maşallah sana börekten yememişsin harikasın:)menü de güzel öğlen salata doyurmuş ,ne salatasıydı? suya da dikkat et su içmeden zor kilo veriliyo canımiyi gecelerrr menumu yazmaya geldimm
sabah: 1 domates, 1 biber, 1 yumurtayla yapilmis menemen, 1 fincan yesil cay
oglen: salata
aksam: yarim tabak kabak yemegi, 2 tatli kasigi muhallebi (tahmin edebileceginiz gibi artık :)
1 litre falan su
1 saat yuruyus oglumla
hic ekmek yemedim yine. cumaya kadar da yemicemm.. tabi yaptigim mis gibi ispanakli borekten de yemedim. esim goturdu kalani kuzu kuzu yatiyor firinda :)
güzel menüü.. afiyet olsun.akşam bi meyve yeseydin iyi dayanmışsın tebrikleriyi geceler
menümü yazıp hemen yatmayı düşünüyorum.
sabah:2 dilim ekmek peynir,domates salatalık.
ara:yok
öğlen:5 kaşık kıymalı makarna,2 kaşık yoğurtlu kabak,2 kaşık tavuklu mantar.
ara:müsli ve kflaks karışık yarım yağlı sütle 1 kase
akşam:yok.
spor:akşam 1 saat 20 dakika tempolu yürüyüş
su:2 litre
hadi kızlar yatmadan 1 bardak su içelimmmm
selam kizlar,oglumun dünden beri artesi vardi,sabah doktora götürdüm bademcikleri iltihap yapmis,doktor antibiyotik verdi ama yarina kadar bekliycez eger atesi düsmezse basliycaz antibiyotige,yani bugün kresdeki caya gidemiycem,aslinda cok istiyodum ufak oglumla gitmeyi oda oynardi orda abisiyle biraz ama kismet degilmis..
nidah umreye gidiyosunuz demek ne güzel,Allah sag saglim gidip gelmeyi nasip eder ins
ay çok güzel bişey. sağ salim gidin gelin inşallah hayırlısıyla. Allah bize de nasip etsin.Allah nasip ederse temmuzda umreye gidiyoruz kızlar,bugün pasaport işlemleri vardı 1 yaşındaki oğluma da pasaport çıkarttık :) hayırlısı bakalım.
oof of ben de hiç motivesini bozmayan diyet yaparken kaçamaklarla ilgilenmeyen biri olarak tatlı görünce gözüm döner oldu. hakatten emzirmekle ilgili bence yoksa kendimi çok güzel tutardım ben. şimdi eve almıyorum ama arkadaşlara gidince de bir güzel yiyorum :Semzirmeklemi alakalı bilmiyorum ama bende tatlıya hayır diyemiyorum sürekli yiyesim geliyo:)
en iyi yöntem eve hiiç sokmamak canım kilo aldıranları:)
3-5 ay dayan çıtır anne olcaz hepimiz
teşekkürlerr.maşallah sana börekten yememişsin harikasın:)menü de güzel öğlen salata doyurmuş ,ne salatasıydı? suya da dikkat et su içmeden zor kilo veriliyo canım
güzel menüü.. afiyet olsun.akşam bi meyve yeseydin iyi dayanmışsın tebrikler
oyy kıyamam çok geçmiş olsun miniğe. canım benim inşallah en kısa zamanda iyi olur annesi.selam kizlar,oglumun dünden beri artesi vardi,sabah doktora götürdüm bademcikleri iltihap yapmis,doktor antibiyotik verdi ama yarina kadar bekliycez eger atesi düsmezse basliycaz antibiyotige
canım çok geçmiş olsunnn
ay çok güzel bişey. sağ salim gidin gelin inşallah hayırlısıyla. Allah bize de nasip etsin.
oof of ben de hiç motivesini bozmayan diyet yaparken kaçamaklarla ilgilenmeyen biri olarak tatlı görünce gözüm döner oldu. hakatten emzirmekle ilgili bence yoksa kendimi çok güzel tutardım ben. şimdi eve almıyorum ama arkadaşlara gidince de bir güzel yiyorum :S
ayrıca evet şurda 2 ay falan kaldı çıtır olmamaa. en sevdiğim görüntülerden biridir zayıf annenin kucağındaki bebek.
teşekkürlerr.
salatanın içinde neler vardı diye sordun bilmiyorum yazsam mı zira miden kaldırmayabilirrr :)ama yazim hadi
marul, taze soğan, beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, limon-yağ-tuz.. bazen bunlara tavuk göğsü veya tavada ısıtılmış et döner, salatalık turşusu, garnitür, 1 dilim ufalanmış kepek ekmek falan da ekliyorum. bir doyuruyo ki anlatamam..
oyy kıyamam çok geçmiş olsun miniğe. canım benim inşallah en kısa zamanda iyi olur annesi.
.
**4.TAKIM 208.ETAP**
Anna_maria(64.8/
nidah( 60.9/
hasretim34(64.5 /
qiz3mm ( 67.5/
lethem ( 49.2/ )Geri dönmek üzere ayrildi(izinli)
mersa ( 83.6/
bijoux ( 79.3/
deniz1984( 87.4/
obur ( 79.0 /
ohcanimadegsin(71.9/
ansaa (79.3/
lilineva (70.5/
4. TAKIM TOPLAM KİLO (808.7/
kaptancım yarından geçerli 10 gün yokum önceden konuşmuştuk hatırlatıyım dedim
bu sabah itibari ile cıscıbıldak tartılmışşş şu takım arkadaşınızzz kilosunu arz ederrr
gecen hafta cuma79,3 ikeneeeee 77.9 hahahahahahaayyyyy..YAŞASIN YEMEK YEMEMEKKKK.
sanırsam reglinin verdiği şişkinli ve aç gezmede üstüne eklenincekkk böle olduu
giden 1,4 kg sakın geri dönme tatilde bana
kızlar öpüyorum hepiniziii allaha emanet olunnn
günaydınn
benim durum da vahim tartıda aynı görünüyorum geçen haftayla umarım artı olmaz da eksi olur yarın.
Allah nasip ederse temmuzda umreye gidiyoruz kızlar,bugün pasaport işlemleri vardı 1 yaşındaki oğluma da pasaport çıkarttık :) hayırlısı bakalım.
menüm:
sabaheynirli omlet,salat-dom,1dl ekmek,karpuz
ara yok
öğle:2tane dolma,salata,yoğurt
ara:meyve
akşam:1kase çorba,salata,yoğurt
ara:meyve
çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildirde çabuk atlatırsınız.selam kizlar,oglumun dünden beri artesi vardi,sabah doktora götürdüm bademcikleri iltihap yapmis,doktor antibiyotik verdi ama yarina kadar bekliycez eger atesi düsmezse basliycaz antibiyotige,yani bugün kresdeki caya gidemiycem,aslinda cok istiyodum ufak oglumla gitmeyi oda oynardi orda abisiyle biraz ama kismet degilmis..
nidah umreye gidiyosunuz demek ne güzel,Allah sag saglim gidip gelmeyi nasip eder ins
sana diycek söz yok bende yemiyorum çok dikkat ediyorum ama o böreği yapmaya cesaret edemem hele bide ıspanaklı o fırında duracak ve ben tadına bile bakmıycam imkansız.bijom sendemi su içemeyenlerdensin o zaman takımın sucusu görev başına hadi kızlar herkes eline su şişesini alıp otursunnnoğlumun bezi bitmişti. hadi çıkalım dedim beraber. hem yürüyüş olsun diye. çıktık gittik markete ordan dolaştık biraz eltime falan uğradık. eve geldim o kadar yorulmuşum ki. baktım diyet yemek de yok of ama fırında börekler bana baktı ben onlara. hayıırrr dedim kocaman bi salata yaptım diyet kolayla yedim. bu badireyi de atlattım. şimdi sıra su içmekte pffffffffff
bakalım yarın neler olacak
kaptancım yarından geçerli 10 gün yokum önceden konuşmuştuk hatırlatıyım dedim
bu sabah itibari ile cıscıbıldak tartılmışşş şu takım arkadaşınızzz kilosunu arz ederrr
gecen hafta cuma79,3 ikeneeeee 77.9 hahahahahahaayyyyy..YAŞASIN YEMEK YEMEMEKKKK.
sanırsam reglinin verdiği şişkinli ve aç gezmede üstüne eklenincekkk böle olduu
giden 1,4 kg sakın geri dönme tatilde bana
kızlar öpüyorum hepiniziii allaha emanet olunnn
selam millet nasılsınız ben sabahtan beri sokaklardayım hastane hastane gezdim.
sabah erkenden 7 kişilik grup halinde yürüyüşümüzü yaptık sonra hafif bir kahvaltı ardından büyük kızımın diyetisyen günüydü onu hastaneye götürdüm vee sonuç 15 günde 1.5 kilo sadece yağdan vermiş.diyetisyen çok memnun oldu ve neyi çok özlediysen sana ödül dedi ve bizimki tatlı dedi diyetisyende ayda 2 kere yarım porsiyon tatlıya izin verdi. çok belli olmaya başladı kilo verdiği dün okul eteğini daralttırdım üstünden düşmeye başladı.inanın kendim verince bu kadar çok sevinmiyorum .ordan alışverişe gittim kendime bir mayo aldım,yüzecem artıkkk.sonra küçük kızımı doktora götürdüm bronşiti hala geçmedi çocuk pazar günü sbs ye girecek ve hala öksürüyor.az öncede eve geldim yorgunluktan bayılmak üzereyim anca bir duş alınca toparlanabildim.ama çok mutluyum merviş kilo veriyorrrrr.
selam millet nasılsınız ben sabahtan beri sokaklardayım hastane hastane gezdim.
sabah erkenden 7 kişilik grup halinde yürüyüşümüzü yaptık sonra hafif bir kahvaltı ardından büyük kızımın diyetisyen günüydü onu hastaneye götürdüm vee sonuç 15 günde 1.5 kilo sadece yağdan vermiş.diyetisyen çok memnun oldu ve neyi çok özlediysen sana ödül dedi ve bizimki tatlı dedi diyetisyende ayda 2 kere yarım porsiyon tatlıya izin verdi. çok belli olmaya başladı kilo verdiği dün okul eteğini daralttırdım üstünden düşmeye başladı.inanın kendim verince bu kadar çok sevinmiyorum .ordan alışverişe gittim kendime bir mayo aldım,yüzecem artıkkk.sonra küçük kızımı doktora götürdüm bronşiti hala geçmedi çocuk pazar günü sbs ye girecek ve hala öksürüyor.az öncede eve geldim yorgunluktan bayılmak üzereyim anca bir duş alınca toparlanabildim.ama çok mutluyum merviş kilo veriyorrrrr.
selam kızlar menümü yazıyım ben
sabah
40 gr nesfit ve 1 kutu light süt
ara
1 nektarin
öğlen
2 ızgara but
1 dilim ligth ekmek
5 kaşık bezelye_patates_havuç karışımı
ara
light meyveli yoğurt
akşam
120 gr tavuklu sote
1.5 dilim light ekmek
125 lik light yoğurt
arada
sanırım meyve yicem
bende ne zamandri menü yazmiyorum bi düzene giremedim bi türlü
sabah
1 kase meyveli müsli
ara
1 elma
1 mantar kurabiye
biraz beyaz leblebi
ögle
2 3 kasik pilav
1 tavuk incik
yogurt
aksam
3 adet sosis
2 litre su
1 kupa besi bir yerde( daha icemedim icicem)
bi haftadir sporda yok püff bi kac gün gitmeyince hemen tembellik cöküyo yarin kendimi zorlayip gitmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?