarması bulgurlu cis mi değil mi ona göre yiyeceğim
Çok güzel kilo vermişsin çoğu gitmiş azı kalmış@dün alıaverıste attıgım
Aslında sporum az farkındayım aktıf yurume spor arttırıcam bu hafta yapmadıgım gun ceza kesmekten utanmaben 3 gun kabak detoksu yapmayı dusunuyorum aslında arastrıyorım bakalım pazartesı ya kabak detoksu yada baska bır detoksa girmiş olacagım
Ne kadar kılo verdım. Aslında yemeyı azaltınca kılo verırım kolayca.76 kıloydum doğum sonrası 63 e kadar bıkac ayda guzelce dustum. Korona ılk patladıgında 3 ev evde kaldım 67 olunca buraya geldım 63 oldum ıste ama 3-4 aydr burdayım
Tamam oyle yapayım saatlerımı yazayım ama gramlara bısey dıyememçok sıkılırım yaa gram olçmeye baslarsam
Kesinlikle haklısın .Ama pazartesi tartilacagini bılmek bir nebzede olsa dizginliyor insaniEki Görüntüle 2703147 Takım arkadaşlarım gününüz nasıl geçiyor. Az önce instagramda bi görsele denk geldim. Tam da bizim pazar günümüze uygun. Sizinle de paylaşmak istedim galiba aynı hatayı bende çok yaptım belki daha fazla kilo verebilirdim ama cuma tartısı sonrası gelen aşırı ödül yüzünden yavaş gidiyorum.
Ben şayet kizdirmadiysa oynuyorum onla değilde kızımlaruh asla yaşlanmazzzzz
kabuk ona iyi bakmadığımız için yaşlanır
ruh sonsuzdur yok olmaz
bedenin kullanım süresi vardır o yok olur
kv n de çok hoş yaaaa , sen de gidip oynuyor musun kendi sadece izliyor mu oynamıyor mu
evet bu sekilde yavas gidiyor ama insan uzun sure motive kaliyor. ben 2 kere hedefime ulastim. bi kac kere de ulaşır gibi oldum. ama daha kotu alarak son buldum. agir cabuk kilo verdiren disiplinli diyetler yapinca ddiyet sonrasi yoksunluk sendromunda gibi her tur gidaya saldiriyorum.Eki Görüntüle 2703147 Takım arkadaşlarım gününüz nasıl geçiyor. Az önce instagramda bi görsele denk geldim. Tam da bizim pazar günümüze uygun. Sizinle de paylaşmak istedim galiba aynı hatayı bende çok yaptım belki daha fazla kilo verebilirdim ama cuma tartısı sonrası gelen aşırı ödül yüzünden yavaş gidiyorum.
Benim algımda önceleri biraz haftasonu ye iç gez günü düşüncesi vardı. Eskiden her diyet yaptığımda hafta içi paralanır haftasonu yer içerdim sonuç hüsran. Bu takıma geldiğimden beri ödül öğünü olaral görüyorum ya da lokum bi çikolata bi dilim pasta yiyorum. Bir ile sınırlı ama. Birkaç parça bişeyden bir olunca işler sıkıntıya giriyorevet bu sekilde yavas gidiyor ama insan uzun sure motive kaliyor. ben 2 kere hedefime ulastim. bi kac kere de ulaşır gibi oldum. ama daha kotu alarak son buldum. agir cabuk kilo verdiren disiplinli diyetler yapinca ddiyet sonrasi yoksunluk sendromunda gibi her tur gidaya saldiriyorum.
odul yapmak cok iyi ancak sonrasinda mutlaka iyi toparlamak lazim. her ogunu odul ogunu gibi yapmamak lazim.
Kesinlikle ne kadar doğru bir tespit..Aman bugün battı balık yarın sil baştan başlarım diyince bkz:Ben:)İşte o zaman pek yol alınmıyor... Vücut arada yapılan kaçamağı tölera ediyor.. Sınırı bilmek lazimBenim algımda önceleri biraz haftasonu ye iç gez günü düşüncesi vardı. Eskiden her diyet yaptığımda hafta içi paralanır haftasonu yer içerdim sonuç hüsran. Bu takıma geldiğimden beri ödül öğünü olaral görüyorum ya da lokum bi çikolata bi dilim pasta yiyorum. Bir ile sınırlı ama. Birkaç parça bişeyden bir olunca işler sıkıntıya giriyor
Benim içimdeki iştah canavarı fırsatını yakalayınca beni teslim alıyor .Tüm gün coştuysam Yarın ertesi günde ipler onun elinde olsun istiyor zor topluyorum...evet bu sekilde yavas gidiyor ama insan uzun sure motive kaliyor. ben 2 kere hedefime ulastim. bi kac kere de ulaşır gibi oldum. ama daha kotu alarak son buldum. agir cabuk kilo verdiren disiplinli diyetler yapinca ddiyet sonrasi yoksunluk sendromunda gibi her tur gidaya saldiriyorum.
odul yapmak cok iyi ancak sonrasinda mutlaka iyi toparlamak lazim. her ogunu odul ogunu gibi yapmamak lazim.
herkes kendini vucudunu tanimali ona gore hareket etmeli sanirimBenim içimdeki iştah canavarı fırsatını yakalayınca beni teslim alıyor .Tüm gün coştuysam Yarın ertesi günde ipler onun elinde olsun istiyor zor topluyorum...
En doğrusu cokda kacamaga bulasmamsk lazım Belkide...
Yarısi başka bahara kaldı ablaben gece sakin de bir şey isteyen ele ayağa dolanan olmadan yapmayı seviyorum , inşallah senin de ütü yarıda kalmadan biter hızlıca gülüm kolay gelsin
Ne yedim pek birşey yemedim ama zaten lahanada yetişmedi malesef kızım durmadı bı ben bı kv kucaktan kucağa taze fasulyeyi bile zor pisirdikYa aslinda tum gün ne yedigine bagli. Ve kac tane yiyeceksin. Spor yaptin mi veya yapacak misin? Sahsen ben bunlara bakiyorum
Vera ne kadar da zeyıfmışsın doğduğundaBen 3.5 kg doğmuşum. Aslanlar gibi ebeme iki tokat atıp bi buçuk iskender söyle ulan doğduk yorulduk anne sende kalk bi helva kavur ağzımız tatlansın demişimbebek dilinde bunu gerçekten demişim anne sütü hiç içmemişim bi damla ağzıma gitse kusmuşum ama full muhallebi meyve püresi
Evet zayıftımVera ne kadar da zeyıfmışsın doğduğunda
Ben şey ımm
4 kilo doğmuşum da
O zamandır da kilo sorunum var işte :)
madem 1 aydır ara verip dönmüşsün hoş geldinnnn
suyuna dikkat ediyor musun gülüm şekeri bırakmışsın anladığım kadarıyla şimdi tekrar kullanmaya başlamışsın yine bırakırsın misler gibi de 68 görürsün inşallah gülüm
benim görüş belli cıs değil yanın da sadece yoğurt yada salata olursa sağlıklı bile bence :)Şimdi karalahana sarması bulgurlu cis mi değil mi ona göre yiyeceğim
Evet canim cogaliyoruz
Neler yaptin Baharcim gorusmeyeli?
su şişesi bulundurmak her zaman daha fazla su içmeyi sağlıyor bardakla uğraşmaya eriniyoruz sanırımheyooi hoşbuldum, sen de hoşgeldin
suya dikkat ediyordum, artık etmiyorum ve olması gerekenden çok az içiyorum. bir tek spor yapınca veya çok yürüyünce 2yi geçiyorumdur. şimdi tekrar alışabilmek için 1 lt lik şişemi yanımda tutuyorum sürekli
sarma da bu gün nasibiniz yokmuş gülüm :)Ne yedim pek birşey yemedim ama zaten lahanada yetişmedi malesef kızım durmadı bı ben bı kv kucaktan kucağa taze fasulyeyi bile zor pisirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?