niye süt kızKeske 1 bardak sut icseydin
Cezan 1 bardak sut
Çoook teşekkür ederim. Bol su içiyorum soda da içeyim şimdi@_Vera_ kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok çok su iç. Maden suyu da iyi olur vücudun çok tuz da kaybediyot
Ben ilk defa diyet yapiyorum. Diyetisyenle 4 haftanin icindeyim. Ilk iki haftasi oyle boyle gecti gecen pazartesi ilk defa sizinle basladim. Ilk olunca unutuluyorSelam esim
Evet hepsi guzel diyet de oldugunu unuttugun kisma kadar. Kiz nasil unutursun
3 x 20sn plank
10dk adimlama
20 Squat cezasi benden
esmeriiim aksam Yemek Kisir degil mi o birde baklava ha
Seni esinin ellerine birakiyorum
Merhaba canim nasilsin bu hafta beraberiz tatilde kilo aldim insallah onlari geri verecegiz beraberBu arada benim eşim kim acaba
Bazen duraklamalar oluyor ama moral bozmak yok cumaya mükemmel bi eksi ile gelebilirsinMerhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seniSismaniye
telefondan yazmistim ne cok duzeltme(!) yapip bozmus imlalarimi yazimdaCanim bu muhabbetlere gec kalmisim, aglamasi icin arkadaslar guzel oneriler vermis, benimki de 2bucuk yasinda, aglayinca ya sariliyorum ya bilgi dagitiyorum, ama istedigi seyi vermiyorum ki aglayarak elde ettigini ogrenmesin. Ve kitaplardan okudugum, cocuk bu aglayacak sabrina deneyecek ve oyle ogrenecek ama bu zamanda bizim de onlarin sabrini denemememiz lazim, mesela illa bir cam kavanoza takip onla oynamak isterse, onu ogretmeye calismak yerine kavanozu bir sureligine kaldirmak gibi, zaten ilgilerini ceken ve merak edip frustration yapan o kadar cok sey var ki, bir de gozune bile bile onlari zorlayacak seyler eklememeli. Tabii aglamalari krizleri hic bitmiyor ama azaliyor ve ogreniyorlar yavas yavas, sadece bu bir evre ve gecicekbe zaman gelicek bilmiyorum, bizimki katlanarak devam ediyor
Ay ben konusma mevzusuna yazicaktim diger konuya yazmisimkonusma icin de speech therapist arkadasim mutlaka bol bol konustun ve 2-3 kelimelik cumle kullanarak sadelestirin konusmalarinizi ki onu da cesaretlendirebilin demisti, biz de ise yaradi, sen de bir dene. Benimki de gec konustu, hala yarim yamalak 2 dili karistirarak konusuyor. O birsey anlatmak istediginde de anladigini tekrar etmen de konusmayi ogrenmesinde faydali
o zorunlu oldu biraz, sabah bir ciktik aksam 8e kadar eve gitmedik, ve gezdigimiz yerde de kendi yaptigim pogacagi yemesem sosisli falan yiyecektim, cok da actim aksama kadar dayanamadim, kotunun iyisi oldu.poğaça olmasa iyiymiş aslında sporda güzel
supersin, ben dun hasta gibiydim, spor yapmak bir yana surekli uyudum, biraz bogazim aciyor ama ates falan yok, sanirim onceki gun parkta yuruyus yaparken usuttum biraz, ben de sicak bitki cayi esliginde netflix izledim :)aafiyet olsun, poğaça olmasaymış daha iyiymiş gerçi :)
ben de pazar için benzer bir şey yazmaya gelmiştim. ben bugün çok yedim. sağlıksız bir şey yemedim, ama yemem gereken şeyleri fazlaca yedim. mesela yulaf. en az 100 gram. kaşar, o da vardır 70 80. biraz şu biraz o derken listelesem bile bir şey atlarım kesin. bugünlük ben de yazmayayım, cezamı ben de sporla veriyorum, pazar normalde spor için dinlenme günüm ama 1 saat yürüyüş + 1 saat bisiklet yaptım.
su: 2 civarıdır
İnşallah canımBazen duraklamalar oluyor ama moral bozmak yok cumaya mükemmel bi eksi ile gelebilirsingeleceğine de şüphem yok
yaaa bari bana ozel yaz, sen beni cok motive ediyorsun (gerci bence herkesi)Ben artık çok yazamıyorum. Emoji atıcam sadece Tansu kaptanım kızıyor bana çok konuşuyorum diye. İp aldım örgüye başlıcam ki buraya az yazıyımcumaya kadar emojileşiriz benden sana tam destek cuma 66.8 görürüz çabalarsak.
Haha olsun ben anladım senitelefondan yazmistim ne cok duzeltme(!) yapip bozmus imlalarimi yazimda
cok kotu canimBen ilk sayfayi guncelleyecegim duzeltirim kuzum, yanlislik olmus :))
Cumartesi odul olmus pogaca ve baska birsey yok menunde dogru durust canim..
Bugunku menude neler var Senemim cooook mu kotu :)
bizim burada bu yaslar icin terrible 2s (korkunc 2) ve tantrum 3s (bunun turkcesini bilemedim, ama kendini yere atip aglamaca oluyor tantrum) diyorlarHaha olsun ben anladım seni
İnşallah cnmtartimi da ekleyeyim. cumaya insallah 65i ucundan da olsa gorurum
Merabalar beni yeni arkadaşyaaa bari bana ozel yaz, sen beni cok motive ediyorsun (gerci bence herkesi)
gevezelik iyidir, bakma ben vakit bulamiyorum yoksa burada bol bol konusurduk oysa
yeni arkadaslar da gelmis, muhabbetler artmis super, ama ben yetisemiyorum
ayyy cuma 66 gorsem ne guzel olur gercekten, deneyecegim. bugun yuruyerek gelicektim ise ama saganak yagmur var, ben de biraz daha uyudum, az daha ise gec kaliyordum
cumaya 105.3 hedefimiz olsun muuuu ???İnşallah canım
Tam anlamıyla doğru tanım bencede korkunç 2bizim burada bu yaslar icin terrible 2s (korkunc 2) ve tantrum 3s (bunun turkcesini bilemedim, ama kendini yere atip aglamaca oluyor tantrum) diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?