Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kız vatoz balığı gibi memeye yapıştı o bırakırsa şimdi ev halkı uyanana kadar ütü yapıcam
ben gece sakin de bir şey isteyen ele ayağa dolanan olmadan yapmayı seviyorum , inşallah senin de ütü yarıda kalmadan biter hızlıca gülüm kolay gelsin

İsimden yirtmışım ama burçtan yirtamadim ozaman Benim kız koç burcu
Gerçekten bende inanırım isimlerin karaktere yansıdığını..
Ama Pirayeninki inat degil ki Nazimın ihaneti vafasiz Nazım Hain nazım bak sinirlendim şimdi

ekim2009 seninde eşin yook benimde bu hafta menülerimi sana yazıyım mı? Birbirimizi eş ilan ediyorum biz öyle kenardan kenardan takılalım bakalım cumaya neler olcak herkesi geçiyormuşuz bide
pişman olursuuunnn
gülüm ben destek motivasyon sağlama da iyiymdir ama menü yorumlama da hiç ses çıkarmam diğer takımda da neden mi , menülere bakıyorum bence dengeli sağlıklı bir menü oluyor diğer kızlar yazıyor sonra ayy o cıs bunu ne diye yedin v.s. diyorlar ama ben beğenmiş yorumu yazmış oluyorum hep :)))
ben diyet yapmıyorum gülüm gün de 2 öğün ve acıkmayı bekleyerek yiyorum ilk öğün öğle saatlerin de oluyor yasak kısıtlama yok canın ne isterse(sorun canım istemiyor genelde açım diye yiyorum) akşam da evdekilere ayrı pişiriyorum kendime daha hafif bir şeyler hazırlıyorum genel de salataya bir protein oluyor salatayla doyan salatasız aç kalanlardanım günlerce ekmek yemeyip bir gün canım isterse ilk öğün de tabi ki saymadan yiyebiliyorum , mesela bence mantı yada kısır çok dengeli yemek mantı da hem kıyma hem yoğurt hem karbonhidrat , yağ var 1 tabağı geçmemek ve erken saatte olmak şartıyla sorun yok yenebilir :)
hala menülerime bak yorum yap diyor musun

Ya aslında aynı şekilde takılıyoruz çünkü ben anamdan doğduğum gün şişman doğdum. Haliyle bir sürü diyet felan derken hep çok ve hızlı kilo verip fazlasıyla geri aldım. Kendime bi söz verdim buraya katılırken bu son olacak vera dedim. Şuan yaşam tarzımı değiştiriyorum sadece yani burdan mezun olsam da aynı menü aynı şekilde devam etmek istiyorum. Evde ne pişmişse yerim ya da kendime kabak vs pişiririm severim sebze yemeyi. Cuma günleri ödül veririm kendime. Sporlarım da yürüyüş ve leslie çünkü farklı bişey yapsam devamı gelmeyecek adım gibi eminim.

bu kadar olur ben de doğuştan şişmanlardanım hayatım da hiç normal kilo da olduğumu hatırlamıyorum çünkü yoookk harikasın gülüm kalıcı yaşam tarzını değiştirmeye girişmişsin bile sonu mutlaka başarı olacak
ben bilinç altıyla fazla uğraşırken ne yaptıysam artık bazı şeyler canım hiç istemez hatta ara ara iştah kaybı oluyor yemekler midemi bulandırıyor çok nadiren evdekilere akşam pişirdiğimi yiyorum , yaşla da ilgisi olabilir iştahla şu olsa da yesem demiyorum artık , bazen ilk öğünü yemeyi unutuyorum midem ağrıyor bulanıyor öyle fark ediyorum ama bunun kiloma etkisi olmuyor nedense :)

North River benim pizzam saglikli. Tabani tom ve yumurtadan ibaret
Nesquick Gevrek ödül olan :)
o zaman pizzanın tarifini ver bize :) bana nee bende yapcammm . Canım gevrek yerine mom's yada ona benzer şekersiz granula tavsiye ederim çok da lezzetli oluyor . Bu gevrek hani çocuklar yiyor ondan mı :) form tarzı mi . Tabi benim kilonda gevreği ödül değil öğün olarak düşündüm
Uyaninca cok huysuz. Sanki uykudan kaldirdin uykusunu alamamisda saga sola catiyor. BNa Yan baktin huysuzlugu babasina
aynı oğlum sanki zorla kaldırıyoruz yat uyu niye bana atar gider yapıyorsun diyorum zirliyor
menude sporda süper bence
Gunaydin
Hava buz. Ise bugun yuruyeyim dedim
günaydın canım nerdesin sen ben şuan Rizedeyim ama günlük güneşlik Ankara'nın güneşinden yağmurun memleketine kaçtım gene olmadı
itiraf et kaptanım ponpik ayaklarımı sevdin dimi kaptanim benim memlekette birde evde tartım var ikiside aynı tartıyor daha 10 gün sonra yeşil tartı nasıl pembe oldu demezsin dimi ben memlekete gelince 2 ay kaldığım için burda da evim gibi herşeyim yanımda
hadi inşallah canım 3den sonra dediler sanki bir ara düzelir gibi oldu sonra yine aynı oldu 6 yi bekliyorum gözlerim kapalı ama pekte umutlanmak istemiyorum o kadar yıpratıcı birşey ki bebeğin sürekli ağlaması o yanımda uyurken bile kulağımda ağlama sesi kalıyor
Kizlar cuma ve cumartesi menulerimi paylasacagim ama esim artik kiziyor ciddi ciddi, dizimizi izleyip yazacagim.
Gununuz guzel gecsin, opuyorum:)
yazık eşler napsin haklılar
afiyet olsun
Ben geçen neyi fark ettim 1 dilim peynirimin 70 Gr olduğunu yani baya kalın kesiyormuşum Göz doymayinca sağlıklı da olsa miktar önemli
Balım saatlerini yazsan daha mı iyi olur acaba if açısından
2 parmak kadar 40g geliyor senin dilim nasıl birşey acaba
DÜN Kİ MENÜM
Sabah bir bardak çay tek pek iştahım yoktuu
Öğlen kuru fasulye pilav çorba
Ara kahve
Akşam patates püresi çorba pilav
2 lt su
2 saat yürüyüş
akşam hem patates hem pilav hemde çorba karbon olmuş canım hep miktarları bilmiyorum ama içerik olarak karbonu akşama çok bırakmasan iyi olur
Günaydın hayatımm salıyoruzz inşallahh
haydeee meydan eş görsün
En güzel uyku uyanıp tekrar uyunan uyku
nerde nasıl mümkün deillll
Hayır ya gece olsa da işler bitmiş olsa uyuyuversek tekrar.
işte bu tam benlik :)
bende bayıldım isimlerinize bir kızım daha olma ihtimali olsaydı kesin koyardım. Ama bunda abisi kullandı şansı . Ne kadar gençsin 22 yasim geldi aklıma ne güzel zamanlardi her zaman değerli ama 20li yaşlar çok değerli en güzel yaslar

Ki
Hadi senin açıklama doğru ama benn 1 kg doğmuşum benim durumu mu ne açıklar

Sanki ben yazmışım bu yazıyı Altına imzamı atıyorum

Ki

Hadi senin açıklama doğru ama benn 1 kg doğmuşum benim durumu mu ne açıklar
Ben 3.5 kg doğmuşum. Aslanlar gibi ebeme iki tokat atıp bi buçuk iskender söyle ulan doğduk yorulduk anne sende kalk bi helva kavur ağzımız tatlansın demişim bebek dilinde bunu gerçekten demişim anne sütü hiç içmemişim bi damla ağzıma gitse kusmuşum ama full muhallebi meyve püresi

azınlık çoğunluktan etkilenir .. geneli çıtır bizim ruhumuz da çıtırlaşır kız ne güzelll :)
Ablcigim ben kayınvaldemden ogrendimki ruh yaşlanmiyor..Küçük bir müzik çaları var bütün gün türkü dinler kocişini düşünür.. Bazen oyun havası açar mutfaktan çağırır beni iki oynayver diye

ruh asla yaşlanmazzzzz
kabuk ona iyi bakmadığımız için yaşlanır
ruh sonsuzdur yok olmaz
bedenin kullanım süresi vardır o yok olur
kv n de çok hoş yaaaa , sen de gidip oynuyor musun kendi sadece izliyor mu oynamıyor mu

Günaydınnnn nasılsınnnn bamyacı ne zaman döneceksin buralara çok özlendin
Bamyacı buyrun benim
Galiba dönmeyeceğim vera ya
Gören herkes çok zayıflamışsın diyor
Sanırım burda bırakmam lazım diyet olayını
Benim kafam azcık kocaman olduğundan çok zayıflık da bana gitmez
Ama 6 kasım gelsin bi. Eğer kilo almışsam hem biraz vermek için hem de korumada daha başarılı olabilmek için yine devam ederim sizlerle.

Çok çok sevindim öyleyse zaten yeşil bölgedesin darısı bizlerin başına diyim o zaman hayatımda kalıcı bi yerin var ne zaman bamya görsen ve tess gerritsen kitabı hep seni hatırlıyorum.

Aynen haklısın

@dün alıaverıste attıgım
Meraba sevgili eşim Hissediyorum çok güzel bir hafta olucak
Arkadaşım nasıl bir plan izleyelim napalim olmazsa olmazsımiz ne olsun sen belirle ben uyarım sana
Aslında sporum az farkındayım aktıf yurume spor arttırıcam bu hafta yapmadıgım gun ceza kesmekten utanma ben 3 gun kabak detoksu yapmayı dusunuyorum aslında arastrıyorım bakalım pazartesı ya kabak detoksu yada baska bır detoksa girmiş olacagım
Acaba açlık saatini bı tık dahami uzatsan?
Nekadsr kilo verdin arkadasim vucud duraklamayada geçmiş olabilir.
Ne kadar kılo verdım. Aslında yemeyı azaltınca kılo verırım kolayca.76 kıloydum doğum sonrası 63 e kadar bıkac ayda guzelce dustum. Korona ılk patladıgında 3 ev evde kaldım 67 olunca buraya geldım 63 oldum ıste ama 3-4 aydr burdayım
Ben geçen neyi fark ettim 1 dilim peynirimin 70 Gr olduğunu yani baya kalın kesiyormuşum Göz doymayinca sağlıklı da olsa miktar önemli
Balım saatlerini yazsan daha mı iyi olur acaba if açısından
Tamam oyle yapayım saatlerımı yazayım ama gramlara bısey dıyemem çok sıkılırım yaa gram olçmeye baslarsam

Çok çok sevindim öyleyse zaten yeşil bölgedesin darısı bizlerin başına diyim o zaman hayatımda kalıcı bi yerin var ne zaman bamya görsen ve tess gerritsen kitabı hep seni hatırlıyorum.
Yeaa buna aşırı mutlu oldum
Ben de sana boş değilim vera :) kanım baya kaynadı sana.

3.5 iyiymiş canım benim komşum 4 den aşığı dogurmuyor ikiside emmemis full mama ile beslendi benim oğlumu ikiye katlar büyüğü ki benimkinden küçük . Eskiden tereyağ ile yapılan muhallebilerdense ablamda öyle büyümüş hep kilo problemi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…