Benimde misafirliğe gitmemem lazım hayir diyemiyorum ozamanAlmıyorum ve evdede yapmıyorum tatlı aslında mısafırler getırmıs yanlarında hayrda dıyemedım
bana kendi hedefini mi koydunNeden komik olsun ki gayet güzel hangi sayıyı yazdığımızın ne önemi var toplamda 800 gram vermeyi hedefliyorsunuz ve bu gayet güzel bir hedef ben 400 500 hatta bazen 200 veriyorum haftalık. Ben hasta olmasam pazartesi 67.2 gördüm cuma 66.8 hedef koyacaktım
olur olur neden olmasinstitch 73.1'im bugün, cumaya 72.2 olsam güzel olur :')
Ben başaramam sen başar istiyorummbana kendi hedefini mi koydun
olur olur neden olmasin
nasil gidiyorsun simdilik?
ben sabah 1 haslanmis yumurta yedim, oglen yogurt ve ispanak yemegim var, aciktim vakit gelsin diye bekliyorum :)
bir de 1 sutlu nescafe 1 bitki cayi ictim simdiye kadar
hava soguk canim hic su icmek istemiyorama 2lt icmeye zorluyorum yoksa gitmiyor bende kilolar
Sağol canım sende öylesinçok tatlısın yaaaaaa
kalkip iki yuruyus mu yapsamBen başaramam sen başar istiyorummne demiş büyük üstad leslie sansone up together up together walk walk walk
afiyet olsunbenim 11de bi toplantım vardı, 10.30da kalkıp direkt ona daldım daha hiçbir şey yemedim. şimdi bir omletle tükkanı açacağım :)
Sağol canim acıktım ama gece:)Canim menü kacamakli olmamış ama sanki yetersiz kalmış vücudunu halsiz bırakmasın dikkat et
Menü bence güzel olmus
Afiyet olsun canımCUMA MENUM
Sabah
Eki Görüntüle 2703398
Ara (odulum)
Eki Görüntüle 2703396
Oglen
Eki Görüntüle 2703397
Aksam
1 kase yogurt
Su:1.8lt
Spor:17bin adim, 850 puan @arrietty,Canfeb
Ton balıklı pizza bende deneyeyim bu hafta, afiyet olsun canım güzel menü sporCUMARTESI MENUM
Sabah
1 haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin, yarim pita ekmegi ile klasik kahvaltim.Telin sarji yoktu cekemedim foto.
Oglen
Eki Görüntüle 2703405
Ara %72kakaolu bitter cikolata)
Eki Görüntüle 2703404
Aksam (ton balik ve yumurta tabaniyla yaptigim pizza, ve brokoli-karnabahar)
Eki Görüntüle 2703403
Su:1.9lt
Spor: 19.500 adim =975 puanArrietty_ Canfeb
Evettt evetttt spor puanlarını toplayıver
Eki Görüntüle 2703613
Yawrukush kaptanım ahirette 4. Takım olarak saf tutarsak hiç şaşırma cennet meyveleri sınırsız hizmet felan derken gelsin kilolar. stitch ama hiç merak etme ben seni orda da bulur gaz veririm. Leslieyi kolundan tutar getiririm
Biraz fazla olmus sanki canım yumurtayı yağda mı yapıyorsun? kahvaltı tabağı güzel yumurta fazla geldi kahvaltıda bana.ya tabaktakiler ya da yumurta yanına yeşillik daha iyi olurdu sanki.saksuka yağlı oluyor, Mısır'da yağda yapildiysa biri olmayabilirmisPAZAR MENUM
Sabah
Eki Görüntüle 2703453
Ara
Filtre kahve
%72 kakaolu bitter cikolata
1 avuc patlamis misir
Aksam (ocakbasi Turk restoranina gittik,kimsenin canini cektirmemek icin foto paylasmiyorum)
2 kasik saksuka
Bol coban salatasi
2 buyuk parca koz biber tursusu
300-400gr izgara kirmizi et
Arkasindan 2 bardak cay , 1 sade Turk kahvesi (kozde)
Su:2ltye tamamlayacagim.
Spor: Adimlarimi yatarken paylasacagimCanfeb
Hoşbulduk canım memnun oldumHoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Umarım burada hep birlikte bütün fazla kilolarımızdan kurtulup hafiflemiş bir şekilde mezun olacağız
Gece acikmalari bendede çok oluyor malesefSağol canim acıktım ama gece:)
Supersin, 65e de pek birsey kalmamisMotive olmak için bırakın resimleri benim hikayemi dinleyin❤
Ben doğum yaptım 110 laBebem bir aylık felandi aile hekiminize gitmiştik eşimin yanında "Hamilemisiniz"dedi Çünkü karnım okadar büyüktü ama yeni doğum yapmıştim Eşimde güya bende lafı espiriye çevirmiştik çünkü kendi ile barışığim ya ben ama içim çok kırılmıştı en cokda eşime
Kiz dilek dedim sen daha önce ne kilolar verdin gene verirsin üzme kendi
101 di galiba diyete başladım.Önce 90 indim ara verdim bı aşka daha gelip 82 gördüm. Sonra koronavirüs pörliyip evlere kapanıp unlù mamülleri dükkanı acicak kadar hamur işleri yapıncatekrar 91 oldum
Bi nefes alıp dedim, kızım dilek ölmek var dönmek yok bu yolda.. bu kilolar verilecek. Hak ettiğin bedene kavusucaksin.Bunu bedenine borclusun
91le başlayıp 77 kadar yoluma devam ettim arada tokezlesemde
Gecen gün trenyoldan evde giymeye tişört tayt pantolon aldim l beden pantolonlsr 42 olmaz diye çekindim önce ama okadar güzel oldu ki görseniz bayılırsınız bana
Doktorun yanında kilom için espiri yapan kocaayim şuan hayran hayran bakıyor bana65 düşünce kalp krizi gider diye düşünüyorum
En kısa zamanda Aile hekimine gidip bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın vardı işte o benim demeyi planlıyorum
Çok şükür arkadaşımSupersin, 65e de pek birsey kalmamis
ayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)Çok şükür arkadaşımŞimdi hele daha motive daha hirsliyim yeni yıla hayalimdeki kilo ile girmek istiyorum ❤
etiket isini surekli unutuyorum canim. protein gunu yapiyorum haftasonu kacamaklarindan kurtulmak icin. senin var mi ozel bi planin. zirveye oynayalim bu haftaMerhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seniSismaniye
sen de mi ingteredesinbizim burada bu yaslar icin terrible 2s (korkunc 2) ve tantrum 3s (bunun turkcesini bilemedim, ama kendini yere atip aglamaca oluyor tantrum) diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?