Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aafiyet olsun, poğaça olmasaymış daha iyiymiş gerçi :)

ben de pazar için benzer bir şey yazmaya gelmiştim. ben bugün çok yedim. sağlıksız bir şey yemedim, ama yemem gereken şeyleri fazlaca yedim. mesela yulaf. en az 100 gram. kaşar, o da vardır 70 80. biraz şu biraz o derken listelesem bile bir şey atlarım kesin. bugünlük ben de yazmayayım, cezamı ben de sporla veriyorum, pazar normalde spor için dinlenme günüm ama 1 saat yürüyüş + 1 saat bisiklet yaptım.

su: 2 civarıdır

bu sebepten kaçamakları pazara kadar uzatmamak gerekli telafisi olsun diye
şuan pik yapmış tam yaşındayım
evet ödül öğünü ödül gününe dönüşünce işler karışıyor
benim görüş belli cıs değil yanın da sadece yoğurt yada salata olursa sağlıklı bile bence :)
sarma da bu gün nasibiniz yokmuş gülüm :)
aynen abla ama gece gece hallettik kahvaltıda yiyeceğim günü de etkilememis olur
ahh yazık olmuş somona ama insan çok acıkınca gozu dönüyor şeker düşüyor o acliktaki çizgiyi kaçırmamak lazım . Adım sayın süper
North River Yawrukush Arrietty_
Hanımlar nasılsınızz
Menümü yazayımm
Sabah 1 bardak çay
13.30 3 köfte bol yeşillik
18.00 1 but 3 yk makarna salata
2 lt su
2 saat yürüyüş
süpersin eşim birde 2 saat yürüyüş var
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
10 saat fark ile iyi idare ediyorsun kaptanım benim beynim yanardı
ya kuzu sen birşey yememissin ki
güzel menü afiyet olsun
Amin kolik ne zormuş meğer şimdi uyutabildim . Benim oğlum 2800 kızım 2500 ama oğlum çok iştahsız kilosu sınırda hep ama kız böyle giderse baya iştahlı doyamadiginda sesini sağır sultan duyar o denli
kahvaltıda tuketecegim canım yarın sabaha kaldı hem sabah olması iyi akşama kalmamis olur esim gelip gider yer bitirir :)
bende 32 yıldır Ankaradayim ama benim vazgeçilmezim Karadeniz lise yıllarım çok güzeldi ama Ankara'da üni zaten Afyon'da okudum
Sağol kuzum yok valla aynı yine hala inat ediyo bişeyler için bilmiyorum ne olacak sonumuz böyle bide bugun eşimin anneannesi vefat etti ordaydık filan anca bu kadar oldu benim menüde
Allah rahmet eylesin canım Rabbim taksiratini affetsin
suyuda artirsan azıcık süpermiş
bulgur yarım tabak kaç kaşık civarı canım senin tabak peynir dilimi gibiyse baya sıkıntı
Aslinda gul gibi aksam yemegi vardi
Firinda somon ve haslanmis sebzeler
Ama yazdigim seyi yiyince dokunmadim.
ay bayılırım somona nasıl hayır dedin
güzel menu canım afiyet olsun
Gayet güzel bir menü afiyet olsun

Yarından itibaren suyunu 2 litre yapmaya çalışacağım inşallah

benim zalimoglu zalim kocam 59 bile olunca 55 mi olsan dediydi. asla hayran hayran bakmaz..
yani kizlar kocaniz öküzse evde denemeyin
59 olsam benim ki yeniden nikah kiyar
Selam kizlar herkese iyi aksamlar

Unutmusum buralari bir ara çıkmazdım
selam canım hoşgeldin
spor guzelde diyeti nasıl unuttun canım :)
canım korona olmayasın kardeşim bu şekilde geçirdi ne yese WC ye gidiyordu ilaç verdiler 1 haftaya toparladı
poğaça olmasa iyiymiş aslında sporda güzel
CUMA MENUM
Sabah
Eki Görüntüle 2703398
Ara (odulum)
Eki Görüntüle 2703396
Oglen
Eki Görüntüle 2703397
Aksam
1 kase yogurt

Su:1.8lt
Spor:17bin adim, 850 puan @arrietty, @Canfeb
afiyet olsun Kaptanim o kadar adımı nasıl.atiyorsun helal olsun

Canim yinede menulerinizi yazin canim..
Bugunluk boyle olsunda :)
Cezani vermissin zaten :)

Kolik kolayca gecsin canim , cok rahatlarsiniz..
Karadeniz hakkaten roman gibi, afyonuda cok severim ben :)

Canim akilli saatim var fotolarinida paylasayim, sabah 6-6bucukta kalkiyorum, gece 12ye kadar oturdugum cok sayili...

İyi akşamlar
11.10. pazar
Sabah(9:00)
1/2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara(11:00)
1 mandalina

Öğle(14:30)
1 kase ezogelin (1.5 kepçe)
10 tane üzüm
Kahve

Akşam (18:30)
4yk taze fasulye
1 kepçe domates çorbası

Su:3 lt spor: 15 dk dans adimsayarin şarjı bitmiş adımlar sayılmadı bugün
Hyt-123 Yawrukush Birgaripanne @

Benim antikor testim pozitif çıktı benim geçirdiğimden hiç haberim yoktu. Özelde tahlil sonucu dizanteri dediler ama bilemedim geçer inşallah. İlaç içiyorum çinko antibiyotik bağırsak düzenleyici ama bana mısın demiyor çok sancım var. Kardeşinize geçmiş olsun

Canim akilli saatim var fotolarinida paylasayim, sabah 6-6bucukta kalkiyorum, gece 12ye kadar oturdugum cok sayili...
Benimde akıllı saatim var ama bozuk mu acaba maşallah deyim gerçi ben saati birgün taksam diğer gün yerinde yeller esiyor , telin bulma ozelligi var ama şarj gitmesin diye açmayınca alışkanlık haline getirmek gerekli

İnşallah çabucak toparlarsin canım

Menü güzel olmuş afiyet olsun

Oyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım
Off mısafırım vardı haftasonları olmuyor bu ıs ya
Sabah 13:00 kahvaltı
Ara salatalık 1 dılım peynır
Aksam 19:30 yemek
Su saymadım
Spor parktakı aletlere gttım
300 ayakta bısıklet gıbı bı alet vardı
100 de yanlara dogru gıt gel yapan bısey adlarınıda bılmıom ya
Ama baklava yrdım 1 tane allah benı bıldıgı gıbı yapsın emi
Yawrukush Fitt_anne

Eklentiler

• 2A26D1FD-8ACD-470D-8C7E-F5F7C10AB361.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 112C8100-743B-409C-8324-2C8540A3B75E.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 23
Yok henüz o derecede konuşmadı aslında kendini ifade etse belki bu kadar hırçın olmaz diye düşünüyorum ama konuşması da gecikti belli başlı şeyler dışında yok
Canim bu muhabbetlere gec kalmisim, aglamasi icin arkadaslar guzel oneriler vermis, benimki de 2bucuk yasinda, aglayinca ya sariliyorum ya bilgi dagitiyorum, ama istedigi seyi vermiyorum ki aglayarak elde ettigini ogrenmesin. Ve kitaplardan okudugum, cocuk bu aglayacak sabrina deneyecek ve oyle ogrenecek ama bu zamanda bizim de onlarin sabrini denemememiz lazim, mesela illa bir cam kavanoza takip onla oynamak isterse, onu ogretmeye calismak yerine kavanozu bir sureligine kaldirmak gibi, zaten ilgilerini ceken ve merak edip frustration yapan o kadar cok sey var ki, bir de gozune bile bile onlari zorlayacak seyler eklememeli. Tabii aglamalari krizleri hic bitmiyor ama azaliyor ve ogreniyorlar yavas yavas, sadece bu bir evre ve gecicek be zaman gelicek bilmiyorum, bizimki katlanarak devam ediyor
Ay ben konusma mevzusuna yazicaktim diger konuya yazmisim konusma icin de speech therapist arkadasim mutlaka bol bol konustun ve 2-3 kelimelik cumle kullanarak sadelestirin konusmalarinizi ki onu da cesaretlendirebilin demisti, biz de ise yaradi, sen de bir dene. Benimki de gec konustu, hala yarim yamalak 2 dili karistirarak konusuyor. O birsey anlatmak istediginde de anladigini tekrar etmen de konusmayi ogrenmesinde faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…