- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Olsunnn hemde çok iyi olur valla canım hedefim bu tamamcumaya 105.3 hedefimiz olsun muuuu ???
akşam akşam baklava olmasaymis keşke dayanamıyorsan bir süre alışana kadar eve alma canımOyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım
Off mısafırım vardı haftasonları olmuyor bu ıs ya
Sabah 13:00 kahvaltı
Ara salatalık 1 dılım peynır
Aksam 19:30 yemek
Su saymadım
Spor parktakı aletlere gttım
300 ayakta bısıklet gıbı bı alet vardı
100 de yanlara dogru gıt gel yapan bıseyadlarınıda bılmıom ya
Ama baklava yrdım 1 tane allah benı bıldıgı gıbı yapsın emi
@YawrukushFitt_anne
traliceye kadar herşey güzelmiş bende çok severimiyi geceler... bu aksam yegenimin doğum günü vardı istemeden biraz kaçırmıs ısrarlara karşı koyamamış olabilirim
9.30
1 yumurta 8 zeytin 2 kaşık kadar çökelek karışık yeşillikler,1 kasık kahvaltılık kırmızı biber 1.5 dilim t.b ekmeği
ara 1 dilim ayva
17.30
3 kasık fasulye kavurması bol salata ve karalahana salatası
ve sonra doğum gününde 1 dilim triliçe
adım sayım 9000 civarıydı sanırım. tel sarjı bitti kapandı şuan bakamıyorum.
1 saat de temizlik var.
@Yawrukush @Tanssss çok ısrar ettiler kıramadım
triliçe için cezama razıyım kaptiş
Afiyet olsun canımPAZAR MENUM
Sabah
Eki Görüntüle 2703453
Ara
Filtre kahve
%72 kakaolu bitter cikolata
1 avuc patlamis misir
Aksam (ocakbasi Turk restoranina gittik,kimsenin canini cektirmemek icin foto paylasmiyorum)
2 kasik saksuka
Bol coban salatasi
2 buyuk parca koz biber tursusu
300-400gr izgara kirmizi et
Arkasindan 2 bardak cay , 1 sade Turk kahvesi (kozde)
Su:2ltye tamamlayacagim.
Spor: Adimlarimi yatarken paylasacagim @Canfeb
senin kilonda gayet iyi canımGünaydin kizlar
Cuma 65.2 kg
Pazartesi 64.9
Cuma hedefim 64.5
200-300 gr anca veriyorum genelde
Hedefi tutturacagim bu sefer
dikkat et canım bol yağ uakmalarEvet iş yerime yürüyerek gidip geliyorum ☺ Gidişim 1 saat gelişim bir saat sürüyorgerçi dün köpek peşledi ama korkmasam bu gün yürüyerek tekrardan gideceğim
kandırıyordur bazen metomuz bizi sasirtiyorDünkü iğrenc yedıkelrıme ragmen bu sabah eksi çıktığıma inansammı yoksa amaann bu tartı ıyıce salaklaştı mı desem
cuma 63.600
Pazartesı 63.000
Umarım tartı beni kndrmıyodur
@YawrukushFitt_anne
deliGünaydın 4.takimin azimli kizlari güzel bir hafta olsun inşallah
Kızı emzirip tartiliyim .Nerden baksam bı 100 Gr doludur memeler tartıya yansimasin
ne oldu idrar enfeksiyon için birşey verdimi ondan mı oldu ateş acabaSağol cnm benimAteşi var doktora götürüp götürmemekte kararsızim dis olduğunu düşünüyorum Çünkü başka hiç bir hastalık belirtisi yok .Bugünde geçsin bakalım.
Peynir gibi değildi olcu tabak küçüktü
aynen canım su durumda önemli olan senin şu kaybetmemenHerkese günaydın
Cuma 67.8
Pazartesin 67.2
Fark - 600
Cuma hedefim 67.2
Vücudum aşırı su kaybetti bu hastalık yüzünden sabaha kadar yatak wc arasını mekik dokudum. İyileşirsem büyük ihtimalle bir miktar artı görücem o yüzden hedefim cumaya kadar kilo vermek değil korumak.
cook güzelCuma 77.2
Bugün 76.9
Hedef 76.1
Daha fazla çıkarım diye tahmin ettim dikkat edememiştim birkaç gün.. ama dünkü menumle eksiye düşmüşüm
günaydın ben yenilerden BaharGünaydın kizlar ,nasilsiniz
cumaya eksiye geçer morali bozma benceGünaydın kızlar ben sabitim
Dünkü sporum 2100 adım 120 jj 25 dj koşu
2lt su
tartın çok mu hassas canım 0.5 bile ölçüyor markası ne
inşallah canımňtartimi da ekleyeyim. cumaya insallah 65i ucundan da olsa gorurum
Gunaydinlar
Cuma 71.1
Pazartesi 70.7
Cuma hedef 70
Ben ilk defa diyet yapiyorum. Diyetisyenle 4 haftanin icindeyim. Ilk iki haftasi oyle boyle gecti gecen pazartesi ilk defa sizinle basladim. Ilk olunca unutuluyor
Cezalar cezalar beni birakmiyorlar
cumaya ekşi olur canım daha 4 gün varMerhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seni @pisi pisi kopatim
Baharım enfeksiyondan değildir diye düşünüyorum .10 gündur antibiyotik kullanıyoruz idrarında kokuda bı rahatsızlığa yok ona binayenakşam akşam baklava olmasaymis keşke dayanamıyorsan bir süre alışana kadar eve alma canım
traliceye kadar herşey güzelmiş bende çok severim
Afiyet olsun canım
senin kilonda gayet iyi canım
dikkat et canım bol yağ uakmalar
kandırıyordur bazen metomuz bizi sasirtiyor
deli
ne oldu idrar enfeksiyon için birşey verdimi ondan mı oldu ateş acaba
aynen canım su durumda önemli olan senin şu kaybetmemen
cook güzel
günaydın ben yenilerden Bahar
cumaya eksiye geçer morali bozma bence
tartın çok mu hassas canım 0.5 bile ölçüyor markası ne
inşallah canımň
eksi çok güzel
cumaya ekşi olur canım daha 4 gün var
Ateşi kaça çıkıyor canım dış ateşi 38.5 u geçmez daha fazlası oluyor muBaharım enfeksiyondan değildir diye düşünüyorum .10 gündur antibiyotik kullanıyoruz idrarında kokuda bı rahatsızlığa yok ona binayen
Seni bu uykusuzluklar mahvettiGünaydın alıntılar yeni bitti
Cuma:82.8
Ctesi:82.9
Ptesi:83.6
Ptesi: tok karına 83.5
ödemelerin kadinimiyim
Hedef:82.0
Öyle cnm 38 civarı cayır cayır yanan bir ateşi yok..Biseyde yiyemiyince direk dişe veriyorum sebebiniAteşi kaça çıkıyor canım dış ateşi 38.5 u geçmez daha fazlası oluyor mu
Merhaba Dilekcim, hosgeldinMerabalar beni yeni arkadaşDilek ben
Merhaba canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Beraber başaracağız inşallahMerhaba canim nasilsin bu hafta beraberiz tatilde kilo aldim insallah onlari geri verecegiz beraber
Hoşgeldin canımMerabalar beni yeni arkadaşDilek ben
Harika bir hedefBaşlangıç kilom (cuma kilom yok çünkü yeni başladığım için ) 82
Pazartesi tartım 81.7
Cumaya hedefim 80.9 inşaallah
Komik bir hedef oldu değil miHarika bir hedef
Neden komik olsun ki gayet güzel hangi sayıyı yazdığımızın ne önemi var toplamda 800 gram vermeyi hedefliyorsunuz ve bu gayet güzel bir hedef ben 400 500 hatta bazen 200 veriyorum haftalık. Ben hasta olmasam pazartesi 67.2 gördüm cuma 66.8 hedef koyacaktımKomik bir hedef oldu değil mi80 i ucundan göreyim dedim
Neden komik olsun ki gayet güzel hangi sayıyı yazdığımızın ne önemi var toplamda 800 gram vermeyi hedefliyorsunuz ve bu gayet güzel bir hedef ben 400 500 hatta bazen 200 veriyorum haftalık. Ben hasta olmasam pazartesi 67.2 gördüm cuma 66.8 hedef koyacaktım
Almıyorum ve evdede yapmıyorum tatlı aslında mısafırler getırmıs yanlarında hayrda dıyemedımakşam akşam baklava olmasaymis keşke dayanamıyorsan bir süre alışana kadar eve alma canım
canım bence içme zaten şu kaybediyorsuntakım arkadaşlarım size bir sorum olacak sizce yeşil çay içsem daha da kötü olur muyum??
tok 1 kg fark etmiyor bennde ama 800 garantiSeni bu uykusuzluklar mahvetti ☹
Ben tok çıktığım kilodan eksi 1 düşüyorum genelde yani sen şuan 82.6 sın
aynen baktın mı damagi kabarmış miÖyle cnm 38 civarı cayır cayır yanan bir ateşi yok..Biseyde yiyemiyince direk dişe veriyorum sebebini
inşallah canımBaşlangıç kilom (cuma kilom yok çünkü yeni başladığım için ) 82
Pazartesi tartım 81.7
Cumaya hedefim 80.9 inşaallah
telafi edersin daha cumaya çok varAlmıyorum ve evdede yapmıyorum tatlı aslında mısafırler getırmıs yanlarında hayrda dıyemedım
Acmiyorki ağzınıcanım bence içme zaten şu kaybediyorsun
tok 1 kg fark etmiyor bennde ama 800 garanti
aynen baktın mı damagi kabarmış mi
inşallah canım
telafi edersin daha cumaya çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?