Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
İyi diyelim iyi olalim kaptanim Biraz düzenimiz şaştı bebeğimin hastaligindan lakin buna şükür
Ispanak yemeğim gene yalan oldu şuan benim için manti açmak kadar zahmetli görünüyor
Evdekileri doyurmak kolay bir makarnaya tosta bakar ama ben ne yiycem işte o sorun

Boyun kilon kaç cnm..Kilo az oluncada içten içe aynadaki görüntüden rahatsız olmayıp tam asilmiyorda olabilirsin
1.68
cok rahatsiz degilim ama zayif oldugum gunleri cok ozledim, memnun da degilim. baksana kirmiziya yaklasmisim VKI'da
Fazla protein sende alerji yapıyor demek ki canım
evet sanirim, her zaman dengeli gitmek lazim
B barga esim tabloda durumumuz vahim, hemen arttirmaliyiz sporlari

1.68
cok rahatsiz degilim ama zayif oldugum gunleri cok ozledim, memnun da degilim. baksana kirmiziya yaklasmisim VKI'da

Leslie yapmaya gidiyorum iyileşmeye başladım galiba 4 saattir ağrım yok. Hemen leslie kızlar bana eşlik etmek isteyen var mı?

Bende cok iyiyim Senemim, ne guzel aktifmissin bugun.
Nasil geciyor gunun?
evet fena degil, aslinda yogunum ama ara ara gelip yetistim sonunda muhabbete :)
ne kadar aktifsek o kadar eksi goruyoruz cuma sonucta
ahh ah tost makinesi istiyoruuum
hep goruyorum nsanlar kapya biber arasina biraz peynirle diyet tost yapiyorlar, bir dene istersen malzemen varsa, hem sipsak yemek?
benim sipsak yemegim cilbir
stitch sizden daha vahim durumda olanlar var :))
yok yawf, sadece ctesi adimlarim var tabloda, 3 gun 2 kisi, 6 spordan tek bir tane yapmisiz
boyle gitmez kilolar, eve gidip bugun yapmaliyim yine B barga esim gel bak cok vahimiz
Leslie yapmaya gidiyorum iyileşmeye başladım galiba 4 saattir ağrım yok. Hemen leslie kızlar bana eşlik etmek isteyen var mı?
ooo rekabet baslamis hemen, cok severim
ben daha isteyim, eve gidince de mutfagi toplayip yemek yapmam gerekiyor, daha camasir utu vs
bakalim hangi arada spor yapicam

spor yok halin 10bin adim
guzel gun olmus bence

Kırmızı biberim yokKarar verdim buzlukta koftem vardı onu çıkarıp ızgara yapicam

1.68

Aynı boydaymişiz Ben 65 olunca o kilodan memnun oluyirum .Ama haklısın 59 felan olsak taş oluruz taş

Canim bebegin iyi olsun da ,tek onemli olan sey o..

Haklisin canim , aktif olunca eksiler bol oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…