iskocya, sen de mi bu taraflardasin? :)sen de mi ingteredesin
selam kizlar bugun protein gunu.yapmaya calisiyorum elim meyvelere uzanip duruyor simdilik iradem kazandi ama her an gozum de donup elime katilabilir. sonrasında is agiz ve mide isbirlikcilerine kalirsa irademi darbe yoluyla hucceten alasagi ederler.
proteinden zengin meyvelerden yiyemez misin? kayisi, kivi, portakal, bogurtlen diyor nette, bence eklenebilir?selam kizlar bugun protein gunu.yapmaya calisiyorum elim meyvelere uzanip duruyor simdilik iradem kazandi ama her an gozum de donup elime katilabilir. sonrasında is agiz ve mide isbirlikcilerine kalirsa irademi darbe yoluyla hucceten alasagi ederler.
cok severim iskocyayi. londradayim beniskocya, sen de mi bu taraflardasin? :)
evet ben de istemiyorum aslinda ama bi sekilde sert bi baslangic yapmam lazim cok sundurdum motive isini :))Selam canımben böyle diyetleri yapamadığm için denemiyorum artık cunkunben biseyi yasak edemiyorum kendime o yüzden kalori diyeti yapıyorum bugun
Filmlerden bayıldığım ülke gercektede öyle mi çok nazik neşe dolu mu yoksa hepsi film mi :)iskocya, sen de mi bu taraflardasin? :)
saf protein yapiyorum 1 gunlugune meyve sebze yag karb hicbisey yok. dukan diyeti (yulaf kepegi 2 kasik sadece)proteinden zengin meyvelerden yiyemez misin? kayisi, kivi, portakal, bogurtlen diyor nette, bence eklenebilir?
Eveeeet birlikte zayıflıcaz işten yürüyerek dönebilir misin yoksa akşam leslie mi yapsak zumba da var bu haftaayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)
ben de bi 5-6kg eksik girsem cok mutlu olurdum ama ben bir turlu veremiyorum, neyseki kaptanim canim cok iyi, kovmuyor beni
ama veracim beni zayiflatacak, degil mi? @_Vera_
aaa cok yakiniz :)cok severim iskocyayi. londradayim ben
hem evet hem hayir, cok konuskanlar, yabancilik cekmiyorsunuz ama cok icip sarhos olunca da cok kavgacilarFilmlerden bayıldığım ülke gercektede öyle mi çok nazik neşe dolu mu yoksa hepsi film mi :)
ben seneler once dukan denemistim 2 hafta, tum vucudumda kirmizi noktalar cikmisti aman dikkatsaf protein yapiyorum 1 gunlugune meyve sebze yag karb hicbisey yok. dukan diyeti (yulaf kepegi 2 kasik sadece)
kacamaklari komple silmek icin cok ise yariyor :)
yok arabayi birakamam, ama eve gidince 1mil bile olsa leslie yapacagimEveeeet birlikte zayıflıcaz işten yürüyerek dönebilir misin yoksa akşam leslie mi yapsak zumba da var bu hafta
dukan cok fazla yaptim bana ters bi etkisi olmadi(birakinca yemeklere saldirmak haric) ama kalici olarak yapmayi dusunmuyorum zaten haftada 1 2 gun yapmak iyi geliyor.aaa cok yakiniz :)
hem evet hem hayir, cok konuskanlar, yabancilik cekmiyorsunuz ama cok icip sarhos olunca da cok kavgacilar
saka bir yana seviyorum ben iskoclari
ben seneler once dukan denemistim 2 hafta, tum vucudumda kirmizi noktalar cikmisti aman dikkat
yok arabayi birakamam, ama eve gidince 1mil bile olsa leslie yapacagim
super o zamandukan cok fazla yaptim bana ters bi etkisi olmadi(birakinca yemeklere saldirmak haric) ama kalici olarak yapmayi dusunmuyorum zaten haftada 1 2 gun yapmak iyi geliyor.
Boyun kilon kaç cnm..Kilo az oluncada içten içe aynadaki görüntüden rahatsız olmayıp tam asilmiyorda olabilirsinayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)
ben de bi 5-6kg eksik girsem cok mutlu olurdum ama ben bir turlu veremiyorum, neyseki kaptanim canim cok iyi, kovmuyor beni
ama veracim beni zayiflatacak, degil mi? @_Vera_
Ne zaman protein günü yapsam ertesi gün eksi olurdumselam kizlar bugun protein gunu.yapmaya calisiyorum elim meyvelere uzanip duruyor simdilik iradem kazandi ama her an gozum de donup elime katilabilir. sonrasında is agiz ve mide isbirlikcilerine kalirsa irademi darbe yoluyla hucceten alasagi ederler.
Yeşil çay bağırsakları calistirma etkisi olmadığı için olmazsın bence ..Ama pek keyifli içimi olmadığı için miden rahatsız olmasıntakım arkadaşlarım size bir sorum olacak sizce yeşil çay içsem daha da kötü olur muyum??
Anlıyorum kolay gelsin sana o zamancok severim iskocyayi. londradayim ben
evet ben de istemiyorum aslinda ama bi sekilde sert bi baslangic yapmam lazim cok sundurdum motive isini :))
Fazla protein sende alerji yapıyor demek ki canımaaa cok yakiniz :)
hem evet hem hayir, cok konuskanlar, yabancilik cekmiyorsunuz ama cok icip sarhos olunca da cok kavgacilar
saka bir yana seviyorum ben iskoclari
ben seneler once dukan denemistim 2 hafta, tum vucudumda kirmizi noktalar cikmisti aman dikkat
yok arabayi birakamam, ama eve gidince 1mil bile olsa leslie yapacagim
ben hic baslayamadim. guya bugun yuruyus yapacaktim yagmur bastırdı. simdi kaptanin attigi videolardan birini yapacagim :) duzene koyarsam hergun karinca kararinca yaparim birseylerSelam kizlar
Cuma, Cumartesi ve Pazar sporlarini ekleyecegim tabloya. Ve burda paylasacagim.. Bu hafta sanki pek bi durgunuz spor konusunda?
Haftanin esleri | Adim | Zumba/ Leslie dk | JJ | Toplam Puan |
| 64700 | 26 | 20 | |
| 57337 | 120 | ||
B
barga
&
| 14500 | |||
| 30030 | |||
G
GCA
&
| 15 | |||
| 7560 | 15 | ||
E
English_teacherrr
&
| 3500 | 6 | ||
| ||||
B
Beklenen2
&
| ||||
Toplam |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?