ben gece sakin de bir şey isteyen ele ayağa dolanan olmadan yapmayı seviyorum , inşallah senin de ütü yarıda kalmadan biter hızlıca gülüm kolay gelsinBenim kız vatoz balığı gibi memeye yapıştıo bırakırsa şimdi ev halkı uyanana kadar ütü yapıcam
İsimden yirtmışım ama burçtan yirtamadim ozamanAy aman iyi ki koymamışsın aşırı inatçı...
Piraye öldü aşkından yine de dönmedi Nazım'a derler ya işte o inat var mübarekte. Bende de Vera'nın konuşkanlığı annem baktı iki kızıda çılgın erkek kardeşimin adını murat koydu öyle dümdüz.
pişman olursuuunnnekim2009 seninde eşin yook benimde bu hafta menülerimi sana yazıyım mı? Birbirimizi eş ilan ediyorum biz öyle kenardan kenardan takılalım bakalım cumaya neler olcak herkesi geçiyormuşuz bide
Ya aslında aynı şekilde takılıyoruz çünkü ben anamdan doğduğum gün şişman doğdum.pişman olursuuunnn
gülüm ben destek motivasyon sağlama da iyiymdir ama menü yorumlama da hiç ses çıkarmam diğer takımda da neden mi , menülere bakıyorum bence dengeli sağlıklı bir menü oluyor diğer kızlar yazıyor sonra ayy o cıs bunu ne diye yedin v.s. diyorlar ama ben beğenmiş yorumu yazmış oluyorum hep :)))
ben diyet yapmıyorum gülüm gün de 2 öğün ve acıkmayı bekleyerek yiyorum ilk öğün öğle saatlerin de oluyor yasak kısıtlama yok canın ne isterse(sorun canım istemiyor genelde açım diye yiyorum) akşam da evdekilere ayrı pişiriyorum kendime daha hafif bir şeyler hazırlıyorum genel de salataya bir protein oluyor salatayla doyan salatasız aç kalanlardanım günlerce ekmek yemeyip bir gün canım isterse ilk öğün de tabi ki saymadan yiyebiliyorum , mesela bence mantı yada kısır çok dengeli yemek mantı da hem kıyma hem yoğurt hem karbonhidrat , yağ var 1 tabağı geçmemek ve erken saatte olmak şartıyla sorun yok yenebilir :)
hala menülerime bak yorum yap diyor musun
bu kadar olur ben de doğuştan şişmanlardanım hayatım da hiç normal kilo da olduğumu hatırlamıyorum çünkü yoookkYa aslında aynı şekilde takılıyoruz çünkü ben anamdan doğduğum gün şişman doğdum.Haliyle bir sürü diyet felan derken hep çok ve hızlı kilo verip fazlasıyla geri aldım. Kendime bi söz verdim buraya katılırken bu son olacak vera dedim. Şuan yaşam tarzımı değiştiriyorum sadece yani burdan mezun olsam da aynı menü aynı şekilde devam etmek istiyorum. Evde ne pişmişse yerim ya da kendime kabak vs pişiririm severim sebze yemeyi. Cuma günleri ödül veririm kendime. Sporlarım da yürüyüş ve leslie çünkü farklı bişey yapsam devamı gelmeyecek adım gibi eminim.
o zaman pizzanın tarifini ver bize :) bana nee bende yapcammm . Canım gevrek yerine mom's yada ona benzer şekersiz granula tavsiye ederim çok da lezzetli oluyor . Bu gevrek hani çocuklar yiyor ondan mı :) form tarzı mi . Tabi benim kilonda gevreği ödül değil öğün olarak düşündüm
aynı oğlum sanki zorla kaldırıyoruz yat uyu niye bana atar gider yapıyorsun diyorum zirliyorUyaninca cok huysuz. Sanki uykudan kaldirdin uykusunu alamamisda saga sola catiyor. BNa Yan baktin huysuzlugu babasina
menude sporda süper bencegünaydınlar
cumartesi menusu
9.30
1 tavada yumurta, 2 kasik çökelek,7 zeytin, domates salatalik 1 kucuk dilim t.bugday ekmgi ve bol salata
ara 1 ceviz ve kahve
18.30
1 tabak kiymali sogan kavurmasi, yogurt ve bol salata
su 2 civari sanirim
10580 adim
@Tanssss canim es olmuşuzhedefim 1 kilo vermek. bakalim ins olur...
günaydın canım nerdesin sen ben şuan Rizedeyim ama günlük güneşlik Ankara'nın güneşinden yağmurun memleketine kaçtım gene olmadıGunaydin
Hava buz. Ise bugun yuruyeyim dedim
itiraf et kaptanım ponpik ayaklarımı sevdin dimiTabiki canim izindeykende menunu paylasabilirsin, hem ozletme :)
Cok sevindim canim, nasil her sey yolunda mi hayatinda?
Kedin nasil oldu?
Tarti fotona cok sevindim canim :)
Cok sevindim senin adina, eminim cok guzel bir eksi gorecegine, guvenim tam :)
Ellerine saglik kaptanim.
Sende canim benim, habersiz birakma..
Filizim en koruyucu olani N95 ,eger varsa direk onu tak, burada cocugu okula giden insanlar cocuklarina bile ondan taktiriyorlar..
Dikkat et kendine canim..
Olur canim tabiki :)
Kendinizi sevmeyi nasil ogrendiniz, nasil deger duygusunu asiladiniz kendinize, bizimlede paylasir misiniz bu guzel bilgileri..
Ellerine saglik canim..
hadi inşallah canım 3den sonra dediler sanki bir ara düzelir gibi oldu sonra yine aynı oldu 6 yi bekliyorum gözlerim kapalı ama pekte umutlanmak istemiyorum o kadar yıpratıcı birşey ki bebeğin sürekli ağlaması o yanımda uyurken bile kulağımda ağlama sesi kalıyorCanim menulerini hemen yazmaya basla , diyetine uygun olmayan seyler varsada telafi cezalari veririz ve duzene girer cumaya kadar..
Aramiza tekrar hosgeldiniz, Allah bagislasin cocuklarinizi, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var :)
Cok gecmis olsun, bu kadarla atlatmaniza cok sevindim...
Aralikli oruc ile bende cok guzel kilo verdim.
Sabah kahvaltida 1 lokma tatli bir sey yiyebilirsin, sorun olmaz canim..
Ne guzel bilgiler bunlar :)
Cok uzuldum zor gunler gecirmene canim..
O yaslarda tam kendilerini ogrenmeye , istedikleri seyleri yaptirmaya diretmeye basliyorlar.
Tavsiyem bire bir onunla zaman gecirmen, ne kadr yaparsan bunu o kadar kolay geciyor bu surec..
Anlasilamayinca, ilgi goremediklerinde hircinlasiyorlar..
Ama geciyor bu zamanlar, korkutma kendini..
Umarim en kisa surede,guzel cozumler bulursunuz..
Pizza ve ciziyi odule saydim canim, gerisi guzel olmus :)
Tamam canim, hemen guncelliyorum :)
Kurabiye haric cok cok guzel birgun olmus canim, aslinda emziriyorsunda 1 kurabiyeden bir sey olmaz ama ,kurallar geregi odule sayiyorum :)
Canim canimmmm
Kolik cok zor, saatlerce aglardi buyuk oglum..
Ne denesem etki etmedi, ne zaman ki 6 ayi bitti rahatladik , sip diye kesildi kolik sIkintilari...
Kisir ve pideleri odule saydim canim ,gerisi guzel olmus :)
yazık eşler napsin haklılarKizlar cuma ve cumartesi menulerimi paylasacagim ama esim artik kiziyor ciddi ciddi, dizimizi izleyip yazacagim.
Gununuz guzel gecsin, opuyorum:)
afiyet olsunGunaydınnn
Dün yazamadığım menümü şuraya bırakayım
Sabah yarım sımıt 2 dılım peynır 5 zeytın 1 yumurta
Türk kahvesi
Aksam kırmızı et salata patlıcan ezme 1 tane lavas
(Arkadasın doğumgunu ıcın yemege cıktık bırazcık fazla yemıs olabılırım)
Su 2 lt
Spor yok( gunduz alısverıse gttım maeket pazar falan )
@YawrukushFitt_anne
2 parmak kadar 40g geliyor senin dilim nasıl birşey acabaBen geçen neyi fark ettim 1 dilim peynirimin 70 Gr olduğunu yani baya kalın kesiyormuşumGöz doymayinca sağlıklı da olsa miktar önemli
Balım saatlerini yazsan daha mı iyi olur acaba if açısından
akşam hem patates hem pilav hemde çorba karbon olmuş canım hep miktarları bilmiyorum ama içerik olarak karbonu akşama çok bırakmasan iyi olurDÜN Kİ MENÜM
Sabah bir bardak çay tek pek iştahım yoktuu
Öğlen kuru fasulye pilav çorba
Ara kahve
Akşam patates püresi çorba pilav
2 lt su
2 saat yürüyüş
haydeee meydan eş görsünGünaydın hayatımm salıyoruzz inşallahh
nerde nasıl mümkün deillllEn güzel uyku uyanıp tekrar uyunan uyku
işte bu tam benlik :)Hayır ya gece olsa da işler bitmiş olsa uyuyuversek tekrar.
Herkese günaydın kadınlar kulübünün en harika takımının en harika üyelerihepinize çok güzel bir pazar günü dilerim
Ödül öğünlerini yapanlar artık menülerini sağlıklı kalori alımına çevirirse cumaya eksileri bol olur
Hala ödül öğünü yapmayan varsa minnak ödüller ile günü kapatırsa haftayı etkilememiş olur
bende bayıldım isimlerinize bir kızım daha olma ihtimali olsaydı kesin koyardım. Ama bunda abisi kullandı şansı . Ne kadar gençsin 22 yasim geldi aklıma ne güzel zamanlardi her zaman değerli ama 20li yaşlar çok değerli en güzel yaslarAy aman iyi ki koymamışsın aşırı inatçı...
Piraye öldü aşkından yine de dönmedi Nazım'a derler ya işte o inat var mübarekte. Bende de Vera'nın konuşkanlığı annem baktı iki kızıda çılgın erkek kardeşimin adını murat koydu öyle dümdüz.
Hadi senin açıklama doğru ama benn 1 kg doğmuşum benim durumu mu ne açıklarYa aslında aynı şekilde takılıyoruz çünkü ben anamdan doğduğum gün şişman doğdum.Haliyle bir sürü diyet felan derken hep çok ve hızlı kilo verip fazlasıyla geri aldım. Kendime bi söz verdim buraya katılırken bu son olacak vera dedim. Şuan yaşam tarzımı değiştiriyorum sadece yani burdan mezun olsam da aynı menü aynı şekilde devam etmek istiyorum. Evde ne pişmişse yerim ya da kendime kabak vs pişiririm severim sebze yemeyi. Cuma günleri ödül veririm kendime. Sporlarım da yürüyüş ve leslie çünkü farklı bişey yapsam devamı gelmeyecek adım gibi eminim.
Sanki ben yazmışım bu yazıyıYa aslında aynı şekilde takılıyoruz çünkü ben anamdan doğduğum gün şişman doğdum.Haliyle bir sürü diyet felan derken hep çok ve hızlı kilo verip fazlasıyla geri aldım. Kendime bi söz verdim buraya katılırken bu son olacak vera dedim. Şuan yaşam tarzımı değiştiriyorum sadece yani burdan mezun olsam da aynı menü aynı şekilde devam etmek istiyorum. Evde ne pişmişse yerim ya da kendime kabak vs pişiririm severim sebze yemeyi. Cuma günleri ödül veririm kendime. Sporlarım da yürüyüş ve leslie çünkü farklı bişey yapsam devamı gelmeyecek adım gibi eminim.
Şuan mesala okadar hazırım motiveyimki satlerce spor günlerce kabak yiyebilirimgülüm aramız da kalsın bu tekrar dene hatunun morali tam olsun çok pis asılıp muhteşem kilolar veriyor , haberin olsun
Ben 3.5 kg doğmuşum. Aslanlar gibi ebeme iki tokat atıp bi buçuk iskender söyle ulan doğduk yorulduk anne sende kalk bi helva kavur ağzımız tatlansın demişimKi
Hadi senin açıklama doğru ama benn 1 kg doğmuşum benim durumu mu ne açıklar
allahuu ekber çekilinnnnnn dilek geliyorrrr diye bağırasım geldiii cuma tartısını iple çekiyoru yeni bir efsane yazacak mısın acaba diye :)Şuan mesala okadar hazırım motiveyimki satlerce spor günlerce kabak yiyebilirim
Ablcigim ben kayınvaldemden ogrendimki ruh yaşlanmiyor..Küçük bir müzik çaları var bütün gün türkü dinler kocişini düşünür.. Bazen oyun havası açar mutfaktan çağırır beni iki oynayver diyeazınlık çoğunluktan etkilenir .. geneli çıtır bizim ruhumuz da çıtırlaşır kız ne güzelll :)
ruh asla yaşlanmazzzzzAblcigim ben kayınvaldemden ogrendimki ruh yaşlanmiyor..Küçük bir müzik çaları var bütün gün türkü dinler kocişini düşünür.. Bazen oyun havası açar mutfaktan çağırır beni iki oynayver diye
Bamyacı buyrun benimGünaydınnnn nasılsınnnn bamyacıne zaman döneceksin buralara çok özlendin
Çok çok sevindim öyleyse zaten yeşil bölgedesin darısı bizlerin başına diyim o zaman hayatımda kalıcı bi yerin var ne zaman bamya görsen ve tess gerritsen kitabı hep seni hatırlıyorum.Bamyacı buyrun benim
Galiba dönmeyeceğim vera ya
Gören herkes çok zayıflamışsın diyor
Sanırım burda bırakmam lazım diyet olayını
Benim kafam azcık kocaman olduğundan çok zayıflık da bana gitmez
Ama 6 kasım gelsin bi. Eğer kilo almışsam hem biraz vermek için hem de korumada daha başarılı olabilmek için yine devam ederim sizlerle.
Aynen haklısıno zaman pizzanın tarifini ver bize :) bana nee bende yapcammm . Canım gevrek yerine mom's yada ona benzer şekersiz granula tavsiye ederim çok da lezzetli oluyor . Bu gevrek hani çocuklar yiyor ondan mı :) form tarzı mi . Tabi benim kilonda gevreği ödül değil öğün olarak düşündüm
aynı oğlum sanki zorla kaldırıyoruz yat uyu niye bana atar gider yapıyorsun diyorum zirliyor
menude sporda süper bence
günaydın canım nerdesin sen ben şuan Rizedeyim ama günlük güneşlik Ankara'nın güneşinden yağmurun memleketine kaçtım gene olmadı
itiraf et kaptanım ponpik ayaklarımı sevdin dimikaptanim benim memlekette birde evde tartım var ikiside aynı tartıyor daha 10 gün sonra yeşil tartı nasıl pembe oldu demezsin dimi ben memlekete gelince 2 ay kaldığım için burda da evim gibi herşeyim yanımda
hadi inşallah canım 3den sonra dediler sanki bir ara düzelir gibi oldu sonra yine aynı oldu 6 yi bekliyorum gözlerim kapalı ama pekte umutlanmak istemiyorum o kadar yıpratıcı birşey ki bebeğin sürekli ağlaması o yanımda uyurken bile kulağımda ağlama sesi kalıyor
yazık eşler napsin haklılar
afiyet olsun
2 parmak kadar 40g geliyor senin dilim nasıl birşey acaba
akşam hem patates hem pilav hemde çorba karbon olmuş canım hep miktarları bilmiyorum ama içerik olarak karbonu akşama çok bırakmasan iyi olur
haydeee meydan eş görsün
nerde nasıl mümkün deillll
işte bu tam benlik :)
bende bayıldım isimlerinize bir kızım daha olma ihtimali olsaydı kesin koyardım. Ama bunda abisi kullandı şansı . Ne kadar gençsin 22 yasim geldi aklıma ne güzel zamanlardi her zaman değerli ama 20li yaşlar çok değerli en güzel yaslar
Aslında sporum az farkındayım aktıf yurume spor arttırıcam bu hafta yapmadıgım gun ceza kesmekten utanmaMeraba sevgili eşimHissediyorum çok güzel bir hafta olucak
Arkadaşım nasıl bir plan izleyelim napalim olmazsa olmazsımiz ne olsun sen belirle ben uyarım sana
Ne kadar kılo verdım. Aslında yemeyı azaltınca kılo verırım kolayca.76 kıloydum doğum sonrası 63 e kadar bıkac ayda guzelce dustum. Korona ılk patladıgında 3 ev evde kaldım 67 olunca buraya geldım 63 oldum ıste ama 3-4 aydr burdayımAcaba açlık saatini bı tık dahami uzatsan?
Nekadsr kilo verdin arkadasim vucud duraklamayada geçmiş olabilir.
Tamam oyle yapayım saatlerımı yazayım ama gramlara bısey dıyememBen geçen neyi fark ettim 1 dilim peynirimin 70 Gr olduğunu yani baya kalın kesiyormuşumGöz doymayinca sağlıklı da olsa miktar önemli
Balım saatlerini yazsan daha mı iyi olur acaba if açısından
Yeaa buna aşırı mutlu oldumÇok çok sevindim öyleyse zaten yeşil bölgedesin darısı bizlerin başına diyim o zaman hayatımda kalıcı bi yerin var ne zaman bamya görsen ve tess gerritsen kitabı hep seni hatırlıyorum.
3.5 iyiymiş canım benim komşum 4 den aşığı dogurmuyor ikiside emmemis full mama ile beslendi benim oğlumu ikiye katlar büyüğü ki benimkinden küçük . Eskiden tereyağ ile yapılan muhallebilerdense ablamda öyle büyümüş hep kilo problemi olduBen 3.5 kg doğmuşum. Aslanlar gibi ebeme iki tokat atıp bi buçuk iskender söyle ulan doğduk yorulduk anne sende kalk bi helva kavur ağzımız tatlansın demişimbebek dilinde bunu gerçekten demişim anne sütü hiç içmemişim bi damla ağzıma gitse kusmuşum ama full muhallebi meyve püresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?