Gecmis olsun, iyi olmadi mi hala kuzun canimSağol cnm benimAteşi var doktora götürüp götürmemekte kararsızim dis olduğunu düşünüyorum Çünkü başka hiç bir hastalık belirtisi yok .Bugünde geçsin bakalım.
Peynir gibi değildi olcu tabak küçüktü
Bol sivi tuket canim, en cok ihtiyacin olan sey o...Herkese günaydın
Cuma 67.8
Pazartesin 67.2
Fark - 600
Cuma hedefim 67.2
Vücudum aşırı su kaybetti bu hastalık yüzünden sabaha kadar yatak wc arasını mekik dokudum. İyileşirsem büyük ihtimalle bir miktar artı görücem o yüzden hedefim cumaya kadar kilo vermek değil korumak.
Gunaydin canimcim, mutlu haftalar:)Gunaydın, iyi haftalar kizlar
Bu ne guzel eksi, masalla sana canim :))Cuma 77.2
Bugün 76.9
Hedef 76.1
Daha fazla çıkarım diye tahmin ettim dikkat edememiştim birkaç gün.. ama dünkü menumle eksiye düşmüşüm
Çok teşekkür ederim kuzum verdiğin bilgiler için harika ciddenCanim bu muhabbetlere gec kalmisim, aglamasi icin arkadaslar guzel oneriler vermis, benimki de 2bucuk yasinda, aglayinca ya sariliyorum ya bilgi dagitiyorum, ama istedigi seyi vermiyorum ki aglayarak elde ettigini ogrenmesin. Ve kitaplardan okudugum, cocuk bu aglayacak sabrina deneyecek ve oyle ogrenecek ama bu zamanda bizim de onlarin sabrini denemememiz lazim, mesela illa bir cam kavanoza takip onla oynamak isterse, onu ogretmeye calismak yerine kavanozu bir sureligine kaldirmak gibi, zaten ilgilerini ceken ve merak edip frustration yapan o kadar cok sey var ki, bir de gozune bile bile onlari zorlayacak seyler eklememeli. Tabii aglamalari krizleri hic bitmiyor ama azaliyor ve ogreniyorlar yavas yavas, sadece bu bir evre ve gecicekbe zaman gelicek bilmiyorum, bizimki katlanarak devam ediyor
Ay ben konusma mevzusuna yazicaktim diger konuya yazmisimkonusma icin de speech therapist arkadasim mutlaka bol bol konustun ve 2-3 kelimelik cumle kullanarak sadelestirin konusmalarinizi ki onu da cesaretlendirebilin demisti, biz de ise yaradi, sen de bir dene. Benimki de gec konustu, hala yarim yamalak 2 dili karistirarak konusuyor. O birsey anlatmak istediginde de anladigini tekrar etmen de konusmayi ogrenmesinde faydali
Günaydın canım iyi haftalar sana daGunaydın, iyi haftalar kizlar
Maşallah hiç miz mız bir kız değil kaptanım okadar ateşi var sadece memede yatiyim istiyor halsizligide varGecmis olsun, iyi olmadi mi hala kuzun canim
Bol sivi tuket canim, en cok ihtiyacin olan sey o...
Gunaydin canimcim, mutlu haftalar:)
Bu ne guzel eksi, masalla sana canim :))
Masallah ona, benim ogullarimda sut emerken cok huzurlu olurlardi..Maşallah hiç miz mız bir kız değil kaptanım okadar ateşi var sadece memede yatiyim istiyor halsizligide var ☹Yarına toparlamazsa giderim doktora
Tartımin daha güzel ekşisi vardı önceki hafta aslındaAma neyse geçmiş değil geleceğe bakıyoruz hedefimize odaklaniyoruz
Ooo kimler gelmis, hosgeldin Feyzos nasilsin canim :)Günaydın kizlar ,nasilsiniz
Cumaya eksi gelir esim merak etme sen :)Günaydın kızlar ben sabitim
Dünkü sporum 2100 adım 120 jj 25 dj koşu
2lt su
Aşırı kaçamaklı olmayan,ama düzensiz bir menü olmuş canım
ahaha ınsallah oyledır artık sureklı 2 ılerı bır gerı olunca ınanamadım.Kandirmiyordur cnm kosturmanla tölera etmişsindir yediklerini BelkideTebrik ederim cumanın hedefini yazmamışsın ?
Ama bu benden ceza almanı engellemiycek
ohh en sevdıgım gece cocukları yatırtınca kudurmaca yapam benİp atlama zannedersem cnm
Benimde sana cezam bugunki tartinin karşılığı için içine sığmıyordur zaten şöyle bir 10 dk zumba Ankara havası yada Mezdeke oynayabilirsin
tamam aksam yapıyorum cezamıHarika, ne guzel bir eksi.
Yediklerine, egzersizine dikkat edersen cumaya 62ler gelcek canim.
Cumaya hedefinide yaz, tablo yapilacak.
Birde 150 ia,150 adet ip atlama demek.
Aslinda normaldede veremedi ama simdi orguye bagliyor haksizda deilÖrgü ördüğü için mi kilo veremiyor? Haklı bağımlılık yapıyor.
Keske 1 bardak sut icseydinOyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım
Off mısafırım vardı haftasonları olmuyor bu ıs ya
Sabah 13:00 kahvaltı
Ara salatalık 1 dılım peynır
Aksam 19:30 yemek
Su saymadım
Spor parktakı aletlere gttım
300 ayakta bısıklet gıbı bı alet vardı
100 de yanlara dogru gıt gel yapan bıseyadlarınıda bılmıom ya
Ama baklava yrdım 1 tane allah benı bıldıgı gıbı yapsın emi
Yawrukush Fitt_anne
Ben de emzirmeden sonra tartiliyorum fark ediyorGünaydın 4.takimin azimli kizlari güzel bir hafta olsun inşallah
Kızı emzirip tartiliyim .Nerden baksam bı 100 Gr doludur memeler tartıya yansimasin
Tesekkurler canimGel dersin de gelmem miii..
Suuper kilo vermissin cani m.
Kaptanım evden çalışma bitti, işte 12-12.20 arası tempolu yürüyüş yaparım. Eve çok spor için halim kalmıyor ama elimden geleni yaparım inşallahCanim dolu dolu gecmis gunun dinlen guzelce.
Hafta ici viraz sporunu arttirmaya calis kuzum..
Esim cok guzel gidiyorsun bu hafta harika olacak, 1. biziz bence ben adimlari costuruyorum, hemen menumu de yazayim :)
Canim Allah bilir ama cocuklar burada okula basladilar, kisa vadede oyle bir plan yapmadik ama hayirlisi olsun..
Evet Ankara'da yapacak hicbir sey yok neredeyse, yani onceden oyleydi 12 yilda degismistir mutlaka..
Ogrenci ve memur sehridir tam :)
Harika bir motivasyon hikayesi, o aile hekimi seni gorup sok olsun simdi :)
Kiyafetlerini de gule gule giy..
Ayy bu mesaja coook guldum :))))
Canim hosgeldin, unuttun sen bizi
Canim kek olmamis, hele ki yarin sabah kontrol tartimiz var oyuzden de hic iyi olmamis.
Malesef tabloya telafi cezasi yazacagim..
Yarin guzel bir menuyle telafi edelim tamam mi:)
ozellikle agri icin olani deneyecegim bugun tesekkurler :)Bu ilk egzersiz dizleri agritmayan ,baski yapmayan bir egzersiz canim.
Bu egzersiz seniorlar icin yani yasi biraz buyuk olan insanlar icin ama kaslara, eklemlere zarar vermeyen egzersizler canim.
Bu video ise bel-diz agrilarini hafifletecek egzersizler.
Bunun haricinde en cok sana onerebilecegim 2 spor yuzme ve yuruyus.Yuzme cok zor hem hastalik, hem mevsimden oturu ama leslie ya da herhangi bir sekilde evde bile yuruyus yapabilirsin :)
Umarim isine yarar bunlar canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?