Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimde 1,5 lt bitti:) gidip birazdaha içeyim:)

Çok önemli...Su içmek için uygun zamanlama

Su içmek için uygun zamanlama suyun insan vücudundaki etkinliğini azamiye çıkaracaktır.
Uyanır uyanmaz 2 bardak su - İç organları aktive eder
Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su - Hazma yardım eder
Banyodan önce 1 bardak su - Tansiyonun düşmesine yardım eder
Uykudan önce 1 bardak su - Kalp krizini ve felci önler

Ayrıca unutmayın
1. Beynimizin % 75' i sudur.
2. Vücut ısısını düzenler.
3. Hücrelere gıda ve oksijen taşır.
4. Solunum için oksijeni nemlendirir.
5. Yediklerimizi enerjiye çevirir.
6. Kanımızın % 83' üdür.
7. Atıkları (oksitleri) yok eder.
8. Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır..
9. Kemiklerin % 22' sidir.
10. Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder.
11. Adalelerin % 75' idir.
12. Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür).
alıntıdır.

selamlar
disardan geldim cook yorgunum bi de esim tel acti simdi borek istiyomus :S hadi yapim de yemeden durmak cok zor olucak :/ neyse topragi uyutim de girisiyim bari pf

iyi aksamlar kizlar,bugün disardaydim gelmedim,yarin oglumun kresinde ailelerle cay icicez onun iicn mantar kurabiyesi yaptim sadece tadina baktim ama yarin ne ypaicam bilmiyorum tadimlik alirim heralde..

bijoux kolay gelsin sanada,ins nefsini yenersin,5 i bir yerde cayida cok begendim yesil cay yerine onu icebilirm yesil caydan daha güzelmis

selam kızlar.. biraz biraz eksilerde çıkmaya başladım tartıda.. umarım yavaş yavaşta olsa gider hepsi..

bugün menüm düzensizdi baya..
sabah meyve yedim öğlende meyve yedim akşama doğru kepekli tost yapıp yanında domates yedim.
1 tane şekersin kahve.
(film izliyodumda ağzıma bikaçtane cips attım valla (( bide 1 avuç kadar çekirdek)
akşam k-flexx

canims evindim - de cikmana moral olmustur sana

canims evindim - de cikmana moral olmustur sana

evet morel oldu zaten şokta yapamadım.. lapaya bile dayanamadım canım akşama çorba yedim ..
hafif yiyorum ama 1 gün boyunca aynı şeyi yiyemiyorum eskisi gbi dayanıklı değilim midem bulabnıyor.. o yüzden hafif yiyorum ama şok uygulamıyorum canımm

en iyisini yaparisn cnam,bosu bosuna kendine eziyet etme.

haklısın canım sadece eziyet ama işte sırf morel olsun dye denemek istemiştim..
sen ne yaptın nasıl gidiyor? eksilerdemisin ?

benim iyi gidiyor gibi cuma günü kilo bildirmedim ama 63.8 dim sonra pazartesi 65.3 oldum lapayla 63.9 oldum yine yani gecen haftaya göre eksideyim ama cok bisey yok,zaten acelemde yok,haftaya karbonhidrat diyeti denemek istiyorum bakalim bi kac gün denerim belki

nasıl o ? hiç karbonhidrat almıyorsunuz dimi . öylemydi ?

iyi gecelerrr menumu yazmaya geldimm

sabah: 1 domates, 1 biber, 1 yumurtayla yapilmis menemen, 1 fincan yesil cay

oglen: salata

aksam: yarim tabak kabak yemegi, 2 tatli kasigi muhallebi (tahmin edebileceginiz gibi artık :)

1 litre falan su
1 saat yuruyus oglumla

hic ekmek yemedim yine. cumaya kadar da yemicemm.. tabi yaptigim mis gibi ispanakli borekten de yemedim. esim goturdu kalani kuzu kuzu yatiyor firinda :)

iyi geceler
menümü yazıp hemen yatmayı düşünüyorum.
sabah:2 dilim ekmek peynir,domates salatalık.
ara:yok
öğlen:5 kaşık kıymalı makarna,2 kaşık yoğurtlu kabak,2 kaşık tavuklu mantar.
ara:müsli ve kflaks karışık yarım yağlı sütle 1 kase
akşam:yok.

spor:akşam 1 saat 20 dakika tempolu yürüyüş
su:2 litre

hadi kızlar yatmadan 1 bardak su içelimmmm

saol canım yaaa gerçekten iyi moral oldu bu banaaa

ben iyice azıtmış durumdayımmm..burası olmasa kndimi dururamıycamm..bi hafta bştan cozutuyosam tekrar toplamam çok zor oluyooo..
1 günüm kaldı ve bena rtıdayımm..ama zararın neresinden dönersem kardır dimi..4 kilo vermişimm..demek ki verebiliyorumm..

zor da olsa hamileliğimden önceki pantolanlarımdan birine girdimm..ahh 1 haftadır spor filan yapmıyorumm..yapmış olsaydımm, 1 kilo daha gitmişti şimdii..

gunaydinnn kacamaksiz gunler :) unutmayin yarin cuma.

cook aciktim. oglumu yikadim, simdi uyutuyorum sonra hemen mutfaga dalicam.

günaydınn

benim durum da vahim tartıda aynı görünüyorum geçen haftayla umarım artı olmaz da eksi olur yarın.

Allah nasip ederse temmuzda umreye gidiyoruz kızlar,bugün pasaport işlemleri vardı 1 yaşındaki oğluma da pasaport çıkarttık :) hayırlısı bakalım.

menüm:

sabaheynirli omlet,salat-dom,1dl ekmek,karpuz

ara yok

öğle:2tane dolma,salata,yoğurt

ara:meyve

akşam:1kase çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

emzirmeklemi alakalı bilmiyorum ama bende tatlıya hayır diyemiyorum sürekli yiyesim geliyo:)

en iyi yöntem eve hiiç sokmamak canım kilo aldıranları:)

3-5 ay dayan çıtır anne olcaz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…