iyiyiz canim sen nasilsin?Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Bende cok iyiyim Senemim, ne guzel aktifmissin bugun.iyiyiz canim sen nasilsin?
İyi diyelim iyi olalim kaptanimIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
1.68Boyun kilon kaç cnm..Kilo az oluncada içten içe aynadaki görüntüden rahatsız olmayıp tam asilmiyorda olabilirsin
evet sanirim, her zaman dengeli gitmek lazimFazla protein sende alerji yapıyor demek ki canım
B barga esim tabloda durumumuz vahim, hemen arttirmaliyiz sporlariCuma - Cumartesi Ve Pazar spor tablosu
Haftanin esleri Adim Zumba/ Leslie dk JJ Toplam Puan Arrietty_ & Alp_BuRc 64700 26 20Canfeb & Yawrukush 57337 120B barga & stitch 14500@sserendipity & @Tanssss 30030@GCA & @FitFiliz 15@Smneapdullah & @nanekekik 7560 15@Sivaskayseri & Sismaniye 3500 6@esmeriiim & Fitt_anne @Beklenen2 & @Birgaripyolcu06 Toplam
iyi aksamlar.Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Leslie yapmaya gidiyorum
evet fena degil, aslinda yogunum ama ara ara gelip yetistim sonunda muhabbete :)Bende cok iyiyim Senemim, ne guzel aktifmissin bugun.
Nasil geciyor gunun?
ahh ah tost makinesi istiyoruuumİyi diyelim iyi olalim kaptanimBiraz düzenimiz şaştı bebeğimin hastaligindan lakin buna şükür
Ispanak yemeğim gene yalan oldu şuan benim için manti açmak kadar zahmetli görünüyor
Evdekileri doyurmak kolay bir makarnaya tosta bakar ama ben ne yiycem işte o sorun
yok yawf, sadece ctesi adimlarim var tabloda, 3 gun 2 kisi, 6 spordan tek bir tane yapmisizstitch sizden daha vahim durumda olanlar var :))
ooo rekabet baslamis hemen, cok severimLeslie yapmaya gidiyorumiyileşmeye başladım galiba 4 saattir ağrım yok. Hemen leslie kızlar bana eşlik etmek isteyen var mı?
Kırmızı biberim yokevet fena degil, aslinda yogunum ama ara ara gelip yetistim sonunda muhabbete :)
ne kadar aktifsek o kadar eksi goruyoruz cuma sonucta
ahh ah tost makinesi istiyoruuum
hep goruyorum nsanlar kapya biber arasina biraz peynirle diyet tost yapiyorlar, bir dene istersen malzemen varsa, hem sipsak yemek?
benim sipsak yemegim cilbir
yok yawf, sadece ctesi adimlarim var tabloda, 3 gun 2 kisi, 6 spordan tek bir tane yapmisiz
boyle gitmez kilolar, eve gidip bugun yapmaliyim yine B barga esim gel bak cok vahimiz
ooo rekabet baslamis hemen, cok severim
ben daha isteyim, eve gidince de mutfagi toplayip yemek yapmam gerekiyor, daha camasir utu vs
bakalim hangi arada spor yapicam
cok iyi fikir, tost makinesinde de yapabilirsinKırmızı biberim yokKarar verdim buzlukta koftem vardı onu çıkarıp ızgara yapicam
Spordan saymiyorum adimi :))spor yok halin 10bin adim
guzel gun olmus bence
Aynı boydaymişiz
EvetAynı boydaymişizBen 65 olunca o kilodan memnun oluyirum .Ama haklısın 59 felan olsak taş oluruz taş
Canim bebegin iyi olsun da ,tek onemli olan sey o..İyi diyelim iyi olalim kaptanimBiraz düzenimiz şaştı bebeğimin hastaligindan lakin buna şükür
Ispanak yemeğim gene yalan oldu şuan benim için manti açmak kadar zahmetli görünüyor
Evdekileri doyurmak kolay bir makarnaya tosta bakar ama ben ne yiycem işte o sorun
Ah biz 7bucuk aydir evdeyiz,dusun halimiziiyi aksamlar.
cocuklari okuldan getirdim biraksaydim kalsalardi diye dusunmuyo da degilim
Haklisin canim , aktif olunca eksiler bol oluyorevet fena degil, aslinda yogunum ama ara ara gelip yetistim sonunda muhabbete :)
ne kadar aktifsek o kadar eksi goruyoruz cuma sonucta
ahh ah tost makinesi istiyoruuum
hep goruyorum nsanlar kapya biber arasina biraz peynirle diyet tost yapiyorlar, bir dene istersen malzemen varsa, hem sipsak yemek?
benim sipsak yemegim cilbir
yok yawf, sadece ctesi adimlarim var tabloda, 3 gun 2 kisi, 6 spordan tek bir tane yapmisiz
boyle gitmez kilolar, eve gidip bugun yapmaliyim yine B barga esim gel bak cok vahimiz
ooo rekabet baslamis hemen, cok severim
ben daha isteyim, eve gidince de mutfagi toplayip yemek yapmam gerekiyor, daha camasir utu vs
bakalim hangi arada spor yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?