Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maşallah sana börekten yememişsin harikasın:)menü de güzel öğlen salata doyurmuş ,ne salatasıydı? suya da dikkat et su içmeden zor kilo veriliyo canım

güzel menüü.. afiyet olsun.akşam bi meyve yeseydin iyi dayanmışsın tebrikler

Son düzenleme:
selam kizlar,oglumun dünden beri artesi vardi,sabah doktora götürdüm bademcikleri iltihap yapmis,doktor antibiyotik verdi ama yarina kadar bekliycez eger atesi düsmezse basliycaz antibiyotige,yani bugün kresdeki caya gidemiycem,aslinda cok istiyodum ufak oglumla gitmeyi oda oynardi orda abisiyle biraz ama kismet degilmis..

nidah umreye gidiyosunuz demek ne güzel,Allah sag saglim gidip gelmeyi nasip eder ins

canım çok geçmiş olsunnn

Allah nasip ederse temmuzda umreye gidiyoruz kızlar,bugün pasaport işlemleri vardı 1 yaşındaki oğluma da pasaport çıkarttık :) hayırlısı bakalım.
ay çok güzel bişey. sağ salim gidin gelin inşallah hayırlısıyla. Allah bize de nasip etsin.

emzirmeklemi alakalı bilmiyorum ama bende tatlıya hayır diyemiyorum sürekli yiyesim geliyo:)
en iyi yöntem eve hiiç sokmamak canım kilo aldıranları:)
3-5 ay dayan çıtır anne olcaz hepimiz
oof of ben de hiç motivesini bozmayan diyet yaparken kaçamaklarla ilgilenmeyen biri olarak tatlı görünce gözüm döner oldu. hakatten emzirmekle ilgili bence yoksa kendimi çok güzel tutardım ben. şimdi eve almıyorum ama arkadaşlara gidince de bir güzel yiyorum :S

ayrıca evet şurda 2 ay falan kaldı çıtır olmamaa. en sevdiğim görüntülerden biridir zayıf annenin kucağındaki bebek.

teşekkürlerr.
salatanın içinde neler vardı diye sordun bilmiyorum yazsam mı zira miden kaldırmayabilirrr :)ama yazim hadi

marul, taze soğan, beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, limon-yağ-tuz.. bazen bunlara tavuk göğsü veya tavada ısıtılmış et döner, salatalık turşusu, garnitür, 1 dilim ufalanmış kepek ekmek falan da ekliyorum. bir doyuruyo ki anlatamam..

selam kizlar,oglumun dünden beri artesi vardi,sabah doktora götürdüm bademcikleri iltihap yapmis,doktor antibiyotik verdi ama yarina kadar bekliycez eger atesi düsmezse basliycaz antibiyotige
oyy kıyamam çok geçmiş olsun miniğe. canım benim inşallah en kısa zamanda iyi olur annesi.

.

Son düzenleme:
oğlumun bezi bitmişti. hadi çıkalım dedim beraber. hem yürüyüş olsun diye. çıktık gittik markete ordan dolaştık biraz eltime falan uğradık. eve geldim o kadar yorulmuşum ki. baktım diyet yemek de yok of ama fırında börekler bana baktı ben onlara. hayıırrr dedim kocaman bi salata yaptım diyet kolayla yedim. bu badireyi de atlattım. şimdi sıra su içmekte pffffffffff

bakalım yarın neler olacak

canım çok geçmiş olsunnn

sagolun kizlar,iylesir ins bi an önce

bijo bu arada azmine hayranim,bravo sana

**4.TAKIM 208.ETAP**

Anna_maria(64.8/
nidah( 60.9/
hasretim34(64.5 /
qiz3mm ( 67.5/
lethem ( 49.2/ )Geri dönmek üzere ayrildi(izinli)
mersa ( 83.6/
bijoux ( 79.3/
deniz1984( 87.4/
obur ( 79.0 /
ohcanimadegsin(71.9/
ansaa (79.3/
lilineva (70.5/
4. TAKIM TOPLAM KİLO (808.7/

Son düzenleme:
bijo tebrikler yine yememisin kız börekleri maşallahhhh:) salata da ayrı bi dünyaymış valla tok tutar tabi:))

hasretim geçmiş olsun kuzuya..gitseydin de götürürdün malzemeleri mideye boşver:)

bizde yürüdük oğlumla bugün hava güzeldi.bu arada tşk.ler kızlar Allah her isteyene nasip etsin kutsal toprakları.

kaptancım yarından geçerli 10 gün yokum önceden konuşmuştuk hatırlatıyım dedim
bu sabah itibari ile cıscıbıldak tartılmışşş şu takım arkadaşınızzz kilosunu arz ederrr
gecen hafta cuma79,3 ikeneeeee 77.9 hahahahahahaayyyyy..YAŞASIN YEMEK YEMEMEKKKK.
sanırsam reglinin verdiği şişkinli ve aç gezmede üstüne eklenincekkk böle olduu
giden 1,4 kg sakın geri dönme tatilde bana
kızlar öpüyorum hepiniziii allaha emanet olunnn

selam millet nasılsınız ben sabahtan beri sokaklardayım hastane hastane gezdim.
sabah erkenden 7 kişilik grup halinde yürüyüşümüzü yaptık sonra hafif bir kahvaltı ardından büyük kızımın diyetisyen günüydü onu hastaneye götürdüm vee sonuç 15 günde 1.5 kilo sadece yağdan vermiş.diyetisyen çok memnun oldu ve neyi çok özlediysen sana ödül dedi ve bizimki tatlı dedi diyetisyende ayda 2 kere yarım porsiyon tatlıya izin verdi. çok belli olmaya başladı kilo verdiği dün okul eteğini daralttırdım üstünden düşmeye başladı.inanın kendim verince bu kadar çok sevinmiyorum .ordan alışverişe gittim kendime bir mayo aldım,yüzecem artıkkk.sonra küçük kızımı doktora götürdüm bronşiti hala geçmedi çocuk pazar günü sbs ye girecek ve hala öksürüyor.az öncede eve geldim yorgunluktan bayılmak üzereyim anca bir duş alınca toparlanabildim.ama çok mutluyum merviş kilo veriyorrrrr.

tatam canim,haftaya ayni geceirz kilonu,simdi 10 gün icin listeden ciarmayayim seni,kilon icinde kocamman tebrik ederim

**4.TAKIM 208.ETAP**

Anna_maria(64.8/
nidah( 60.9/
hasretim34(64.5 /
qiz3mm ( 67.5/
lethem ( 49.2/ )Geri dönmek üzere ayrildi(izinli)
mersa ( 83.6/
bijoux ( 79.3/
deniz1984( 87.4/
obur ( 79.0 /
ohcanimadegsin(71.9/
ansaa (79.3/77.9 / 1.4 / %1.76)
lilineva (70.5/
4. TAKIM TOPLAM KİLO (808.7/

menün çok güzel afiyet olsun.ayy ne güzel inşallah allahım bir gün bizede nasip eder.sağsalim gidip gelin inşşallah .

çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildirde çabuk atlatırsınız.

sana diycek söz yok bende yemiyorum çok dikkat ediyorum ama o böreği yapmaya cesaret edemem hele bide ıspanaklı o fırında duracak ve ben tadına bile bakmıycam imkansız.bijom sendemi su içemeyenlerdensin o zaman takımın sucusu görev başına hadi kızlar herkes eline su şişesini alıp otursunnn

anşaaaa naptın böyle valla bravo inşallah bende bayağı vermiş çıkarımda utancımdan yerlerin dibine girmem.

ayy canım ne güzel ya, hem kızının adına hem senin adına çooookkk sevindimm...

bijoo azmine de hayranımmm..ben öyle eve gelcem de yemiycemm..işte ben veremiyorum sen veriyosun kilolarıı..:)

bugun ki menümü vereyimm

sabah domatesli mantar sote yaptımm(sabah dediysem 12)
ara. 1 muz
öğle: 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, kk peynir
ara. 1 erik(ekşi geldi daha yemedim)
akşam. yoğurt, çorba, salata, 7-8 sarma

spor henüz yokkk.inş olacak
2 lt su

canim cok sevindim kizinin adina,onada moral olmustur..kücük kizinada gecmis olsun,bende basladim antibiyotige beklemedim yarini atesi yine cikti cünkü

selam kızlar menümü yazıyım ben
sabah
40 gr nesfit ve 1 kutu light süt

ara
1 nektarin

öğlen
2 ızgara but
1 dilim ligth ekmek
5 kaşık bezelye_patates_havuç karışımı

ara
light meyveli yoğurt

akşam
120 gr tavuklu sote
1.5 dilim light ekmek
125 lik light yoğurt

arada
sanırım meyve yicem

bende ne zamandri menü yazmiyorum bi düzene giremedim bi türlü

sabah
1 kase meyveli müsli

ara
1 elma
1 mantar kurabiye
biraz beyaz leblebi

ögle
2 3 kasik pilav
1 tavuk incik
yogurt

aksam
3 adet sosis

2 litre su
1 kupa besi bir yerde( daha icemedim icicem)

bi haftadir sporda yok püff bi kac gün gitmeyince hemen tembellik cöküyo yarin kendimi zorlayip gitmem lazim

afiyet olsun.gecen cumaki kilonu biliyosan alalaim senide bu hafta listeye,yarin yeni bildirmini yaparsin,12 ye kadar olursa süper olur :)

bugün sürünerek çıktım yürüyüşe ama çıkınca açıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…