selam kızlar....
suyunu içmeyen var mıııı?.....Ben şimdiden 2lt bitirdim.midem artık su balonu gibi ses çıkarıyor.
sabah kahvaltısını 11,30 da 2 dlm tam buğday ekemeğiyle peynir domates ve salatalıkla yaptım
su içmekten acıkmadım.ortanca kızım bana su ile ilgili bir yazı bulmuş.nereye kayıt ettiyse bulup sizinle paylaşayım.akşam biraz bahsetti hani su içmeyi unutanlar (buna bende dahilim:78:)belki bundan sonra su içmeyi ihmal etmezler.
ben 2 bardak su içipte oturmuştum zaten
anşaa kaç çıktın kııızzz..hiç spor yapasım yok günlerdir yaa:78:
selam kızlar.. biraz biraz eksilerde çıkmaya başladım tartıda.. umarım yavaş yavaşta olsa gider hepsi..
bugün menüm düzensizdi baya..
sabah meyve yedim öğlende meyve yedim akşama doğru kepekli tost yapıp yanında domates yedim.
1 tane şekersin kahve.
(film izliyodumda ağzıma bikaçtane cips attım valla(( bide 1 avuç kadar çekirdek)
akşam k-flexx
canims evindim - de cikmana moral olmustur sana
en iyisini yaparisn cnam,bosu bosuna kendine eziyet etme.evet morel oldu zaten şokta yapamadım.. lapaya bile dayanamadım canım akşama çorba yedim ..
hafif yiyorum ama 1 gün boyunca aynı şeyi yiyemiyorum eskisi gbi dayanıklı değilim midem bulabnıyor.. o yüzden hafif yiyorum ama şok uygulamıyorum canımm
en iyisini yaparisn cnam,bosu bosuna kendine eziyet etme.
haklısın canım sadece eziyet ama işte sırf morel olsun dye denemek istemiştim..
sen ne yaptın nasıl gidiyor? eksilerdemisin ?
benim iyi gidiyor gibi cuma günü kilo bildirmedim ama 63.8 dim sonra pazartesi 65.3 oldum lapayla 63.9 oldum yine yani gecen haftaya göre eksideyim ama cok bisey yok,zaten acelemde yok,haftaya karbonhidrat diyeti denemek istiyorum bakalim bi kac gün denerim belki
nasıl o ? hiç karbonhidrat almıyorsunuz dimi . öylemydi ?
yyok canim aliyosun ama günlük aldigin karbon miktari 50 gr gecmemesi gerkiyo deneyimler bölümünde var,listede geooglede ebru akin karbonhidrat diyeti diye aratirsan o sitedeki liste güvenilirmis
hey allahım.yemişsin gitmiş.Arkana değil önüne bak.Göbüşünü gör ve bir daha kaçakçılık yaparken göbeşün gözüne takılsın!....Ha buna rağmen kaçıyorsa pişman olmaaa....Demek ki gerçekten canına tak etmiş.En azından telafisini yap.
Bunu zaten benim sana söylememe gerek yok.KAPTANIIIMMMM sen çok daha iyi biliyorsun.Dert etme 3 günlük dünyada 1 gün daha kilolu gez.2 gün de nasıl olsa sen 10 kilo verirsin.....
Ya işin şakası bir yana hayatım bırakma kendini ,hele kendini sıkıp hiç germe, inan ters tepiyor.ipin ucu kaçıyor.insanın daha yiyeceği tutuyor.olsun olduğun yerden devam et.bir arkadaşım vardı."ben yemiyorsam bu vucut nasıl kilo alır.eksik yiyor ve veremiyorsam daha komik çünkü giriş eksiyse ,kilo nasıl artı?Basit kasa hesabı, giren belli ,çıkan belli .Eğer eksik yiyorsam (önceki yemelerime göre) o zaman kilonunda düşmesi gerek düşmüyorsa!..Vucut "eyvah kıtlık vaaar diye kendini korumaya almıştır"onun için kilo veremiyorsundur.Hah onun içinde Vucudu şöyle bir sallaman gerek.Yani detox yapacaksın.Detox içinde herkes farklı şeyler yapıyor.Kimi sırf meyve yer.kimi çorba içer.
Vücudunu sen daha iyi tanırsın.ona göre çareyide sen bulacaksın.sonuç sende saklı....
saol canım yaaa gerçekten iyi moral oldu bu banaaa
ben iyice azıtmış durumdayımmm..burası olmasa kndimi dururamıycamm..bi hafta bştan cozutuyosam tekrar toplamam çok zor oluyooo..
1 günüm kaldı ve bena rtıdayımm..ama zararın neresinden dönersem kardır dimi..4 kilo vermişimm..demek ki verebiliyorumm..
zor da olsa hamileliğimden önceki pantolanlarımdan birine girdimm..ahh 1 haftadır spor filan yapmıyorumm..yapmış olsaydımm, 1 kilo daha gitmişti şimdii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?