Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Almıyorum ve evdede yapmıyorum tatlı aslında mısafırler getırmıs yanlarında hayrda dıyemedım
Benimde misafirliğe gitmemem lazım hayir diyemiyorum ozaman
Sevgili eşim spor yapmak istiyorum akşama ne spor yapalım sen söyle

bana kendi hedefini mi koydun

stitch 73.1'im bugün, cumaya 72.2 olsam güzel olur :')
olur olur neden olmasin
nasil gidiyorsun simdilik?
ben sabah 1 haslanmis yumurta yedim, oglen yogurt ve ispanak yemegim var, aciktim vakit gelsin diye bekliyorum :)
bir de 1 sutlu nescafe 1 bitki cayi ictim simdiye kadar
hava soguk canim hic su icmek istemiyor ama 2lt icmeye zorluyorum yoksa gitmiyor bende kilolar

benim 11de bi toplantım vardı, 10.30da kalkıp direkt ona daldım daha hiçbir şey yemedim. şimdi bir omletle tükkanı açacağım :)

kalkip iki yuruyus mu yapsam
Evettt evetttt spor puanlarını toplayıver

Yawrukush kaptanım ahirette 4. Takım olarak saf tutarsak hiç şaşırma cennet meyveleri sınırsız hizmet felan derken gelsin kilolar. stitch ama hiç merak etme ben seni orda da bulur gaz veririm. Leslieyi kolundan tutar getiririm

Ton balıklı pizza bende deneyeyim bu hafta, afiyet olsun canım güzel menü spor

Biraz fazla olmus sanki canım yumurtayı yağda mı yapıyorsun? kahvaltı tabağı güzel yumurta fazla geldi kahvaltıda bana.ya tabaktakiler ya da yumurta yanına yeşillik daha iyi olurdu sanki.saksuka yağlı oluyor, Mısır'da yağda yapildiysa biri olmayabilirmis

Supersin, 65e de pek birsey kalmamis

Çok şükür arkadaşım Şimdi hele daha motive daha hirsliyim yeni yıla hayalimdeki kilo ile girmek istiyorum
ayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)
ben de bi 5-6kg eksik girsem cok mutlu olurdum ama ben bir turlu veremiyorum, neyseki kaptanim canim cok iyi, kovmuyor beni
ama veracim beni zayiflatacak, degil mi? @_Vera_

Merhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seni Sismaniye
etiket isini surekli unutuyorum canim. protein gunu yapiyorum haftasonu kacamaklarindan kurtulmak icin. senin var mi ozel bi planin. zirveye oynayalim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…