Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler... bu aksam yegenimin doğum günü vardı istemeden biraz kaçırmıs ısrarlara karşı koyamamış olabilirim
9.30
1 yumurta 8 zeytin 2 kaşık kadar çökelek karışık yeşillikler,1 kasık kahvaltılık kırmızı biber 1.5 dilim t.b ekmeği
ara 1 dilim ayva
17.30
3 kasık fasulye kavurması bol salata ve karalahana salatası
ve sonra doğum gününde 1 dilim triliçe

adım sayım 9000 civarıydı sanırım. tel sarjı bitti kapandı şuan bakamıyorum.
1 saat de temizlik var.
Yawrukush Birgaripanne çok ısrar ettiler kıramadım
triliçe için cezama razıyım kaptiş

Sevgili eşim kahvalti pek güzelde akşam baklava felan olmamis sankiNapsakki yarın iyi bir spor mu yapsak

Guzel birgun olmus canim :)

Benim akilli saatimde tele bagli ama bluetooth ile bilgi aktariyorlar birbirlerine :)
Saatten mi bilmiyorum esimde baska bir markanin saati var, ben benimkinden memnunum ve cok kez takip ettim dogru sayiyor adimlari..Ben gercekten oturmuyorum , muhtemelen ondan cok adimlarim. :)

Canim hafta sonu dagitinca hafta ici sadece toplamakla geciyor..
Sonra istedigin gibi gitmiyor kilolar gulum...

Nice guzel yaslar diliyorum canim yegenine ama keske kontrol tartisi oncesi tatli olmasaymis...

PAZAR MENUM
Sabah

Ara
Filtre kahve
%72 kakaolu bitter cikolata
1 avuc patlamis misir

Aksam (ocakbasi Turk restoranina gittik,kimsenin canini cektirmemek icin foto paylasmiyorum)
2 kasik saksuka
Bol coban salatasi
2 buyuk parca koz biber tursusu
300-400gr izgara kirmizi et

Arkasindan 2 bardak cay , 1 sade Turk kahvesi (kozde)

Su:2ltye tamamlayacagim.
Spor: Adimlarimi yatarken paylasacagim Canfeb

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim ODUL SPOR?150IA
@MorVampirella MUAFMUAF
Yawrukush 100IA ODUL
FitFiliz -
stitch ODUL ODUL 15DK A
@pisi pisi kopatim 30MODUL
@_Vera_10DK A MUAFMUAF
G GCA ODUL
@nanekekikODUL
Canfeb 2 MIL LESLIE
@SivaskayseriMUAFMUAF
@OzlemlerhayallarODUL 1ODK A
B barga 10DK A
Birgaripyolcu06
Arrietty_ ODUL
Hyt-123 30M SPOR?ODUL
Fitt_anne 5 DK BISIKLET
sserendipity ---ODUL 50M

Gunaydin 4. takimin citirlari, hepinize cok mutlu ,saglikli bir hafta diliyorum.
Bugun KONTROL TARTI gunumuz, kilolarimizi gorelim, kemerlerimizi sIkalim.

Kontrol tarti bildirimimizi soyle yapacagiz;
Gecen cuma gunku kilomuz : XX

Bugunku kilomuz: XX
Cuma gunune hedefimiz: XX

Cuma gunu icin hedeflerinizi mutlaka yazin, tablo hazirlanacak ve kimler hedeflerine ulasti, kimler ulasamadi tablo ile bilgilerinizi tutacagiz..Bugun sadece kilo bildirimi yapiyoruz, fotograf yuklemenize gerek yok.Tarti fotograflarimizi sadece cuma gunleri yarisma oncesi paylasiyoruz, hepinizi opuyorum.

Selam esim
Evet hepsi guzel diyet de oldugunu unuttugun kisma kadar. Kiz nasil unutursun
3 x 20sn plank
10dk adimlama
20 Squat cezasi benden

esmeriiim aksam Yemek Kisir degil mi o birde baklava ha
Seni esinin ellerine birakiyorum

Sevgili eşim kahvalti pek güzelde akşam baklava felan olmamis sankiNapsakki yarın iyi bir spor mu yapsak
yapayım tamam ne tarafa doğru ölem ben pis boğaz ceylan böğğ o kısırın hepsını yemedım yarısını yedım
Selam esim
Evet hepsi guzel diyet de oldugunu unuttugun kisma kadar. Kiz nasil unutursun
3 x 20sn plank
10dk adimlama
20 Squat cezasi benden

esmeriiim aksam Yemek Kisir degil mi o birde baklava ha
Seni esinin ellerine birakiyorum
tamam yapacam bu aksam 150ıa ne demekki tabloda yazıyor hangı spor o

Evet iş yerime yürüyerek gidip geliyorum Gidişim 1 saat gelişim bir saat sürüyor gerçi dün köpek peşledi ama korkmasam bu gün yürüyerek tekrardan gideceğim

Kandirmiyordur cnm kosturmanla tölera etmişsindir yediklerini BelkideTebrik ederim cumanın hedefini yazmamışsın ?
Ama bu benden ceza almanı engellemiycek

yapayım tamam ne tarafa doğru ölem ben pis boğaz ceylan böğğ o kısırın hepsını yemedım yarısını yedım

tamam yapacam bu aksam 150ıa ne demekki tabloda yazıyor hangı spor o
İp atlama zannedersem cnm
Benimde sana cezam bugunki tartinin karşılığı için içine sığmıyordur zaten şöyle bir 10 dk zumba Ankara havası yada Mezdeke oynayabilirsin

Sağol cnm benim Ateşi var doktora götürüp götürmemekte kararsızim dis olduğunu düşünüyorum Çünkü başka hiç bir hastalık belirtisi yok .Bugünde geçsin bakalım.

Peynir gibi değildi olcu tabak küçüktü

Herkese günaydın
Cuma 67.8
Pazartesin 67.2
Fark - 600
Cuma hedefim 67.2
Vücudum aşırı su kaybetti bu hastalık yüzünden sabaha kadar yatak wc arasını mekik dokudum. İyileşirsem büyük ihtimalle bir miktar artı görücem o yüzden hedefim cumaya kadar kilo vermek değil korumak.

Günaydin kizlar

Cuma 65.2 kg
Pazartesi 64.9
Cuma hedefim 64.5

200-300 gr anca veriyorum genelde
Hedefi tutturacagim bu sefer
Masallah kaptanım

Harika, ne guzel bir eksi.
Yediklerine, egzersizine dikkat edersen cumaya 62ler gelcek canim.
Cumaya hedefinide yaz, tablo yapilacak.
Birde 150 ia,150 adet ip atlama demek.

Hoşbulduk canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…