Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasın valla maşallah darısı bana inşallah
Hepimiz incecik olalım Okadar çok hak ediyoruz ki hayallerimizdeki bedeni ,Çünku bilmez zayıflamak zorunda olmayan iştahını dizginlemenin zorluğunu yada doymadigin halde sofradan kalkmayı yada hiç yapmayı canın istemezsenken spor yapmak zorunda oldugunuUzar gider bu liste oyuzden zayıflardan bile çok hakediyoruz zayıf olmayı

Ahaha çok iyi özetlemişsin valla canım bencede en çok biz hak ediyoruz bu kadar uğraşmışken

3 gündür dizanteriyim nasıl sancım var resmen wcde yaşıyorum muz patates başka bişey yemiyorum. Ve az önce şöyle düşündüm iyi oldu bu hastalık zayıflarım biz hak etmiyoruz da kim hak ediyor öyle değil mi

Afiyet olsun canım Miktarlarını yazsan daha iyi olur sanki mesala kaç incir?
Bence akşam yemeginden sonra meyve yememeye çalis helede incir şeker oranı yüksek bir meyve

Çok geçmiş olsun canım..Rabbim tez zamanda şifa versin
Rüyamda çoktur birseyler yediğim. Coktur cuma tartı gününü gordugum veya Perşembe günü acaba yediğim bu kabağın sonucu nekadar eksi gelicem diye uyuyamadigim yada açlıktan uyuyamadiğim evet evet biz çok hak ediyoruz zayıf olmayı

Daha önce yaristinmi diyet guruplarinda arkadaşım ?
Baya hakim görünüyorsun sisteme
Balım menüm çok güzel afiyet olsun

Guzel birgun olmus canim :)

İşte yerimki kıyamam lavasina yanında gelen tatlıya o yüzden hiç bulaşmayım dedim
Lakin ıspanak işide yalan oldu kız geç uyuyunca yapmayı bekleyenlemedim dünkü yemeklerden yedim☹
Hay Allah, yarina ispanagi hazirlarsin o zaman canim..

Canim aksama kadar cok guzel, mucverde tamam ama yarim tabak bulgur pilavi cok olmus.
Birde bulgur yediginde yogurt yeme, ikiside karbonhidrat, birini tercih et..
Sporun olmadigindan kucuk bir spor telafi cezasi gelecek :)

Gecmis olsun herkes iyidir umarim..
Diyete kafanda baslamalisin once..
Benim yardim edebilecegim bir sey var mi?
Beslenme ya da egzersiz konusunda yardim edebilirim :)

Evet Veracigim keto bizi bir garip etti. Halbuki muz yani. Meyve
Meyve yemez oldum keto yuzunden

Bende mi kalori saysam
Ya bende hic meyve yemiyorum hemde hic, aklima bile gelmiyor..

belim agriyor, dizlerim agriyor ve ayak bilegim sorunlu. bana baslangic icin leslie haric onerebilecegin bir egzersiz varsa memnun olurum.

Tesekkur ederimm sen nasilsin.
Afiyet olsun canım Miktarlarını yazsan daha iyi olur sanki mesala kaç incir?
Bence akşam yemeginden sonra meyve yememeye çalis helede incir şeker oranı yüksek bir meyve
Bir tane. Bir olunca yazmiyordum bundan sonra dikkat edecegim.
bende oyleydim bu cuma gunu

Canim dolu dolu gecmis gunun dinlen guzelce.
Hafta ici viraz sporunu arttirmaya calis kuzum..

Esim cok guzel gidiyorsun bu hafta harika olacak, 1. biziz bence ben adimlari costuruyorum, hemen menumu de yazayim :)

Türkiye'ye dönme planınız yok mu kaptanım ?
Ankara yı öğrenciler sever
Yaşayanıda pek sevmez aslında . Haftasonu oldu mu AVM hariç yakın mesafede gidecek bir yer yok diye yakınırlar..
Canim Allah bilir ama cocuklar burada okula basladilar, kisa vadede oyle bir plan yapmadik ama hayirlisi olsun..
Evet Ankara'da yapacak hicbir sey yok neredeyse, yani onceden oyleydi 12 yilda degismistir mutlaka..
Ogrenci ve memur sehridir tam :)

Harika bir motivasyon hikayesi, o aile hekimi seni gorup sok olsun simdi :)
Kiyafetlerini de gule gule giy..

benim zalimoglu zalim kocam 59 bile olunca 55 mi olsan dediydi. asla hayran hayran bakmaz..
yani kizlar kocaniz öküzse evde denemeyin
Ayy bu mesaja coook guldum :))))

Selam kizlar herkese iyi aksamlar

Unutmusum buralari bir ara çıkmazdım
Canim hosgeldin, unuttun sen bizi

Canim kek olmamis, hele ki yarin sabah kontrol tartimiz var oyuzden de hic iyi olmamis.
Malesef tabloya telafi cezasi yazacagim..
Yarin guzel bir menuyle telafi edelim tamam mi:)

Merhaba bargacim, evet hic karsilasamadik. bizde biraz is acisindan normale donduk, ise gidiyoruz artik ama arkadaslarla gorusmek yasak, kelimenin anlamiyla tam ot gibi yasiyoruz, neyseki evde 2yasinda bir ufaklik var, o kadar mesgul ediyor ki bizi zaman nasil gecti 6 ay evde koronada anlamadik
menun cok guzel, supersin. ben bugun fenayim, yarin toparliyim utandim

keske 67 olsam ama henuz 68.2 yim
acabu bu cumaki kilom icine mi dogdu

keske 67 olsam ama henuz 68.2 yim
acabu bu cumaki kilom icine mi dogdu
Yawrukush ya ben bu sayıları uyduruyor muyum yazarken hayal mi görüyorum diyorum artık kendime hiç böyle eksik yanlış iş yapmam hayatımda sinir olurum yapana da. Ama ne zaman tablo yapsam hatalı. stitch cuma 66.8 doğdu içime valla ne 67si

belim agriyor, dizlerim agriyor ve ayak bilegim sorunlu. bana baslangic icin leslie haric onerebilecegin bir egzersiz varsa memnun olurum.
Bu ilk egzersiz dizleri agritmayan ,baski yapmayan bir egzersiz canim.

Bu egzersiz seniorlar icin yani yasi biraz buyuk olan insanlar icin ama kaslara, eklemlere zarar vermeyen egzersizler canim.

Bu video ise bel-diz agrilarini hafifletecek egzersizler.

Bunun haricinde en cok sana onerebilecegim 2 spor yuzme ve yuruyus.Yuzme cok zor hem hastalik, hem mevsimden oturu ama leslie ya da herhangi bir sekilde evde bile yuruyus yapabilirsin :)
Umarim isine yarar bunlar canim..

Kaptanım ekmek yemedigim için bulgur yedim ..Bulgurla yoğurdun aynı anda yenmemesinjn sebebi nedir ? Dikkat ederim artik.Pilav 4,5 kadardi canım tabağım küçük
Meyveyi bende aramıyorum artık eskiden ne severdim hele cocukken . Meyvelerin tadımı yoksa ağzımızın tadı mi kaçtı acaba?
Şiir gibi oldu valla

ay hadi insallah, ac gezicem cumaya kadar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…