- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
İyi gecelerIyi geceler, iyi istirahatler kizlar..
Sabah kontrol tartimiz var unutmayin.
bu sebepten kaçamakları pazara kadar uzatmamak gerekli telafisi olsun diyeEki Görüntüle 2703147 Takım arkadaşlarım gününüz nasıl geçiyor. Az önce instagramda bi görsele denk geldim. Tam da bizim pazar günümüze uygun. Sizinle de paylaşmak istedim galiba aynı hatayı bende çok yaptım belki daha fazla kilo verebilirdim ama cuma tartısı sonrası gelen aşırı ödül yüzünden yavaş gidiyorum.
şuan pik yapmış tam yaşındayım
evet ödül öğünü ödül gününe dönüşünce işler karışıyorBenim algımda önceleri biraz haftasonu ye iç gez günü düşüncesi vardı. Eskiden her diyet yaptığımda hafta içi paralanır haftasonu yer içerdim sonuç hüsran. Bu takıma geldiğimden beri ödül öğünü olaral görüyorum ya da lokum bi çikolata bi dilim pasta yiyorum. Bir ile sınırlı ama. Birkaç parça bişeyden bir olunca işler sıkıntıya giriyor
benim görüş belli cıs değil yanın da sadece yoğurt yada salata olursa sağlıklı bile bence :)
aynen abla ama gece gece hallettik kahvaltıda yiyeceğim günü de etkilememis olursarma da bu gün nasibiniz yokmuş gülüm :)
ahh yazık olmuş somona ama insan çok acıkınca gozu dönüyor şeker düşüyor o acliktaki çizgiyi kaçırmamak lazım . Adım sayın süperIyi aksamlar
Pilim bitik durumda. Zar zor kalktim aksam yemegi hazirliyorum.
Ayrica cok acim. Ve aksam yemegi bekliyemedim atistirdim hazirlarken
Ilk ogun 11 de
Kuruyemis
Eki Görüntüle 2703222
Ögle 13
Kalan pizza
Ve tursu
Eki Görüntüle 2703223
Ara
1 muz
Aksam yemegim
1 dilim ekmek
1 dilim kasar
1 dilim Hindi fume
Ustune 1 muz daha. Sekerim dustu sanki :))
Su Simdilik 2 L
Spor
30dk yuruyus
16.200 adim
Baska biseye suan halim yok ama daha erken zaten saat 17. Yaparsam eklerim
@OzlemlerhayallarYawrukush
süpersin eşim birde 2 saat yürüyüş varNorth River Yawrukush Arrietty_
Hanımlar nasılsınızz
Menümü yazayımm
Sabah 1 bardak çay
13.30 3 köfte bol yeşillik
18.00 1 but 3 yk makarna salata
2 lt su
2 saat yürüyüş
geçmiş olsun canım şimdi nasılKızımın hiç keyfi yok üşüttu galiba☹Havalar serinledi ama benim yaramaz çorap giymiyor günde 10 kere rahat giydirdigimi çıkartıyordur belki daha fazkaKilotlu çorap da giydirmeye kıyamıyorum çünkü ben hiç sevmezdim kasindirir sıkar adamı Oyuzden empati yapıyorum
10 saat fark ile iyi idare ediyorsun kaptanım benim beynim yanardıIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasil geciyor pazar aksaminiz :)
Neler yaptiniz bugun?
Menuler, sporlar ne alemde?
Bol bol sular icildi mi?
Ben yeni uyandim sayilir, bugun cook spor yapasim var..
Kuzularimin kahvaltisini hazirlayip, esim uyanana kadar zumba yapmak niyetindeyim..
Sizlerede enerjimden yolluyorum :))
Spor yapmadiysaniz haydi kalkin 15 dk olsun hareket edin..
ya kuzu sen birşey yememissin ki@ekim2009 kendime eş ilan ettiğim canım ablam herkes menüsünü yazıyor şimdi bende mükemmel ötesi menümü yazıyım dedim
Sabah 1 muz
Akşam 1 haşlanmış patatesten birazcık arttı yiyemedim 1 muz daha
Su 2 litreden fazladır.
Spor 2 bin adım o da evin içinde bakşa bişey yapamadım
güzel menü afiyet olsunİyi akşamlar menümü yazayım. Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Öğle yoğurtlu kabak salatası
Ara öğün sade kahve
Akşam kuru fasülye ve 3 kaşık bulgur pilavı salata
Suyum 2 lt 3500 adımYawrukush Birgaripanne Arrietty_ @pisi pisi kopatim eşim senin günün nasıl geçti sesin çıkmıyo
Amin kolik ne zormuş meğer şimdi uyutabildim . Benim oğlum 2800 kızım 2500 ama oğlum çok iştahsız kilosu sınırda hep ama kız böyle giderse baya iştahlı doyamadiginda sesini sağır sultan duyar o denliCanim dun biraz karbonhidrati fazla olmus menunun, su ve sporun cok guzel, menuyu odule saydim kuzum :)
Mutlu pazarlar :)
Hic zahmet olmaz canim, guncelleyecegim merak etme :)
Bazilarimiz sabahin 6sinda kalkiyor hergun (bknz: ben :)))) oyuzden saat 6 olsada kalkmalari gerekebilir :))
Merhaba canim nasilsin, pek denk gelemedik son gunlerde, bir halini hatrini sorayim dedim :)
Canim 2 tartin oldgundan haberdar ettigin icin tesekkur eederim.
Ikiside ayni tartiyorsa sorun yok:)
Kuzucugunda biran evvel kolikten kurtulur umarim canim...
Istedigin kiloda olman ne guzel Denizcim, olsun bizimle sohbete gelirsin :)
Benim 2. oglum 4 kilo dogdu oyle tombikti ki , cokta istahliydi, simdi zapzayif, yemeklede pek arasi yoktur:))
kahvaltıda tuketecegim canım yarın sabaha kaldı hem sabah olması iyi akşama kalmamis olur esim gelip gider yer bitirir :)Bulguru cok degilse ve gun icinde karbonhidratli baska seyler yemediysen, 1 ogununde yiyebilirsin canim :)
Bende 20 yasima kadar dogma buyume Ankarada yasadim..
Benimde memleketim ama aslen Kemaliye,Eginliyiz :)
Cok ve hizli kilo verdiren diyetler saglik icinde uygun degil canim..
Ve diyeti biraktiktan sonra kilolarda geri geliyor...
Nasilsin bugun, nasil gidiyor diyet :)
Aslinda buyuk sehirler cok uzun zamandir benide bunaltiyorlar o sebeple biz gurultu ve kalabaliktan uzak tenha yerlerde yasamayi seciyoruz hep.
Sende umarim diledigin yerde bir hayat kurarsin canimcim..
Aa acik ogretim bolumune cok sevindim, ne guzel bir bolum olmus..
Burada da okullar hala online..
Bizlerde evde cok sIkILdik, 1 ayligina baska bir eyalete gidip kalalim fikirleri donuyor evimizde ama 2 cocukla her sey tahmin ettiginden zor oluyor canim :))
Guzel bigun olmus kaptanim :)
Guzel birgun canim :))
Gecmis olsun canim kuzuna, dikkat et...
bende 32 yıldır Ankaradayim ama benim vazgeçilmezim Karadeniz lise yıllarım çok güzeldi ama Ankara'da üni zaten Afyon'da okudum3 yildir gelemedim Turkiye'ye her geldigimde, her sey degismis oluyor..
Artik Ankara'ya da az ugruyoruz geldikce sadece ananem ve esimin ailesi Ankara'da.
Ama benim tum genc kizligim orada gecti, benim icin cok ozeldir, gerci disaridan gelenler hic sevmez Ankara'yi :)))
Insallah toparlar kuzucuk yarina...
Allah rahmet eylesin canım Rabbim taksiratini affetsinSağol kuzum yok valla aynı yine hala inat ediyo bişeyler için bilmiyorum ne olacak sonumuz böyle bide bugun eşimin anneannesi vefat etti ordaydık filan anca bu kadar oldu benim menüde
suyuda artirsan azıcık süpermişMerhaba kizlar bugün gündüz eşim evde olduğu için ve misafirlikte olduğumuz için pek aktif olamadım.. hemen menume geciyim
Sabah
2 dilim ekmek
40 Gr kadar peynir
Omlet
4 5 tane zeytin
Ara
1avuc fındık
Öğle
1kase yoğurt
1kase şehriye corbasi
Salata
Ara
Mandalina
Akşam
1 dilim ekmek
Karnabahar yemeği 6 7 kaşık
1kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor
Bacak kaldırma egzersizi her bacak için 30 adet toplam 60 adet
Squat 30 adet
Biraz çocuk peşinde koşturmaca
bulgur yarım tabak kaç kaşık civarı canım senin tabak peynir dilimi gibiyse baya sıkıntıMenümü yazayım hemenYawrukush esmeriiim
Sabah neskafe bir elma
Kahvalti 1.00
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Dereotu maydanoz
Domates salatalık
1 dilim ekmek
3,4 çatal sucuklu yumurta
1 üçgen peynir
1 t.kasigi erik reçeli
Arada sütlü neskafe 5 çiğ fındık
Akşam 19.30
3 tane mücver yağda ama isitirken su koydum yağın birazi suda kaldı sonrada peçete ile yağın çekmesini sağladım .Diycem oki mücver yağda kızdığına kizaricagina pişman oldu
Yarım tabak bulgur pilavı
1 kase pulbiberli naneli yoğurt
Domates salatalık turp
3 kaşık patlıcan kırmızı biber ezmesi
2,5 lt su spor yapamam gibi duruyor ☹
ay bayılırım somona nasıl hayır dedinAslinda gul gibi aksam yemegi vardi
Firinda somon ve haslanmis sebzeler
Ama yazdigim seyi yiyince dokunmadim.
güzel menu canım afiyet olsunKızlaaar benim için çok koşturmalı bir pazar oldu, geçmişi okuyamadım bile
Kahvaltıda sadece 5 zeytin ve 2 ceviz yedim yumurtadan huylandım bi nedense
Sonra bir kase sulu köfte yedim
Akşamda 2 tane Dolma biber ve yarım kase sulu köfte
Annemlerdeydik biraz bahçede yürüyüş yaptım sadece o da ciddi bir şey sayılmaz
Suyu çok az içebildim anca 1 lt olmuştur
@FitFiliz
Gayet güzel bir menü afiyet olsunSelam kızlar
Menüm
Kahvaltı yağsız sucuklu yumurta (3dilim sucuk)…6zeytin domates salatalık
Ara elma
15:30Eki Görüntüle 2703334
Ara 2 ceviz
20:00 gibi kalan kabak ve şehriye salatsindan ikişer kaşık yedim
Su ve sporu sonra yazayim jj ye devam edicemYawrukush
Yarından itibaren suyunu 2 litre yapmaya çalışacağım inşallahbu sebepten kaçamakları pazara kadar uzatmamak gerekli telafisi olsun diye
evet ödül öğünü ödül gününe dönüşünce işler karışıyor
aynen abla ama gece gece hallettik kahvaltıda yiyeceğim günü de etkilememis olur
ahh yazık olmuş somona ama insan çok acıkınca gozu dönüyor şeker düşüyor o acliktaki çizgiyi kaçırmamak lazım . Adım sayın süper
süpersin eşim birde 2 saat yürüyüş var
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
10 saat fark ile iyi idare ediyorsun kaptanım benim beynim yanardı
ya kuzu sen birşey yememissin ki
güzel menü afiyet olsun
Amin kolik ne zormuş meğer şimdi uyutabildim . Benim oğlum 2800 kızım 2500 ama oğlum çok iştahsız kilosu sınırda hep ama kız böyle giderse baya iştahlı doyamadiginda sesini sağır sultan duyar o denli
kahvaltıda tuketecegim canım yarın sabaha kaldı hem sabah olması iyi akşama kalmamis olur esim gelip gider yer bitirir :)
bende 32 yıldır Ankaradayim ama benim vazgeçilmezim Karadeniz lise yıllarım çok güzeldi ama Ankara'da üni zaten Afyon'da okudum
Allah rahmet eylesin canım Rabbim taksiratini affetsin
suyuda artirsan azıcık süpermiş
bulgur yarım tabak kaç kaşık civarı canım senin tabak peynir dilimi gibiyse baya sıkıntı
ay bayılırım somona nasıl hayır dedin
güzel menu canım afiyet olsun
Gayet güzel bir menü afiyet olsun
Tamam teşekkür ederim
59 olsam benim ki yeniden nikah kiyarbenim zalimoglu zalim kocam 59 bile olunca 55 mi olsan dediydi. asla hayran hayran bakmaz..
yani kizlar kocaniz öküzse evde denemeyin
selam canım hoşgeldinSelam kizlar herkese iyi aksamlar
✌
Unutmusum buralaribir ara çıkmazdım
spor guzelde diyeti nasıl unuttun canım :)Menüm
Sabah 1 h yumurta peynir domates ytaze nane dereotu
Ara incir peynir
Ogle 2 dilim kakao kek( diyette oldugumu unutmusumhafta sonunun madurlarindandim)
Aksam ispanak yogurt tarhana corbasi
Ara incir tarcinli yogurt
Spor cezalarim( 10 DK adimlama 20 jambing jucks 20 squat) 10000 adim 20 dk doga yurusu 15 dk lesse 1 mil ( ilk defa yapiyorum) 150 squat
Su 3.5 litre
Arrietty_
canım korona olmayasın kardeşim bu şekilde geçirdi ne yese WC ye gidiyordu ilaç verdiler 1 haftaya toparladı3 gündür dizanteriyim nasıl sancım var resmen wcde yaşıyorum muz patates başka bişey yemiyorum. Ve az önce şöyle düşündüm iyi oldu bu hastalık zayıflarımbiz hak etmiyoruz da kim hak ediyor öyle değil mi
poğaça olmasa iyiymiş aslında sporda güzel
CUMA MENUM
Sabah
Eki Görüntüle 2703398
Ara (odulum)
Eki Görüntüle 2703396
Oglen
Eki Görüntüle 2703397
Aksam
1 kase yogurt
Su:1.8lt
Spor:17bin adim, 850 puan @arrietty, @Canfeb
afiyet olsun Kaptanim o kadar adımı nasıl.atiyorsun helal olsunCUMARTESI MENUM
Sabah
1 haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin, yarim pita ekmegi ile klasik kahvaltim.Telin sarji yoktu cekemedim foto.
Oglen
Eki Görüntüle 2703405
Ara %72kakaolu bitter cikolata)
Eki Görüntüle 2703404
Aksam (ton balik ve yumurta tabaniyla yaptigim pizza, ve brokoli-karnabahar)
Eki Görüntüle 2703403
Su:1.9lt
Spor: 19.500 adim =975 puanArrietty_ @Canfeb
Canim yinede menulerinizi yazin canim..aafiyet olsun, poğaça olmasaymış daha iyiymiş gerçi :)
ben de pazar için benzer bir şey yazmaya gelmiştim. ben bugün çok yedim. sağlıksız bir şey yemedim, ama yemem gereken şeyleri fazlaca yedim. mesela yulaf. en az 100 gram. kaşar, o da vardır 70 80. biraz şu biraz o derken listelesem bile bir şey atlarım kesin. bugünlük ben de yazmayayım, cezamı ben de sporla veriyorum, pazar normalde spor için dinlenme günüm ama 1 saat yürüyüş + 1 saat bisiklet yaptım.
su: 2 civarıdır
Kolik kolayca gecsin canim , cok rahatlarsiniz..bu sebepten kaçamakları pazara kadar uzatmamak gerekli telafisi olsun diye
evet ödül öğünü ödül gününe dönüşünce işler karışıyor
aynen abla ama gece gece hallettik kahvaltıda yiyeceğim günü de etkilememis olur
ahh yazık olmuş somona ama insan çok acıkınca gozu dönüyor şeker düşüyor o acliktaki çizgiyi kaçırmamak lazım . Adım sayın süper
süpersin eşim birde 2 saat yürüyüş var
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
10 saat fark ile iyi idare ediyorsun kaptanım benim beynim yanardı
ya kuzu sen birşey yememissin ki
güzel menü afiyet olsun
Amin kolik ne zormuş meğer şimdi uyutabildim . Benim oğlum 2800 kızım 2500 ama oğlum çok iştahsız kilosu sınırda hep ama kız böyle giderse baya iştahlı doyamadiginda sesini sağır sultan duyar o denli
kahvaltıda tuketecegim canım yarın sabaha kaldı hem sabah olması iyi akşama kalmamis olur esim gelip gider yer bitirir :)
bende 32 yıldır Ankaradayim ama benim vazgeçilmezim Karadeniz lise yıllarım çok güzeldi ama Ankara'da üni zaten Afyon'da okudum
Allah rahmet eylesin canım Rabbim taksiratini affetsin
suyuda artirsan azıcık süpermiş
bulgur yarım tabak kaç kaşık civarı canım senin tabak peynir dilimi gibiyse baya sıkıntı
ay bayılırım somona nasıl hayır dedin
güzel menu canım afiyet olsun
Gayet güzel bir menü afiyet olsun
Tesekkur ederim canim :)Harika bir menü olmuş
Canim akilli saatim var fotolarinida paylasayim, sabah 6-6bucukta kalkiyorum, gece 12ye kadar oturdugum cok sayili...59 olsam benim ki yeniden nikah kiyar
selam canım hoşgeldin
spor guzelde diyeti nasıl unuttun canım :)
canım korona olmayasın kardeşim bu şekilde geçirdi ne yese WC ye gidiyordu ilaç verdiler 1 haftaya toparladı
afiyet olsun Kaptanim o kadar adımı nasıl.atiyorsun helal olsun
Benim antikor testim pozitif çıktı benim geçirdiğimden hiç haberim yoktu. Özelde tahlil sonucu dizanteri dediler ama bilemedim geçer inşallah. İlaç içiyorum çinko antibiyotik bağırsak düzenleyici ama bana mısın demiyor çok sancım var. Kardeşinize geçmiş olsun59 olsam benim ki yeniden nikah kiyar
selam canım hoşgeldin
spor guzelde diyeti nasıl unuttun canım :)
canım korona olmayasın kardeşim bu şekilde geçirdi ne yese WC ye gidiyordu ilaç verdiler 1 haftaya toparladı
afiyet olsun Kaptanim o kadar adımı nasıl.atiyorsun helal olsun
Tesekkur ederim canim :)
Benimde akıllı saatim var ama bozuk mu acabaCanim akilli saatim var fotolarinida paylasayim, sabah 6-6bucukta kalkiyorum, gece 12ye kadar oturdugum cok sayili...
İnşallah çabucak toparlarsin canımBenim antikor testim pozitif çıktı benim geçirdiğimden hiç haberim yoktu. Özelde tahlil sonucu dizanteri dediler ama bilemedim geçer inşallah. İlaç içiyorum çinko antibiyotik bağırsak düzenleyici ama bana mısın demiyor çok sancım var. Kardeşinize geçmiş olsun
Menü güzel olmuş afiyet olsunİyi akşamlar
11.10. pazar
Sabah(9:00)
1/2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara(11:00)
1 mandalina
Öğle(14:30)
1 kase ezogelin (1.5 kepçe)
10 tane üzüm
Kahve
Akşam (18:30)
4yk taze fasulye
1 kepçe domates çorbası
Su:3 lt spor: 15 dk dans adimsayarin şarjı bitmiş adımlar sayılmadı bugün
Hyt-123 Yawrukush Birgaripanne @
Canim bu muhabbetlere gec kalmisim, aglamasi icin arkadaslar guzel oneriler vermis, benimki de 2bucuk yasinda, aglayinca ya sariliyorum ya bilgi dagitiyorum, ama istedigi seyi vermiyorum ki aglayarak elde ettigini ogrenmesin. Ve kitaplardan okudugum, cocuk bu aglayacak sabrina deneyecek ve oyle ogrenecek ama bu zamanda bizim de onlarin sabrini denemememiz lazim, mesela illa bir cam kavanoza takip onla oynamak isterse, onu ogretmeye calismak yerine kavanozu bir sureligine kaldirmak gibi, zaten ilgilerini ceken ve merak edip frustration yapan o kadar cok sey var ki, bir de gozune bile bile onlari zorlayacak seyler eklememeli. Tabii aglamalari krizleri hic bitmiyor ama azaliyor ve ogreniyorlar yavas yavas, sadece bu bir evre ve gecicekYok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?