Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hafta sonum cezalarla gecti

Hiç değişmedi Ankara kaptanım hala gidecek biyer yok
Teşekkür ederim

keske 67 olsam ama henuz 68.2 yim
acabu bu cumaki kilom icine mi dogdu
Ben ilk sayfayi guncelleyecegim duzeltirim kuzum, yanlislik olmus :))

Cumartesi odul olmus pogaca ve baska birsey yok menunde dogru durust canim..
Bugunku menude neler var Senemim cooook mu kotu :)

Haklisin ekmek yerine bulgur yiyebilirsin 4-5 kasik sorun yok.
Ama yogurtta , bulgurda karbonhidrat agirlikli besinler , birini en azindan tercih et anlaminda yazdim, 2sini ayni ogunde yeme canim :)

ay hadi insallah, ac gezicem cumaya kadar o zaman
Ben artık çok yazamıyorum. Emoji atıcam sadece Tansu kaptanım kızıyor bana çok konuşuyorum diye. İp aldım örgüye başlıcam ki buraya az yazıyım cumaya kadar emojileşiriz benden sana tam destek cuma 66.8 görürüz çabalarsak.

Aman ipten uzak dur kuzenim kurtulamiyor kiloda veremiyor

benim zalimoglu zalim kocam 59 bile olunca 55 mi olsan dediydi. asla hayran hayran bakmaz..
yani kizlar kocaniz öküzse evde denemeyin
Öküzlükte yarışır canım benimkideMesala derim ki"Beyim sence ben şuan kaç kiloyumdur"Çünkü kilo vermişimdir misal 80 onun 75 demesini beklerim çünkü öyle görünüyorumdurAma o 85 felan der Sana sorana kabat der giderim ama 3 kilo daha verince gene sorarım

Gelelim spor cezama ne yapicam Yattigim yerden bisiklet çevirme haraketi yapsam olurmu

Teşekkür ederim kaptanım

CUMARTESI MENUM
Sabah
1 haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin, yarim pita ekmegi ile klasik kahvaltim.Telin sarji yoktu cekemedim foto.

Oglen

Ara %72kakaolu bitter cikolata)

Aksam (ton balik ve yumurta tabaniyla yaptigim pizza, ve brokoli-karnabahar)

Su:1.9lt
Spor: 19.500 adim =975 puan Arrietty_ Canfeb

Daha önce yaristinmi diyet guruplarinda arkadaşım ?
Baya hakim görünüyorsun sisteme
Balım menüm çok güzel afiyet olsun

Teşekkür ederim Sürekli takip ediyordum ve birde fatsecret programında kalori diyeti çok yaptım malum uzun yıllardır kilo problemi ile uğraşıyorum canım

Kaptan menü yıkılıyor afiyet olsun
Peki ödülü neye göre veriyorsunuz Misal hergun ödül varmı Var dersen çok mutlu olucam
Yok canim her cuma tartidan sonra 1 ogun odul hakkimiz var..
Ve sadece cuma ya da cumartesi gunu yeme hakkimiz var, pazar gunune sarkan kacamaklara ceza var.
Ama cuma ya da cumartesi yapilirsa odul ,cezasi yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…