Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canım ben böyle diyetleri yapamadığm için denemiyorum artık cunkunben biseyi yasak edemiyorum kendime o yüzden kalori diyeti yapıyorum bugun

proteinden zengin meyvelerden yiyemez misin? kayisi, kivi, portakal, bogurtlen diyor nette, bence eklenebilir?

iskocya, sen de mi bu taraflardasin? :)
cok severim iskocyayi. londradayim ben
Selam canım ben böyle diyetleri yapamadığm için denemiyorum artık cunkunben biseyi yasak edemiyorum kendime o yüzden kalori diyeti yapıyorum bugun
evet ben de istemiyorum aslinda ama bi sekilde sert bi baslangic yapmam lazim cok sundurdum motive isini :))

ayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)
ben de bi 5-6kg eksik girsem cok mutlu olurdum ama ben bir turlu veremiyorum, neyseki kaptanim canim cok iyi, kovmuyor beni
ama veracim beni zayiflatacak, degil mi? @_Vera_
Eveeeet birlikte zayıflıcaz işten yürüyerek dönebilir misin yoksa akşam leslie mi yapsak zumba da var bu hafta

cok severim iskocyayi. londradayim ben
aaa cok yakiniz :)
Filmlerden bayıldığım ülke gercektede öyle mi çok nazik neşe dolu mu yoksa hepsi film mi :)
hem evet hem hayir, cok konuskanlar, yabancilik cekmiyorsunuz ama cok icip sarhos olunca da cok kavgacilar
saka bir yana seviyorum ben iskoclari
saf protein yapiyorum 1 gunlugune meyve sebze yag karb hicbisey yok. dukan diyeti (yulaf kepegi 2 kasik sadece)
kacamaklari komple silmek icin cok ise yariyor :)
ben seneler once dukan denemistim 2 hafta, tum vucudumda kirmizi noktalar cikmisti aman dikkat
Eveeeet birlikte zayıflıcaz işten yürüyerek dönebilir misin yoksa akşam leslie mi yapsak zumba da var bu hafta
yok arabayi birakamam, ama eve gidince 1mil bile olsa leslie yapacagim

dukan cok fazla yaptim bana ters bi etkisi olmadi(birakinca yemeklere saldirmak haric) ama kalici olarak yapmayi dusunmuyorum zaten haftada 1 2 gun yapmak iyi geliyor.

ayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)
ben de bi 5-6kg eksik girsem cok mutlu olurdum ama ben bir turlu veremiyorum, neyseki kaptanim canim cok iyi, kovmuyor beni
ama veracim beni zayiflatacak, degil mi? @_Vera_
Boyun kilon kaç cnm..Kilo az oluncada içten içe aynadaki görüntüden rahatsız olmayıp tam asilmiyorda olabilirsin

Ne zaman protein günü yapsam ertesi gün eksi olurdum Eminim sende eksi ile uyanicaksin oyuzden yarınki eksi için iradenle motivasyounun sırt sırta versin darbeye bastirsinlar

takım arkadaşlarım size bir sorum olacak sizce yeşil çay içsem daha da kötü olur muyum??
Yeşil çay bağırsakları calistirma etkisi olmadığı için olmazsın bence ..Ama pek keyifli içimi olmadığı için miden rahatsız olmasın

Fazla protein sende alerji yapıyor demek ki canım

Selam kizlar
Cuma, Cumartesi ve Pazar sporlarini ekleyecegim tabloya. Ve burda paylasacagim.. Bu hafta sanki pek bi durgunuz spor konusunda?
ben hic baslayamadim. guya bugun yuruyus yapacaktim yagmur bastırdı. simdi kaptanin attigi videolardan birini yapacagim :) duzene koyarsam hergun karinca kararinca yaparim birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…