Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takım arkadaşlarım gününüz nasıl geçiyor. Az önce instagramda bi görsele denk geldim. Tam da bizim pazar günümüze uygun. Sizinle de paylaşmak istedim galiba aynı hatayı bende çok yaptım belki daha fazla kilo verebilirdim ama cuma tartısı sonrası gelen aşırı ödül yüzünden yavaş gidiyorum.

Çok güzel kilo vermişsin çoğu gitmiş azı kalmış Hedefe yaklaştıkça kilo vermek yavaşlıyor cnm ondan olabilir .
Bende Gr Gr olcmuyirum yerken ama meraktan peynire bakiyim demiştim
İdeali 1,5 peynir kutusu kadar bence
Spor olarak eliptik ve kaptanicelerimin paylaştığı videolardan faydalanmayı düşünüyorum

Kesinlikle haklısın .Ama pazartesi tartilacagini bılmek bir nebzede olsa dizginliyor insani

Ben şayet kizdirmadiysa oynuyorum onla değilde kızımlaAngaralıyız sonuçta oyun bizim işimiz applamm

evet bu sekilde yavas gidiyor ama insan uzun sure motive kaliyor. ben 2 kere hedefime ulastim. bi kac kere de ulaşır gibi oldum. ama daha kotu alarak son buldum. agir cabuk kilo verdiren disiplinli diyetler yapinca ddiyet sonrasi yoksunluk sendromunda gibi her tur gidaya saldiriyorum.
odul yapmak cok iyi ancak sonrasinda mutlaka iyi toparlamak lazim. her ogunu odul ogunu gibi yapmamak lazim.

Benim algımda önceleri biraz haftasonu ye iç gez günü düşüncesi vardı. Eskiden her diyet yaptığımda hafta içi paralanır haftasonu yer içerdim sonuç hüsran. Bu takıma geldiğimden beri ödül öğünü olaral görüyorum ya da lokum bi çikolata bi dilim pasta yiyorum. Bir ile sınırlı ama. Birkaç parça bişeyden bir olunca işler sıkıntıya giriyor

Kesinlikle ne kadar doğru bir tespit..Aman bugün battı balık yarın sil baştan başlarım diyince bkz:Ben:)İşte o zaman pek yol alınmıyor... Vücut arada yapılan kaçamağı tölera ediyor.. Sınırı bilmek lazim

Benim içimdeki iştah canavarı fırsatını yakalayınca beni teslim alıyor .Tüm gün coştuysam Yarın ertesi günde ipler onun elinde olsun istiyor zor topluyorum...
En doğrusu cokda kacamaga bulasmamsk lazım Belkide...

herkes kendini vucudunu tanimali ona gore hareket etmeli sanirim

Ya aslinda tum gün ne yedigine bagli. Ve kac tane yiyeceksin. Spor yaptin mi veya yapacak misin? Sahsen ben bunlara bakiyorum
Ne yedim pek birşey yemedim ama zaten lahanada yetişmedi malesef kızım durmadı bı ben bı kv kucaktan kucağa taze fasulyeyi bile zor pisirdik

Vera ne kadar da zeyıfmışsın doğduğunda
Ben şey ımm
4 kilo doğmuşum da
O zamandır da kilo sorunum var işte :)

Vera ne kadar da zeyıfmışsın doğduğunda
Ben şey ımm
4 kilo doğmuşum da
O zamandır da kilo sorunum var işte :)
Evet zayıftım anne karnında keto diyeti ve bol leslie yapıyordum doğunca wow ne güzel bebek beklediğimize değdi desinler diye

heyooi hoşbuldum, sen de hoşgeldin

suya dikkat ediyordum, artık etmiyorum ve olması gerekenden çok az içiyorum. bir tek spor yapınca veya çok yürüyünce 2yi geçiyorumdur. şimdi tekrar alışabilmek için 1 lt lik şişemi yanımda tutuyorum sürekli

Evet canim cogaliyoruz
Neler yaptin Baharcim gorusmeyeli?

bir ara mezun oldum, başarısız doktora başvurularım oldu, sonra istanbuldan iyice sıkıldığım için küçük şehre taşınma işini iyice kafama koyup bir ara çanakkaleye gittim ama orada da ev fiyatları coşmuş. istanbulla başa baş. biraz da eskişehir'e bakınacağım. onun dışında genelde işte dizi mizi, kitap, online seminer, bildiğin şeyler. ha bir de egzersiz ve spor bilimleri bölümüne kaydoldum açıköğretimden. vakit doldurmaya çalışıyorum, üniversiteler onlinea döndüğü için işyerine de zorunluluk haricinde gitmem gerekmiyor, ev biraz üzerime geliyor :')

sizlerde de okullar hala online değil mi? evdeki durumlar nasıl? düzene oturdu mu?

su şişesi bulundurmak her zaman daha fazla su içmeyi sağlıyor bardakla uğraşmaya eriniyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…