Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinlar
Cuma 71.1
Pazartesi 70.7
Cuma hedef 70
Selam esim
Evet hepsi guzel diyet de oldugunu unuttugun kisma kadar. Kiz nasil unutursun
3 x 20sn plank
10dk adimlama
20 Squat cezasi benden

esmeriiim aksam Yemek Kisir degil mi o birde baklava ha
Seni esinin ellerine birakiyorum
Ben ilk defa diyet yapiyorum. Diyetisyenle 4 haftanin icindeyim. Ilk iki haftasi oyle boyle gecti gecen pazartesi ilk defa sizinle basladim. Ilk olunca unutuluyor
Cezalar cezalar beni birakmiyorlar

Merhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seni Sismaniye
Bazen duraklamalar oluyor ama moral bozmak yok cumaya mükemmel bi eksi ile gelebilirsin geleceğine de şüphem yok

telefondan yazmistim ne cok duzeltme(!) yapip bozmus imlalarimi yazimda

poğaça olmasa iyiymiş aslında sporda güzel
o zorunlu oldu biraz, sabah bir ciktik aksam 8e kadar eve gitmedik, ve gezdigimiz yerde de kendi yaptigim pogacagi yemesem sosisli falan yiyecektim, cok da actim aksama kadar dayanamadim, kotunun iyisi oldu.
tesekkurler

supersin, ben dun hasta gibiydim, spor yapmak bir yana surekli uyudum, biraz bogazim aciyor ama ates falan yok, sanirim onceki gun parkta yuruyus yaparken usuttum biraz, ben de sicak bitki cayi esliginde netflix izledim :)
ceza sporumu bugun yapacagim
sabah ise gec kaldim tartilmayi unuttum, yolda aklima geldi, yarin sabah tartilip bildiririm

yaaa bari bana ozel yaz, sen beni cok motive ediyorsun (gerci bence herkesi)
gevezelik iyidir, bakma ben vakit bulamiyorum yoksa burada bol bol konusurduk oysa
yeni arkadaslar da gelmis, muhabbetler artmis super, ama ben yetisemiyorum
ayyy cuma 66 gorsem ne guzel olur gercekten, deneyecegim. bugun yuruyerek gelicektim ise ama saganak yagmur var, ben de biraz daha uyudum, az daha ise gec kaliyordum

Ben ilk sayfayi guncelleyecegim duzeltirim kuzum, yanlislik olmus :))
Cumartesi odul olmus pogaca ve baska birsey yok menunde dogru durust canim..
Bugunku menude neler var Senemim cooook mu kotu :)
cok kotu canim
ama vera beni cok gaza getirdi, cumaya 66 gorecegim, bekle beni

Merabalar beni yeni arkadaş Dilek ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…